176880

-
Lol, hogy játszol így?
Ha kiírja a gép például, hogy "Press LB to...", akkor elkezded izomból nyomogatni az összes gombot és vagy összejön, vagy nem?
-
Én 0 konzolos múlttal, 10 hónapos boxal még mindig nem tudom hogy melyik az LB, LT stb :D -
Szabí250 #64709 Tényleg: egy sima xbox arcade lejátssza a divx filmeket? -
Wild007 #64708 Okés, köszi az infót!!
-
Lateralus #64707 Xbox kontrolerrel csak a karaoke része megy, ha rákötöd a headsetet. Bár az elég szar minőség, a játék mikrofonja sokkal jobb.
Gitár és dob részek nem játszhatók vele, ahogy a Guitar Hero (World Tour) sem.
GH2 és 3-al megy, single playerben. -
Wild007 #64706 Üdv mindenkinek. Egy olyan kérdésem lenne felétek, hogy a Rock Band 2 mellé fontos a gitár vagy egyéb kellék. (úgy értem lehet e simán xbox kontrollerrel játszani?) Előre is köszi! -
Szabí250 #64705 Valahol,nyugatmo-n, (Sopron,Szombathely,Győr,Zalaegerszeg) nem tudtok konzol boltot,vagy olyan helyet ahol xbox360 flashelést vállalnak?
Mer én a mediamarktról tom h van box,csak sztem ott nem flashelik :D -
Ok, csak elképzeltem ahogy vörös fejjel szitkozódik a gép előtt, mert már megnyomott "mindent" és mégsem dudál.
Egyébként ha játszott volna ps2-n, vagy classic boxon gta-val, akkor tudta volna, hogy az analóg(LS-Left Stick, vagyis bal analógkar) lenyomásával dudál...
-
köszi! -
Hidd el a PS2 után Xbox 360 gombjainak a nevét tellett egy időbe megtanulni. Mindig csak a tapasztalatomra támaszkodtam, amikor kiírta hogy press LB mondom ez mi ? -
Mivel Magyarországon nincs hivatalosan LIVE, így regisztrációkor hamis lakhelyet kell megadni (US/UK), de ezért még soha senkit sem bannoltak. -
Jelenleg USA accom van live on,banolhatnak érte?vhol olvastam -.- -
Ragnar360 #64699 :DDDDD -
Látom nagy konzolos múltad van... 
-
Nyomd le az analóg-kart... -
császtok vki mondja már meg melyik az L gomb...mert a gta4 ben ezzel kéne dudálni de már kibaszottul felbasztam az agyam hogy 20 perce nyomkodok mindent és semmi -
Tudod. -
Sziasztok
Az volna a kérdésem hogy a saját Live profilomat tudom használni a haverom gépén mondjuk egy napig és utána megint a saját gépemen?
Köszi a segítséget -
nagyon jó az a játék.. De egy közepes PC-n is kurvaszépen elfut minden bibi nélkül...
Én azon tolom -
Nem rögöhtem, inkább "síráshoz" lehet hasonlítani amit elkövettem, egyébként kiváncsi vagyok ki ad neked goldos accot. kajak nem tudsz kivárni 1 hetet, hogy letölthesd? -
Lehet egyfajta notebook vinyót belehegeszteni, nézz utána googlen, én sajna nem értek hozzá.
Külső USB vinyót is csatlakoztathatsz hozzá, de írni nem fogsz tudni, rá, tehát csak film/képnézegetéshez, zenehallgatáshoz tudod majd használni.
-
"okoska" :D:D -
Ragnar360 #64689 Okoska szerinted adna nekem még goldot ? Mennyi idő annyi, hogy hiába van olyan profilom, meg hiába csinálnék százat is nemérne semmit -.-
akyy: mi olyan vicces ?^^ -
janihunk #64688 Esetleg nem lehet valami pc-s vagy notebook vinyót ráteni a boxra ugy hogy ne keljen szétszedni? -
szerinted mennyi idő csinálni egyett ? -
Olvasd el az előbb linkelt listát. Általában 2 játék fér rá, ha nincs rajt se demó, se film. Nekem most fenn csücsül a Dead Space és a Fable 2. És igen kell a lemez, bár csak indításnál nyúl hozzá egy pillanatra. -
"...gyorsabb nem lesz tőle a betöltés max. 1-2 mp-el."
Ebbe azért belekötnék: olvasd el ezt a listát, néhány gamenél jelentős különbség van a DVD/HDD-ről való futtatás között.
Nem kötözködésből mondtam, csak bökte a csőröm
-
janihunk #64684 Kb hány gb ot foglalnak ezek a gémek ha veneék egy 20gb osat menyi férne rá? A lemez akoris kel ha vinyón van a game? -
Mindenképpen kell vinyó ha original xbox játékokkal akarsz játszani. -
-
Ragnar360 #64681 Rákattantam erre a Wolverine-ra...eszemfaszom tolnám a demot ha fent lenne már EU marketplacen, dehát nagyon nem akaródzik^^
Nincs vkinek véletlen egy "fölös" amcsi profilja kölcsönbe, hogy lekapjam gyorsba a demot - privibe - thx! -
Ragnar360 #64680 Ha odamész és toljtak de nincs gold akkor reload csekpoint - nem érdemes várni, de ha odamész akkor egyből nyomják ki, szokott lenni gold is! -
janihunk #64679 Heló bocsi ha rossz helyre irok de lenne egy kérdésem és nem találtam megfelelő topikot. Ime a kérdés: van egy problémám az nfs underground 2 vel ami sima xbox játék berakom a boxba elis indul de csak vagy 2-3mp re aztán egy üzenet nó hard drive. Mindenképen kel vinyó a sima xbox gamek futatásához vagy van valami más megoldás? -
Szabí250 #64678 Jah és ez a 3 ledes hiba mennyire gyakori? minden gépnél fenn áll? -
Kösz! Meddig kell várni? Kb. mennyi idő? -
chapter 4/1 a szigeten ahol a tyúkok vannak. Majd tojnak. -
Hello!
Tudnátok abban segíteni, hogy a RE5-ben hol lehet megtalálni a gold egg-et? Már 3* vittem végig a játékot különböző nehézségeken, most kezdtem pro szinten és nem találtam még sehol. A többi három már megvan. Kösz! -
Szabí250 #64674 Thx!
A gyári, 256 mb-os karin mennyi mentés fér el? -
Live + angol cím +1600 MS pont ha jól tudom.
Pontot tudsz venni az 576-ban vagy a Mediaban, vagy pl. Iceakos-tól sokkal olcsóbban. :) -
Hi!
Mi kell ahhoz, hogy meg tudjam venni a GTA4 DLC-jét? (Magyarországról)