176889
banner
  • davidka003
    Tegnap néztem élőben az E3-mat, nagyon durva volt.
    Ez volt a legjobb:
    link
    Mindenki nézze meg aki még nem látta. Ezzel most a Wii-nek annyi.
  • akyyy
    te meg most úgy ordítasz le, mintha kötelező lenne tudni hogy te mit tudsz:((( akkro bocsánatot kérek, és sorry az offért, na így jó?:D
  • sambauer
    de bmeg úgy mondod mintha nem tudnám... már az első teasernél kiderült hogy csak MW2 lesz, de ha a gyerek a videóból nem tudta megállapítani hogy ez micsoda, gondoltam nem árt ha tudja hogy mégis csak egy COD folytatás. (mert az)
  • akyyy
    De már tényleg nem Call of duty lesz, csak Modern Warfare 2.
  • sambauer
    muszáj minden pillanatban lefárasztani szegény agyamat ?
  • akyyy
    egyáltlaán nem lesz már call of duty epic fail
  • sambauer
    COD: Modern Warfare 2
  • morgomedve
    tegnap csak egy pillanatra láttam az Ms konferenciát, egy fps mutattak amiben a hősünk hegyet mászott olyan jegeset és utánna lövöldözött a hóviharban...
    mi lesz a címe a játéknak?
  • Tujm
    hol láttál utángyártott HDD-t? :)
  • akyyy
    kaptam iylen emailt::S

Microsoft Game Studios

Beta Program

We are very interested in hearing your feedback on the games you play. If you are interested in participating in other Microsoft Game Studios projects, such as playing pre-release games (before they are available in the store) or completing online questionnaires about games, please follow the instructions below.

As an additional incentive, many of these programs offer you the opportunity to enter sweepstakes to win free games and other Microsoft products. This program is available to EVERYONE - not just hardcore players! Whether you play once a year or every day, whether you pre-order the latest consoles or wouldn't think of paying for a game - we want feedback from you!
  • Scotty99
    Egyelőre csak Live, de majd ha megjelenik a The Ballad of Gay Tony, akkor azzal egyidőben )vagy kicsivel később) megjelenik a lemezes változat, Episodes from Liberty City néven, azon rajta lesz a két DLC.
  • Hugh Hefner
    azt én is néztem, hogy hogy gondolták, hogy egy Alan Wake és egy Forza 3 bemutató közé beraknak egy snes játéknál alig fejlettebb pattogós lövöldözős játékot...
  • 50cent911
    A Lost and damned-et nem is lehet megvenni itthon a boltokban,csak livról lehet letölteni?
  • karajjj
    ha valaki lemaradt volna:

első
    második
  • Ragnar360
    Btw - E3 is back - nagyon szuper, MS -> - kivancsi leszek a Sonyra

De még amugysincs vége, még a java majd csak most jön...
  • Ragnar360
    Btw ne kérdezzétek meg, h mivolt az Epic bejelentésénél az első pár gondolatom...

"áhh ezaz epic, na nézzükcsak, (cliffyb zsír)...tadadadadadadad dobpergés XBLA játék - anyád wtb gtfo this is bullshit, ezért mi a fasznak jöttetek ide ahh"

