176893

-
Jissi #68698 Konkrétabban mi? -
Landor #68697 konkrétabban? -
Nincsmás. Mivel akarod rákötni? Spárgával?:D
Jó lesz ez tökéletesen. -
sziasztok.
Megkaptam a monitoromat.(full HD)Samsung2333HD== Egyenlőre Vga kábellel van rákötve az Xbox, és így is igen szép képet ad. A kérdésem az lenne hogy mivel érdemesebb rákötni ha HD-ben akarok játszani? maradhat ez vagy van jobb is ? Sajnos a boxnak nincsen HDMI kimenete, ez még régi típusú :) -
Jissi #68694 Van egy használt boboz nélkül a csomagtartómban, már fél éve hurcolom egy haveromnak aki azóta nem volt képes beszerezni magának a szoftvert. Nem tudom milyen állapotban van az autókázás miatt, előtte egy-két hónapig használtam hébe-hóba.
Budapesten, postával nem szarakodok. Mennyit ér valakinek? -
Már jópárszor lerágott csont.. rb1 -
Igen. Mentalista-é vaty?:D -
Jissi #68691 RB1 vagy RB2 dobot rendeltél? -
hol? Überkonzol? vagy hol? -
Te még élsz baszod?:D 8k-ért tudok ha érdekel. -
Hali!
Nincs valakinek eladó 20 gigás winyója? -
Én pár hazai üzletet körbekérdeztem, hogy nagykerből tudnak-e hozni, de senki.. szal marad a szar wt dob :\ -
Az lesz hogy sose lesz meg nekem az amit szeretnék mert magyar vagyok -
Ez gáz, és akkor most mi lesz? -
Nehogy erre járjon egy moderátor
-
És még a kínai dolgokat nevezik szarnak. Én a magyar dolgokat hívom szarnak, semmit nem tudnak rendesen tisztességesen megcsinálni. -
De ebben a szájbabaszott országban sehol nincs! ezért rendeltem külfdölről hátha ideér 1-2 hét alatt..de nem mivel magyar vagyok ezért tuti nem kapom meg mert ugyis elbasznak valamit szállítás közben és hát persze el is cseszték...és amazon-on kivül sincs máshol dob amit ebbe a kis istenfaszán lévő országba behoznak esetleg és nem keveredik el a csodálatos MAGYAR POSTÁN! -
Magyarországon, sőt, egész Europában nincsen Rock Band dob SEHOL. Sajna pont ezért nem lehet szerezni, VAGY ha lehetne még valahonnan akkor onnan ebbe a remek országba nem szállítanak. -
ktomi22 #68680 ha azt akarod hogy hamar legyen meg, akk rendeld meg belföldön... ha meg spórolni akarsz, hogy olcsóbb legyen, akkor törődj bele hogy később kapod meg.. "mindennek ára van" -
BAAZDMEG A KURVA ÉLETBE AMAZON ELBASZTA A DOB RENDELESÉM ÉS MÁSFÉL HÉT UTÁN KÖZLIK HOGY REFUND-OLJÁK MERT ELBASZÓDOTT VALAHOL A CSOMAGOM NÉMET ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ DE KURVAÁRA UTÁLOM EZT A GECI ORSZÁGOT MÁR HOGY ENNYIRE GECINAGY RENDETLENSÉG VAN ITT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
Srácok, tudna valaki ajánlani egy oldalt, vagy valamit, ahonnan be lehetne szerezni Rock Band: Band in a Box-ot lehetöleg jó áron? Vagy valaki ha esetleg Angliában stb él, meg lehetne oldani, hogy beküldi nekem? Köszi
-
Érdekes teszt. Na jó de ezek mind kisgyerekek.
Bár az asszonypajtás elmondása szerint, mikor a játékban a sarkon fedezékböl kell kinéznem, a fejemet is önkéntelenül oldalra döntöm...."hátha jobban kilátok"
-
szajmon87 #68676 Szevasztok
Ha valaki ki szeretné probálni ezt a remek játékot a Ninety-Nine Nights
Tölem megveheti 3000ft teljesen új állapot a postát én állom. -
Iceakos #68675 Eladó X-Box LIVE kódok, MS Pontok...
XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
2000,-
XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
4499,-
XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
9000,-
Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
3500,-
Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
6499,-
Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
11600,-
Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
5399,-
Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
11200,-
Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
4799,-
Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
9199,-
Playstation Network Card $20 (USA)
5800,-
Playstation Network Card $50 (USA)
11800,-
2000 Wii Pont UK reghez (UK)
5800,-
2000 Wii Pont USA reghez (USA)
5800,-
60 Napos WOW kód
6300,-
Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..
-
Landor #68674 1:43nál kurvára felröhögtem :d.d:d:ddddD -
A Prototype-ban szeretnék tőletek kérni kis segítséget. Aki még nem játszotta, óvatosan olvassa, nehogy lespoilerezzek valamit.
Ott tartok, amikor bejutottam egy katonai bázisra egy helikopterrel és egy eligazításon benyomattak fertőzöttekre ható gázt. Utána egy nagy teremben vagyok, jön egy rakás katona, itt láttam először speciális katonát. Az a lényeg, hogy itt az a feladat ugyebár, hogy öljek meg mindenkit és utána kitesz az utcára. Na engem nem tesz ki. Ez valami bug, amit frissítésben javítottak (nincs fent egy sem) vagy valszeg elmúlik, ha újrakezdem a küldetést? -
Te milyen arcot vágsz játék közben???
0:58
-
ja én is újra leszedtem de nem változott semmi sajna :S nemértem mi olyan nehéz ezen... -
Passz, de újra leszedette a codec packot. Majd később megnézem. -
az új updateba nem raktak bele vmi feliratkezelőt a lejátszóhoz? -
Na jó,de az egy szar játék!!
Amugy viccet fére az átlag nem ezt mutatja hanem azt amit leirtam.
-
Eddig a BioShock vezet mínusz 1,4GB-tal
-
A Kereskedői bibliába irták!
Amugy meg rajtuk rohad a sok gép v. csak nincs bevétel ,és gyorsan szeretnének eladni.
De lehet,hogy tévedek
-
De mit méregettek játékonként nyertek cirka 200 megát,nincs értelme leszedni és ujra rakni.30 játék telepitésnél nyertek 1 játéknyi helyet.Namost nagyon kicsi játékot nézve 5 giga x 30= 150 giga tehát!?!!!Nesze semmi fogd meg jól!!
-
Nyugi nem lesz igazad!!!
-
Semmi féle tömörités nincs,tele van a dvd lemez hulladék adatal(ugymond a védelem része),és ezt eddig feltette most meg nem.Tömören ennyi. -
az semmi:)
amúgy nem is értem miért tartjátok ezt olyan nagy fícsörnek
nem lehet,hogy így a nem telepített részét a gémnek majd jól lemezről fogja pörgetni, jó kis felbőgésekkel?
ne legyen igazam -
baca01 #68661 Microsoft termék ez is, mit vársz tőle?
-
Landor #68660
WTF
-
baca01 #68659 Aki szeretne egy jót fifázni, az nyugodtan felvehet! :)
Elég sokszor fent vagyok live-on, főleg az esti órákban. :)