176890

-
Látod látod,csak magadra vetted!Pedig nem kellet volna. 1 dologrol van itt szó,hogy tüzzel vassal véditek ezt a fostartályt.Tudom most jön az, hogy akkor minek vetted meg és társai.A válasz MERT
A másik pedig,hogy barátkozhatnánk ,mert nagyon jó fej srác vagyok hidd el!
-
box 360 első kiadás 2005 nov jasper kiadás 2008 dec elég gyorsan sikerült megoldani.1 év mulva nyugdij a box360 nak loool,de legalább jó lesz a nyugdija! -
Unreal1942 #66682 Magamra semmiképp. Téged minősít. Szerencsére nem kell barátkoznunk
-
őőőőőő loooool erre mást nem tudok irni!
Ne vedd magadra de ez van
-
Unreal1942 #66680 Az új Jasperes géppel nekem az a tapasztalatom, hogy nem igazán melegszik.
Úgy látszik, hogy késve ,de megoldották ezt a problémát. -

Köszi az infokat végre valaki aki érdemben is tud témához szolni.
Flash-el nem volt gond felment a cucc ujraindit és már 120 as box vinyonak látta.
Oks akkor kiszedem bentröl de,hogy hoztad ki a kábeleket,mert szerintem pusztitás nélkül nem megy a dolog.Bár ez se hat meg nagyon teszek rá rést (kalapácsal)
,ha csak ez a megoldás.Amugy meg van plusz venti a gépen hisz ez ugye a csucsszuper MS BOX360 reaktorhoz elengedhetetlen tartozék.Jah meg tervbe van,hogy veszek 1 gorenje 450 literes fagyasztó ládát és benne fogom tárolni,persze csak betonozás után.És természetesen szabadalmaztatom az ötletet ha már MS-éknek a 4 generáció után se sikerült kiküszöbölni a hibákat,nehogy lenyulják 
-
Nem a legmegfelelőbb fórumot találtad erre a kérdésre. Az itteni gyerekeknek már az is gondot okoz hova kell dugni a tápkábelt, meg kell várni apucit míg hazaér. :D
Működni fog, nem lesz gond, én is így csináltam meg az enyémet. Azért is jó, mert nem kell vesződni a box hdd csatijával, hanem egyenesen beforrasztod a szabvány sata- és tápkábelt, és kész is. Egyébként azt én sem javasolnám h belül legyen a gépben a hdd, mert sokat levesz a szellőzésből, hacsak nem szerelsz be még ventiket
A wincsi FW flash-elése jól ment? -
Iceakos #66677 Július 4. : Függetlenség napi akcióval!!!
2009.07.03.-án és 2009.07.04.-én a nagy amerikai ünnep alkalmával az USA
regisztrációval rendelkezők nagy kedvezménnyel tudnak ms pontokat
vásárolni. Az extra kedvezmény csak ezen az 2 napon
érvényes!
Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
5499,- Helyett 4999,-
Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
11500,- Helyett 10500,-
IceÁkos
[email protected] -
rudymester #66676 Iceakosnak köszönet a LIVE előfizetésért. Korrekt, gyors és megbízható. Ha bármilyen MS kódra van szükségetek, forduljatok bátran hozzá. -
Mennyire igazad van,hogy ez elöbb nem jutott eszembe,Lehet hogy kicsit jobb let volna mint ez az MS fos.Nem kellene rettegni a 3 led és társai hibátol ,ezért nem kellene az uj gépeket eleve hütésmodositani...
A másik dolog ez a vinyo amit vettem fele annyi hőt termel mint amit a boxhoz lehet venni és 10ed annyit,mint eleve a dvd ami benne van,tehát vonjátok le a következtetéseket.És mi a sz.rt kell ezen hasra esni,hisz ez is csak 1 fostorgos nyáklap.De tudom ezt nehéz azoknak megérteni akik bálványozák a boxot fikázzák ps3at stb...
Ugyhogy menyetek a boxoltáratokhoz és a napi áldozatot mutasátok be.Mert ÉN vétkezte a rokont szétszedtem és össze vissza forrasztottam.

Ezért szeretek ide felnézni mindig vidáman indul a napom ez a legjobb forum!! -
Életkor: 14 alatt
Én kérek elnézést :D -
Mondjuk az xbox winyója minimálisan melegszik. Viszont nem is valami gyors... -
mi nem hegesztünt meg betonozunk, megvesszük és játszunk
box-ot se kellett volna venned amúgy, vettél volna pár processzort, memóriát meg egy dvd meghajtót és 30.000-ből összegányolhattál volna magadnak egy xbox-ot -