• Ragnar360
    Hát érdekes.. én mondjuk xbox.com/en-GB -n néztem az egészet és tökéletes volt a stream
  • GP2100
    Sajnos Voltak technikai problémák, bő 10 perces késéssel tudtam bekapcsolódni, mert minden be volt lassulva, aztán a TH Ride trailer közben behalt a stream ahol néztem, közben helyrejött a gamespotos ahová a MW2 trailer elejére beértem, de a legnagyobb szop@s az volt, hogy PONT a Forza3 bemutató közben lefagyott a @&*#+! firefox és amire újra betöltődött, lemaradtam min. fél percről belőle...
    Kojima bejelentése is elég kiábrándító volt, mert igaz, hogy lesz Metal Gear 360-on, de nem a 4, és még Solid Snake-et sem kapunk.
    Az AW is jónak tűnik, de amikor meghallottam, hogy "spring 2010", akkor kicsit lefagyott a mosoly a képemről, mert az még "kicsit" sokára lesz.
    AZ új SC is jónak ígérkezik szerintem, a MW2 viszont egész biztosan brutál lesz. IW FTW, a Treyarch meg lehúzhatja magát a WC-n...
    Ez a mozgásérzékelős cucc is érdekes, de az esetek többségében biztos, hogy nem fog ilyen pontosan működni(főleg pl. a deszkás részre gondolok).
    Összességében szerintem jó volt a konferencia, érdemes volt végignézni.
    BTW mekkora volt már az Epic-es gyerek pólója... Azért azon is röhögtem egyet, amikor bejelentették, hogy nem lesznek grafikonok eladási statisztikákról és a közönség egyből újongani kezdett.
  • Pogi
    jobb is hogy vége már kezdet meghalni az agyam a sok futurisztikus ötlettől.
  • Neogan
    NATAL -->
    Molyneux megint alkot :)
  • TDC Geronimo
    Hát ez a lionheades demo... öcsém el se hiszem, hogy már itt tartunk :D
  • karajjj
    beszélgetős játék :D
  • Scotty99
    Metal Gear Solid Rising...Only on Xbox 360
  • karajjj
    agyhalál...
  • TDC Geronimo
    Hát ez a 3d-s kamera ha tényleg ilyen pontos lesz akkor befosás :p
  • Pogi
    ezek hány bőrt akarnak még lenyúzni a HALO-ról? ODST, Reach pfff :S
  • mucsácsó
    Nagyon durva, látom ti is nézitek :D
    Splinter Cell: Conviction gameplay nagyon büntetett. :D De a Crackdown 2-re is marha kíváncsi leszek.
  • Scotty99
    OMG Crackdown 3, Left 4 Dead 2, Splinter Cell: COnviction, Forza Motorsport 3. És még nincs vége a bejelentéseknek :)
  • DarkSector
    vehetsz utángyártottat...a vinyó benne, akkor is seagate lesz :D
    vagyis csak a nevet nem kell megfizetni minőségre ugyanaz, hisz a burkolat alatt a vinyó ugyanaz lesz
    :D
  • mucsácsó
    Srácok, mi a tapasztalatot az utángyártott HDDk-ről? Érdemes őket venni, nincs velük probléma? (csak merthogy ugyebár olcsóbbak ezáltal)
    Vagy inkább vegyek MS cuccot?
  • TDC Geronimo
    10 perc és kezdődik
  • Bogyi007
    Elvileg az a fasza gyerek aki az egyes és a legtöbb játékban is a legtöbb ilyen pontot tudja összeszedni.
  • Apus
    10G, 20G stb, az acsiért kapott Gamepoint száma .
  • Pogi
    egy nagyon noob kérdés: jók ezek az achik valamire, vagy csak hogy elővedd újra a gamet, ha nagyon unatkozol? Mint WoWban? MIt jelentenek a számok: 10G,20G...? köszi ha válaszoltok X)
  • GP2100
    "This works just like the Swan Diver achievements. You have to get them in one succession. If you don't get it, then reload the save "Southern Mexico Xibalba" and play until you finish the Valhalla maze. It will take about 45 minutes (skipping collectibles) to get to all three challenges and should unlock when you pass the two poles in the maze."

Az a lényeg, hogy a 3 challenge-et teljesíteni kell egymás után, újraindítás nélkül, különben csak az első challenge előtti "Southern Mexico Xibalba" mentéstől lehet újrakezdeni az egészet, hogy megadja.
  • GP2100
    "a tálca se akar kinyílni (csak akkor ha lemez van benne"
    Na ilyet nekem is csinált 1-2x, haverom gépe meg tényleg csak úgy adta ki a tálcát ha volt benne lemez, egyszer szét is kellett szednem azt a gépet, hogy a driveba tudjunk lemezt tenni és kiadja a tálcát. Utána egyszer megint kikapcsolta lemez nélkül és "véletlenül" kiderült, hogy a gép tetejének határozott megütése is meghozza az eredményét... :D
  • sambauer
    itt most az a gond hogy egyáltalán be se pörgeti a lemezt csak áll egy helyben. ráadásul most még a tálca se akar kinyílni (csak akkor ha lemez van benne, dehát azt kiszedtem..)
  • PoisonChihuahua
    "Master Speed Demon 10 G
    Beat all three Speed Demon challenges

-Try and get these on your first play through. This doesn't unlock just because you have the other three Speed Demon achievements unlocked, they need to all be done in one game.

- This works just like the Swan Diver achievements. You have to get them in one succession. If you don't get it, then reload the save "Southern Mexico Xibalba" and play until you finish the Valhalla maze. It will take about 45 minutes (skipping collectibles) to get to all three challenges and should unlock when you pass the two poles in the maze.

-Do the times quickly since there's no indication that you finished in the set time.

Note: Reloading the save on your first play through will save over the previous auto saves, so you'll have to grab all the collectibles again."

Akkor mégsem egy végigvitel alatt nyitottad meg őket. :(
  • GP2100
    Mielőtt driveot cserélsz, próbálj fejet tisztítani és esetleg állítani, ha tudsz. Hasonló bajom volt a PS2-mmel(nem akart mindent olvasni, néha indultak a játékok, néha nem) és nekem ez megoldotta a problémát. A classic boxommal szerencsére nem volt ilyen baj, úgyhogy erről többet nem tudok, de szerintem itt is megoldhatja a problémát.
  • akyyy
    fogalmam sincs én se jáchatok még vele:((( de biztos jó:D