176892
banner
  • akyyy
    megérkezeta forzám, kiprotámtam, fasza, csináltam képet de nem tudom feltölteni azt irja sikertelen, később probáljam ujbl, megprobáltam, most se, másnak megy vagy miért nem tölti fel?

fifába se akarja feltölteni:S
  • theone91
    Azoknak írok most, akik testközelből élték meg a RRoD-et... :D

Milyen tünetekkel jelenik meg a 3led? Csak mert ma GoW-ozás közben egy hatalmasat framedroppolt a játék (értsd: 1 frame/sec), és a ventillátorok is rákapcsoltak (mintha install nélkül játszottam volna)... Én úgy tudom, hogy az ilyen hardcore framedrop igen erős tünete a meghibásodásnak.

Btw, a MFR Date: 2008-06-04...
  • DöflingR
    Teljesen kivan a tököm az ilyen kiegészítőkkel:D A DJ Hero is terveim között szerepel de az is $120... :/
  • Prody
    Esetleg a Beatles verziót fogják árulni...de külön nem biztos a dobot :/ de bas*ott drága lesz ha igen...
  • DarkSector
    türelem rózsát terem..
  • Prody
    ja és két hét mire kihozzák :(
  • Prody
    Amazon.co.uk postaköltséggel és VAT-tal 20k. és Európa szerte CSAK Rock Band 1 es dob van de ugyanolyan jó...én is azt rendeltem és Amerikábol nem fognak hozni mert nagy cucc...csak amazon co uk
  • CharrDen
    De ha találsz valahol jó áron akkor szolj!!
  • CharrDen
    Huh na azt nemtudom De rock band 2es dobot csak amerikábol tudsz hozatni
  • DöflingR
    Rock band-ről van szó, tehát gondoltam egyértelmű :D
  • CharrDen
    Rock Bandes vagy Guitar Heros kell neked?
  • DöflingR
    Most én is rákattantam a dob beszerzésére? pontosan mennyiért és honnan is hozatod? Macerás onnan a rendelés? (lusta vagyok visszaolvasni szal írd le újra) Itthon találtam 1 helyet ahol 26-ért lehet egyet szerezni :\
  • Prody
    na király akkor mégjobban várhatom a megjelenést :D
    amúgy zavar az az RB2 ikonod :D NEKEM MÉG 1 HÉT MIRE MEGJÖN!!! :(((
  • DöflingR
    persze hogy lesz benne:D
  • Prody
    Nem tudjátok lesz Online mód RB Beatles-ben ?:D nem láttam sehol, hogy írták volna.... oké egy helyen teamxbox-on.
  • DarkSector
    sorozatról jut eszembe.
    kövezzetek meg, de nem tudom honnét szerezzem meg a Végtelen Haatárok 5-6-7 évadát....
    első 4-et láttam már. ha tudna valaki pontos infóval szolgálni, akkor privátban segítsen kérem ...
    nagyon fontos lenne...

THX
  • DarkSector
    jah akkor ha jól olvasom ez valami director's cut szerűség...mert azt írja, hogy a törölt részeket lehet végigjátszani single-ben...vagyis amit a véglegesből gondolom kihagytak...
  • Totti5
    A játékosok fórumán:

Zene letöltés => max csúnyán néznek rád...

Film letöltés = játék warez => mennyé moziba és/vagy vedd meg DVDn, az a pár ezer nem vág földhöz egy jó filmért, rossz filmet meg ki néz?

Sorozat letöltés => megtűrve, mert nincs rá nagyon más lehetőség h nézhes egy olyan sorozatot ami éppen most megy amcsiba, nagyon ritkán van amikor a tévében némi csúszással láthatod, vagy sosem fogod látni és a szinkronok rosszak, már ha láttad egyszer az eredetit, pl a Crusoe most indult a TV2őn, amit én már a kezdetek óta nézem és valami döbbenet hogy Péntek szinkronja olyan mintha egy fehér ember lenne aki mindig is "magyart" tanult, pedig őt Crusoe tanította és töri az angolt és ákcentussal beszél a filmben, ami a lényege...

