176889

-
Lateralus #66104 1. Szóbeszéd szerint kevesebb eséllyel döglik meg.
2. 172 perc 43 mp.
3. Fektetve.
4. Van.
5. Bármire, amin van D-sub aljzat.
6. A játékok zöme fix 1280x720-at használ, de a monitoron 1920x1080-ig szinte bármit beállíthatsz, aztán majd ők megoldják maguk közt a fel/leméretezést.
-
Hydroceph #66103 Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem 360al kapcsolatban, mert jovoheten veszek egy premium csomagot.
Egészpontosan őt szeretném.
Kérdéseim;
1; Miért jobb a jasper lapos?
2; Korulbelul mennyit mehet naponta?
3; Fektetve, illetve allitva a tanacsosabb?
4; Még mindig van az a hulye ledes dolog?
5; Mivel egyszerre a tv és box sajna nem megy, veszek hozza VGA HD kábelt, bármi monitorra kothető?
6; Milyen felbontasban jelenit meg egy jatekot?
Gondolom minden kérdésemre lenne válasz a neten, de azok nem mindig egyeznek a valosaggal, ezért kérdezem itt. Előre is köszi... -
Nagyon ritkán akad a box. Például nálam a crackdown akadozott, de az is csak egyszer. Meg ügye szemfüggő. -
a DMC4 60fps, a japó játékok álltalában 60 körül, autós játékok ( Forza, PGR ) fix 30 vagy 60 , van ami jobban van ami rosszabúl, de az már a fejlesztőkön múlik, de nagy akadásoktül nem kell tartani, a 30 frém álltalában megvan stabilan, persze akadnak kivételek -
Nagy átlagban hány fps-el mennek a játékok xbox360-anon.Pl devil my cry4-ben?De úgy kb..? -
egy csomagot feladni utánvéttel 1000Ft felett van, ha előre utalnak nekik és feladják ajánlott küldeményként akkor 3-400Ft-ból kijön. -
Ha elég nagy üzlet, akkor igazán bátorkodhatnának a sokkal egyszerübb, gyorsabb utánvéttellel is. Ez a csekk feladás pl. egy 3 ezres gémért kökorszakinak hat mamár.
De ök tugyák. .... -
Végre megvan a Prototype. Nem semmi játék... Csak ajánlani tudom mindenkinek :) -
Bekapcsolod, az áramkörök túlterhelődnek és felrobban. Azért is hívják "Flashelésnek" mert ha előtte eltolsz egy spanglit akkor felhőtlen élményben lesz részed! -
rudymester #66095 Többször is vásároltam/cseréltem náluk. Egyálltalán nem érdekük, hogy átverjenek. Ha egy noname user lenne egy fórumról, én is elbizonytalanodnék, de ez már egy több éves üzlet. Elég sokáig nyaggatták őket, hogy legyen netes rendelés és végül lett, hiszen ők is pénzt akarnak keresni. -
Írj nekik erről egy emailt, vagy nézd meg a GYIK-ot, valamelyikkel biztos megtalálod amit keresel :) -
Rendben köszi:)Am hogy van adnak egy kódot amit megjegyzésbe kell írni utalásnál hogy tudják h te küldted?Ez nincs a honlapjukon leírva. -
Roland3 => ugyanannyi esélye van megdögleni, mint a szűz gépeknek...
Fehercsoki => egyik legdinamikusabban fejlődő, és nagyon megbízható oldalról van szó, szvsz nyugodtan utalj előre, mint mondták előttem, egy elégedett vevővel jobban járnak, mint egy elégedetlennel... -
hülye kérdésre milyen választ vársz ? -
Nem igazán értem, hogy mi a baja az előreutalással sok embernek. Egy csomó mindentől elesnek így és mellesleg egy BOLTnak nem áll érdekében, hogy így lenyúlja az embert. Dehát, Ti tudjátok... -
Igen azt énis láttam de sajnos(vagy nem sajnos) nem vagyok pesti és előreutalni pedig nem szeretnék. -
konzoljatek.extra.hu, van új 3kért -
napokon belül sajna. -
Roland3 #66086 Sziasztok! Megszeretném kérdezni , hogy ha ki van flasalve az xbox 360 akkor tönkre megy-e? -
a Godfather 2 zenéit nem lehetne valahonnan leszedni ? szinte az egyetlen jó dolog a játékban :) -
Nem tudjátok honnan lehet Superman Returns játékot beszerezni?Akár még használt is jó vagy akármilyen. -
Na ez már aztán tényleg lol. Az egy dolog, hogy nem veszel eredeti játékot de még arra is sajnálod a pénzt, hogy vegyél egy lemezt. -
Nincs rá lehetőség, írdd ki.. -
klikker #66081 NEM WAREZ TOPIC -
ezt egy slim 360 packan tudom elkézelni, attól persze nem kell félni hogy a következő generációs box nem készül, ez a natal meg a nongémereknek szól ugyis, és azt hogy milyen játékok lehetnek rajta népszerűek és élvezetesek, majd a vásárlók eldöntik -
rudymester #66079 Igen, ahhoz kell LIVE előfizetés. Előfizetést vásárolhatsz IceAkostól. Ha kicsit visszalapozol, akkor találsz árlistát is.
Stray Wolf: A Fable 2 fordítás kiváló. A tárgyleírások tele vannak humorral és érdemes mindent elolvasni, mert szórakoztató. -
Natallal tupírozott Box jön jövő ősszel? -
zsolesz79 #66077 Igen, Gold előfizetés kell hozzá -
Azért hogy multiba tolhassam a játékokat kell külön fizetni? -
Link -
Na most telefonáltam ügyfélszolgálattal, asszongya 2 hét múlva küldik postán, ha addig nem érkezne meg hivjam őket ujból.
egyébként megszokott problámának mondta hogy kiesik a rugó. :S
legalább küldenek egy másikat ingyen. jeje
de asszongya boritékba befér, majd postaládába bedobják. hát az érdekes lesz, ha az belefér xD
mondták azt is gépre 1 év, tartozékra 2 év a teljeskörű garancia. -
Tomazoe #66073 Vagy a google a barátod! Annyira unalmas már ez a jasper téma! -
amdrula #66072 http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_hardware#List_of_revisions -
Néztem az xboxokat,és az lenne kérdésem h eza Jasper alaplap ez mi?És mivel másabb mint a többi? -
Superman Returns játékot be lehet valahol szerezni?Sehol sem találom. -
xbox előlapot lehet valahol venni? usb fedelén kiesett a rugó. most szédszedtem, elvileg nem garanciás ha csak az előlapot veszem le, és nemtudom visszatenni a rugocskát. de legalább tuti hogy ebből esett ki mert ugyanilyen rugocskát látni a memorysticnél, de ott van egy kis pöcök ami megfogja.
engem meg kurvára idegesit hogy nem nyilik vissza az usb lehajtó:D -
Lehet pl tescoba vagy auchanba is. -
nah jól van, csak a doboz sérült ugy néz ki lemeznek semmi baja. remélme fut is. lehet venni ilyen zöld borítót valahol? mert csak kicserélni kell és úgy már nincs semmi baja:) -
nem lehet újat kérni vagy ezt kicseréltetni? ez igy kúrvára nemjó. -
megjött a játk a thehutról
úgy össze van törve a borító hogy nagyon

szerintem a lemez is darabokba. fasza