Forrasszad'... :D -
Öcsém há igy is alig van hely a gépben szellözésnek. Még bele pasziroztad a winyot is?! Az is melegiti a kis ház légterét. Igy hiába az uj, nem annyira melegedö proci, nagyobb az esély a meghibásodásra.
-
go get some sleep -
Csak aztán nehogy banderas legyen belőle. Én már hallottam nem egy estetet mikor kamu kínai winyó miatt bannoltak embereket... -
markidlive #66667
én nem azt kértem hogy letudod-eírni hogy lol és nemis azt hogy elgépeltem azt hogy hülye!!!
-
Ték -
lol -
Köszönöm az épitő jellegű hszeket pont erre számitottam
,de már benne a boxba a hdd és cooool .Nem égtelenkedik az oldalán az az undormány hdd kelés!Rém 1 szerű a dolog 6 vezeték azt csá 15 perces meló!Jah és 120 giga 9000 pézér loooooool.
Hamarosan rakok fel képeket!
Ti meg csak betonozzatok és hegeszetek
-
markidlive #66663 bocsánat nem hüje hanem hülye! -
markidlive #66662 lehet hogy hüje kérdés de ha csinálok 360-on egy halo 3 videót azt hogy tudom felrakni a youtubera? -
Szerintem a gépbe beletenni a hdd-t, és kiönteni betonnal jobb ötlet, mert masszívabb lenne az egész és nem állna fenn annak a veszélye, hogy valamit szétéget a gépben a hegesztővel.
-
forraszd bele, jó lesz az -
Landor #66659 akkor már inkább hegessze 
-
Szerintem forraszd bele a boxba. Ha már lúd, legyen kövér. -
omg -
Hi!
Na csajok
tud a kérdésemben valaki segíteni.
Vettem 1 WD 160-as BEVT vinyot a boxhoz vegyek hozzá tokot vagy forraszam be és rakjam bele a boxba.
THX!THX! -
Ezt a leáldozottban találtam:
X360 FTW!!!
-
Zozo76 #66654 Neha nincs mese, oda kell csapni a nagykalapaccsal, arra mindenki felebred! :) -
Az nem jelent semmit. Én néha még indoklást sem írok, mert azzal is az adott hülyegyerek egóját növelném csak. Érdekesmód, általában azok nem is reklamálnak soha többet, mivel tudják, hogy ez a minimum amit megérdemeltek. Ilyen a világ... -
mivel nem tudom mi történt...
ezért a listát is megnéztem...
a bann oka (ez van irva) : WAREZ...
háát...
-
Ohhhhohhhhoooo! Minden cigány a saját lovát dícséri és biztosíthatlak a szegedi Csillag-ban is mindenki ártatlan, mint egy ma született bárány és megvan a maga tutibiztos, bomba koncepcióperes sztorija, ami alapján bármelyik naiv felmentené, sőt örökbe is fogadná. Júzernek soha ne higgy! :DDD -
miaz hogy megférni???
Itt is sokan vannak akik warezolnak!!!
máskülönben meg mindenki...
mivel pc-re nincs aki ne töltött volna le semmit...!!!!
És az is warez... -
nem te bannoltad.
amugy logan gyerekről.
én is csak onnan tudom, hogy x-en felvett, és kérdezte, hogy akkor most mivan...és köpni nyelni nem tudtam, mert amiket mondott ez miatt nem tartom jogosnak a bann-t.
de az tudja aki kibannolta. -
chicco24 #66648 Amúgy meg minden gond megoldódna,ha lenne egy Xbox360 MOD topic is. Több ezer embert érdekelne. Így mindkét tábor megférne egy fórumon 2 különböző topicban. Itt nem szemetelnének a warezosok,ott meg nem vernék magukat az antiwarez huszárok.
De gondolom a sok okostojás erre nem gondolt,inkább gyerek módjára egymást szidják meg itélik el.
Jah és mielőtt kérdeznétek én mindkét táborhoz tartozom. -
Biztosíthatlak, hogy akit ÉN banolok, az gyakran már az azonnali fejlövést is kiérdemelte, szal. gőzöm sincs kiről beszélsz. Szvsz. valami urban legend lehet ez is. Én nem is szoktam böntetni. Figyelmeztetés az van, valamint ban. Kettő között felesleges finghámozni. Van akire csak a ban hat (vagy az sem), van aki ért a szép szóból és annak elég ha szól az ember. Ennyi. -
Ragnar360 #66646 "Hol érné meg az,az MS-nek,ha minden henkelt gép menne a lecsóba mennyi live előfizetés esne ki+MS pont+stb...Menyien meg se vennék a boxot mert eleve warezolni akarnak"
Na akkor megsúgok valamit...KURVÁRA KEVESEN WAREZOLNAK VILÁGVISZONYLATBAN - Xboxon(!)
Sőt nagyrészük AZT SEM TUDJA MI AZ A WAREZ/FLASH/ és társai -
Unreal1942 #66645 Természetesen nem. Viszont az SG-n a moderálás az ilyen. Tisztelet a kivételnek.
Kár is erre szót fecsérelni. Főleg nem ebben a topikban.