176889

-
Jól van, csak érdeklődtem... még nem volt boxom.
Egyébként a profil nevem alatt van ilyen, hogy 40 G. Mi az a G? gondolom az acsikból szerzem meg, de miért G? -
fejezd be warezolást mert ki leszel innen vágva rövid úton belül... -
Megfogom én egyáltalán szokni ezt a controllert? TPS-be elég nehéz célozni. Lassan haladok a cél érdekében gow2-be....:S -
Sziasztok!
Az xbox 360as Harry Potter and the Half Blood Prince-ben lesz valami olyan extra ami a pc-sen nem...Mondjuk split screen-es multiplayer vagy valami hasonlók ? :) -
kijelző faqra van vmi élő link? -
*a kapcsolat megosztását a vezeték nélküli kapcsolatodon kell beállítani értelemszerűen -
ja.
fogod azt a utp kábelt amit a géphez kaptál és bedugod az egyik végét a boxba a másikat meg a hálókártyába.
(xp-m van)
A hálózati kapcsolatoknál jobb klikket nyomsz majd speciális fül ott kipipálod h engedélyezed a kapcsolat megosztását.
Majd "otthoni vagy kisebb hálózati kapcsolat létrehozása" ott beállítod h a netet az usb stickről kapja és kész.
(kapcsolódj a netre az usb stickel a gépen)
Ha mindent jól csináltál a boxon lefuttatod a kapcsolat tesztet és fel fogja ismerni vagy ha nem akk nem árthat a gép és/vagy a box újraindítása.
Ennyit tudtam segíteni a hálózati beállításokra meg a neten rákereshetsz vhol le van írva csak már nem találom. -
offline-al nem, logikus, ha nem mész live-ra akkor nincs miről letiltani -
Értem mit mondasz, csak én is leírtam a tapasztalataimat, hátha segítenek valakinek :)
klikker:VGA kábellel kötöd, azzal is szép képet fogsz kapni, HD felbontásban -
de mondom a tv-knek sokkal nagyobb a kontrasztaránya ennyi... -
Miért küld ennyi spamet az ms?:( -
klikker #66502 Sziasztok, a HDMI csatlakozó nélküli XBOX360at hogy kötöm rá a HDTVre? :o és uaugy HD képet fogok kapni vele? -
Tyesz #66501 más is válaszolhat ha érintett -
De szebb, hidd el. Én egy régi LCD monitoron használom, eleinte D-Sub volt, most HDMI. Észrevehető a különbség, teltebbek, élénkebbek a színek. A D-Sub kicsit mosottabb képet ad, de persze ez mind lényegtelen, mert nem akkora a különbség, hogy mindenképp a HDMI kelljen, de azt el kell ismerni, hogy látható a különbség. -
Tyesz #66499 Hello police88 te mobilinternettel tudsz live-ozni mármint usb-sel?
Ha ez igaz lécci írj az király lenne ha én is tudnák liveozni! -
Erre én is kíváncsi lennék, hogy ez miért van így. :) -
Szerintetek az miért van hogy egy demóba van kilépés, quit, még a teljes játékban nincs, max a Guide gombal és ott a Dashboardal lehet kilépni?:D legalább is ami nekem vannak játékok, nincs olyan hogy kilépés, cask a demojukba -
Itt a lista, hogy melyik Original Xbox játékok mennek 360-on. Nem kell semmi hozzá csak egy HDD. -
white rawen #66495 Sziasztok skacok!Olyan kérdésem lenne hogy nem e tudtok olyan megoldásról vagy programról amivel x360-on le tudnám futtatni az xboxos játékokat.Nagy segítség lenne.Előre is kösz Nektek -
sőtt nem szebb egyeltalán...csak tv-n kicsit intenzívebbek a színek, de az a tv miatt van...viszont monitoron nem annyira "szemcsés" a kép. -
Azért a HDMI annyira nem szebb a vga-tól... -
Saját tapasztalat szerint a HDMI-s jobb képet ad mint a D-Subos (nekem az utóbbi van) de a 360-hoz szerintem bőven elég az is. Főleg bakker, hogy én 44-ért vettem :D -
Nem rossz az, nem japók csinálták, ezért nem is kell úgy nézni mint az első 4 részt, akciósabb, a története sem olyan erős, de Silent Hill. A hangulata egyből elkapott, és simán vállaható a játék, ismerősöm SH fan és ő mutatta meg nekem PS3on és teljesen rendben volt. -
Aki Xlink kai-ozik az dobjon egy privátot. -
Nem, a mentések profilhoz kötöttek, így azokat csak Te használhatod. -
Nem lehet live-on mentéseket átadogatni egymásnak? -
Iceakos #66487 Eladó X-Box LIVE kódok, MS Pontok...
XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
2000,-
XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
4499,-
XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
9499,-
Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
3500,-
Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
5799,-
Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
6499,-
Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
11999,-
Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
5499,-
Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
11500,-
Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
4799,-
Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
9199,-
Playstation Network Card $20 (USA)
6000,-
Playstation Network Card $50 (USA)
13500,-
2000 Wii Pont UK reghez (UK)
5800,-
2000 Wii Pont USA reghez (USA)
5800,-
Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..
Ice -
Egy ilyen vevőre van szükséged. -
Nem HDMI-s Xbox-tól óvakodnék... -
Silent Hill 5 elég hulladék lett szvsz. Meg sem közelíti az előző részek színvonalát. Az első 4 rész egy fejtörőkben és rettegésben gazdag játék volt de az 5. részben se fejtörők nem voltak se semmi olyan amitől megijedtem volna. Csak egy buta lövöldözős valami amiben semmi élvezet nem volt.
DarkSector nem volt rossz de csak egyszer játszós nálam.
Dead Rising meg nagy fun, jó vétel.
-
van ott is, csak a régebbi modelleken nincs, de már ilyet csak a múzeumba találni, boltokban nincs már másfél éve
akinek nincs HDMIje az VGAt használjon, mert ugyan azt a minőséget kapja, egy htránya van hogy nem olyan teltek a színek, de ezt a tévé beállításaival lehet kompenzálni valamennyire -
1 kérdésem lenne, bár szerintem a válasz az igen lesz majd rá...
Vagyis a kérdésem az, hogy egy core systeam-nél ugye nincs HDMI csatlakozó, viszont ha HD VGA cábelt használok, monnyuk monitorhoz, vagy hd-tvhez, gondolom azon elérhető a szokásos minőség...nem? -
Dark Sectort hanyagold, Silent Hill 5 olyan mint egy Silent Hill, horror akció tps, kis "fejtörőkkel", Dead Rising meg a legjobb zombihent. Dead Risinget + SH5öt nem fogsz bennük csalódni. -
chicco24 #66480 Tudom nem egy kategória,de a 3 game közül melyik a legjobb?
Dark Sector,Silent Hill5, Dead Rising
Én a vidik alapján erősen a Dead Rising felé hajlok,de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Főleg azokéra,akik már játszottak ezekkel. Köszi. -
attis1990 #66479 sziasztok nekem lenne egy olyan kérdésem h tudtommal az xbox kontrollert lehet számgépen is használni. na most a vezetéknélküli verziót azt hogyan tudom számgéphez kötni kell hozzá valami külön eszköz? -
És tényleg. -
A borító alapján "Magyar nyelvű dokumentáció, Angol szoftver". -
Halo Wars -
Halo-ban van magyar nyelv? -
80%ban az MS magyarít, 20%ba az EA, más nem, de az MS mindenkép becsülendő hogy a legnagyobb exluzívjait ( Halo, Fable, GoW ) magyar nyelven adja ki