176890
banner
  • kakaoskalacs
    ez igaz hir?

üdv
  • Sinyo70
    5.1 aktív ,optikai bemenettel ??? a boxhoz kéne valami ócsóó..
  • kem001
    Röviden, tömören:
    Ne feledje, hogy a meglévő MP3- és WMA-hangfájlok nem másolhatók semmilyen módszerrel az Xbox 360 merevlemezre, azonban ezek a fájlok írható CD-ről és DVD-ről, illetve csatlakoztatott tárolóeszközről meghallgathatók. További tudnivalók: Hordozható zenelejátszó használata az Xbox 360 konzollal.
  • detoxic
    Köszi!
  • kem001
    Elvileg így
  • detoxic
    Sziasztok!
    Régen voltam itt ;)
    Lenne egy kérdésem:Hogy kell mp3-at xbox-ra másolni?
    Fontos lenne,előre is köszi ;)
  • theone91
    Mondjuk ja... :D

Jó kertipartizánkodást... :D
  • Harlekin
    Szerintem nem!
    De nincs kizárva Érd "kicsi"
  • Harlekin
    Tisztába vagyok vele,de ha már a promoba nem voltak képesek 1 normális dolgot összehozni,akkor a valoságba mire számithatunk
  • theone91
    "Theone imádkoz 1 kicsi esőér itt Érden"

Ismerlek? :D
  • Harlekin
    Szart ne is vegyél,mert még büdös is lesz.
    Leirtad a válaszokat!!Lutri nagyon sok összetevőtöl függ!
  • Harlekin
    Na most mennem kell a Lányom kitalálta a kerti partit igy a mai boxolásnak is annyi.Lehet füvet nyirni meg medencét takaritan
    Theone imádkoz 1 kicsi esőér itt Érden
  • theone91
    "gördeszka kiválasztását nézd meg,hogy mennyi a latenci idő"

Komolyan ne vedd már azokat a concept-videókat... Ott látott "játékok" közül egy sem létezik, mindössze CGI-volt az egész. Natalt "élőben" csak a színpadi prezentációknál, és a Natal-booth-nál láthattál az E3-on.
  • chris jericho
    gyerekek!!! a xbox 360 mennyire megbízható?
    egy barátomnak 1 év a másiknak 2 hónap volt az élettartama!
    segítsetek szart nem akarok venni.
  • Harlekin
    Nyugi nem látod,hogy baromkodok?Nem mondtam neked ellent ,nem a készülő natalt becsméreltem,ezt ecseteltem ami a natalnak a parszt változata.Igy érthető??Natalrol nem beszélhetek érdemben,hisz nem találkoztam vele,nem probáltam!!Igy csak a csilivili promo videokrol tudok képetalkotni,ami viszont nem jó!Csak a gördeszka kiválasztását nézd meg,hogy mennyi a latenci idő!!!
  • theone91
    Akkor mi a francért kell neked ellentmondanod?
  • theone91
  • Harlekin
    Mugy meg nem árulom isten ments,hogy valakire rásozzam azt a szart!
    5 percig érdekes aztán nem 1 játék miatt vettem meg 1 robotos marhaság a nevére se emlékszek már olyan rég volt
  • theone91
    Ki a franc mondta neked, hogy a Natal jó?... Én biztos nem de frissítheted a memóriámat, nyugodtan.
  • Harlekin
    Igen álltalába 1 et mindenki vesz.

Képzeld tudom nekem van 4 is belölle bebebe(de minek :-))

Amugy meg kikérem magamnak!Az nem bugyuta rohambili,hanem ez a paraszt NATAL jóóóó!
  • theone91
    "Mennyi is 1 eredeti box controler???"

Tudod azt adják a Box-hoz... -.-'

Ja és szerintem ne itt áruld a bugyuta rohambilidet...
  • Harlekin
    20 ezer???Spec én 9000-ér vettem 1 vezetékes controlerel és hozzá 2800 ér a smartjoy fraget!!!Mennyi is 1 eredeti box controler???
  • Harlekin
    Amugy meg a Natal hoz annyit,hogy lesz vagy sem a technologia rég elérhető,nem tudom mennyi fejlesztgetés kell hozzá.
    12 éve van ez a dolog is!
    sisak
    Azt annyiba maradt ez is
    Jah amugy ez van nekem 3000 pézér elvihető!!!
  • theone91
    Ja. 20 ezerért nagyon megéri, és a konzoljátékok, nem egérre vannak optimalizálva. -.-

Aki inkább kenegeti az egérpadot annak ott a PC és kész.
  • Harlekin
    Vagy nem szokik hozzá és vesz 1 XFPS-t.
  • Harlekin
    Ha hidegen hagyott akkor miért reagáltál rá.Nem érzel egyfajta furcsaságot
  • theone91
    Hogyha eddig HC-vérpécés voltál, akkor természetesen nehezebben szoksz hozzá, de hozzá szoksz, azalényeg'... ;)
  • Harlekin
    Hi!

