176895
banner
  • BuktaXbox360
    "Akinek falcon alaplapos gépe van,az nyugodtan játszon napi 6 órát is,mert 95% hogy semmi baja nem lesz a gépének."

Remélem ezt csak viccnek szántad. Nem tudom hány xbox360at láttál/adtál el, de fél éven belül a fele beszarik, a többi meg jó ha másfél évig húzza. Lehet az bármilyen alaplapos. A legújabbak is összefossák magukat. 2 ismerősöm 2 különböző boltból rendelt nemrég gépet, egyik 2 napig bírta, a másik aznap 3 ledes lett.
  • Legend Killer
    akkor se tudtam és most se tudnám megmondani, hogy milyen gép volt az. én nem értek ehhez ennyire, az a baj :(.
  • PoisonChihuahua
    Lehet, hogy néhány konzolbolt vállal ilyet, de ne állítsd be úgy, mintha ez normális lenne. A drive flash-eléséhez meg kell bontani a gépet az pedig EGYÉRTELMŰEN garanciavesztéssel jár (ha van konzolboltod ezt tudnod kéne...). Nem azt mondom, hogy az ilyen visszaalakításos trükközgetések nem jönnek be, de NEM ez a dolgok hivatalos, általános menete. Azt meg persze elfelejtetted megemlíteni, hogy ha flash-elt boxot küldessz az MS-nek vagy rájönnek, hogy kamuzol (most öszintén, ők sem hülyék) akkor kemény pénzeket verhetnek rád szállítás címén. Hoppá!
    Az meg már egy másik etikai kérdés, hogy vajon ki vásárolna egy olyan konzolbolttól aki egyenesen buzdít a GARANCIÁVAL VALÓ VISSZAÉLÉSRE... -.-
  • Konzolbolt
    LOL,mi az hogy mi értelme? :) Vásárlás előtt legyél körültekintőbb. Ha meg új és Falcon alaplapos géped volt,akkor abba a 5%-ba tartozol,akinek pechje volt. De megnyugtatlak,hogy a PS3 tulajoknál is megvan ez a "peches" 5%,ha nem több.....sőt,ha mosógépet veszel,annál is megvan az 5% esélye hogy elromlik,mint ahogy mindennél :)
    Elég fura,hogy ennek a topicnak a 50%át az "Xbox megadja magát" téma adja ki. Írtam már az előző hozzászólásomban,hogy JELENLEG semmivel sem hal meg több Xbox360 mint PS3! Sőt,mint ahogy azt is írtam,sokkal több PS3-at hoznak be mostanában javítattni.
    Akinek falcon alaplapos gépe van,az nyugodtan játszon napi 6 órát is,mert 95% hogy semmi baja nem lesz a gépének.

• Legend Killer
    :D
  • Istencsászár
    bocsánat:)
  • Legend Killer
    ki mondta, hogy warezoltam? :D

Smackdown vs RAW 2008t vettem meg és nem is volt időm mást venni azalatt a két hónap alatt, azt nyüstöltem... erre meg hibás. aztán visszaadták a lóvét, ami már nincsen meg, "hála" ősöknek.

tehát ne oltogassá rögtön, hanem nézz körül, kérdezz meg, h Legend Killer, warezoltá, v eredetid volt?

:P
  • Istencsászár
    arra van a garancia hogy ha két hónap után meghal akkor kicserélik, persze annak nem aki warezol, magadra vess, de ne a gépet hibáztasd...
  • Legend Killer
    nekem is ez volt a baja régen :D. többek közt ez.
  • Legend Killer
    én vennék új xbox 360t, de mi értelme? régen két hónapig bírta és KO, túl melegedett, vagy nemtommá. ezeke után vegyek még1t?
  • kormika360
    Vagy mégis?
  • DarkSector
    lol
    már kezdtem megillyedni
    :D
  • kormika360
    Szerintem ne is legyen
  • Firerock
    ha veszek egy Xboxot azon érdemes valami módosítást elvégezni?(ha veszek akkor biztos flashseltet)
  • raven87
    Nincs live. 24 órás karbantartás van.
  • DarkSector
    Nincs live????
    mert nekem nem csatlakozik...:S
  • Tujm
    nem lesz új konzol :P
  • Konzolbolt
    Légyszíves ne tévezd meg a kérdezőt!
    Ha normális konzolboltban veszel FLASHELT Xboxot,akkor NEM bukod a Microsoft garit!!!!!! Ugyanis ha 3 évig bármi gond van vele akkor visszaalakítják neked és az MS megcsinálja. Kivéve ugye ha bannolnak Live-ról! De az is hozzátartozik az igazsághoz,hogy az utóbbi félévben nem bannoltak szinte senkit.....vagy csak az az általam ismert cirka 80-100 Xbox tulaj úszta meg aki flashelt géppel tolta az utóbbi fél évben live-on :)
    Amúgy meg nem kell már félni a behalástól. Lassan az Xbox stabilabb mint a Ps3. Legalábbis mostanában dupla annyi Ps-t hoznak be javításra,mert kipurcan.
    Falconos Xbox360 hűtésmoddal illetve belepiszkálás nélkül vagy pedig jasperes Xbox360 ERŐS ramhűtés moddal! Ezeket válaszd és nem lesz gondod 90%,hogy soha!
  • akyyy
    de csak 3 ledre? gépre van 2 év gari, az eszközökre pedig 1. de én msot hogy lküldenek egy előlapot, ha elromik rajta más, azért már fizetnem kell
  • Firerock
    ez nem így van...
    van egy olyan cég akik vállalnak rá 3év garit úgy hogy elküldöd nekik kicserélik a driveot az eredetire és elküldik az msnnek,majd mikor megjön visszateszik és már is a tied
  • szanics
    Akkor asszem egy Pro után nézek. 60 körül lehet kapni nem flasheltet, ahogy látom. Kösz még egyszer!
  • PoisonChihuahua
    Igen.
  • Scotty99
    Így van, nem a játékot, hanem a drive-ot nézik. Nem éri meg a flash, mert bukod a 3 év garit a 3ledre. Ha elromlana, akkor a futár viszi, pár hét múlva hozza, és nem került egy filléredbe sem.
  • Fehercsoki
    A flashelt xboxokat bannolják?
  • szanics
    Ha flasheltet veszek, de eredeti játékkal tolom, akkor is bannolnak, ugye? Mert gondolom, a gépet bannolják a Live-ról.
  • szanics
    Köszi mindenkinek!
  • PoisonChihuahua
    A HDD-n csak a LIVE-ról letöltött tartalmakat tárolhatod (témák, játékosképek, videók, DLC-k, stb.) ill. felmásolhatod a játékokat a halkabb működés érdekében (a drive nem pörög).

