176881
banner
  • akyyy
    Végigvittem Cod4-et veteranon, hát dúrva volt az utolsó előtti pálya:D

megvan az összes acsi 1 kivételével. a repülős pályát kéne még, veteranon megcsinálni. 1 perc alatt végigvinni:((( ráadásul könyörtelen nehezek az ellenfelek.
    hát nemtudom nekem hogy fog ez össszejönni:D még cheatel , lassitást használva se nagyon megy, pedig akkor még acsit se kapok.

nézegettem itt videókat, próbálgatom úgy, de biztos hogy valahol elakadok, vagy egy társam elémmászik hogy ne tudjak előremenni:(
  • misiizsai
    Éretem Köszi a Segítséget.Akkor az enyimnek be kell járatódni és ezért ropog:D
  • Torry
    A forint értékétől függ, semmi mástól.
    Gondolom innen már megy, mikor volt a legolcsóbb.
  • akyyy
    nincs valami lista mikor volt eddig a legolcsóbb meg a legdrágább?:D
  • Ewergo
    Hajrá JégÁkos ne hagyd magad, te vagy a jobb...!
  • akyyy
    Lassan vennem kéne egy új dvd lejátzót mert a régi már nem igazán működik tökéletesen, kérdésem, van e olyan dvdlejátszó, 5.1-es hangfalszettel, amibe van optikia bemenet, igy rátudom kötni xboxot, vagy mindenképpen csakis erősítőtt kellene vennem? Annyira nem vagyok jártas ebben a témában:)
  • Iceakos
    X-Box LIVE kódok, MS Pontok...eladók

XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    2500,-
    XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    4999,-
    XBOX Live 12+1 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
    9999,-
    Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    3500,-
    Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    5999,-
    Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    7000,-
    Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
    12500,-
    Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
    5999,-
    Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
    12500,-
    Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
    4999,-
    Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
    9499,-
    Playstation Network Card $20 (USA)
    6500,-
    Playstation Network Card $50 (USA)
    13999,-
    2000 Wii Pont UK reghez (UK)
    5800,-
    2000 Wii Pont USA reghez (USA)
    5800,-

Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..
  • arty
    xbox360 VGA kábelt kell venned (a HDMI kimenet tisztán digitális, nem tudod analogra 'alakitani')
  • Sir Quno Jedi
    DVI-D-ből NEM lehet egy sima csatival analog D-SUB-ot csinálni. Max. DVI-I-ból lehetne, amennyiben az adott eszköz küldi az analog jelet is a digit mellett rajta. Persze ez triviális is. Ez kb. annyira lehetetlen vállalkozás, mint ha az ember saját izomerejével csapkodó szárnyakkal akarna repülni.
  • Alwares
    Azért mert fos az egész és hőtágul meg ilyenek. Nem gond ez, velejárója a tákolmánynak. Nekem is szokott, bár már egyre ritkábban. Már bejáratódott vagy mittomén :D
  • AntiHero
    MS pontok LIVE előfizetések eladók!

EU 2100MS pont - 7.000ft
    US 1600MS pont - 6.000ft
    US 4000MS pont - 12.500ft

Xbox Live 12+1 Month Gold Card - 10.500ft
    Xbox Live 3 Month Gold Card - 6.000ft

