176890
banner
  • Harlekin
    Hőség ellen jó a jégbefagyasztott Lóf*sz azt szopogasd!
    Remélem nincs harag!?
    Amugy kint itélet meleg volt!2 hét mulve re!!
  • Totti5
  • theone91
    Ja a moderátorok többsége tud.
  • theone91
    Tök véletlenül félreolvastam a neved. Azt olvastam, hogy balf*sz. Nem tudom, talán a hőség miatt...

Nem tévedtem sokat...
  • Apus
    nem volt éppen nagy meleg:D
    mamár szakad, de 1 hónap balaton majd lehűt
  • Landor
    igen, szakadt rólunk a víz...
    kinek az Adrián kinek az Adrienn...
  • Harlekin
    Eddig se Én értetlenkedtem,hanem ti!Én csak a véleményem irtam le se több se kevesebb!!Egy szóval nem mondtam azt,hogy nem értem meg amit Ti irtok??Ti magyaráztátok a bizonyitványotokat!!!
    LOOOOL!
    De jó volt 3 napig az Adrián,remélem szakadt rólatok a víz itthon.
  • Landor
    lehet játszani kéne valami eredeti játékkal...
  • CharrDen
    Amúgy a logóm mikor frissül? Már rég más az avatarom, feje is más, meg hát a játékot se jelzi ki!!
  • CharrDen
    Az lehet, de a rock bandes hangszerek (legalábbis szerintem) jobb minöségüek... Guitar hero-val meg most nemtudom már mivan Kéne valami jó gitár, ami viszonylag olcsó is... Ne legyen a dob, gitár, és a játék 45nél több, és NE world tour Les Paul gitár kéne, csak az meg már így drága
  • akyyy
    na nézzünk filmet:D
  • Landor
    minek a rock band, a guitar hero jobb
  • CharrDen
    Ahh király... Utánajártunk közbe Rock Band-es csomaggal, hát arról le lehet mondani, sehol se lehet venni, Magyarországra Angilából persze nem szállítanak...
  • DöflingR
    Les Paul bírja legjobban a darálást.
  • Landor
    1600/2100..
    a marad székból meg vehetsz a GH-hoz jó kis trackeket ;D

sztem a GH:WT és/vagy a Metallica gitár a jobb/fejlettebb :)
  • CharrDen
    Ezt viszont én is megkérdezném, hogy BF 1943-hoz lehet e 1200 pontot venni, vagy vehetem meg az 1600/2100 pontokat? Igazából MS pont csak ehhez kéne, de majd prody-val én is vennék valamilyen gitárt. Szerintetek melyik a legjobb? Inkább legyen picit drágább, de ne romoljon el. Experten játszunk, bírnia kéne...
  • Lunatic83
    inkább az ms pontra értettem a "~5000"-et, nemtudam akkor még az összeget így mondtam rá egy kb. összeget....
  • DöflingR
    ugrani?:D én csúsztatásnak mondanám:D
  • Pacal17
    úgy igazából senkinek sem áll rá, mindig kicsit "ugrani" kell a kezeddel. Meg lehet szokni.
  • Landor
    na ugye hogy így nem is 5000Ft a BF1943
  • Lunatic83
    IceAkos
    Meg se száradt a tinta az OTP-s igazoló szelvényen, már küldte is a megfelelő kódszámot. THX!
  • baca01
    Hardon meg experten azért nem megy, mert valahogy nem áll rá az ujjam az 5.ik, jobb szélső gombra a kék mellett.
  • DöflingR
    Mediumon? Experten nézdd meg,hogy az ujjaid meddíg bírják ;)
  • baca01
    Mediumon tolom de néha már nem érzem az ujjaimat... :D
  • Prody
    Jah a les paul-os gitárom ami Wii-re volt azt imádtam... elég sokat toltam expert-en és semmi baja nem volt. Xplorer-ben annyit szeretek még hogy nem kell elemet cserélni hetente benne. Nincs aksi-m amit tölthetnék mindig, és nem is akarok venni, hiszen van egy joy-om amihez vennék "play and charge kit"-et később, a gitárral meg nem kell foglalkoznom :).
  • DöflingR
    Másfél hónap nem is hosszú idő, nomeg gondolom nem is experten darálsz vele..
  • Prody
    Nekem Wii-re van (volt, mert eladom hamarosan) WT-s gitár és az nem tetszik...sztem sokkal jobb a GH3-as les paul, de az meg drága...és Xbox-ra szeretnék venni egy olcsó gitárt és láttam 6000-ért Xplorer-t. Egyedül játszanék eleinte vagy egy kicsit online...késöbb meg rock band-es dobot szeretnék vhonnan szerezni Boxra, de shol se találtam...a WT-s dobot meg nem szeretem annyira.
    Amúgy Rock Band 1-2, GH5, Band Hero lemezekkel tolnám a későbbiekben.
  • baca01
    Nekem kb. másfél hónapja van WT gitár, és kutya baja, mondjuk nem is nyúzom éjjel-nappal...
  • Pacal17
    World Tour gitár állítólag elég hamar tönkre megy slidert meg nemtudom ki használ :D (ha az az amire én gondolok)
  • Apus
    én elégedett vagyok vele, mondjuk szerintem a nyak túl vékony, kényelmetlen hosszútávon fogni. jobban jársz egy rock band gitárral, csak azokkal nem fog menni a GH2, meg a 3.
  • Pacal17
    nekem olyan van, annyi a hibája hogy a whammy bar 2 hét alatt elromlik, de csak rá kell tenni egy gumit, a játékban "calibrate whammy bar" és már tökéletesen működik
  • DöflingR
    Te szopós
  • baca01
    Az xplorer kicsit régi, nincs rajta slider. Szerintem vegyél egy world tour gitárt, és esetleg basszus gitárnak a world tour mellé vegyél később egy xplorert.
  • Pacal17
    2 Embert keresünk Left 4 Dead CoOp kampányhoz!

gamertagek:
    Sam360Hun
    lilpac17
  • Prody
    Guitar hero Xplorer az jó gitár?:)
    Magyaro.-n hol lehet kapni rock band-es dob készletet? :/ sehol se találtam... :( és nekem az kell
  • markidlive
    amugy szeretnék meghirdetni,egy far cry 2-t bad companyre,és egy skate 2-t gears of war 2-ért.még szombatig nem vagyok otthon de szombaton fel rakok róluk képeket,mármint az enyémről
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!
    Lost odysseyben már a 4ik DVD-nél tartok, és a kérdésem az lenne, hogy ha csatánál Y-nal kiválasztok egy ellenfelet írja hogy stolen illetve dropped item. Előbbi gondolom hogy mit lophatsz. Az utobbi nem tudom mi de amik ott vannak hogy lehet megszerezni ??
  • Adi
    De mehet arany, óra, kocsi, motor!:D
  • markidlive
    ok
  • Iceakos
    Szia

Nem, otp fiókba is be tudsz fizetni,kp-vel is akár.