176898

-
Konzolvilágban 3-4ezer forintért lehet kapni eredeti microsoft vga kábelt. -
én lusta vagyok és emlékezet kiesésem is van, emlékeztessen csak nyugodtan, h még 12 hónap és vehetek újra goldot :P -
Napokban kerdeztem meg, akkor volt 7ezer forint korul speedlink. -
igen van 2 fajta is!!! -
a media markt-ba lehet kapni vga kábelt?? -
minek, ha ugyanazok az árak, visszalapozni meg visszatudsz:D -
a gyorsaságit is csak be kell "tanulni" és csá... de az elején... akkora kőfalakat mentem... nem is csoda ha kiírta h enyém az adott játékosok közül a legnagyobb ugratás, legtöbb megpördülés...stb :DDDD -
máskor jöhetne hamarabb, sűrűbben, stb ;) -
Landor #69295 lol! és a nagy vitát megtörve Iceakos, mint az ördög ügyvédje beírja az aktuális tarifát...
-
jah amúgy elég szép a játék...:D a gyorsaságin a környezet is pokolian valósnak tűnik...:D -
én 8-9-es szintre felmentem de addig semmi... és nem is lesz...
egy gyorsasági és egy körverseny... egy-egy autóval...
mindkettő nagyon jó... bár a körversenynél talán jobb a rajtnál kicsit lemaradni, mert sokszor aki a bal szélén van, fullra eltolja az egész sort(!) jobbra... s ekkor elég nagy ütközések vannak... de te így simán lehetsz az élen... a kanyarban nem belemenni a vízbe, stb,stb... -
a level-ek nem hoznak be semmi extrát? -
lyah... -
dirt 2-nél csak 2 pálya van meg 2 kocsi????????????
?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?: -
Iceakos #69289 X-Box LIVE kódok, MS Pontok...
XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
2000,-
XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
4499,-
XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
9000,-
Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
3500,-
Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
6499,-
Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
11600,-
Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
5399,-
Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
11200,-
Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
4799,-
Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
9000,-
Playstation Network Card $20 (USA)
5800,-
Playstation Network Card $50 (USA)
11800,-
2000 Wii Pont UK reghez (UK)
5800,-
2000 Wii Pont USA reghez (USA)
5800,-
60 Napos WOW kód
6300,-
Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet. -
19-23 -
srácok meddig tart a Gamescom?? -
Azért ég indig kisebb lehúzás, mint egy wow előfizetés:)
Én ha lesz rá keret, akkor csak a halo3 miatt képes lennék fizetni érte. Remélem hugom ugyan így van vele, csak ő a fifa miatt, és akkor halozhatok
-
Unreal1942 #69285 Igen stabil online felület PC-n a COD 4 pl. És ingyen van. Nem mellesleg még az irányítás is kompromisszum mentes.
Egyszóval részemről ami online érdekes lehet az fps és PC.
(igazából most ott sem játszom semmivel sem)
Konzolon a single játék illetve barátokkal, haverokkal össze ülve egymás verbális csesztetése mellett fifa, fn4, ufc, stb.
Ezért nem nyújt nekem semmit sem a gold. Ha érdekelne akkor előfizetnék rá mert nem drága. Viszont akkor is ha apró, de lehúzásnak gondolom. -
Marha sokat használhattad tényleg. Eleve stabil online game felületet ad.
Ez micsoda ha nem fontos dolog?!
Az meg hogy azon okoskodtok hogy a demók használata legális dolog-e vagy sem? No comment. :D És azt feltételezni hogy a demókat csak a gold tulajok tölthetik le. Azt hiszem dreampage oldalát itt egyeseknek ajánlott volna elolvasni.
-
xbox-kockáknak
bárhol, bármikor... :) -
mind1, ez olyan újabb értelmetlen vita mint a konzol vs pc...
aki multizni akar, az fizet, s mellé azonnal megkapja a demókat...
a többiek, a kisebbség, meg vár nyugodtan egy hetet és kész... -
Unreal1942 #69281 Én veled vagyok
-
Unreal1942 #69280 Sőt legyen egy bronz is ahol csak havi 1 eurót kell azért fizetni, hogy egyáltalán bekapcsolhasd a géped.
