176883

-
EasyLife #65769 igen vannak emberek akik valóban így járnak. de ha kicsit kitartóbb az ember és tisztában van a jogaival akkor ez gyakorlatilag nem fordulhat elő. mert ha én vissza viszek valamit akkor addig egy tapodtat sem mozdulok amíg vissza nem kapom és ha kell kirobbantom az üzletbe a 3. világháborút. :D -
hát nemtom, az A gomb nem olyan gáz mint a ravasz...hisz pont az értelmét veszti azáltal hogy a szar rugó miatt nem egyenletesen nyomódik be.(csak a jobb oldali szar,a bal rendben van.) hétfőn visszaviszem azt ennyi. de szerintem te is próbáld meg hátha pozitívan állnak hozzá :S -
és ha én vettem egy konzolboltban egy kontrollert kb másfél hónapja, és a kezdettől fogva akad az A gomb, de lusta voltam visszavinni, viszont fél év garancia, akkor pofázhatok-e h mindenképp cserélje vissza, vagy barkácsoljam meg én, meglehet-e egyáltalán? nem csak tőled kérdem -
Ragnar360 #65766 "de nem az 1-2 nappal ezelötti gameplay - hanem SZINTE teljesen új" - tudom, h az is ez a küldetés volt... -
Ez lehet, hogy teljesen új, de én erről a küldetésről pl. tegnap láttam már gameplay videót. Kár, hogy csúsztatták a megjelenést... 
-
Ragnar360 #65764 Újabb MAFIA 2 büntetés! -
(E3-as, de nem az 1-2 nappal ezelötti gameplay - hanem szinte teljesen új)
Must have game lesz! -
Mekkora jó már :D Mikorra várható ez az izé? És mennyibe fog kerülni? :D -
Hát igen, nem lenne rossz, de remélem ez még csak valami pre-alfa és javítanak valamit a reakcióidőn... Mert ilyen késéssel élvezhetetlen lesz.
Ha már mozgásérzékelés, sztem a Sony nagyobbat durrantott, az a kütyü _tényleg_ követte az emberke kezét (legalábbis nagyon kicsi laggal). -
tudtommal uwe boll film szóval nem valószínű :) bár én nem láttam, de tény hogy a játék nagyon olyan mintha egy sorozat epizódjait néznéd. -
Az igaz:)
Srácok a héten toltam ps2-őn pankrációjátékot egy havernál és nagyon megtetszett. Néztem bogzra is van pár, melyiket vegyem meg? Tapasztalatok valakinek? -
Szép jövő elé nézünk ha mindez tényleg megvalósul majd (és áldom az eszem amikor a WII-t lecseréltem a boxomra...)
Project Natal Demo -
és köze van a játékhoz? -
50cent911 #65757 Igen van egy ilyen film,Tara reid főszereplésével! -
ez az alone the dark-nak nincs filmbe mert olyan játékadaptáció szaga van. -
Látom, a bannert nem sikerült elolvasni -.- -
pengeBlade #65754 én xbox 360-ra a játékokat tölteni szoktam,,aki még tölteni szokta az segitsen már mert régen ment minden játék jól kiirtam de mostanába az iso fájlba nem csak az Audio meg a Video fájl van hanem van valami SYSTEMU update,,, mappa is és ha kiirom akkor nem megy a játék behozza a xbox menüt és akármit nyomok a játék nem indul tuti hogy a SYSTEM mappa a baja és nem tom micsináljak valaki segitsen már hogy mi az a SYSTEM mappa mér van benne mostanába vagy mit csináljak vele lécci!! 

-
pengeBlade #65753
-
auchanban visszaadják :D -
hát ilyen már rohadtrég nincs, hogy visszakapod a pénzed. Ha szar a gamepadja és van másik cserélik, ha nem, akkor rendelnek vagy levásárohatja másra. Fehér holló ma az aki visszaad pénzt. -
EasyLife #65750 vásárlástól számított 3 napon belül kötelesek kicserélni bármilyen indokkal. szóval igen, ha pedig nincs raktáron a pénzed kell vissza adják. -
hi, vettem pc-hez egy vezetékes controller-t...most bontottam ki, a jobb ravasz nyöszörög,és nem egyenletesen húzható.szerintem a rugó gyárilag szar lehet...hnap persze zárva a bolt. szerintetek ha visszaviszem cserélik egyből? nem szaroznak? jóformán 5percet nem használtam... -
Azt :) -
Sziasztok!Ár és érték arányában melyik xbox csomagot érdemes most megvenni?Microsoft Xbox360 Pro Pack én erre gondoltam. -
ahha köszí -
A Prototype egy játék címe... -
sziasztok lemaradtam valamiről valaki elmondaná mit jelent "Prototype on Xbox 360 has a confirmed release date on Tuesday 09 June 2009. " ez mihez készít prototípust?:) -
Prototype (XBOX360)- 2009.Jun.12 (Überkonzol)
Prototype (XBOX360)- 2009.Jun.12 (576) -
12.-e a megjelenési dátum.
BTW ha
vagy a warezhoz, akkor ne ezen a fórumon próbálj segítséget kérni, mert úgyis elküldenek a...
-
de már megjelent 360-ra pc-re jön 9-én! -
Btw megjött az én kicsikém is, végre :) -
Ha az új dashboardod van telepítve (ami hasonló, mint itt a banner a topic tetején), akkor az első "lapon" kijön a játék neve, kis képe. Ott nyomsz egy Y-t, majd bejön egy újabb felület, ahol felkínálja az Install to hard drive vagy valami hasonló szöveget. Arra rányomsz egy A-t és már másol is. -
50cent911 #65738 Bocsi a tudatlanságomért de sehogyse sikerül telepíteni a játékokat a boxra,valaki írta hogy play és y,de az nem sikerült,valaki meg hogy kell hozzá live,de nekem nincs netem és igy a live-om sincs,valaki tudna segíteni?Köszi:) -
Még meg se jelent a játék, de sebaj :) -
"Beszereztem"...
-
Jaaaa, hogy erről van szó!
Ironmask: ilyenkor csúnya ígyjárás esete forog fenn. -
"Prototype on Xbox 360 has a confirmed release date on Tuesday 09 June 2009. " -
Nem karcos a lemez? Más játékok rendesen mennek? Ha igen, vidd vissza a boltba. -
ezt írja ki a játék frissítésénél a boxom valaki segítsen már legyen szíves!
Can't install the update.This disc is unreadable
1.Clean The Disc with a soft cloth.
2.Restart the console.
-
jahjajj, lehet magyar live lesz?:OOO leszarnám a celebekkel meg kereskedelmni tv-s meg tmobilozásal lenne tele, a lényeg, hogy magyar legyen wáháhá:D -
azt amit TE