176895
banner
  • Bogyi007
    Gyerekek ezt a Pc vs Xbox vitát inkább ide.
  • vixo
    Sziasztok!

Ha frissítettem a boxomat neten keresztül,de nem volt benne vinyó,akkor a frissítést a memória karira menti??? Ha igen azon belül hova?,mert van egy 256os kari a boxomhoz és 71mb-ot foglalnak a játék mentéseim és 5mb egyéb és van 23mb szabad hely a karin,gondolom a frissítés foglalja a többi helyet,de azt sehol sem találom :S
  • DarkSector
    Baszom az x-live arcade szekcióból ez az új cuccos a SHADOW COMPLEX kibasszottul tetszik..nah az ien játékokért jo a konzol...:D

kb olyan mint a bionic commandó, csak nekem szebbnek tűnik, és sokkal kidolgozottabbnak...:D
    vanám hangulata..:D

Shadow Complex (értékelés 9.4) ezekszerint nem csak nekem tetszik...:D
    azért meglepődtem hogy 990mb a demo, és U3 motor hajtja...:D
  • DarkSector
    de mivel nekem a pc nem szerkesztésre kell, ezért drága. amúgy meg elég egy 30ezres gép is.
  • Harlekin
    A Búgocsiga is játékra van mégse fogom a boxal összehasonlitani.Bár a csattogos lepke súrolja a témát!
  • Harlekin
    ÉN terelem te hoztad fel a pc dolgot Én első perctöl azt irtam nincs értelme az összehasonlitásnak.Az terelés,hogy megindokolom,hogy miért nincs értelme.LOOOOL
  • DöflingR
    Játékon kívül tudod még másra is használni. De ez az ár/érték összehasonlítás a pc-vel nagyon nem ide tartozik, tehát osztom a véleményt hogy hagyjuk a témát :)
  • DarkSector
    hát boxon nem lehet szerkeszteni...de amugy másra jo...
    amúgymeg játékról van szó ne tereld a dolgokat.

ha csak játékra kellene a pc, akkoris ugyanúgy meg kell venned az alkatrészeket.
  • Harlekin
    "felhasználoi program miatt nem kell erösebb gép" óóóó
    Erröl biztos sok grafikus tervező szivesen nyilatkozna!
    Vagy esetleg zenész Én speciel használom a Cubase nevű programot(zeneszerkesztő)Rohadt sokat számit az erős gép.Főleg ha midizel vele szintetizátoron.
  • Harlekin
    Csak 1 apró dolgot felejtesz ki,mig a PC 1000 más dologra is jó a box csak 1 re a játék.Ezért nem tudom mi értelme van az összehasonlitásnak!!
  • Ewergo
    Kb.: =gamepage&data[cat_id]=3&data[prod_id]=670]ITT
  • DöflingR
    Ne menjünk már bele ennyire a pc-konzol dologba. :)
  • Ewergo
    De ha azt vesszük hogy a konzolok mindig olcsobbak lesznek (egy adott tipus több éven keresztül tartja a minöségi játékot) pc-t meg mindig ujabb drága perifériával kell "etetni" vagy ecercsak az egészet le kell cserélni kompatibilitás miatt, (pusztán csak a játszás miatt mert felhasználoi program miatt nem kell erösebb gép!) akkor mégis csak van elég nagy értékarány.
  • akyyy
    hol a legolcsóbb az a bizonyos charge kit?
  • Unreal1942
    pl a wow ahol koncentrátum formába vannak az igazi hülye gyerekek.
  • DarkSector
    zx spectrum...jah igen...??? de vicces vagy.
    azt azért ne menjünk bele...
  • Prody
    OTT A PONT!!!!!!!!!!!!!!!!!! ezért jó pl egy fizetős MMORPG!
  • Unreal1942
    A kis görényeket nem lehet féken tartani ilyesmivel. Pont ott van több kis görény antiszoc gyermek ahol pénz az van viszont semmi más érték nincs a családban.
  • Unreal1942
    A crysis pont nem érdekelt sosem.
    PC-m volt mindig amit időnként fejleszteni kellett.
    Aztán jöttek a konzolok. Ezért írtam így számodra kifordítva.
  • DöflingR
    Így is sok görény multiplayerezik, ha nem lenne az a 700Ft/hó akkor megtöbbszöröződne. Szvsz ezt a kis összeget havonta igazán ki lehet bírni egy stabil rendszerért.
  • Harlekin
    A másik meg ha te 200-ér raksz össze gépet,akkor ahoz a géphez a box 1 ZX spectrum szinvonalat fog képezni.Tehát ez a pc-box összehasonlitgatás vékony jég.
  • Harlekin
    Én is ezt teszem mindig valami nagyon ütős gépet veszek és levan a gond 1 darabig.

Meg ugye a pc-t össze hasonlitani boxal marhaság 2 külön világ!