Egyébként abban igazad van, hogy nem drága a gold. Csak éppen semmit nem ad olyat amiért kéne. -
-
Landor #69278
-
"én inkább azt nem értem a silver miért ingyenes"
Én sem. Be is kellene szűntetni az egészet mihamarabb. Köcsög ingyenélő gémernek nehogymá' ingyen foltozzuk a játékát basszameg! Ingyen a fű se nő. Anyjába, otthon, vindózon cseteljen ingyen, ne itt.
"igaz már ez agyrém, akkor minek játszik az ember???!!!"
Van ez a betegség, ez a gémernátha. Na az van nekem is. Ez főleg azzal jár, hogy story-based játékokat hajlandó az idegrendszerem befogadni, mellékhatásként torkonfosom az onlány ratatát. Van összvissz 3 játék, ami coopban még átcsúszna az immunrendszeremen, de csak ezért nem megyek iceákoshoz, nem a kilenc rugó miatt, amit azért nagy kínlódva, segélyből, hitelből, de valahogy csak kinyögnék.
"INGYEN! miért is?"
Ezen a ponton tudatosult bennem, hogy
a.) nem nyeltem elég mélyre a kék pirulát
b.) valójában nincs metszéspontom az ikszboksz célközönségének nagy halmazával
Egy biztos, egy esetleges Apple becsatolás nem okozna szakadást az univerzum tér-idő szövedékén, ott is legalább 70 különböző, válogatott nézőpontból lehet ideologizálni, hogy mér is kerül egy baszomegér húszezerbe. -
ezt nem gondolhatod komolyan -
meg lehet keresni IceAkos mestert, és venni tőle egy egy éves live cuccot, 9000 Ft, az havi 750 Ft, persze tudom, család/hitel/stb... DE ez durván egy doboz cigi... csókolom! Ön dönt...
én inkább azt nem értem a silver miért ingyenes, ok, ők nem multizhatnak (igaz már ez agyrém, akkor minek játszik az ember???!!! ) , és egy héttel később kapják meg a demót, de ettől függetlenül minden mást használhatnak... INGYEN! miért is? -
Torry #69274 Iszonyat élvezetes szerintem a Dirt2.
És jól el van találva a nehézség is szerintem. -
Remek érv. Köszönjük... :] -
Unreal1942 #69272 Marhaságokon vitatkoztok. Engem spec nem érdekelnek a demók
-
Neked meg miért kell állandóan bizonygatnod magad? Te vagy itt a topik legműveltebb, legokosabbja, akinek mindig mindhez van hozzáfűzni valója... -
Lufaszt olyan, ez nem az etikáról szól (elivttétek ezt az egész témát baromságba megen). Ittvan, nézd meg, próbáld ki, ilyen - VEDD MEG. Ez a demo. ŐK akarnak eladni NEKEM. Namost fizessek azért (mert másért nem kell gold, ezt kifejtettem régebben), hogy eldönthessem, hogy fizetek-e mégtöbbet? Az ok, hogy legyenek előnyben az előfizetők, de ez minium ugyanaz a sunyigeci húzás, ami nálunk megy időtlen-idők óta a szolgáltatásoknál (új belépő=gigakedvezmény, meglévő ügyfél=orálszex), merhogy a demo az kurvára nem ez a kör. A kiadók meg szimplán nettóidióták, hogy mindezt engedik, és jelenleg csak a Trials miatt nem baszom ki az ablakon az egész hóbelevancot. -
A demo olyan, mint programoknál a shareware. Lelehet tölteni mert csak kipróba....sokat nem érsz vele. Ezért nem lenne etikus ha fizetni kéne érte. -
Előre lehetett tudni, hogy nem lesz egy szimulátor, ezen kívül jól játszható, nincs vele semmi különösebb gond. Nem tudom, hogy mi a szánalmas rajta...
-
RYO21 #69267 Am jó a DiRT 2 demó? Mert úgy hallom, hogy elléggé szánalmas az irányítása. Mind1 majd kipróbálom télen, ha addig le nemesik egy xbox360, egy teherautóról amely épp előttem megy el.
-
looooooooooool -
loooool ok igazad van! loooool -
Itt a demo szó és a warez szó fogalmával kéne tisztában lenni először.