176884
banner
  • GP2100
    Sehogy... Ki fogják adni lemezen a következő DLC-vel együtt, és majd akkor lehet tolni 1000el(én is erre várok).
  • ultraa
    Úgy,hogy megveszi mind2-t eredetibe
  • GP2100
    WTF? Hogy jön ez ide? Szerintem itt a süketet nem a hallásra, hanem a szellemi állapotra értette. Magyarul ha Arcade kiszerelést vesz, akkor hülye(töksüket), mert nem éri meg hosszútávon.

BTW én az FPS multival vagyok úgy, hogy fejhallgató only, de a "zúzós" és főleg singleplayer játékok közben szeretem üvöltetni a hangrendszert, a szomszédok legnagyobb örömére...
  • The Protector
    Hy.Havernak megvan a GTA4.Szeretne a the lost and the damned kieggel játszani.Egyik sem eredeti neki.H lehetne neki beüzemelni a kieget?Van winchestere?H kell összehozni.Örülnék ha vki privibe válaszolna.
  • KeKKSZike
    Sziasztok! Ide írok, hátha valaki tud nekem segíteni!

Én XBOX-n szeretnék játszani a Superbike 08al, úgy hogy a barátommal "egy gépen"! Úgy lehet? Mármint, hogy megosztott képernyőn nyomjuk... Én egyszerűen nem találom. Bejelentkezem, haver is. Elindítom a játékot, de sehol nem találom ezt, hogy hol tudnánk egymás ellen játszani?! Köszi a segítséget! ;)
  • sambauer
    "Arcade-t felejtsd el, hacsak nem vagy töksüket." Én lennék az egyetlen aki szerint hiper szuper hangrendszer nélkül csakis füllhallgatóval élvezhetőek a játékok ? FPS Pláne...
  • jaszy
    Negyedét, vagy tizedét inkább
  • sapkafej
    paraszt árakon adják a használt xbox-okat
    nem akarják elismerni a kibontás után felét éri elvet
  • misiizsai
    Na akkor szerintem beruházok egy GTA 4-re
    Köszönöm a Válaszokat
  • koryne
    Sztem Premiummal jársz jobban. Az Elite gyakorlatilag csak a vinyóban és a hdmi kábelben több, de a 60 gigás is elég lehet. Arcade-t felejtsd el, hacsak nem vagy töksüket. A vinyóinstall hiánya miatt turbinahangja van az olvasónak...
    Nem feltétlenül jársz jobban a használttal. 58k körül már zsír új Jasperes Premiumot kapsz.
    Chipeltetni akkor sem fogod tudni, ha megfeszülsz. Flasheltetni lehet, de bukhatod a garit, illetve kockáztatsz egy permbann-t live-ról (ekkor többet azzal a boxszal nem fogsz tudni netre menni).
  • CCD
    Csá mindeki!
    Beruháznék egy új Xbox 360-ra! De sok mindenbe még nem tudok dönteni.
    Arcade legyen? Premium legyen? Vayg Elit?(bár az Elitet az már kicsit borsos árú)
    Hsználtan megéri megvenni?
    Kicsipeltessem ha megveszem?
    Hol vegyem meg?
    Melyik éri meglegjobban a fent felsorolt Xboxok közül?

Kösz elöre segitséget.

Ha valami nagy faszságot írtam akkoer ne röhögjetek ki mert még kezdö vgaoyk Xbox téren.
  • MaT
    He-he-he... :) Amugy ugy is mondhatom, hogy szerencses helyzetben vagyok, mivel Skociaban elek es kb 5 perc a gamestation... :) Es a vadi uj jatekok is eleg jo aron vannak. Persze itteni fizeteshez kepest...
  • GP2100
    Milyen nyomtatód van? Úgy látom, elég jó minőségben nyomtat.
  • MaT
    A multkor volt rola szo, hogy valaki megveszi a jatekokat, aztan tul ad rajtuk miutan vegig jatszotta oket, amit en meg is ertek, bar en azok hive vagyok akik megtartjak oket, meg akkor is ha megegyszer nem fogom elovenni. Itt van egy kep az en kis kollekciomrol, tudom nem sok, egyenlore ennyire futotta. Amugy a warezosoknak mondom, hogy nagyon jo erzes es szep latvany, mikor az eredeti jatekok sorakoznak a polcodon... ;)
    http://kepfeltolto.hu/i/?246581&t=img
  • james69holden
    akit érdekel, van egy eladó VGA kábelem!
    utángyártott, Dragon a márkája
    3K
  • ultraa
    Köszönöm mesteeer
  • PoisonChihuahua
    Nem, nem lesz gond. :)
  • Lateralus
    Vagy 3 év letöltendőt :)
  • Lateralus
    A 100Hz az LCD-knél nem a villogás a miatt fontos, mint a CRT-ken, lehet nézni fél méterről is. Arra használják, hogy kevésbé legyen elmosott a kép, mivel ugyanannyi idő alatt 2 képkockát tud megjeleníteni.
    Van aki szerint ez érezhető különbség, mások szerint nem.

Ha telik rá akkor nyilván rosszul nem jársz vele.
  • ultraa
    xD Na most komolyan.Pl megadom az Oxfordi egyetem címét és írok magyar nevet,nem lesz gond?
  • Apus
    naja. és megadod névnek a Monica/Bill usert, kapsz 3 hónap ingyen liveot:)
  • ultraa
    HeheFehér Házat meglehet adni?
  • ultraa
    Köszönjük az árlistát.
  • kevin93
    Hali!

