176881

-
Végigvittem Cod4-et veteranon, hát dúrva volt az utolsó előtti pálya:D
megvan az összes acsi 1 kivételével. a repülős pályát kéne még, veteranon megcsinálni. 1 perc alatt végigvinni:((( ráadásul könyörtelen nehezek az ellenfelek.
hát nemtudom nekem hogy fog ez össszejönni:D még cheatel , lassitást használva se nagyon megy, pedig akkor még acsit se kapok.
nézegettem itt videókat, próbálgatom úgy, de biztos hogy valahol elakadok, vagy egy társam elémmászik hogy ne tudjak előremenni:( -
misiizsai #64751 Éretem Köszi a Segítséget.Akkor az enyimnek be kell járatódni és ezért ropog:D -
Torry #64750 A forint értékétől függ, semmi mástól.
Gondolom innen már megy, mikor volt a legolcsóbb.
-
nincs valami lista mikor volt eddig a legolcsóbb meg a legdrágább?:D -
Hajrá JégÁkos ne hagyd magad, te vagy a jobb...! 
-
Lassan vennem kéne egy új dvd lejátzót mert a régi már nem igazán működik tökéletesen, kérdésem, van e olyan dvdlejátszó, 5.1-es hangfalszettel, amibe van optikia bemenet, igy rátudom kötni xboxot, vagy mindenképpen csakis erősítőtt kellene vennem? Annyira nem vagyok jártas ebben a témában:) -
Iceakos #64746 X-Box LIVE kódok, MS Pontok...eladók
XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
2500,-
XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
4999,-
XBOX Live 12+1 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
9999,-
Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
3500,-
Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
5999,-
Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
7000,-
Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
12500,-
Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
5999,-
Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
12500,-
Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
4999,-
Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
9499,-
Playstation Network Card $20 (USA)
6500,-
Playstation Network Card $50 (USA)
13999,-
2000 Wii Pont UK reghez (UK)
5800,-
2000 Wii Pont USA reghez (USA)
5800,-
Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..
-
xbox360 VGA kábelt kell venned (a HDMI kimenet tisztán digitális, nem tudod analogra 'alakitani') -
DVI-D-ből NEM lehet egy sima csatival analog D-SUB-ot csinálni. Max. DVI-I-ból lehetne, amennyiben az adott eszköz küldi az analog jelet is a digit mellett rajta. Persze ez triviális is. Ez kb. annyira lehetetlen vállalkozás, mint ha az ember saját izomerejével csapkodó szárnyakkal akarna repülni. -
Azért mert fos az egész és hőtágul meg ilyenek. Nem gond ez, velejárója a tákolmánynak. Nekem is szokott, bár már egyre ritkábban. Már bejáratódott vagy mittomén :D -
MS pontok LIVE előfizetések eladók!
EU 2100MS pont - 7.000ft
US 1600MS pont - 6.000ft
US 4000MS pont - 12.500ft
Xbox Live 12+1 Month Gold Card - 10.500ft
Xbox Live 3 Month Gold Card - 6.000ft
Fable 2 CE (magyar, "A kulisszák mögött..." DVD, + papirtok) - 8k
Vagy csere: Wolverienre, Riddickre (ráfizetek akár) vagy Guitar Hero 2-re -
Köszi, gyanús volt hogy ez a HDMI-ből Analógós megoldás nem nagyon fog működni. Akkor holnap vissza viszem a két kábelt :D -
Hát ez nem igaz, rendesen bemásolom a linket,de van benne olyan karakter ami bezavarja a linket... :D, akkor másik hely most már tényleg: ilyennel menni fog -
Sorry szal a link még1x a kábelről: =gamepage&data[cat_id]=3&data[prod_id]=49]itt -
Nekem is Hanns-g monitorom van (egy 22"-os, teljesen megvagyok vele elégedve). Én egy =gamepage&data[cat_id]=3&data[prod_id]=49]ilyen kábellel kötöttem össze(3000ért vettem). Tehát egyik vége az XBOX spec videó csatlakozója, másik vége egy VGA kábel ami megy a monitorba, RCA-n a hang meg a hifibe. -
Na gyerekek. Az a helyzet hogy vettem egy HANNS.G márkájú LCD monitort. Nem egy csúcskategória de 15-ért bőven megérte, jelenlegi monitorom amúgy is már baszta a szemem. 3000-ért bepakoltam mellé egy hdmi kábelt aminek DVI/D kimenete volt plusz egy átalakítót ami a DVI/d-ből analógot csinál (tehát be megy ebbe a monitorba) A szomorú helyzet az hogyha én ezt a pakkot az Xboxba bedugom az ég világon semmit nem észlel belőle a monitor ? A kérdés az hogy mi a teendő ilyenkor ? (a hang csak késöbb jutott eszembe, de ha én már képet kapok azzal is meglennék elégedve :D) -
misiizsai #64736 Na Szóval az a helyzet hogy amikor bekapcsolom bejön a menű ottvan egy rugó kattanás hang az Xbox-ba (gondolom a hűtés utána ok)csak amikor elől megfogom az előlapot akkor reccseg/ropog) nincs jól feltéve az előlap?
