176882
banner
  • GP2100
    Megjelenhetne már... :D
  • sambauer
    "Új jelszó létrehozása e-mail üzenetben

Az e-mail üzenetnek a következő címre való elküldéséhez kattintson az Üzenet küldése gombra: [email protected]. Az üzenet tartalmazza majd az új jelszó létrehozására vonatkozó utasításokat"

ehh ha ez az egy lehetőség van akkor sok értelme nincs, hiszen ahoz kellene valahol automatikus bejelentkezésnek lennie.
  • gaborf
    Sziasztok,
    Gondolkozom rajta, hogy veszek egy Xbox 360 pro-t vagy elit-et, de nem találok olyan fórumot, ahol tudnak nekem segíteni, hogy melyik éri meg jobban. Tudtok segíteni?
  • Pacal17
    Akkor valszeg az utóbbi..
  • PoisonChihuahua
    Ha a Windows Live ID-d jelszaváról beszélsz, akkor a megadott linken van "Elfelejtette jelszavát?" menüpont, hátha az segít. Ha így sem sikerül akkor szivacs.
  • sambauer
    Nos uraim, most jöttem rá mennyire rábasztam passport jelszavam elfelejtésével. Az ingyen kapott GTA-s 1 hónap live-ot örömmel felakartam használni erre a reedem kód mellé a passport live-os jelszót is kéri :S Azthittem majdnem felrobbanok... Ezekszerint se goldot, se semmilyen dlc-t nem fogok tudni használni aktuális gamertagommal. Valami esélyt láttok visszaszerzéséhez ? Gamertagem levan védve jelszóval (amit a gampadon kell beütni, 4 gombos) nem tudom mennyit számít ez. A lényeg: az passportos címet xboxon belül regisztráltam interneten keresztül sose használtam , tehát secret kérdés és másodlagos email cím sincs beállítva... Bármilyen segítséget előre is köszönök.
  • GP2100
    Azt néztem, hogy mennyiszer futottam bele a neten a szóba(többségében persze nem is odaillő helyen, csak "divatból" odaírva...), nem azt, hogy te mennyiszer írtad(de a fejemet rá, hogy nem most írtad először :D).
    Na de ez megint off, úgyhogy jobb lesz befejezni.
  • PoisonChihuahua
    Akkor a grafikon szerint én a 1 --> Funny kategóriába tartozom!
  • GP2100

• PoisonChihuahua
    Biztos, hogy jó helyre dugtad...

RGB és kompozit között bizony van minőségi különbség! Ez tény.
    Ha nem őskövületen használod és még a szemed is jó, akkor láthatod is a különbséget, szal lehet, hogy nem hiába "basztattak". :):):)

• sambauer
    figyu még PS2 időszakban is basztattak hogy RGB kábel köll külömben szar, vettem és az ég világon SEMMI változás nem volt...
  • PoisonChihuahua
    "én RGB nélkül használtam"

FAIL
  • Pacal17
    Én ezt soha nem mondtam :D
  • sambauer
    ha ez nem a szokásos pacal balfaszság (liveot nem lehet m.o.-n használni, etc.) akkor basszák szájba magukat egy sajtburgerrel...
  • sambauer
    én RGB nélkül használtam, de szerintem kérdezd mástól én monitor óta őszíntén szólva nem igazán adnék több tanácsot tv-t illetően.
  • Gideon Wieth
    Ha ez bejön és lesz metal gear solid 4 x360ra esküszöm nem lesz egy rossz szavam se többé a Konamira :D:P
  • akyyy
    csak játékosok hangjait sajna:( amugy furcsa, hogy még nincs méregdrága és szar fejes csakis xboxhoz:D
  • Konzolbolt
    Xbox360 fejhallgató a játék hangjait,zenéit is átviszi? Gondolok itt arra,ha késő este akarok játszani és nem akarom hogy a HD tévé hangjai zavarják a lakásban alvókat. Vagy csak az online játékokban a játékosok hangjait viszi át?
    Illetve azt szeretném még megkérdezni,hogy az összes HDMI-s Xbox360ban 1.2es HDMI csati van?Bár engem elsősorban a Pro Pack érdekel.
    Azaz az új 1.3as mini HDMi kábelek nem jók az Xboxhoz ugye?
  • Gideon Wieth
    úgy értem a Coop-ot, hogy egy gépen két játoks játszik :) mint pl resi5 fable2
  • Fodek
    Akkor ha vennék 1 arcadeod, kapnék 1 av kábelt. Vennem kéne még hozzá RGB kábelt? (pl ez jó lenne?: Scart RGB kábel + Optikai kimenet)
  • DöflingR
  • Pacal17
    Tudod voltak olyan pletykák hogy lesz PS3-ra és PC-re is. Most egy mikroszoft ember azt mondta hogy box exklu marad.
  • sambauer
    wtf ?
  • Pacal17
    Úgynézki mégis exklu marad a Lost and Damned (ezzel együdt a next DLC is)
  • akyyy
    je:D
  • Hugh Hefner
    khm
  • arty
    van benne coop, lehet egymással harcolni - ez nagyon jo!!

