176882

-
"Azt mondta a srác, hogyha live-ra megyek, akkor úgy csináljam hogy két profilom legyen, az egyik amivel live-on játszok csak eredeti játékokkal, és legyen egy másik profilom is, amivel pedig a másolt játékokat tolhatom, de azzal ne menjek live-ra mert bannolhatnak."
NEM Gamertag alapján bannolnak, de ez már ezerszel lelett írva... -
ha szimpatikusak voltak vedd ott, én ki nem állhatom őket, dilettáns banda. multkor rgb kábel helyett rám akarta sózni azt a szar adaptert amit a géphez is adnak, és énvoltam a fasz, hogy olyan kábel nincs is. Jó bementem a Saturnba és vettem 1990-ért. Szívesen az orra alá tettem volna, de annyit nem ér, hogy elmásszak odáig. Tévéd is CRT nem? -
mondtam:) -
baca01 #65189 Sziasztok!
Eddig csak egy ps2-m volt, és most szeretnék egy venni egy xbox360 gépet.
Pro-t szeretnék, mert abban van winchester is. Konzolvilágban 55ezer Ft.
Voltam bent náluk pár napja, kérdezgettem őket mi hogy működik, mert nem igen vágom még a témát. Azt mondták hogy a jasperes gépeknél már nem kell félni a 3 ledtől, ezek már tuti gépek. +8 ezerért flashelt gépet kapok, amin van még 3 év microsoft gari, és csak akkor veszik el, ha esetleg elszáll a flash és vissza kell állítani. Azt mondta a srác, hogyha live-ra megyek, akkor úgy csináljam hogy két profilom legyen, az egyik amivel live-on játszok csak eredeti játékokkal, és legyen egy másik profilom is, amivel pedig a másolt játékokat tolhatom, de azzal ne menjek live-ra mert bannolhatnak.
A következő, hogy nekem nincs lcd tv-m, van egy sima 55 centis Orion-om, meg van egy 17 colos Compaq crt monitorom. Azt mondta a srác, hogy a tv-hez nem kell plussz kábel, ha monitoron szeretnék játszani akkor ahhoz kell vga kábel, de inkább tv-n játszak, mert a crt nagyon rontja a szemet, és a tv-n is egész jó képe van (persze csak lcd tv-n jön kia max felbontás blablabla tudom...).
Hirtelen nem jut eszembe több dolog.
Azt kérdezném akkor tőletek, hogy érdemes ott vennem náluk, mennyire korrektek? Igazak e amiket mondtak nekem? Ha igen akkor mit ferdítettek el? Ha nem nálauk, akkor hol érdemes vennem? És végezetül, a jasperes gépek tényleg megbízhatóbbak már, vagy rakassak bele hűtés modot? (akkor ugrik a gari is ugye?)
Előre is köszi és boccs a lámaságomért. -
Nah kipróbáltam Pc-n a damnation-t. Röviden tömören...Na jó finoman is...
Nem egy nagy szám a játék. A fedezék rendszer hiánya elképesztő, az pedig hogy 2009be ott tartsunk hogy három hedsáti kell hogy kiterüljön az ellen, egyszerűen nevetséges. Az ugrabugrálás viszonylag jó lett..De a játék borzasztóan unalmas, -
MS pontok LIVE előfizetések eladók!
EU 2100MS pont - 6.990ft
US 1600MS pont - 5.990ft
US 4000MS pont - 11.990ft
Xbox Live 12+1 Month Gold Card - 10.500ft
Xbox Live 3 Month Gold Card - 5.990ft
Keresek olcsón wolverine játékot!
..és Star Wars FU-t. (max 5k-ig) -
Igen. -
ÉS akkor ez a kábel(ek) csak annyit kell tennem hogy összekötöm a monitort az xboxal és abba az rc átalakítóba csak bele kell dugni a hangfal jackjét?Így műnxei fog? -
Sajna nem.
Ezt írja ki.
-
viccelsz-e -
Nálam mindig működött, gyanítom nálad van valami elállítva vagy rosszat nyomsz. 
Hívj be egy havert (vagy többet) és próbálgassátok, több ötletem nincs. -
"To talk to people who are playing a different game or no game at all, press the Xbox Guide button and select Party, Party Options, Chat Channel, Party Chat."
Hiába rakom én Party Chatre, attól még ugyanúgy hallom az Összes játékost, a Partyn kívül is. Beszélni nem tudok hozzájuk, csak ha át teszem Game Chatre de hallani mindkét opciónál hallom őket. -
Link -
Xbox.com, internetes kézikönyvéből: 
"Change the Chat Channel
If you're in a multiplayer game, but other people in your party aren't, you can still talk to them all.
- To talk to only the players in your game, press the Xbox Guide button and select Party, Party Options, Chat Channel, Game Chat.
- To talk to people who are playing a different game or no game at all, press the Xbox Guide button and select Party, Party Options, Chat Channel, Party Chat.
- To mute the voice of an individual player, press the Xbox Guide button, select Party, select the player's Gamertag, and then select Mute." -
Kismilliószor megmondtam, hogy csak úgy böngésszétek át azt a rohadt menüt, ismerkedjetek vele, mi, merre, hány méter.
Ez is egy rohadt alapfunkció.
