176876

-
Kit érdekel, nem zavarja őt pár jelszó.
-
Meg kellene jelennie a játékaid között, nálam így volt (magyar acc) -
ready to install résznél ott kéne hogy legyen a játékok mellett -
Majd elfelejtettem. Witcher 2őt hogy tudom letölteni? megvettem ( 0 ft ) digitbe multkor xbox.com-ról. Utána hogy teszem bele a letöltési sorba X1en?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.13. 19:36:13 -
Elküldeném csak az a gond,hogy ez a pdf tratalmaza ez eddigi összes profilra vett játék adatokat is tehát jelszavak nevek ellenőrző emailek stb stb.Így egy nagyon értékes pdf.Aki ezt megszerezné az hozzá jutna jó pár játékhoz még olyanokhoz is amik még meg se jelentek!
-
Igazán elküldhetnéd nekem, hogy legközelebb ne kelljen keresnem ezeket : :D -
videó második felétől szinte végig töri a képet. 1080/60 meg nem hiba, hanem jobb minőségű a videó. -
A linkelt videón én nem látok hibát.
A másikon igen, de az eleve el lehet baszarintva mert 1080p60 frémet ír rá... de mindegy, 1day kell ennek is jónak lennie nem most, addig meg van még 2 + hónap. -
-
Ezért van nekem 1 pdf ahol tárolom a különböző országok címeit,hogy ne akkor keljel keresgélni amikor vásárolok valami kamu profilra. Genyó módon legtöbbször valami templom címét adom meg,hogy a jóisten is velünk legyen a vpn miatt!
-
Semmi problem, amúgy thx mindkettőtöknek, sikerült, a címmel volt baja, feltehetőleg a telefonszám vagy hasonló. :)
Na végre megvan elég olcsón.
Amúgy mindenképpen már profilra, de ez nem a vpn miatt.
Hú de várom már hogy indíthassam. :) -
Na most értem vissza....Azért nem válaszoltam...Még annyit akartam mondani,hogy ha nagyon tartasz a vpntöl akkor vedd meg másik profilra hiszen ugyan úgy tudod használni a sajátodon majd.... -
Köszönöm! :)
A cím megadásában nem volt jó valami. :D
"Kész! Köszönjük a vásárlást.
A vásárolt anyagok jelennek meg a My játékok és alkalmazások, amikor belépnek az Xbox One.
Az elem lesz állítva az otthoni konzol Xbox. Letöltés automatikusan elindul, amikor a feltétellel, hogy az Xbox konzol elég szabad hely, hogy aktív vagy instant-on módban és aktiválja a Boot vásárlások és az automatikus frissítéseket. Hogy egy másik Xbox konzol, mint otthon, a konzolon, menj a Beállítások> Testreszabás> My Home Xbox konzol. Ha módosítani szeretné a konzol beállítások aktiválásához válasszuk a Beállítások> On mód, és indítsa el."
Bár ennyi pízért nem érdekel még ha nem is kapok kulcsot pc-hez, de gondolom az sem marad el. :) -
Köszönöm megpróbálkozom vele. :) -
1. Letöltöd netről a VyprVPN nevű programot.
2. Belépsz programba, megkeresed Oroszországot és csatlakozol.
3. Felkeresed EZZEL a linkkel a The Division GOLD xbox-os oldalát.
4. Alul rámész arra ahol kiírja az árát
5. Következő résznél megadod a fizetési módot (kártyád adatait), valamint a számlázási címet a következő módon:
Én argentinhoz csináltam leírást, itt a kártyaadatos kép, de az orosz is ez ahogy néztem. Annyi még hogy keress rendes orosz címet, és azt írd be a megfelelő helyre:
Számlázási adatok -
Nem megy, azt írja ezzel a fizetési móddal nem engedi.
Nem értem mi a problém, az irányítószám orosz.
A többit jól írtam be.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.13. 14:15:08 -
A kártyaadatokat pn előtt kell beütni vagy amikor vásárlok vpn-el? -
az is 1500-al drágább. :)
De gondolom logikusan ha megvettem boxon leszedem a játékot, naná hogy nem orosz lesz a nyelv. :D -
Én örülök ha egyeltalán játszani tudok vele, mg ha 480p is lesz akkor is kelleni fog, de megértelek téged is. :) -
Ha valaki nem akar vpn-ezni (de miért nem? :D ) azoknak még mindig ott az szingapúri store-ban a játék 14-ért, oda meg lehet venni gift cardot. -
Lehet vakoknak jó, nekem nem -
Az én vak szememnek ez tökéletes. :) -
Rendben akkor köszönöm ezesetben. :) -
screen tearinget, néhol esetlen animációt/csúszásokat javítsák és boldog leszek.Ja meg visszavehetnének kicsit a kamerarángatásból is lövöldénél :) -
Nem bízni kell benne hanem használni! 
