176889
banner
  • koryne
    Az Electronic Arts-nak nem voltunk kis piac, amikor magyarította a sims2-t? Külön kihangsúlyozták, hogy azért, mert sokan vették meg a játékot. És aki megvette, annak díjmentesen kicserélték az angol verzióját a magyarra.
    Egyébként az pl szép dolog néhány kiadótól, hogy boxra is magyarítanak játékot.
  • Zsoltika 007
    Az ilyenek miatt nincs még mindíg sehol számba véve ez az ország. Így tovább!
  • PoisonChihuahua
    2 játékoshoz 2 profil kell.
  • PoisonChihuahua
    "a warez ami itthon megy nem oszt/nem szoroz semmit."

Kis naiv...
  • Prince23
    És ezt hogy lehet megoldani? már néztük, de nem találjuk
  • DöflingR
    Ha egy gépen szeretnétek 2-en játszani 2 joy-al, akkor nem kell felmenni live-ra.
  • Prince23
    Tegnap vettem egy boxot, és érdeklődni szeretnék, hogy lehet rálépni a xbox Live-ra?
    ja és ha ketten szeretnénk játszani GoW2-ot és Army of Twot, akkor mindenképpen rá kell lépni a live-ra?
  • Cartman64
    És honnan tudom megállapítani hogy a töltő szar, vagy az akksik, mert nincs egyik ismerősömnek se akksija, se töltője.
  • Arwenke
    Egyebkent ha jol tudom, le lehet tiltani a kartyarol fizetest. Itt kell bejelentekzni ha angol reged van es letudod mondani a fizetest.
  • BuktaXbox360
    Maradjunk annyiban, hogy kis piac vagyunk. Ha a warez nem lenne akkor is kis piac lennénk. Ebből következik, hogy a warez ami itthon megy nem oszt/nem szoroz semmit.
  • Istencsászár
    igen
  • Jissi
    Klassz, én nyertem! :)))

Köszönöm szépen IceAkos-nak a sima és villámgyors tranzakciót, míg az előttem vásárló 999 embernek, hogy én lehettem az ezredik. :)
  • koryne
    Kis piac vagyunk és annak is kb 90%-a warezol. Ezért.
  • kastil
    Amúgy mi a francér nincs itthon hivatalos live?
  • cr2k1
    azért az durva, ha nem lehet kiválasztani h ne hosszabbítsa meg automatikusan. na mind1,köszi azért.
  • PoisonChihuahua
    LIVE-on NE vegyél bankkártyával előfizetést, mert lejárat után automatikusan fogja meghosszabbítani ill. levonni a pénzt a kártyádról és mivel itthon nincs hivatalos LIVE ezért az angol nyelvű supportot kell felhívni és bájcsevejegni velük, hogy lemondjad az előfizetést.
    Ez a 1 Font / hónap valóban megéri, csakhogy ezt az akciót sajnos nem nekünk (magyaroknak) találták ki. :(
    Ha komolyabban érdekel a LIVE előfizetés vagy MS pontok keresd itt a fórumon IceAkos-t.
  • james69holden
    Assassin's Creed-ben ha végigviszem a sztori vonalat a végén még visszamehetek a maradék mellékküldetéseket megcsinálni + zászlókat gyűjtögetni? vagy előröl kell kezdenem és minden városrészt újra feloldanom?
  • Forza Italia
    az nem jó. Szhelyi vok az nagyon messze van nekem
  • GP2100
    Ilyen gányolós "szervizbe" ne vidd! Ha garis, akkor M$, ha nem, akkor itt nézz szét.
  • akyyy
    Diósgyőrbe vagy Kisgyőrbe?
  • Police88
    Ja én is így tolom.
    Lentebb meg írtam gameket.
  • cr2k1
    (ja ugyanitt 256MB-s memóriakártya eladó 3500ért) :))
  • cr2k1
    hali!

a Liveom UK-re van regisztrálva, és most látom, h van 1 Font/hónapos akciójuk még júli3ig. Na gondoltam ennyit megér (ok, nyilván többet is), viszont nem fogadja el a VISA kártyám. Ez azért van, mert magyar, vagy vmi egyéni probléma? Valakinek sikerült már magyar VISA kártyával fizetnie?
  • Forza Italia
    ha esetleg tudsz valamit léci írd meg. Meg ha tudsz akkor telefonszámot is leci
  • taylorp
    Pont én is ezügyben érdeklődtem egy másik fórumon. Győrben nincs senki sajnos, viszont állítólag Csornán és Óváron is van valami szervíz.
  • Tyesz
    Ez az Internet Connection Sharing mobilinternettel is műxik? Továbbra is várom a játékokról a véleményeket
  • Forza Italia
    Hello. Győrbe vagy Veszprémbe nem tudtok valamit ahol xbox360 at javítnak???
  • Arwenke
    Vagy a tolto szar.
  • Arwenke
    Beszart az aksi a kontrollerben.
  • Police88
    verekedős:
    Soul Calibur IV

szerepjáték:
    Fable II (full magyarúl feliratozva)
    Mass Effect (angoltudás szükséges)

Akció:
    GTA IV
    Resident Evil 5
    Crackdown (régi de olcsón hozzá lehet jutni és szinkronos is)
  • kastil
    A RROD nek sem az a baja, hogy vilagít a 3 led :P
  • kastil
    Lehetne róla vitázni sztem :D
  • akyyy
    Nem inkább a megoldás érdekel? a Gondot most írta le:D
  • Cartman64
    Sziasztok
    Két hónapja nem játszottam az xboxommal, de tegnap mikor be akartam kapcsolni a kontrollerrel, nem tudtam egyikkel se, mivel le voltak merülve. Utána bedugtam a töltőt, el kezdett viágítani pirosan hogy tölt, de néhny másodperc után átváltott zöldre hogy befejezte a töltést, csodálkoztam is rajta, de mikor kihúztam szinte rögtön kikapcsolt, megint bedugtam és ismét ugyanez történt mindkét kontrollernél. Tudja vki mi lehet a gond?
  • Unreal1942
    Nem. Fight night 4 ezt lentebb írtam is.
  • sambauer
    DZSÍTÍÉJ IV ?
  • Unreal1942
    Közel sem. 4k körül van, de akár magamnak is meg tudom csinálni.
  • Unreal1942
    Természetesen jogos amit mondasz. Nem szeretném a gép árának harmadát egy játékra költeni.
  • sambauer
    na akkor jó, azt hittem hogyha már sokat tud a cucc, akkor a kép veszít valamennyit a minőségéből :) köszönöm uraim a segítséget.
  • rooney8
    ha van rajta vga bemenet, akkor no para :) Veszel egy x360 vga kábelt és akkor full jó képed lesz ;)