Fable 2 CE (magyar, "A kulisszák mögött..." DVD, + papirtok) - 8k
    Vagy csere: Wolverienre, Riddickre (ráfizetek akár) vagy Guitar Hero 2-re
  • sambauer
    Köszi, gyanús volt hogy ez a HDMI-ből Analógós megoldás nem nagyon fog működni. Akkor holnap vissza viszem a két kábelt :D
  • galmat
    Hát ez nem igaz, rendesen bemásolom a linket,de van benne olyan karakter ami bezavarja a linket... :D, akkor másik hely most már tényleg: ilyennel menni fog
  • galmat
    Sorry szal a link még1x a kábelről: =gamepage&data[cat_id]=3&data[prod_id]=49]itt
  • galmat
    Nekem is Hanns-g monitorom van (egy 22"-os, teljesen megvagyok vele elégedve). Én egy =gamepage&data[cat_id]=3&data[prod_id]=49]ilyen kábellel kötöttem össze(3000ért vettem). Tehát egyik vége az XBOX spec videó csatlakozója, másik vége egy VGA kábel ami megy a monitorba, RCA-n a hang meg a hifibe.
  • sambauer
    Na gyerekek. Az a helyzet hogy vettem egy HANNS.G márkájú LCD monitort. Nem egy csúcskategória de 15-ért bőven megérte, jelenlegi monitorom amúgy is már baszta a szemem. 3000-ért bepakoltam mellé egy hdmi kábelt aminek DVI/D kimenete volt plusz egy átalakítót ami a DVI/d-ből analógot csinál (tehát be megy ebbe a monitorba) A szomorú helyzet az hogyha én ezt a pakkot az Xboxba bedugom az ég világon semmit nem észlel belőle a monitor ? A kérdés az hogy mi a teendő ilyenkor ? (a hang csak késöbb jutott eszembe, de ha én már képet kapok azzal is meglennék elégedve :D)
  • misiizsai
    Na Szóval az a helyzet hogy amikor bekapcsolom bejön a menű ottvan egy rugó kattanás hang az Xbox-ba (gondolom a hűtés utána ok)csak amikor elől megfogom az előlapot akkor reccseg/ropog) nincs jól feltéve az előlap?
  • rooney8
    Köszi, ha letelik az 1 hónap kipróbálom ezt a módszert, mert közbe már csináltam egy külön live-os profilt :S
  • misiizsai
    Akkor nem tudom mi baja lehet pedig 1 hetes
  • GP2100
    Ha ráállnék, akkor lehet, hogy az enyém is ropogna. Egyébként nem ropog...
  • mateus33
    Érdekes nekem nem ropog, akkor lehet vmi kínai hamisítvány van :D
  • misiizsai
    ezt hogy érted hogy Microsoftos termék és lehet a melegedés miatt ropog?
  • Pacal17
    Tökéletes! Nekem is az van, nagyon meg vagyok vele elégedve!
  • Pacal17
    MS Termék
  • Gideon Wieth
    nekem nem
  • misiizsai
    Sziasztok
    Az lenne a kérdésem
    Hogy nektek is ropog a gép amikor bekapcsoljátok mert nekem ropog 1-2 szer az előlapnál
    Ez miért van?
    Előre is Köszönöm a Válaszokat
  • Szabí250
    Kösz...
    nincs mindenkinek HD tvje...
    Egy 55cmes tv képernyőjén nem nagy élmény a játék,főleg ha a fele fekete
  • akyyy
    Dehogynem. Ki lehet vágni a monitorból, el kell vinni MediaMarktba és adnak érte 90% kedvezménnyel bármilyen játékot!
  • Szabí250
    Azt tom hogy el fog indulni,de akkor a csíkokkal nem lehet semmit csinálni?
  • PoisonChihuahua
    Van amelyikben fekete csík van, van amelyik teljesen 4:3-ban megy, ezt játéka válogatja, de MINDEN játék elindul 4:3-ban is, szal ezért feleslegesen aggódsz.
  • Szabí250
    Aham, és az olyan játékok,mint pl a Burnout Paradise city, amiket szélesvásznúba csináltak,azokkal mi a helyzet? A tv tetején meg alján fekete csík lesz,vagy a box azokat is lekonvertálja?
  • PoisonChihuahua
    Megy 4:3-ban is, a 360 beállításainál lehet kiválasztani a méretarányt, képfrissítési frekvenciát, ill. a felbontást.
  • PoisonChihuahua
    Persze hogy lehet, netre kötöd a gépet, bejelentkezel, Connect to Xbox LIVE, aztán követed a lépéseket.
    Elötte el kell magadban döntened, hogy EU-s (pl.: UK) vagy Amcsi (USA) reget csinálsz, ez később nem változtatható, különbség néhány marketplace tartalomban van.
    A Live-ra való regisztrációhoz Windows LIVE ID szükséges, néhányan nem tudják, de pl. ezzel lehet MSN-ezni, szal ha szoktál MSN-ezni, akkor már van LIVE ID-d, ha azt használod regisztrációkor, a 360-on MSN-ezni is tudsz majd, ill. így egységes lesz a Windows LIVE ID-d. Ezzel az ID-vel tudsz majd bejelentkezni Xbox.com-ra is.
    Fontos még, hogy címnek valódi utcát, házszámot ill. "post code"-ot adjunk meg! (Érdemes pl. nagykövetség vagy egy nevesebb/ismertebb hely címét megadni, keress rá neten [Google].)
    Segítségedre lehet ez is.
    Regisztrált Windows LIVE ID-det itt érheted el.
  • raven87
    A legelső XBox-os játékom volt, szóval sokat bénáztam meg az irányítás se ment olyan frankón, szóval az a 2-3 óra nekem 5-6 volt. :)
  • Szabí250
    xbox360on minden játék megy 4:3es képaránnyal,vagy csak szélesvásznúba?
  • DarkSector
    télleg szar...sok idő, mire végigrobogsz azon a 2-3 orányi pályán :D
  • raven87
    Én nem tudtam. Szóval elég szívás volt újra kezdeni a GoW2, mikor már a felénél jártam. :D
  • sylars
    Hello
    Ez a monitor jó játékra:
    Benq E2200HD
  • rooney8
    Üdv!

Offline profilból lehet valahogy online-t csinálni? :S Mert ki akarnám próbálni a multit, viszont nem akarom hogy új profilom legyen
  • Pacal17
    Gyorsan ránézek a kontrollerre :D