Amikor partyban vagytok pl. 4-en (téged is beleértve), de csak 2 emberrel akarsz beszélgetni, akkor az Xbox Guide gombot megnyomva, a party résztvevőinek listájánál állítható, hogy egy adott személlyel milyen csatornán akarsz beszélgetni (Party/Private/Game Channel). -
Lenne egy kérdésem. Liveot én úgy használom hogy a headset mikrofonját a ruhámhoz csiptetem, és a voice a fülesről megy egyszerre a partyból és a játék hangja is. Ez így szép és jó ám a party mellet játékközben más 11 éves gyerekek dumáját is ugyanúgy hallom, ami - nem meglepő módon - roppantul idegesítő. Eddig egyetlen megoldást találtam rá mégpedig azt hogy a Privacy Settingsnél a Voice and Text Only friendsre van rakva, így viszont a Friendseken kívül senkinek se tudok üzenetet küldeni.. A kérdésem tehát az hogy meglehet e oldani azt hogy alapból csak a azokat hallom akik partyban vannak, viszont mellette ugyanúgy tudok fogadni és küldeni üzeneteket mindenkinek. Előre is fenk jú. -
De nemtudok hotmailt regelni :( -
regelsz hotmélen, utána regelsz xbox.com-on. accot, nem email címet -
Zozo76 #65174 Ne szarakodj szerintem. Jatsz es ha meguntad kapcsold ki a gepet. Ha be akar szarni ugyis befog. Elbaszott hutesileg ez a masina, es ezen csak egy teljes ujratevezes segitene. Regebben meg voltak almaim egy ujratervezett XBOX360-al kapcsolatban, de mar elmult... :) En meg a Mafia 2-t megveszem aztan sztem ehhez a gephez mar semmit. Johet a kovetkezo generacio. :) -
tényleg ennyire szar lenne ??? Ha már te is azt mondod töltsem le :D -
rámegyek hogy új profil kéri a nevet, beírom, aztán monjda, csatlakozzal a live-hoz, olynakor mi is van?
félek, hogy oda az az 1 hónap, mert még nem akarom felhasználni.
de új windos live id-re lenne szükségem, de a köcsög ms honlapján nemtudok regelni hibát ír ki mindig, azt irja várjak 24 órát, vártam, de nem csinál semmit ugyanugy error:( -
Egész figyelemreméltó áraid vannak. -
ilyenekért nem kár, töltsed le... még ha alami 3-4 eres budget áron adnák azt mondom veyge meg mindenki aki játszani akar vele, de teljes áron nevetséges -
Ha a gép be akarja adni a kulcsot, akkor nem azon az 5-10 percen fog múlni amit a dash-ban tölt.
Én soha nem foglalkozom vele amikor használom a gépet, hogy amit teszek vagy nem teszek az árt-e a gépnek vagy nem. Magasról sz@rok rá, játszani és használni akarom a gépet nem pedig bábáskodni felette.
Szerintem te se azon izgulj, hogy mikor megy tönkre, hanem egyszerűen csak használd.
Ha meg valóban tönkre megy, akkor se a te feladatod megjavítani, szal tényleg nem tudom miért fosik ettől állandóan mindenki... -
xbox.com-on regelj akkor lehet
de ne hívd "ajándék"-nak, mert kinyílik a bicska a zsebembe -
pedig jónak tűntek amúgy .. Legalábbis alapötletként. -
hát akkor lehet hogy inkább Pc-n szerzem meg :) -
egyik rosszabb mint a másik... 4 pontos drága hulladékok -
még mindig senki nem támogat ? :D
Damnation vagy Terminator Salvation :-) -
Iceakos #65163 Most kicsit ismét megpezsdüldet a játék megjelenések, ezért aki neten szeretné tolni azoknak..
XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
2500,-
XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
4999,-
XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
9499,-
XBOX Live 12+1 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
9999,- Kifutóban!!!!
Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
3500,-
Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
5999,-
Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
7000,-
Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
12500,-
Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
5999,-
Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
12500,-
Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
4999,-
Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
9499,-
Playstation Network Card $20 (USA)
6500,-
Playstation Network Card $50 (USA)
13999,-
2000 Wii Pont UK reghez (UK)
5800,-
2000 Wii Pont USA reghez (USA)
5800,-
Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..
üdv:IceÁkos -
Niután mindenki mindent mondott már így mégegyszer megkérdezem, de most leírok minden paramétert.
Adva van egy Xbox360 Pro Packos gép, Live-ra használom és eredeti gamákkal tolom. Így milyen lehetőségeim vannak a gép lehűtésére és mennyi ideig hagyjam a dashban mielőtt kikapcsolnám? A Liveról való letöltést a gép kikapcs után bekapcsoltam az automatikus kikapcsolást viszont letiltottam. -
5 rugó. -
akkor sok sikert -
A képen lévő csomagban látható, hogy van RCA-jack(aljazat és dugó) átalakító is, szóval ha nincs még külön boxos vga kábele akkor megéri ez a csomag. Szerintem biztos, hogy ez nincs 10k, mert nem M$, hanem utángyártott termék... -
nem hiszem, hisz a gép nem kap áramot.
de miért nem olyan kábelt veszel, ami a két audióból átmegy jack alakúba, amibe a hangfalat be tudod dugni? mediamarkt, 500 ft, ez amit meg mutatsz meg biztos megvna egy 10-es mint minden más xbox termék:D -
Vagy van egy ilyen!
itt minden jó csak az a kérdés hogy a hangkábelt átalakítóval bedugom a gépbe(pc-be) és a pécé nem működik akkor az xvox hangját fogja adni a hangfal? -
nem jelenik meg a kép? -
xboxon létre lehet úgy hozni accot, hogy nem használom fel a még 1 hónap ajándék live-omat vele? -
sárga béka. és általába imageshack-en adják ingyen. -
szerintem nekem ilyen kellene: ennek mi a neve vagy hol tudok venni?