-
Köszi, ha letelik az 1 hónap kipróbálom ezt a módszert, mert közbe már csináltam egy külön live-os profilt :S -
misiizsai #64734 Akkor nem tudom mi baja lehet pedig 1 hetes -
Ha ráállnék, akkor lehet, hogy az enyém is ropogna.
Egyébként nem ropog...
-
Érdekes nekem nem ropog, akkor lehet vmi kínai hamisítvány van :D -
misiizsai #64731 ezt hogy érted hogy Microsoftos termék és lehet a melegedés miatt ropog? -
Tökéletes! Nekem is az van, nagyon meg vagyok vele elégedve! -
MS Termék -
nekem nem -
misiizsai #64727 Sziasztok
Az lenne a kérdésem
Hogy nektek is ropog a gép amikor bekapcsoljátok mert nekem ropog 1-2 szer az előlapnál
Ez miért van?
Előre is Köszönöm a Válaszokat -
Szabí250 #64726 Kösz...
nincs mindenkinek HD tvje...
Egy 55cmes tv képernyőjén nem nagy élmény a játék,főleg ha a fele fekete -
Dehogynem. Ki lehet vágni a monitorból, el kell vinni MediaMarktba és adnak érte 90% kedvezménnyel bármilyen játékot! -
Szabí250 #64724 Azt tom hogy el fog indulni,de akkor a csíkokkal nem lehet semmit csinálni? -
Van amelyikben fekete csík van, van amelyik teljesen 4:3-ban megy, ezt játéka válogatja, de MINDEN játék elindul 4:3-ban is, szal ezért feleslegesen aggódsz. -
Szabí250 #64722 Aham, és az olyan játékok,mint pl a Burnout Paradise city, amiket szélesvásznúba csináltak,azokkal mi a helyzet? A tv tetején meg alján fekete csík lesz,vagy a box azokat is lekonvertálja? -
Megy 4:3-ban is, a 360 beállításainál lehet kiválasztani a méretarányt, képfrissítési frekvenciát, ill. a felbontást. -
Persze hogy lehet, netre kötöd a gépet, bejelentkezel, Connect to Xbox LIVE, aztán követed a lépéseket.
Elötte el kell magadban döntened, hogy EU-s (pl.: UK) vagy Amcsi (USA) reget csinálsz, ez később nem változtatható, különbség néhány marketplace tartalomban van.
A Live-ra való regisztrációhoz Windows LIVE ID szükséges, néhányan nem tudják, de pl. ezzel lehet MSN-ezni, szal ha szoktál MSN-ezni, akkor már van LIVE ID-d, ha azt használod regisztrációkor, a 360-on MSN-ezni is tudsz majd, ill. így egységes lesz a Windows LIVE ID-d. Ezzel az ID-vel tudsz majd bejelentkezni Xbox.com-ra is.
Fontos még, hogy címnek valódi utcát, házszámot ill. "post code"-ot adjunk meg! (Érdemes pl. nagykövetség vagy egy nevesebb/ismertebb hely címét megadni, keress rá neten [Google].)
Segítségedre lehet ez is.
Regisztrált Windows LIVE ID-det itt érheted el. -
A legelső XBox-os játékom volt, szóval sokat bénáztam meg az irányítás se ment olyan frankón, szóval az a 2-3 óra nekem 5-6 volt. :) -
Szabí250 #64718 xbox360on minden játék megy 4:3es képaránnyal,vagy csak szélesvásznúba?
-
télleg szar...sok idő, mire végigrobogsz azon a 2-3 orányi pályán :D -
Én nem tudtam. Szóval elég szívás volt újra kezdeni a GoW2, mikor már a felénél jártam. :D -
sylars #64715 Hello
Ez a monitor jó játékra:
Benq E2200HD -
Üdv!
Offline profilból lehet valahogy online-t csinálni? :S Mert ki akarnám próbálni a multit, viszont nem akarom hogy új profilom legyen
-
Gyorsan ránézek a kontrollerre :D