176890

-
Tuknad mi? :DDD -
az se lenne rossz:P -
Kelemen Anna lett a MS hu uj arca! -
FuryAlpha #65853 Nagyon ugy nez ki hogy tenyleg lesz magyar LIVE .
Penteken kiderul.
Mar qrvara porog a visszaszamlalo xbox.hu oldalon
Allitolag nagy bejelentes!! Magyarok szamara!!!!!! -
pedig igaz.... -
Én úgy tudom csak multis lesz. -
őh nem tudja valaki véletlenül hogy lesz-e COOP a ghostbustersben ? Mármint úgy hogy egy gépen ketten :) Én úgy emlékszem igen de kéne egy kis megerősítés -
CCD #65849 voltam 1 hasznlt konzol oltban... és azt vettem észre h minden xbox 360 arcade.ban volt hütő4ha újonan vásárlom nincs benne.ez a hütő fontos vagy mire jó ?
az arcadba nincs merevlemez és nem lehet a memoria kártyáról játszani a játékokat ? a lemez igy el fog használodni ugye nem ?
köszi a válazsokat elöre is -
Nem nem bántasz meg senkit kérdéseddel...szivesen segitünk. Azért nem találtál itt választ problémádra, mert a kérdésednek köze sincs az Xbox-hoz.
Itt tedd fel kérdésed és választ kapsz.
-
komolyan. :-) Gamestaron írták :) -
Az lesz a világvicce :D -
régiófüggetlen lesz a ghostbuster amerikai verziója :) -
SyntaxError in0 #65844 Sziasztok!
Remélem, nem bántok meg senkit a kérdésemmel. Visszakerestem már, de pontosan ilyen problémával nem találkoztam még. Aki tud, és nem kap agyvérzést, segítsen pls.
Adott a tv-m: TV
Az istenért nem tudom 1080p-re állítani komponens kábellel (max 1080i), hdmi-kábellel pedig se hang, se kép..
Pedig szeretném.. :)
Aki tud, segítsen pls. -
Nem adnak adatkábelt, mert úgysem lehet semmit sem rámásolni. A 360 HDD-je csak mentésekre, játékok installálására, ill. a LIVE-ról letölthető tartalmak tárolására jó.
Ha PC-vel összekötöd (ethernet kábel) akkor a netet és a médiáidat (zene, kép, videó) tudod megosztani a 360-al. -
Persze, miért ne írná ki? :D -
barany #65841 Ha utángyártott akkumulátort használok a vezérlőben, akkor is kiírja a dashboard a töltöttségét, vagy csak az eredetinél ? -
Az xbox360hoz adnak adatkábelt alapból amivel adatokat lehet a gépről rá másolni? -
Ragnar360 #65839 hidd el nekem nem live lesz :P :/ -
Nem lehet őket beváltani semmire. Csak ranglistára jó. -
baca01 #65837 Sziasztok!
kb két hete van boxom, és nem jöttem még rá mindig, hogy az achievement-ek mire jók, tudom növelik a gamerpontokat, de a gamerpontok mire jók? Gondolom van live-on valami ranglista, és ezen kívül? Lehet őket beváltani ms pontokra, vagy plussz live előfizetésre? Ezen kívül valami másra? -
itt írnak róla, persze lehet teljesen más dolog, de a lepény hal meg utoljára....! -
Ezt miből gondolod? Oroszországban sincs, pedig némileg nagyobb piac, mint mi. Miért pont ide jönne? -
MS pontok LIVE előfizetések eladók!
(európai profilhoz)
EU 2100MS pont - 6.500ft
EU 4200MS pont - 11.800ft
(amerikai profilhoz)
US 1600MS pont - 5.400ft
US 4000MS pont - 11.400ft
(minden profilhoz jó)
Xbox Live 12+1 hónapos gold előfizetés - 9.500ft
Xbox Live 3 hónapos gold előfizetés - 4.500ft
Xbox Live 1 hónapos gold előfizetés - 2.000ft -
50cent911 #65833 a hdmi kábel és a hdmi dvi között van különbség?A monitoromon csak dvi csatlakozó van amihez csak azt hitem vga kábelt lehet kötni,de akkro a hdmi dvi kábel erre jó hogy lehet dvi-hez is csatlakoztatni? -
na úgy néz ki vennem kell egy gold előfizut, de inkább dlc-t vennék a pénzemből:( -
attól ne félj, hogy jön -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet jön a magyar Live, és arra is újra kéne regelni

-
Én csináltam egy full új accot csakhogy kipróbáljam a multit, de mivel már egy csomó GS-em volt az eredetin(amit PC-ről regeltem), miután lejárt az 1 hónap, maradtam a régi accnál.
Röviden: igen, újra kell regelni, az egy hónaphoz. -
igen vga kábellel, és az a monitor támogatja a hdmi-t, amelyiken van hdmi csatlakozó ;) -
50cent911 #65827 Monitorhoz nem vga kábelel kel összekötni?Kevés monitor támogatja a hdmi-t nem? -
És akkor most csináljon egy full új accot? Vagy meg lehet valahogy próbálni korrigálni? -
Konzolról kell regelni LIVE-ra. Én is ott csesztem el anno, hogy PC-ről regisztráltam
-
Vagy akkor kapja meg ha elkezd multizni? -
Jár még az 1 hónap gold az új géphez? Mert haver most vett és nem adja neki. Kell valamit nyomni? Nekem anno ha silvert választottam adta. Az baj hogy xbox.com-on csinálta a reg-et és gépen lépett be? -
barany #65822 Szia ! Én összekötöttem a konzolt egy HDMI-DVI kábellel az lcd monitorommal. Van kép, csak egy gond van, hogy csak 50 Hz-en frissít.
Az a javaslatom, hogy a pc-t csatlakoztasd DVI-n keresztül, a boxot pedig D-Sub-on keresztül (XBox VGA kábel). Feltéve hogy a monitorod nem ősrégi és nem tudja az automatikus bemenetválasztást. -
Hmmm...elgondolkodtam. Van egy régi LCD monitorom, 17-es, 4:3 képarányú. A bogzot VGA kábellel kötöm hozzá, de így ki kell húzgálnom mindig a PC, ha a konzolt akarom használni és fordítva. Sajnos a D-Sub mellett csak egy DVI-D csatlakozó van. Szereztem átalakítót, ami a HDMI-t, alakítja DVI-D-re, és azon gondolkodom, hogy vennék egy HDMI kábelt, amivel ezt így összehoznám. A gond csak az, hogy nem tudom ez így működne-e? Nem gond az, hogy a monitorom csak 4:3-as, minden HD nélkül? Itt nem lesz olyan, mint PS3 esetében jelentkezik, hogy ha nem HDCP kompatibilis a monitor, akkor nem ad képet?
Megköszönném, ha egy hozzáértő felvilágosítana, mert nem szeretném hiába kiadni a pénzt HDMI kábelre. -
barany #65820 Igaz-igaz, akkor egy audio box kábelre van szükségem. -
Görgess le egy picit... -
barany #65818 Üdv !
Ha a konzolt HDMI-DVI kábellel összekötöm a monitorral, akkor sima sztereó hangot hogy tudok csinálni ? -
Köszi.