176894
banner
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!
    Lost odysseyben már a 4ik DVD-nél tartok, és a kérdésem az lenne, hogy ha csatánál Y-nal kiválasztok egy ellenfelet írja hogy stolen illetve dropped item. Előbbi gondolom hogy mit lophatsz. Az utobbi nem tudom mi de amik ott vannak hogy lehet megszerezni ??
  • Adi
    De mehet arany, óra, kocsi, motor!:D
  • markidlive
    ok
  • Iceakos
    Szia

Nem, otp fiókba is be tudsz fizetni,kp-vel is akár.
  • markidlive
    szia iceakos nálad csak bankártyával lehet fizetni?
  • Iceakos
    Akcióóó--)

Ma délelőtti egyeztetés, tárgyalás eredményeképpen kaptam a jó hírt,hogy a hét hátralévő munkanapjain, azaz 2009.07-21 és 2009.07.24. között a 12 hónapos Live előfizetések lesznek akciós árakon.
    XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
    9499,-
    helyett, ezen a napokon.
    9000,-

Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..

üdv:Ice
  • akyyy
    csak nincs rá időm sajna, úgyhogy még egyhamar biztos nem lesz kész:D de szétnézek mi kellene hozzá, hátha meglehetne.
  • theone91
    Ha értessz a flash-hez, akkor szerintem állj neki nyugodtan.

Amúgy ezt a banner még jóval a NXE megjelenése előtt csináltam, a Dashboard-conceptek alapján...
  • Landor
  • Zozo76
    En siman letoroltem ott egyszer mindent. Utana elfelejtette a csatlakozasi beallitasokat. :)
  • avengir
    Ezzel a bannerral vártuk az új dashupdate-et tavaly.
  • theone91
    Nyílvánvalóan a rendszerhez szükséges fájlokat, infókat tartalmaz. Az is megkockáztatnám, hogy nem tudod őket csak úgy törölni.
  • Prince23
    Xbox360-nál a Memóriánál a sytem items az mit csinál? 40 kb-nyi anyag amúgy.
    Csak kiváncsi vagyok.
  • Unreal1942
    Ez a kontroller tényleg jól néz ki.
    Ilyet vagy hasonlókat pl. simán el bírnának adni nekem is.
  • markidlive
    lego,ez is király
  • markidlive
    viccesha az tetszet akkor ez nem
  • markidlive
    ok,de most egy hétig nem tudom megváltoztatni mert addig nem vagyok otthon!
  • Landor
    na jó, de akkor neked nem lehet ugyan ez a logód
  • markidlive
    köszi
  • Totti5
    remélem ez a collectors edisön kapható lesz itthun
  • Landor
    annak ellenére hogy még semmilyen halóval nem játszottam, nagyon bejön ez a kontroller..

azt hiszem adom is el a fehér 2nd padom
  • Totti5
    Elolvadok tőle:), multhéten megnéztem sokadszorra:) az első 3 részt, hogy rákészüljek a játékra. Demo annyira nemtetszett, ezért is vártam idáig vele, de mint kiderült az az első pálya a játék leggyengébb része ( van előtte egy prológ ahol magával Véder nagyúrral kell akciózni ), bár semmi rossz nincs benne, mert hűen visszaadja a környezetet, de ami utána jön a 2. pályán attól leesett az állam:) ami meg itt a végén van az utolsó pályákon az valami hihetetlen mozgalmas és 100% Star Wars feeling, volt egy duel harc egy ismerős arcal nemrég, háttérben megszólalat az a dallam ami a filmben is ment, egyszerűen perfekt volt annyira átjött. Van benne jó sok CGI ami nagyon igényes, érdekes a sotry és változatos az egész, nem túl hosszú nem túl rövid, pont elég minden egyes szakasz és sose fullad unalomba. A graf nagyon szép, a fizika az brutális, lehet használni mindent és kell is, csak sajnos belehet bugzódni ebből adódóan néha, nekem sikerült párszor:), de ezeket már el is felejtettem. Utolsó pályán vagyok, kiváncsi leszek mi lesz a végjáték, és hogy tudják e még fokozni az eddigieket.

A zenék kiválóak és jól adagoltak, annyira hogy hogy az effekteket felére vettem, a zenét meg maxra:))
  • Ray Z
    én csak kicsit vagyok sw buzzancs, de rohadt jó játék:P
    haverom nem nagyon swfan, de neki is tetszett
  • DöflingR
    10-es skálán mennyit adnál erre Force Unleashed-re? Aki nem sw buzzancs ,annak is tetszeni fog? :D
  • Ray Z
    nemszóltam srysry xD és ty:P
  • Ray Z
    én is szeretnék, még mindíg...:P gametagom alul
  • markidlive
    én is szeretnék ilyen gamertagos fejlécet a gamertegom:markidlive
  • Landor
    lássuk csak... ma este 9ig melózok, utána goto margitsziget, aztán futás után hazaesek éjfélre, na ott már be van igérve egy hármas bf43, oda ha akarsz becsatlakozhatsz egy 30 perce multi triallal :D
    Szóval ha úgy dél körül megébredek akkor nyomathatjuk a banánokat!
  • koryne
    Landor, mikor jössz már wormsozni? Most épp pangás van, alig-alig találok játékost, ha meg én kreálok, nem jön senki :/
    Gyártottam egy durván pályaszaggató játékmódot az összes extra fegyverrel, ki kéne próbálni :)
  • Landor
    Ez elég komoly flash munka, szóval akkor már várjuk meg ezt #67411
  • akyyy
    Szerintem kéne csinálni egy fasza bannert aminek az alapja az új dashboard, mert ugy látom a mostani a régié lehet (amit én sikeresen nem ismerek, hisz az uj dashoard megjelnése napjábn vettem a boxot, loál)
    az egész flases lenne animálva, lapozható, benne lenne a faq, ez a logó, jatekim.hu hirdetés, stb.
  • Landor
    kérd és írd ide a gamertagod :)
  • Totti5
    ok, kis türelem éppen egy csillagrombolóval küzdök:DD
  • DöflingR
    Tottus, szvsz kikéne már írni ezt a profilos logós szart a banner alá :\
  • markidlive
    helósztok,hogy lehet felrakni képbe a profilod mint ti?
  • Landor
    nah, azért ez kicsit több mint divat
  • Zozo76
    En sem szeretnek kimaradni ebbol a fejlec divatbol, szoval keremszepen!
    zozo76hun
  • DöflingR
    Kíváncsi leszek erre mit fog válaszolni, hátha folytatja az értetlenkedést
  • FlyHigh
    Te miről beszélsz? Szerinted itt oldalak vannak amikhez ragaszkodnak az emberek? Ez nem focimeccs! Attól, hogy flashelve van a gép még megveheti az ember a nagyobb címeket, flashelés csak egy lehetőséget kínál fel, amit részben is lehet használni, nem kell mindent lecigánykodni.
  • Unreal1942
    Még annál is olcsóbb
    Cserébe nem is boldogítok senkit liveon