176898
banner
  • CharrDen
    Konzolvilágban 3-4ezer forintért lehet kapni eredeti microsoft vga kábelt.
  • Lunatic83
    én lusta vagyok és emlékezet kiesésem is van, emlékeztessen csak nyugodtan, h még 12 hónap és vehetek újra goldot :P
  • Smithwarden
    Napokban kerdeztem meg, akkor volt 7ezer forint korul speedlink.
  • DarkSector
    igen van 2 fajta is!!!
  • Soldiers
    a media markt-ba lehet kapni vga kábelt??
  • akyyy
    minek, ha ugyanazok az árak, visszalapozni meg visszatudsz:D
  • Lunatic83
    a gyorsaságit is csak be kell "tanulni" és csá... de az elején... akkora kőfalakat mentem... nem is csoda ha kiírta h enyém az adott játékosok közül a legnagyobb ugratás, legtöbb megpördülés...stb :DDDD
  • Lunatic83
    máskor jöhetne hamarabb, sűrűbben, stb ;)
  • Landor
    lol! és a nagy vitát megtörve Iceakos, mint az ördög ügyvédje beírja az aktuális tarifát...
  • DarkSector
    jah amúgy elég szép a játék...:D a gyorsaságin a környezet is pokolian valósnak tűnik...:D
  • Lunatic83
    én 8-9-es szintre felmentem de addig semmi... és nem is lesz...
    egy gyorsasági és egy körverseny... egy-egy autóval...
    mindkettő nagyon jó... bár a körversenynél talán jobb a rajtnál kicsit lemaradni, mert sokszor aki a bal szélén van, fullra eltolja az egész sort(!) jobbra... s ekkor elég nagy ütközések vannak... de te így simán lehetsz az élen... a kanyarban nem belemenni a vízbe, stb,stb...
  • DarkSector
    a level-ek nem hoznak be semmi extrát?
  • Lunatic83
    lyah...
  • DarkSector
    dirt 2-nél csak 2 pálya van meg 2 kocsi????????????
    ?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:
  • Iceakos
    X-Box LIVE kódok, MS Pontok...
    XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    2000,-
    XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    4499,-
    XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
    9000,-
    Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    3500,-
    Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    6499,-
    Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
    11600,-
    Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
    5399,-
    Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
    11200,-
    Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
    4799,-
    Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
    9000,-
    Playstation Network Card $20 (USA)
    5800,-
    Playstation Network Card $50 (USA)
    11800,-
    2000 Wii Pont UK reghez (UK)
    5800,-
    2000 Wii Pont USA reghez (USA)
    5800,-
    60 Napos WOW kód
    6300,-

Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet.
  • Lunatic83
    19-23
  • Soldiers
    srácok meddig tart a Gamescom??
  • bardocz
    Azért ég indig kisebb lehúzás, mint egy wow előfizetés:)
    Én ha lesz rá keret, akkor csak a halo3 miatt képes lennék fizetni érte. Remélem hugom ugyan így van vele, csak ő a fifa miatt, és akkor halozhatok
  • Unreal1942
    Igen stabil online felület PC-n a COD 4 pl. És ingyen van. Nem mellesleg még az irányítás is kompromisszum mentes.
    Egyszóval részemről ami online érdekes lehet az fps és PC.
    (igazából most ott sem játszom semmivel sem)

Konzolon a single játék illetve barátokkal, haverokkal össze ülve egymás verbális csesztetése mellett fifa, fn4, ufc, stb.
    Ezért nem nyújt nekem semmit sem a gold. Ha érdekelne akkor előfizetnék rá mert nem drága. Viszont akkor is ha apró, de lehúzásnak gondolom.
  • Bogyi007
    Marha sokat használhattad tényleg. Eleve stabil online game felületet ad.

Ez micsoda ha nem fontos dolog?!

Az meg hogy azon okoskodtok hogy a demók használata legális dolog-e vagy sem? No comment. :D És azt feltételezni hogy a demókat csak a gold tulajok tölthetik le. Azt hiszem dreampage oldalát itt egyeseknek ajánlott volna elolvasni.

• Lunatic83

xbox-kockáknak
    bárhol, bármikor... :)
  • Lunatic83
    mind1, ez olyan újabb értelmetlen vita mint a konzol vs pc...

aki multizni akar, az fizet, s mellé azonnal megkapja a demókat...
    a többiek, a kisebbség, meg vár nyugodtan egy hetet és kész...
  • Unreal1942
    Én veled vagyok
  • Unreal1942
    Sőt legyen egy bronz is ahol csak havi 1 eurót kell azért fizetni, hogy egyáltalán bekapcsolhasd a géped.