14 vásárlást csináltam már így 7 különböző storeon hol van itt a bizalmatlansági tényező.Ez a vpn nem xbox os találmány évek óta működik számos más területen... -
Köszönöm. De ennyire nem vagyok naprakész. :D Nem tudom ez a VPN dologba kevésbé bízom. :)
Közbe látom erről lenne szó. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.13. 13:07:24 -
Nem nem lehet gift cardal megvenni,de az amúgy is csak 1 felesleges dolog volt eddig is sokkal egyszerűbb vyper VPN el megvenni semmi szarakodás nincs.10 perc alatt 3 különböző profilra 3 különböző storeban vásároltam ugyan azzal az OTP-s kártyával. 
A másik milyen gamer vagy te,hogy nem tudod hol a legolcsóbb a digitális játék nem használod az xboxosok szentgrálját vagy nevezd aminek akarod!?Ébredés után ez az első amit meg kell nézni ez nélkül nem indulhat a nap!
Mindent tud pontos,megbízható,napra kész minden storet figyel és azt rakod be láthatónak amelyiket akarod!
-
Majd élőben. :) -
Itt ebben a jelenetben hallhatjátok, ahogy dinamikusan változik a hang,zene,ahogy az időburkot használjátok" , aha édes, a hangodtól nem hallok semmit :D -
Atyaég ezek az animációk! -
Ezt nem mondod, ott meg lehet venni ilyen gift kártyával? :) -
-
oroszoknál meg 12500
argentin meg 28000
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.02.13. 10:28:47 -
Most nééztem Szingapúrban 14k. :) -
Sejtettem. :) -
Nem sajnos: D: -
Ja azt csak érdekességképpen írtam, elhiszem hogy kapsz redeem-et.
Gondolom visszafelé nem működik hogy PC-n megveszem. :) -
Okké, és ezt most miért is írtad? :D
Vagy azt gondolod, hogy ez azt jelenti hogy accountra jön a játék? Mert az nem igaz, nem tudom hogy honnan van a fordítás.
Itt a hivatalos infó:
"Anyone who pre-orders the Xbox One digital version of Quantum Break through the Xbox Store, purchases an Xbox One digital token at participating retailers, or pre-orders an Xbox One Special Edition Quantum Break bundle, will receive the Windows 10 version of the game downloadable at the Windows Store via redemption code.
Windows 10 game redemption code will be sent via Xbox system message around the week of April 5, 2016." -
:D
"Már biztos, hogy lesz cross-buy Windows 10-en és Xbox One-on
Az utóbbi időben csak találgathattunk, hogy a Microsoft komolyan gondolja-e a cross-buyt, de most minden kétség szertefoszlott.
Még reggel írtunk róla, hogy a Microsoft egy rendhagyó eseménnyel készülődik, ahol a Windows 10 és az Xbox One is szóba kerül majd. Azonnal arra gondoltunk, hogy a cég végre bejelenti a két platform közötti cross-buy lehetőségét, viszont akkor még nem tudtunk erről semmi biztosat mondani.
Természetesen nem ez volt az egyetlen gyanús nyom, hiszen a napokban bejelentett Quantum Break PC-s változatáról is kiderült, hogy cross-buy és cross-save funkcióval érkezik majd az Xbox Store-ba, viszont most a Microsoft egy tweetben erősítette meg, hogy komolyabban is foglalkozni akarnak ezzel a lehetőséggel: "Platform szinten is szeretnénk bevezetni. Szerintünk ez nagyon jó a gamerek számára."
Habár úttörőnek nem számítanak a feature bevezetésével (a Sony platformjain már egy-két éve működik egy hasonló rendszer), valóban nagyon jól járunk egy ilyen lehetőséggel, már csak azért is, mert a Quantum Break mellett a cég még olyan játékokat szeretne elhozni PC-re, mint a ReCore, a Sea of Thieves vagy a Fable Legends." -
Igen az viszont akkor durva. :D Mármint ha télleg ad kulcsot és nem a profilhoz köti azonnal.