A most kapható gépek (Falcon ill. Jasper alaplaposak) már HDMI csatlakozóval vannak ellátva.
    Több infó az alaplapokról itt és itt.

Tanácsot max. annyit tudok adni, hogy ne flash-eltesd és akkor megmarad a garancia és a LIVE is.
  • Zsoltika 007
    "Mi a vinyó jelentősége, mennyire éri meg ilyet venni?" Csak ilyet éri meg venni! Demóknak filmeknek stb jó ha van. Ráadásul pár játéknak minimum követelménye a hdd megléte.

"Az újabb gépek HDMI-sek már?" Igen.
  • Scotty99
    A vinyó jelentősége igen is nagy, mert nem csak a Live-ról (box netes szolgáltatása) letöltött dolgokat és mentéseket tárolhatsz ott, hanem fel is másolhatod a játékokat a lemezedről, ezáltal kíméli az olvasót és sokkal halkabb a gép.

Az újabb gépek már HDMI-sek, és mindenképp HDMI kábellel kösd a TV-hez.

Használtat nem érdemes venni, mert ki tudja, hogy az előző tulaj milyen volt, na meg persze csak jobb az, amit üzletben veszel. Talán legjobb választás az úgynevezett Pro kiszerelés, amelyben 60 GB-s vinyó is található, az elég.
  • szanics
    Hali!

Eddig PS2 tulaj voltam, most HD-s TV-t vettem, ezért szeretnék váltani, de PS3 jelenleg túl sok nekem, marad az XBOX 360.
    Ezzel kapcsolatban viszont ismeretlen területre lépek, vannak kérdéseim.
    Mi a vinyó jelentősége, mennyire éri meg ilyet venni?
    Az újabb gépek HDMI-sek már? (úgy hallottam, így a legjobb a minőség)

Illetve ha egyéb tanács van, azt is szívesen fogadom. Meg persze ha van valakinek eladó, az szóljon. :)

Csoki!
  • Scotty99
    Hmm...Ha sérült lenne, akkor nem ezt írná ki. Nem ismeri fel a lemezt. Szerintem vidd vissza a boltba, és kérj egy másik példányt.
  • The Protector
    Köszi a választ.Haver aszonta 120-al megy a DMC.De nem hitte el h nálam megy 120-al mert pc-n megy csak annyival.
  • Ironmask
    egy kérdésem lenne!Miért van az ha berakom a lemezt és ezt írja ki?

To Play this disc,put it in an Xbox 360 Console

Segítsetek légyszi!
  • Hydroceph
    Kezdek beizgulni xD

GTA IV-et szétfogom hajtani!
    Nem lesz hosszu elete a boxomnak :)
  • Hydroceph
    Úgy 6-7 éve használtan még 50 volt a ps2.
  • AntiHero
    Én sose foglalkoztam vele, hogy melegszik e vagy nem. Annyit játszottam vele amennyi kedvem volt. Volt hogy 5-6 órát is ment egyfolytába sőt lehett többet is, sose néztem:D

Több mint Másfél éve megvana a gépem és eddig semmi baja nem volt. (remélem nem is lesz.)
  • Hydroceph
    Köszi, és a többieknek is!

Hát, mertem remélni, ugyanis hétköznap meló miatt csak 6tól ugy ejfelig tudom tolni, de hétvégén szeretném majd atlagban 15 orat tolni:D
    A belét kihajtom szivesen, csak nem szeretnem, h 1 honap utan szerviz legyen...
    Inkább játszok naponta kevesebbet, mint egy honapig semmit xD
  • Istencsászár
    Need for Speed Undercover
  • theone91
    Harry Potter and the Order of the Phoenix... Szinkronos, feliratos... :D
  • PoisonChihuahua
    X-Blades