176898

-
Sir Ny #66316 "Akkor valami ami leköti az embert sokáig esetleg?"
kötél -
rudymester #66315 Angol címmel beregisztrált kártyára van szükségetek, ha 1 fontos goldot akartok. Utánna meg automatán vonja majd az éves díjat, ami sokkal rosszabb áron történik, mintha itt a fórumon megvennétek.
Ha le akarja az ember mondani a kártyás fizetést, akkor az angol supportal kell csevegni az ügyben. Nem éri meg szerintem ezt a macerát számomra. 1,5 hónap múlva veszek egy 12 hónapost 9500 forintért és az leszámítva egy hónapra 800-as átlag, ami nincs 3 font. -
elvileg a Midnight Club Los Angeles ilyen. -
Akkor valami ami leköti az embert sokáig esetleg? GRID-en gondolkodok amúgy még mindig -
BuktaXbox360 #66312 Ilyen még nem készült -
Valaki normális autós játékot nem tud esetleg? Amit nem unok meg 5 perc után, jó a grafikája ja és legyen benne szabad mászkálás(Test Drive Unlimited kizárva) -
Hydroceph #66310 :D ok felejtős, hiszek a mesékben -
Ja, ér valamit, hallottam róla szépeket. Pl hogy rossz irányba fújja a levegőt, ezért még rásegít a rrodra. Így legalább biztosan garanciaidőn belül megy tönkre :)
Bár mondom, én csak hallottam, nem biztos, hogy így van. -
Hydroceph #66308 fu bazdmeg.
http://www.platinumshop.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=215#top -
Hydroceph #66307 Ér ez valamit?
Mármint úgy komolyan, megéri? -
én arra vagyok kíváncsi hogy nagyon sokat kell-e tökölni a kártya beregeléssel, megéri-e megcsinálni, még ma levonja-e a pénzt és adja-e a gold-ot, és hogy hó végén le tudom-e mondani a renewal-t -
jha meg persze a Call of Duty: World at War -
Kane & lynch -
klikker #66303 köszi lateralus. ez egy tökéletes válasz volt ^
x-men origins kicsit félreértelmezte :)) kösz még1x -
1 hónap 1 font 328 huf vonnak egészen pontossan ! -
sőt a dollár most 202 ft -
Ezt én is akarom tudni. Tényleg 1 dolcsi, ileltve egy font most az egy hónap? ember, az 300 HUF!!! :O
lent meg 2000 :\ -
Lateralus #66299 HDMI nélkül csak az korai szériákat szerelték. Ezeken analóg A/V kimenet van, amihez gyárilag adott kompozit/komponens/sztereo audió kábel jár. Ezzel sima tévére (kompozit), vagy HDTV-re kötheted (komponens, 480p/720p/108i/1080p Full HD). Illetve külön vehetsz hozzá optikai kábelt (5.1 hang), vagy VGA videókábelt (monitor, VGA->Full HD felbontások).
Az új szériák (digitális) HDMI kimenetet kaptak, de a hagyományos kimenetük is megvan. A HDMI kábelt külön veheted meg, kivéve az Elite verziót. Az Arcade és Pro változatokhoz ugyanolyan analóg (komponens/kompozit) kábel jár, mint a régi változatokhoz.
Szóval a HDMI nélküli is köthető HDTV-re és akár Full HD felbontásban is használható.
-
barany #66298 Sziasztok !
Tudtok egy-két olyan lövöldözős játékot, amit ketten lehet osztott képernyőn játszani, és nem kell hozzá net. Csak simán bedugjuk a két joyt és játszunk. -
látom live-on ezt a mai akciót, hogy 1 hónapos gold 1 dolcsiért. megéri beregelnem ezért a kártyámat, vagy óvakodjak, beszopom a brét? (ahogy már olvastam itt régebben) -
Link_1
Link_2
Link_3
Google, 30mp... -.- -
klikker #66295 Sziasztok érdekelne h mi a különbség a HDMI és a nem HDMI s box között... Most ezt nem igazán értem ha nincs rajta HDMI csatlakozó akkor ráse tudom dugni HDtvre? vagy hogy van ez ? ^^ Vagy ha igen akkor uaolyan HD minőséget ad majd ki a HDTVm? vagy ha azt akarom h HD minőség legyen akkor mindenképpen HDMIset kell vennem..