a kampány nem annyira, amolyan beam'em up. az sw unleashedbe is a fenti két opcio kellett volna és kötelező vétel lenne ...
  • sambauer
    Update: a játékot amúgy ma éjfélkor kezdtem el, és pár percel ezelött be is fejeztem. őszíntén sajnálni tudom azt aki ezért a kemény 4 óráért (van az kevesebb is) több mint 5 ezret kiadott. Na de legalább ezzel a játékkal átléptem a bűvős 10000 GameScore-t :)
  • jaws30
    nah jó srácok vettem ,már régen voltam a forumon :))
  • misiizsai
    na de már hogy kétszer is elirtam....
    De a kép az jó:D
  • misiizsai
    nem kinevetnielirtam naa olvas:D
    Sose nem nézem a billentyűt:D
  • Alwares
    Hát ez kurvajó! Itt röhögök még most is. Ólvas. Na ezt megjegyzem.
  • EasyLife
    őszintén szólva hagyományos tv-ken akár mekkora is legyen elég tréé. sok játéknál nem lehet elolvasni a szövegeket, rosszabb minőségű kis ikonok. szóval ha élményre vágysz vegyél lcd-t vagy ahogy itt tanácsolták szerezz be egy VGA kábelt és nyomd monitorról.
  • sambauer
    Igen az tökéletes, persze nem mindegy milyen márka. Ahogy említettem Konkán elment, Samsungon semmi bajom nem volt viszont lehet hogy egy nonamebb tv-n úgy szar ahogy van. Ami még fontos: lesz egy-két játék aminek a betűihez igen csak skilles szemek kellnek. Pl egy Dead Risingnál szimplán lehetetlen elolvasni a betűket sdtv-n..

Igen én is úgy emlékeztem csak nem voltam biztos :) Nem értem sok fórumon miért fikázzák, szerintem simán nézhető akció film, igaz a story kissé értelmetlen de a képivilág és a hangulat kárpótol. (kb a Max Paynenek kellett volna ilyen szinten lennie, akció jelenetekben)
  • GP2100
    Én pl. biztosan ajánlottam, mert kapcsolódik a játékhoz.
  • GP2100
    Kicsit gondolkoztam rajta, hogy mi lehet az az "ólvasa", és arra gondoltam, hogy az ólak vas alkatrészeire gondolsz(mellékelt képen bekarikázva).

Már csak azt nem értem, hogy mi köze van ennek a boxhoz.

Sry, de...
  • Fodek
    Akkor az 55 cm-eshez mit szólsz?
  • sambauer
    na aki ajánlotta hogy a Wanted: Weapons of Fate miatt nézzem meg a filmet, annak hálával tartozok :) nem hittem volna hogy manapság is tudnak egy igényesen kidolgozott akció filmet csinálni.
  • misiizsai
    Azért kérdem mert ma vettem Használtam a CrackDown-t van rajta pár karc de simán ólvasa de ha már nem fogja akkor poliroztasam le?
  • PoisonChihuahua
    Ha nem karcos akkor nem kell, ha csak kicsit karcos, akkor meg lehet, hogy a 360 olvasófeje szarakodik.
    Csak akkor ajánlom a políroztatást, ha igazán karcos a lemez.