Játék letöltés => eredendő bűn, máglyára vele!

• DöflingR
    katt
  • Örm
    Az új dlc a Dark Corners? Benne van az összes eddig megjelent pálya?
  • DarkSector
    háát gta 4-ről halottam, mivel az egy nagyobb szabású single kiegészítő...
    de nem hinném, hogy gow2-nél a dark corners-t ami pár multis extrát tartalmaz megérje esetleg kihozni dvd formában a boltok polcaira.

de lehet hogy nyerek a lottón...nincs kizárva :D
  • Örm
    Egy oldalon olvastam, hogy elvileg augusztusban adják ki őket. Gondoltam hátha ti többet tudtok a témáról.
  • zaki
    annál aélrt több, gta kiegészítők is jönnek ősszel lemezen
  • DarkSector
    hát annyi esély van rá, mint annak, hogy nyerek holnap a lottón.
  • Örm
    Hello!
    Nem tudjátok véletlenül, hogy a GOW2-höz kifogják adni az eddig megjelent dlc-ket dvd-n?
  • DarkSector
    jah akkor sorry...:D
  • Ironmask
    attól lehet baja a boxnak ha a játéknál bedob egy game error-t?vagy csak a játék a hibás?
  • Ray Z
    1:szerintem inkább azért nincs warez, mert rohadt idegesítő amikor mindíg ugyan azt a kérdést teszik föl, ahelyett hogy rákeresnének. ettől szétesne a topik az biztos. 2:a többség itt eredeti játékokkal játszik, esetleg liveozik is, és szerintem érthető hogy nem érdekel minket a warez... ettől függetlenül warezosok is írnak, és írjanak is ide, csak ne a warezról.
  • Prody
    "de be is fogom..."
    most wtf?
  • sapkafej
    dehogyis, sztem akyyy tök jó arc
  • DarkSector
    bocs lehet félreértettelek, de én azért irtam, mert azt olvastam ki a szavaidból, hogy akyyyc-ot lecseszed mert warez témával kapcsolatban írt...

ha rosszul értelmeztelek, akkor sorry.
  • Prody
    jeee :D valaki ingerült :D
  • sapkafej
    ha nincs hozzáfűznivalód, akkor minek szólsz bele, érted
  • sapkafej
    ne, ne kezdjük el ezt a témát!
    töltök le sorozatot stb, csak így álszent a topig, ezért mertem megszólalni.

de be is fogom, inkább homiskodjatok tovább a gémerkárdos menőségetekkel, ami miatt félig szét van esve a topik
  • Prody
    unatkozol?
  • DarkSector
    a sorozatletöltés lehet legális...ráadásul xboxon keresztül is.
    a másik, hogy elhiszem hogy te boxra nem warezolsz...énse töltök játékokat x-re, mert nincs flashelve és nem is fogom....DE ne mond se te se senki más az sg-n, vagy bárhol, hogy a sorozatokat, filmeket, zenéket, programokat....legálissan szerzed/szerzitek be 100%-ossan. Ez duma...
  • DöflingR
    Akkor Te egy nagy ember vagy!
  • akyyy
    A flasselés és egyéb xboxos warez témák tilosak (persze mégis ha valaki rákérdez nyugodtan válaszolnak rá egyesek, miegymás, pedig csőből törölni kéne az ilyen hozzászólásokat valóban) meg a flém hozzászólások
  • akyyy
    Ez nekem nem probléma:D Sony Vegassal megvágom és olyan formátumba mentem amilyenbe szeretném. Amúgyse xboxozásra van a kamera, inkább munka és hobbieszköz.
  • sapkafej
    a sorozatletöltés nem warez-e? bár kutyád nem érdekli, csak ha nincs itt warez, akkor ilyenkor is járjon a nagyemberek szája már