176880
banner
  • GP2100
    Lol, hogy játszol így? Ha kiírja a gép például, hogy "Press LB to...", akkor elkezded izomból nyomogatni az összes gombot és vagy összejön, vagy nem?
  • Pacal17
    Én 0 konzolos múlttal, 10 hónapos boxal még mindig nem tudom hogy melyik az LB, LT stb :D
  • Szabí250
    Tényleg: egy sima xbox arcade lejátssza a divx filmeket?
  • Wild007
    Okés, köszi az infót!!
  • Lateralus
    Xbox kontrolerrel csak a karaoke része megy, ha rákötöd a headsetet. Bár az elég szar minőség, a játék mikrofonja sokkal jobb.
    Gitár és dob részek nem játszhatók vele, ahogy a Guitar Hero (World Tour) sem.
    GH2 és 3-al megy, single playerben.
  • Wild007
    Üdv mindenkinek. Egy olyan kérdésem lenne felétek, hogy a Rock Band 2 mellé fontos a gitár vagy egyéb kellék. (úgy értem lehet e simán xbox kontrollerrel játszani?) Előre is köszi!
  • Szabí250
    Valahol,nyugatmo-n, (Sopron,Szombathely,Győr,Zalaegerszeg) nem tudtok konzol boltot,vagy olyan helyet ahol xbox360 flashelést vállalnak?
    Mer én a mediamarktról tom h van box,csak sztem ott nem flashelik :D
  • GP2100
    Ok, csak elképzeltem ahogy vörös fejjel szitkozódik a gép előtt, mert már megnyomott "mindent" és mégsem dudál. Egyébként ha játszott volna ps2-n, vagy classic boxon gta-val, akkor tudta volna, hogy az analóg(LS-Left Stick, vagyis bal analógkar) lenyomásával dudál...
  • chilios
    köszi!
  • sambauer
    Hidd el a PS2 után Xbox 360 gombjainak a nevét tellett egy időbe megtanulni. Mindig csak a tapasztalatomra támaszkodtam, amikor kiírta hogy press LB mondom ez mi ?
  • PoisonChihuahua
    Mivel Magyarországon nincs hivatalosan LIVE, így regisztrációkor hamis lakhelyet kell megadni (US/UK), de ezért még soha senkit sem bannoltak.
  • chilios
    Jelenleg USA accom van live on,banolhatnak érte?vhol olvastam -.-
  • Ragnar360
    :DDDDD
  • GP2100
    Látom nagy konzolos múltad van...
  • PoisonChihuahua
    Nyomd le az analóg-kart...
  • Balazs15
    császtok vki mondja már meg melyik az L gomb...mert a gta4 ben ezzel kéne dudálni de már kibaszottul felbasztam az agyam hogy 20 perce nyomkodok mindent és semmi
  • Alwares
    Tudod.
  • tojas1
    Sziasztok

Az volna a kérdésem hogy a saját Live profilomat tudom használni a haverom gépén mondjuk egy napig és utána megint a saját gépemen?

Köszi a segítséget
  • Gideon Wieth
    nagyon jó az a játék.. De egy közepes PC-n is kurvaszépen elfut minden bibi nélkül...
    Én azon tolom
  • akyyy
    Nem rögöhtem, inkább "síráshoz" lehet hasonlítani amit elkövettem, egyébként kiváncsi vagyok ki ad neked goldos accot. kajak nem tudsz kivárni 1 hetet, hogy letölthesd?
  • Neogan
    Lehet egyfajta notebook vinyót belehegeszteni, nézz utána googlen, én sajna nem értek hozzá.
    Külső USB vinyót is csatlakoztathatsz hozzá, de írni nem fogsz tudni, rá, tehát csak film/képnézegetéshez, zenehallgatáshoz tudod majd használni.
  • DöflingR
    "okoska" :D:D
  • Ragnar360
    Okoska szerinted adna nekem még goldot ? Mennyi idő annyi, hogy hiába van olyan profilom, meg hiába csinálnék százat is nemérne semmit -.-

akyy: mi olyan vicces ?^^
  • janihunk
    Esetleg nem lehet valami pc-s vagy notebook vinyót ráteni a boxra ugy hogy ne keljen szétszedni?
  • sambauer
    szerinted mennyi idő csinálni egyett ?
  • Neogan
    Olvasd el az előbb linkelt listát. Általában 2 játék fér rá, ha nincs rajt se demó, se film. Nekem most fenn csücsül a Dead Space és a Fable 2. És igen kell a lemez, bár csak indításnál nyúl hozzá egy pillanatra.
  • Neogan
    "...gyorsabb nem lesz tőle a betöltés max. 1-2 mp-el."

Ebbe azért belekötnék: olvasd el ezt a listát, néhány gamenél jelentős különbség van a DVD/HDD-ről való futtatás között.

Nem kötözködésből mondtam, csak bökte a csőröm
  • janihunk
    Kb hány gb ot foglalnak ezek a gémek ha veneék egy 20gb osat menyi férne rá? A lemez akoris kel ha vinyón van a game?
  • Neogan
    Mindenképpen kell vinyó ha original xbox játékokkal akarsz játszani.
  • akyyy
  • Ragnar360
    Rákattantam erre a Wolverine-ra...eszemfaszom tolnám a demot ha fent lenne már EU marketplacen, dehát nagyon nem akaródzik^^

Nincs vkinek véletlen egy "fölös" amcsi profilja kölcsönbe, hogy lekapjam gyorsba a demot - privibe - thx!
  • Ragnar360
    Ha odamész és toljtak de nincs gold akkor reload csekpoint - nem érdemes várni, de ha odamész akkor egyből nyomják ki, szokott lenni gold is!
  • janihunk
    Heló bocsi ha rossz helyre irok de lenne egy kérdésem és nem találtam megfelelő topikot. Ime a kérdés: van egy problémám az nfs underground 2 vel ami sima xbox játék berakom a boxba elis indul de csak vagy 2-3mp re aztán egy üzenet nó hard drive. Mindenképen kel vinyó a sima xbox gamek futatásához vagy van valami más megoldás?
  • Szabí250
    Jah és ez a 3 ledes hiba mennyire gyakori? minden gépnél fenn áll?
  • Örm
    Kösz! Meddig kell várni? Kb. mennyi idő?
  • AntiHero
    chapter 4/1 a szigeten ahol a tyúkok vannak. Majd tojnak.
  • Örm
    Hello!
    Tudnátok abban segíteni, hogy a RE5-ben hol lehet megtalálni a gold egg-et? Már 3* vittem végig a játékot különböző nehézségeken, most kezdtem pro szinten és nem találtam még sehol. A többi három már megvan. Kösz!
  • Szabí250
    Thx!

A gyári, 256 mb-os karin mennyi mentés fér el?
  • raven87
    Live + angol cím +1600 MS pont ha jól tudom.
    Pontot tudsz venni az 576-ban vagy a Mediaban, vagy pl. Iceakos-tól sokkal olcsóbban. :)
  • Wanted
    Hi!
    Mi kell ahhoz, hogy meg tudjam venni a GTA4 DLC-jét? (Magyarországról)