176883
banner
  • Leo 1991
    kösz

Guruk válaszoljatok légyszives
    1000 thx
  • mrmilan
    Én is kérdeztem már a "Guruktól", de eddig még nem válaszolt senki. Pedig biztos nem bonyolult.
  • Leo 1991
    Hello
    képet hogy lehet kimenteni boxról gépre??
    választ előre is kösz
  • rudymester
    A szoftveres osztályvezetőm mondott valami ilyet pár hete, hogy lesz magyar LIVE. Ezt neki a MS beszállító mondta. Menyi igaz ebből, azt nem tudom, de ha lesz ha nem, nem fogom átváltani az accomat.
  • morgomedve
    én kellemeset csalódtam benne, nagyon jót játszottam vele...
  • Ragnar360
    "Ejzi, miert akarnek megszivatni barkit is? Annak semmi ertelme nem lenne... Mint fentebb all: melegítsétek addig kontrollerjeiteket, terjesszétek a hírt barátaitok között, hogy érdemes bekukkantani ide a nyár egyik legnagyobb durranására készülve

Holnap......"

by Oliverio - xbox.hu blog
  • ruleyB
    Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, úgy döntöttem, hogy ha nem is lesz láthatóan jobb, de a hang és a meghajtó kímélése miatt feltelepítem.
  • akyyy
    Emiatt akik vettek előfizetést, illetve akik nem:P nem kapnak kárpótlásért 1-2 nap ingyen Livot?
  • Bogyi007
    Azt olvastam az xbox360hungary oldalon hogy Június 16-án, kedden, akár 24 órán keresztül Xbox Live karbantartás lesz, elérhetetlenek lesznek részben és teljes egészében is a szolgáltatások.

Nem lesz Live és Xbox.com sem.

Nem akarok semmit sem elkiabálni, de nem cseng ez a hír egybe a holnapi xbox blogos bejelentéssel ami elvileg nekünk magyaroknak kiemelten fog szólni?

• Ragnar360
    Jó játék lett! (talán mondhatom ezt rá:P) - sztem alkudd le olyan 8k-ra akkor nyugodt szívvel vedd meg! Nekem a film is nagyon bejött és a gém is igenjól sikerült - pláne ha a filmekböl készült gameket nézzük, hohó akkor toronymagasan van a cucc
  • sambauer
    tudod normális ember fejhallgatót használ.
  • Pacal17
    Mivel azt a játékot keszeri a legjobban a gép, a hang miatt mindenképp érdemes.
  • Gideon Wieth
    Nekem PC-re van meg a játék. Szerintem 9000 ft-t nem ér meg,de maga a játék igen jó, és le is tud kötni hosszabb ideig .
  • mrmilan
    Uraim! Lehet, hogy a kérdés amatőr lesz, de hogyan tudom a Forza2-ből pendrive-ra kimenteni a fotókat? Egyszerűen nem találom a lehetőséget.
  • PoisonChihuahua
    Akinek megvan az X-Men Origins: Wolverine, az írhatna pár sort, hogy milyen.
    Most akarom megvenni (9k), de nem tudom, megéri-e? Mennyire köt le? Milyen hosszú? Vannak-e extra játékmódok vagy csak a Story különféle fokozatai (E/N/H)?
    Demót próbáltam, az bejött, de félek, hogy maga a játék repetitív lesz.
  • Zozo76
    Nekem csak 20 gigas a vinyo de a GTA4 allando program rajta. Nekem gyorsabb, de inkabb halkabb, es a GTA amugyis ALLANDOAN tolt, megallas nelkul, igy HDDrol futtatva kimeli a DVD meghajtot.
  • DöflingR
    Felesleges felrakni.
  • theone91
    Nálam, (és még jópár embernél) sokkal jobban pop-uppol a játék a HDD-ről futattva...
  • theone91
    LOL! :D
  • barany
    Köszi, megvan !
  • SD456
    Nyomd meg a guide gombot a controlleren és a bal felső sarokban ki jelzi.
  • barany
    Hol írja ki az új dashboard az akksi állapotát ?
  • sambauer
    eredetinél én nem tapasztaltam lényegesebb változást.
  • ruleyB
    Van valakinek tapasztalata, hogy a GTA4 mennyivel gördülékenyebb HDD-ről futtatva, mint a gyári lemezről? Tele van a vinyóm és igazából nincsen kedvem letörölni róla semmit, csak ha tényleg jelentős a változás. Köszi
  • sambauer
    OMG ez komoly ?
  • Iceakos
    friss LIVE árlista...

XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    2000,-
    XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    4499,-
    XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
    9499,-
    Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    3500,-
    Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    5799,-
    Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    6499,-
    Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
    11999,-
    Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
    5499,-
    Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
    11500,-
    Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
    4799,-
    Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
    9199,-
    Playstation Network Card $20 (USA)
    6000,-
    Playstation Network Card $50 (USA)
    13500,-
    2000 Wii Pont UK reghez (UK)
    5800,-
    2000 Wii Pont USA reghez (USA)
    5800,-

Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..
  • Alwares
    Nem tartom valószínűnek, hogy magyar live-ról lenne szó. Inkább egy újabb nyári acsivment verseny. oliverio asszem írt is valami ilyesmiről korábban.... Aztán ha mégse, az nem lenne rossz....
    Esélyes még: felturbózott magyar xbox.hu...
  • Bogyi007
    Ezt a visszaszámlálót én sem látom egyébként....
  • Ragnar360
    csakmert egy oldalt nézünk ^^
  • Ragnar360
    hol látod te ezt, mert én nem :/
  • Bogyi007
    Ezt most olvastam el, látom nem csak én csodálkoztam el anno azon hogy az ingyenes hívás miért került pénzbe.

Igaz én nem reklamáltam érte talán kellett volna?
  • Ewergo
    Elsö percek Különvélmény:

Wanted :
    "darabos" nehézkes célzás, nincs pixel találat....kb. a test negyed részének láthatónak kell lennie, hogy találatot érzékeljen. Nem életszerü. Ha nincs más, csak unalom üzésnek jó.

50 Cent :
    Hangulat az ott van! De a HUD mögül alig lehet kilátni. Pontos célzás! Mivel két játékos, ezért játszható és szórakoztato is lehet ajánlhatom.

Bionic Commando :
    Alap grafika szerencséje hogy eredeti támadási, mozgási lehetöséget raktak be. Csak játszható.

Prototype :
    Assassins Creed, Darkness, Naruto MIX. Ha nem játszottam volna elötte ezekkel, azt mondanám hogy eredeti ötlet és hü meg há. De igy ha nem is élvezhetö, de abszolut játszható és gördülékeny. Megéri még a drágább üzleti árát is.

• Bogyi007
    Nagyon kíváncsi vagyok én is hogy mi lesz ez.
  • Sephi
    Tuknad mi? :DDD
  • akyyy
    az se lenne rossz:P
  • Sephi
    Kelemen Anna lett a MS hu uj arca!
  • FuryAlpha
    Nagyon ugy nez ki hogy tenyleg lesz magyar LIVE .
    Penteken kiderul.
    Mar qrvara porog a visszaszamlalo xbox.hu oldalon
    Allitolag nagy bejelentes!! Magyarok szamara!!!!!!
  • DarkSector
    pedig igaz....
  • Alwares
    Én úgy tudom csak multis lesz.
  • Gideon Wieth
    őh nem tudja valaki véletlenül hogy lesz-e COOP a ghostbustersben ? Mármint úgy hogy egy gépen ketten :) Én úgy emlékszem igen de kéne egy kis megerősítés