176880
banner
  • Balazs15
    hello

Hogyan tudnék jobb minöségben játszani??jelenleg
    os megoldást használok egy 55cm es crt tévén..
  • nutiform
    Test connection oké, meg eddig hónapokig jó volt és felváltva dob ki engem, meg őt.De most hogy a netet említetted szöget ütött a fejembe,hogy most váltottam T-online ról kábelesre,de ott meg mi a rákot állítsak a routeren?Amúgy sem kell semmit.Alapbeállításokkal megy a net.Ha ez a probléma egyáltalán.
  • Gideon Wieth
    Fable 2 is így volt . Tényleg elég gyökerül van megcsinálva. :S Bár gondolom így tudták megoldani hogy egyszerre ketten lehessen végigvinni anélkül h előtte egyedül végigvidd. Én coopba vittem végig a hugaimmal és kurva jó volt :)
  • Gideon Wieth
    Fable 2 is így volt . Tényleg elég gyökerül van megcsinálva. :S
  • Neogan
    Ha ráböksz a Test Connection-re, miután lefut, nem köt bele a NAT beállításba? Nálam folyamatosan Strict volt, és a GTA4 pl folyton kidobott a multiból, vagy be csatlakozni sem engedett. Olvasd el ezt én ezzel oldottam meg a problémát.
  • sambauer
    ez kicsit off de az mennyire normális ha a vadiúj tft lcd monitor "brightness"-e 100-ra van rakva alapból ? Mondjuk levettem 70-re(contrast is annyin van) de engem ez meglepett azé :D
  • Apus
    na ezekután játékon belül nyomj megint egy guide gombot (középső ezüst) és ottlesz rögtön, hogy sign in profile akárki, akkor dash bezár és nyomod a startot a játékban. valamelyik lego játék is ígyvolt, tök idegesítő.
  • Adi
    És a másik profillal, h jelentkezek be?! Már mint be vagyunk jelentkezve az egyik profillal és a másikat, h indítsam el??
    Mert dashboardon nyomom a 2-es joyon az X-et de ott csak összekapcsolja a boxal és felvillan a boxon és a joyon is a kettes zöld led de a másodlagos profil nem hajlandó bejelentkezni.
  • Waczkor
    Akkor a nettel lesz a bibi sztem.Haver is régebben kifagyott és buktuk a meccseket.Próbáljatok állítani a routeren vmit.
  • sambauer
    Na mindenkinek aki a VGA kábelt tanácsolta köszönettel tartozom. A mai nap folyamán én is vettem egy Speedlinkeset, és az élmény sdtv után egyszerűen leírhatatlan. Oblivion kb ugyanúgy néz ki mint egyik ismerősöm "csúcs" gépén. GTA 4ben mostmár el is tudom olvasni a telefonomat, Fallout 3 világa még érdekesebb, részletesebb lett. Áhh na asszem be kell szereznem újra a Far Cry 2-t, ha az SDTV-n eddig legszebb Xboxos élményem volt kíváncsi lennék hogyan mutatna így :)

U.I.: mondjuk az AA "hiány", és kisebb grafikai hibák a nagyobb részletességnek köszönhetően észrevehetőbbek lettek node ez legyen a legnagyobb baj.
  • greco
    Előbb be kell jelentkezni a másik profillal is, majd elinditani a játékot egyszemélyes módban és játék közben a másik kontrolleren nyomni egy start gombot. Tényleg elég idiótán van megcsinálva.
  • Örm
    Hello!
    Hol lehet még kapni régi típusú 203W-os tápegységet? Kösz a segítséget!
  • Balazs15
    FPS, TPS meg szimulátor érdekelne jobban:)
  • Ewergo
    Elöbb gém stilust adj meg mert mindenkinek más az izlése.: FPS, TPS, RTS, RPG, JRPG, fight, szimulátor, ..... ?
    Mongyuk ettöl függetlenül a Gears of war részek valóban az XBOX alapja.
  • GP2100
  • sapkafej
    főleg ha nem jó az angol knézikönyv
  • Apus
    előző listához hozzácsapnám a condemned1-2őt, a Dead or Alive4-et, a Darknesst és a Halo3-at.
  • akyyy
    ez összesen van vagy 100e forint:D
    de minimum 65ezer:D nem a kedvenceid kérdezte:P
  • raven87
    Szerintem ami kötelező az a Gears of War 1-2, Fable 2, Fight Night Round 3, PGR4, Forza 2, Devil May Cry 4, ha vonz akkor Guitar Hero-k, Resident Evil 5. Szóval választék az van.
  • Balazs15
    most kezdtem kb 2 napja van konzolom nem tudhatok mindent:D...mien játékokat érdemes megvenni boxra?jöhetnek a példák..akárkitöl:)