Egyébként abban igazad van, hogy nem drága a gold. Csak éppen semmit nem ad olyat amiért kéne.
  • DöflingR
  • Landor
  • Moby
    "én inkább azt nem értem a silver miért ingyenes"
    Én sem. Be is kellene szűntetni az egészet mihamarabb. Köcsög ingyenélő gémernek nehogymá' ingyen foltozzuk a játékát basszameg! Ingyen a fű se nő. Anyjába, otthon, vindózon cseteljen ingyen, ne itt.
    "igaz már ez agyrém, akkor minek játszik az ember???!!!"
    Van ez a betegség, ez a gémernátha. Na az van nekem is. Ez főleg azzal jár, hogy story-based játékokat hajlandó az idegrendszerem befogadni, mellékhatásként torkonfosom az onlány ratatát. Van összvissz 3 játék, ami coopban még átcsúszna az immunrendszeremen, de csak ezért nem megyek iceákoshoz, nem a kilenc rugó miatt, amit azért nagy kínlódva, segélyből, hitelből, de valahogy csak kinyögnék.
    "INGYEN! miért is?"
    Ezen a ponton tudatosult bennem, hogy
    a.) nem nyeltem elég mélyre a kék pirulát
    b.) valójában nincs metszéspontom az ikszboksz célközönségének nagy halmazával
    Egy biztos, egy esetleges Apple becsatolás nem okozna szakadást az univerzum tér-idő szövedékén, ott is legalább 70 különböző, válogatott nézőpontból lehet ideologizálni, hogy mér is kerül egy baszomegér húszezerbe.
  • sambauer
    ezt nem gondolhatod komolyan
  • Lunatic83
    meg lehet keresni IceAkos mestert, és venni tőle egy egy éves live cuccot, 9000 Ft, az havi 750 Ft, persze tudom, család/hitel/stb... DE ez durván egy doboz cigi... csókolom! Ön dönt...

én inkább azt nem értem a silver miért ingyenes, ok, ők nem multizhatnak (igaz már ez agyrém, akkor minek játszik az ember???!!! ) , és egy héttel később kapják meg a demót, de ettől függetlenül minden mást használhatnak... INGYEN! miért is?
  • Torry
    Iszonyat élvezetes szerintem a Dirt2.
    És jól el van találva a nehézség is szerintem.
  • theone91
    Remek érv. Köszönjük... :]
  • Unreal1942
    Marhaságokon vitatkoztok. Engem spec nem érdekelnek a demók
  • theone91
    Neked meg miért kell állandóan bizonygatnod magad? Te vagy itt a topik legműveltebb, legokosabbja, akinek mindig mindhez van hozzáfűzni valója...
  • Moby
    Lufaszt olyan, ez nem az etikáról szól (elivttétek ezt az egész témát baromságba megen). Ittvan, nézd meg, próbáld ki, ilyen - VEDD MEG. Ez a demo. ŐK akarnak eladni NEKEM. Namost fizessek azért (mert másért nem kell gold, ezt kifejtettem régebben), hogy eldönthessem, hogy fizetek-e mégtöbbet? Az ok, hogy legyenek előnyben az előfizetők, de ez minium ugyanaz a sunyigeci húzás, ami nálunk megy időtlen-idők óta a szolgáltatásoknál (új belépő=gigakedvezmény, meglévő ügyfél=orálszex), merhogy a demo az kurvára nem ez a kör. A kiadók meg szimplán nettóidióták, hogy mindezt engedik, és jelenleg csak a Trials miatt nem baszom ki az ablakon az egész hóbelevancot.
  • Ewergo
    A demo olyan, mint programoknál a shareware. Lelehet tölteni mert csak kipróba....sokat nem érsz vele. Ezért nem lenne etikus ha fizetni kéne érte.
  • GP2100
    Előre lehetett tudni, hogy nem lesz egy szimulátor, ezen kívül jól játszható, nincs vele semmi különösebb gond. Nem tudom, hogy mi a szánalmas rajta...
  • RYO21
    Am jó a DiRT 2 demó? Mert úgy hallom, hogy elléggé szánalmas az irányítása. Mind1 majd kipróbálom télen, ha addig le nemesik egy xbox360, egy teherautóról amely épp előttem megy el.
  • akyyy
    looooooooooool
  • Harlekin
    loooool ok igazad van! loooool
  • DöflingR
    Itt a demo szó és a warez szó fogalmával kéne tisztában lenni először.