Szerintem a Dead space nagyon (2x végigtoltam)jól eltalált történet játékmenet cool
    A left4dead nem kötött le,szal igy se jót se roszat nem tudok rá mondani.
    Amitöl parázol meg szokás kérdése vagy megy vele a game vagy nem Remélem sokat segitettem!
  • theone91
    Engem most hidegen hagy, hogy mit írtál , hiszen egyáltalán nem arról volt szó, hogy milyen lesz a Natal, hanem, hogy LESZ Natal.

Látom nem fogtad fel amit írtam: Kb. 1 éven belül jelenhet meg a Natal, szerinted (vagy valakik szerint, akikről még mindig nem árultad el, hogy kik ők) ugyanennyi idő elteltével halott lesz a platform. Nem érzel egyfajta furcsaságot a mondatban? Hogy pl. az MS így feleslegesen feccelné a pénzt a Natal fejlesztésébe?
  • kikeeeSan
    megy am a vita.
    most vettem xboxot valaki segitesen mar,
    dead space fasza jatek?
    meg ez a left4dead?marmint jatszhato?
    mer attol parazok hogy fos lesz ezzel a joy os butykokkel.
  • Unreal1942
    Eszem ágában sincs védeni. Csak egy játék miatt vettem a gépet. Nem vagyok rajongója. Volt az első generációsból is, de hamar eladtam mert semmi nem érdekelt rajta
  • Harlekin
    Lovagoltok az 1 éven lehet,hogy boruláto voltam az 1 ével,de ha az előzményeket veszük és a jelent akkor nem.De ha 3 év mulva kerül le a box 360 akkor is nagyot alakitottak vele 3 "tökéletes" év 4 szar után.És a 3 évet csak nagyon szeretnék.7 Évet nem piacképes 1 konzol akár,hogy csűrjük-csavarjuk a dolgot.
  • Harlekin
    MS "szjúperprojekt" ez a vicnek se jó!!!Maga a NATAL 1 butaság.Képzeld már el azt az irányitást(eleve kizárt a pontosság),ne a promo videós sétakocsikázást nagymamásan,meg a deszkázást a kihalt ucán vegyük alapnak.Ha csak az alap felállást veszem,hogy a gamek 99% minimum a 2 joyt és a 2 ravaszt használja is káosz minden és akkor még a többiröl nem is beszélve,mennyire fárasztó stb.
    "A buksidban lévő hangok?"
    Igen beszélnek hozzám és nagyon kedvesek bár most annyira nem mert azt mondják huzzál dolgozniPedig dupla xp van ájájájáj
  • theone91
    "Aztmondják, hogy ennyi volt és kész!"

A buksidban lévő hangok?
  • theone91
    Hagyagolnák az MS "szjúperprojektjét", a Natal-t, ha a platformnak annyi lenne egy éven belül... Ergó butaságot mondtál.
  • Harlekin
    Micsoda??? Aztmondják,hogy ennyi volt és kész!Tudunk ellene tenni??Nem Szarul álnak nem kicsit és ezen most a gazdasági helyzet se javít.A Live az meg igy is ugy is megmarad nekiki fejőstehénnek.Szal ne legyen igazam de...
  • rudymester
    Meg KELLETT tenniük. Egy veszteséges, de nagyszerű gép volt. Nem lehet ennyi veszteséges géppel piacon lenni és mindenképpen meg kellett előniük a Sony-t. Ez lett az ára. A 360-al biztos nem fogják megtenni, hiszen a live szolgáltatások fejős tehenek az MS számára. Ráadásul így is rettentően drága egy játék fejlesztése és ha most kihoznak egy erősebb gépet, akkor ott többet is kell dolgozni a játékokon. Ésszerűtlen lenne tőlük.

Az utolsó évében azért még volt pár nagyon erős címe a Xbox Classicnak, ami megmutatta, hogy milyen erő lakozik a nagy feketében: Half Life 2, Doom 3, Far Cry...
  • Scotty99
    1 év azért kevés, mivel akkor már kellene az újról szivárogtatni a képeket, infókat. Lesz ott még több is, mivel most nem kell sietniük, nincs aki megelőzze őket a konzolpiacon. Sony lábadozik, Nintendo meg már lehagyta őket, persze a kazsuál rétegnek köszönhetően. Egyébként tényleg szánalmas a melegedési gond, de ez van. Te nem tehetsz ellene, én sem, más sem. Házilag megoldhatod, csak ha kicsengeted a konzol árát, akkor elvárod, hogy jó legyen. Ez most nem jött össze nekik, de lényegesen csökkent a hibaarány, ez tény. Persze ez még mindig nem elég, de ez van. A régi időkben nem voltak ilyen gondok, azok még konzolok voltak, de most ezzel kell beérnie annak, aki "neksztdzsen" élményre vágyik. VAgy ez, vagy a PS3, ami szintén nem tökéletes darab, meg sajnos a fejlesztők sem szeretik. Talán majd egyszer megtanulnak arra is játékot írni, meg csökkentik az árát. Egyszer.
  • werkfilm
    előzővel is megtették :(
  • Zsoltika 007
    Azért van még abban 2 év is. Meg amúgy sem egyik napról a másikra lesz leállítva a fejlesztés sem a 360-ra.