Vázolom a helyzetet, úgy nézki eltudtam adni az xbox360-am, a lényeg, hogy voltam már ismerősöm felhasználó nevével játszani, és ezt a gép elmentette, nem szeretném, hogy az én hibámból valami baja legyen neki, hogy tudom úgy oda adni a következő tulajdonosnak, hogy olyan állapotban legyen mint amikor vettem, (csinálhasson saját felhasználó nevet, saját Experience-es karaktert stb... ) válaszotokat előre is köszönöm!.

üdv:kev
  • Istencsászár
    legegyszerübb hogy elmész MMbe, vagy szaküzletekbe ( Panasonic, Samsung, Sony ) és megnézed a választékot és hogy hol a legjobb az ára, ne dönts elhamakodottan, járj utána és azt vedd ami tetszik, mert te fogod azt használni!
  • GAthersw
    Én is úgy láttam, hogy a Samuknak szebb volt a képe mind HD mind sima analóg jel mellett. LGből nekem most ezt a Scarletet ajánlgatják állítólag jó a fogyasztása a fényerő/kontrasztállítgatás miatt és azért egy 190k-s ajánlott végfelhasználói árú TVnek már csak legyen olyan képe mint egy 100k-s Samsungnak, elég olcsón hozzá lehet jutni (azért mert ez is fos?) 120ért árulják sok boltban, megérheti?
  • BuktaXbox360
    LG-t ne vegyél, ha megnézed a boltban egy Samsung mellett akkor a különbség égbekiáltó lesz a Samsung javára.
    Én is vettem LG LCD-t a kedvező ára miatt, de se fehér se fekete nem volt rajta...csak szürke.
    Vissza is vittem a boltba és elnézést kértek, elismerték hogy ők sem vennének LG-t. Aki isteníti az LGket az még nem látott másik tvt szerintem.
  • Pacal17
    Jaajj :D
  • GAthersw
    Köszi szépen a válaszokat!

Bementem pár üzletbe és a Samsungoknak különösen szép képe volt (és ez az egyszerű otthoni firmware frissítés sem hátrány), elég egybehangzóan mondtátok itt az LG-t, jobb mint a Samsung, vannak a Samuval problémák?

A boltban két eladó két teljesen eltérő véleménnyel volt és a 100Hz-ről ti sem nyilatkoztatok. Az egyik azt mondta, hogy fontosabb a 100Hz Xboxhoz, hogy ne legyenek mosódások és elég a HD Ready hozzá. A másik meg azt mondta, hogy a 100Hz akkor fontos, ha gyerek nézi fél méterről hogy ne tegye tönkre a szemét és inkább a FullHD-ra gyúrjak.

Megnéztem egy honlapot és ott azt írták, hogy a full-HDt ekkora panelen (32") csak akkor veszem észre, ha 1,3m vagy annál közelebbről sasolom a TV-t. Én olyan 2mről nézem ami viszont pont a 720p ideális távolsága úgyhogy asszem maradok a Readynél és még olcsóbban meg is úszom. Kérdés, hogy akkor a 100Hzbe érdemes -e invesztálni? Ha HD-ready TV-re rakok 1080p-s filmet gépről HDMI-n akkor az le tudja "butítani" 720ra?

Válaszokat előre is köszi.
  • Iceakos
    A valuta árfolyamok kedvező változásának köszönhetően, csökkentek az árak..!!!! remélem marad is így...

XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    2200,-
    XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    4699,-
    XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
    9499,-
    XBOX Live 12+1 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
    9799,- Kifutóban!!!!
    Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    3500,-
    Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    5799,-
    Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    6800,-
    Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
    12300,-
    Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
    5499,-
    Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
    11500,-
    Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
    4799,-
    Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
    9199,-
    Playstation Network Card $20 (USA)
    6000,-
    Playstation Network Card $50 (USA)
    13500,-
    2000 Wii Pont UK reghez (UK)
    5800,-
    2000 Wii Pont USA reghez (USA)
    5800,-

Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..
  • amdrula
    Azért ez így erős túlzás.
    Nálam a PC verzió szerintem jobban, megy mint az installált xboxos, de majd egymás mellé rakom a kettőt és megnézem :D
  • Smithie
    LG 37LG3000 Full HD 124 700 Ft(nettó).
    LG 32LH3000 ez is full hd,82-es,159 990 Ft.
  • davidka003
    Annyiból jobb, hogy nem szaggat.
  • Tomazoe
    Szerintem elég a 720p! Szinte alig van különbség közte és a full hd között! Márkában pedig az LG-t ajánlanám!
  • Scotty99
    Lemezen is megjelenik a két DLC, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City néven.
  • Soldiers
    Hi nincs vkinek eladó Fable 2 játéka?? szívesen megvenném
  • misiizsai
    Csak nekem az a gond hogy nincs a gépem Live
    Szóval nuku kiegészitő...
  • GP2100
    "A Rockstar azokra is gondol, akiknek az első DLC kimaradt, a Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City ugyanis szintén ekkor fog megjelenni, ami egy lemezen fogja tartalmazni az új kiegészítőt, és a februárban megjelent The Lost and Damned-et."

Ha ez igaz, akkor: HELL FUCKIN' YEAH!!!4
  • DöflingR
    GTA : Meleg Tóni Balladája - Bejelentve :)
  • misiizsai
    Sziasztok
    Az lenne a kérdésem érdemes megvenni a GTA 4-et Xbox 360-ra?
    Jobb mint a Pc-s verzió?