A helpet előre is köszi!
Peace. -
Én toltam mind2-n és jó volt így is úgy is. -
amdrula #66293 Nekem bejött, de PC-n jobb :P -
Ha már erősítő, akkor inkább optikai kábelt vegyél. Azon kijön az 5.1 is. -
GRID-ről mi a véleményetek? -
jaja, viszont a sztereo rca-t simán rá lehet dugni erölködőre. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy dvi vagy sima d-sub csati van a monitor felőli végén a kábelnek? -
Közvetlenül nem, de átalakítóval igen. Stereo RCA jön ki rajta, azt meg oda alakítod ahova akarod. -
oké, köszi. Már csak azt kéne kitalálnom, hogy a hanggal mi legyen. Fülest nem lehet közvetlenül a boxra dugni? -

-
Vagyis Godfather 2, na. -
Kösz a tanácsokat, egy 60 Gb-s, nem piszkált Jasperes lett belőle.
Trivial pursuit meg Burnout járt hozzá, Test Drive Unl. demo a gépen, PES2009 beszerezve, már csak a többi kihagyhatatlan játékot kell felkutatnom. /Nekem Mafia2 alap pl./ -
Az már meg van :D -
gta4 :D -
Sziasztok
Ki milyen játékot ajánl XBox 360-ra? Leginkább Gta stílusú játék érdekelne, na meg autós -
test drive unlimitedet akarom pcn játszani xbx joyal, de nem ismeri fel.
netne megnéztem kéne hozzá valami xbcd nevű driver vagy progi, de ami vistára van , azt nemtudom letölteni, 404 :\
nincs meg valakinek? -
baca01 #66280 Elég az is, ha csak játszani akarsz. Ha szar lenne, akkor nem forgalmaznák. Tény és való, hogy a winyó megléte több plusz szolgáltatást nyújt, de anélkül is lehet játszani. Mint mondtad a live-ra nincsen szükséged, így szerintem beruházhatsz egy arcade-ra is, de ha nem lényeg számodra az a plusz 13-14ezer Ft, akkor vegyél inkább egy premiumot.
Ami a monitort illeti, szerintem tökéletesen megfelel az a 22colos lcd, egy gyári vga kábellel gyönyörű képe lesz. Én egy 55cm-es orion típusú sd tévén nyomulok, és még azon is eszméletlen az élmény számomra. -
Jah, hát ennek az egésznek az lenne a lényege, hogy pl resident 5-öt, vagy a halo sorozatot is tudjam játszani, meg ugye ott a gow 2, stb. Ami kijön pc-re is, azt inkább ott játszom. Csak most már nagyon felgyűltek azok a játékok amik érdekelnének, de nincsenek pc-re. Ezért gondoltam, hogy talán elég a jasper-os arcade is. -
baca01 #66278 Van 1-2 játék, amihez kell a vinyó, de én amikkel eddig játszottam, azoknál nem láttam különbséget vinyóról futtatva sem, mint simán a lemezről. Az tény, hogy sokkal hangosabb volt a gép pl., amikor lemezről ment a gta4, mint amikor vinyóról.
Ha nem fogsz live-ozni, meg letöltögetni, akkor vehetsz végülis arcade-ot, de ha van annyi pénzed, akkor azért mégis a premiumot ajánlom. -
A HDD nagyon hasznos az install miatt(csendesebb és nem gyilkolod közben az olvasót). 16:10-es monitoron torzítás nem lesz, de csíkok igen.