És ugye ha azt veszed hogy a box megjelenésekor cirka 100 rugó volt és az se tud semmivel többet mint a mostaniak.Akkor hol itt az ár érték arány!
  • DarkSector
    te meg nem érted.

a hardware-eknél te minimum 2x annyit fizetsz ugyanazért a minőségért...
    és annyi extrát se kapsz...nah ezt is vedd számításba.
  • DarkSector
    jah igazad van...

még véletlenül se fordítva van, hogy a crysis miatt vettél pc-t, és a többi mindenre konzolt...:D vagy a többire is pc-t, amit x-ről portoltak át

kb millió cucc van ami pc-re nincs.
    nem mintha vitát akarnék indítani, de nézz már körül pls...
  • Harlekin
    Még mindig nem érted akkor 1 példa.
    Veszel 1 cangát az udvarodba mehetsz vel jó sokat,de ha már a haverodal az erdőbe akarsz cangázni fizethetsz a gyártonak évi 9000-t.Ez a köcsögség!!!
    Ennek az egész fizetősdi dolognak semmi értelme,az MS azzal takarodzik hogy felhasználó barát(debilek is értenek hozzá),mert ugya a szádba tesznek mindent.De ha én vagyok annyira inteligens meg ügyes,hogy nem kérek ebböl,miért kell fizetni!!!!Miért nincs az hogy a gold legyen fizetős és legyen a lusta debileknek,de a silver meg lenne ingyenes,de ugyan azokkal a tartalmakal,és esetleg kicsi macera mert keresni kell a szervereket stb!
  • DarkSector
    jah ha régebben 200ért vettél 1 gépet. akkor az lehet még most 1-1.5 év után is jó
  • Unreal1942
    Az igazán nagy lehúzás pedig az, hogy kell vennem egy konzolt is a PC mellé ha PC re nem jelenik meg 1-2 érdekes játék. Vagy a programok irreálisan magasra pozicionált ára ami bűnbe kényszeríti az embert.
    Persze ez így nem igaz mert semmi nem kötelező, de igazából én nem keresném a mellék vágányt ha megfizethető lenne a fő vágányon is a bérlet.
    Vagy legalábbis annyit kérnének érte amit még nem tartok pofátlannak.
  • Unreal1942
    Nem feltétlen igaz ez. Pl. több mint egy éve nem vettem semmit a gépemhez.
    Mégis minden tökéletesen fut rajta. Igaz az a következő 1 évet minőség romlás nélkül már biztos nem tudom majd kihúzni.

A Konzolhoz is venni kell ezt azt. Mindjárt kell egy 2. kontroller is.
    Aztán a drágább játékok. Persze én az aktualitásokra gondolok.
    Feltéve, hogy a goldot is használni akarod biztonsággal.
    Valahogy csak nagyon ritkán tud izgatni 1-2 éves játék megvásárlása.

Szerintem nagyjából ugyan úgy húznak le itt is ott is csak az egyikben jobban van bújtatva.

Valaki írta a wow az igaz lehúzás. Teljes mértékben egyetértek. Főleg mostanra igaz ez amikor már 4 éve megy a játék.
  • Prody
    "hanem sok extra is csak ezzel elérhető..."

pl?
  • DarkSector
    tudod mi a lehúzás????
    pc-n?

az alakatrészek megvétele...nah ez a lehúzás.

1 40-50 ezres konzol mellé ez aztán iszonyatnagy teher lehet...:D
    és nem csak multira jo, ami azonban már önmagában elég lenne, hanem sok extra is csak ezzel elérhető...
  • DarkSector
    mert?
  • Harlekin
    Nem a 750/hó a sok hanem,hogy semmit nem kapsz érte.A tény miatt sok,hogy 1 rohadt nagy lehúzás.
  • Harlekin
    Nem kimondottan ezen ment a vita,meg részemről nem is volt vita.

• DarkSector
    jah hogy 12 hónapra drága a 9000?
    vagyis a 750ft sok 1 hónapra...jah értem...ezt azért inkább hagyjuk.
  • Harlekin

A Gold nem drága csak pont 9000-el mint amennyit ér.
  • DarkSector
    ne veszekedjetek.
    nem az x360 az isten, és van warez bőven...ez egyértelmű.

csak néhány ember szerette volna távol tartani a topictól ezt a megoldást.

én azért megértem.
    x-re énis mindent megveszek..mert azért nyugodt szívvel kiadok pénz (4000-8000 közt vannak a játékaim)...viszont pc-re 1-2000ezerért szoktam max venni.
  • Harlekin
    Köszönöm az elismerő szavakat!De ez miért baj,hogy van mindenhez hozzáfűzni valom.Talán azért,mert használom az eszem!?Arrol meg nem tehetek,hogy ha más perspektivábol közelitem meg a dolgot nektek álltalába nem tetszik ,vagy csak szimplán nemértitek.Csak 1 irányvonal létezik nálatok a box az isten meg a no warez.Pedig ezeken túl is van gondolkodás mód.
    Peace!
  • CharrDen
    Konzolvilágban 3-4ezer forintért lehet kapni eredeti microsoft vga kábelt.
  • Lunatic83
    én lusta vagyok és emlékezet kiesésem is van, emlékeztessen csak nyugodtan, h még 12 hónap és vehetek újra goldot :P
  • Smithwarden
    Napokban kerdeztem meg, akkor volt 7ezer forint korul speedlink.