• nutiform
    Ja.De ennek ellenére egyszer ő fagy ki,egyszer én.Furcsa.
  • raven87
    Hehe... Be kellett szállni a repülőbe. :D
  • raven87
    Tudom, hogy égő, de nagyon elakadtam a Halo 3-ban. Mit kell csinálni, ott hogy Deactivate first és final barrier tower.
    Nem mutat semmit a térkép, már ellenfél sincs, és a pályán sem találok semmi különösebbet pár velem lévő katonán kívül.
  • Adi
    Sziasztok!
    Hülye kérdésem lenne: van a resi 5. van két profil és két joy. Mér nem tudom elinditani a coop modot?! Van a Coop vmi ott a játék kezdete elején de az rogue-on van és nem lehet állítani. És System link pirosan van kiírva és azt se lehet átállítani.
    Vagy ti, h szoktátok? Az Xbox menübe jelentkeztek már be az elején?
    Bocsi a láma kérdésért!
  • PoisonChihuahua
    Ugyanaz mindkettő, csak a kiegészítőkben különböznek.
  • davidka003
    Egyszerűbb, ha veszel egy sima vezetékes Xbox 360 kontrollert, felrakod a driverét és már megy is.
    A vezeték nélkülihez kell egy ilyen is: "Microsoft Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows".
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!Nem tudja valaki hol és mennyiért lehet kapni PC-hez X360 kontrollert ? Wireless érdekelne :)

köszönöm
  • djjeges
    És szerintetek melyiket érdemesebb megvenni a sima xbox 360-ast, vagy az xbox Elitet?
  • djjeges
    Ok kösz
    Akk lehet,h beszerzek egyet :D
  • Apus
    Nem kötelező telepíteni, de töltési időt a legtöbbnél megspórolni vele. Nekem 60gigás van, számomra elég. Kezelni meg kurvajó, nagyon hamar megszoktam.
  • djjeges
    Sziasztok!Nem nagyon értek a konzolokhoz.Most a játékokat felkel telepíteni?És mennyi legyen a hdd,h jó legyen?És jóllehet kezelni a játékokat?
    Lehet,h számotokra hülye kérdések, de gondolkodom,h vegyek e egyet.
    Előre is kösz :)
  • raven87
    Már jó! :D
  • raven87
    Másnál is szar a live?
    Csak a My XBox meg a Friends jön be. :S
  • Waczkor
    Nekünk is volt hogy kifagyott cserénél régebben,de jött egy frissítés és azóta nem fagy ki.Mondjuk akkor is csak a cserénél fagyott,nem amikor a menübe léptél és meglépted volna a cserét.Tuti hogy lefrissítette magát a játék rendesen?
  • nutiform
    Fifa 09-et toljuk liveon keresztül haverral,de mostanában kb minden harmadik meccs fagy,amikor kilépnénk menűbe pl cserét beállítani.Másnak is ismerős a probléma?Origi játékról van szó flashmentes boxxal.
  • akyyy
    Completed Retail: gondolom ez azohgy hány játékot vittem végig, legalábbi s 100%-ra az acsikat megszerezve.
    mirrors edge nekem úgy volt, erre tettek be új acsikat, csak lesek hogy mi van:S

Miért nem úgy számolja, hogy csak akkor adja bele a 1250 pontot ha megvettem a dlc-t, mert nekem nincs meg, mégis ott van hogy hiányos az acsi:(((
  • koryne
    Hogy hány játékot vittél max G-re.
  • akyyy
    utánanéztem magar webe hát mások is vagy feladták, vagy ha sikerült nekik, kurvanagyképűek, persze jogosan mert megérdemlik:D valami brutál nehéz az a rész:(

nézegettem most a statomat, és ezen megakadt a szemem:
    XBLA:1/2
    Completed Retail: 0 / 6

mi ez?
  • pi junior
    az nem semmi. én boxon, csak a 3. nehézségi szinten tudtam végigvinni.
  • akyyy
    Végigvittem Cod4-et veteranon, hát dúrva volt az utolsó előtti pálya:D

megvan az összes acsi 1 kivételével. a repülős pályát kéne még, veteranon megcsinálni. 1 perc alatt végigvinni:((( ráadásul könyörtelen nehezek az ellenfelek.
    hát nemtudom nekem hogy fog ez össszejönni:D még cheatel , lassitást használva se nagyon megy, pedig akkor még acsit se kapok.

nézegettem itt videókat, próbálgatom úgy, de biztos hogy valahol elakadok, vagy egy társam elémmászik hogy ne tudjak előremenni:(