176895

-
Gyerekek ezt a Pc vs Xbox vitát inkább ide. -
Sziasztok!
Ha frissítettem a boxomat neten keresztül,de nem volt benne vinyó,akkor a frissítést a memória karira menti??? Ha igen azon belül hova?,mert van egy 256os kari a boxomhoz és 71mb-ot foglalnak a játék mentéseim és 5mb egyéb és van 23mb szabad hely a karin,gondolom a frissítés foglalja a többi helyet,de azt sehol sem találom :S -
Baszom az x-live arcade szekcióból ez az új cuccos a SHADOW COMPLEX kibasszottul tetszik..nah az ien játékokért jo a konzol...:D
kb olyan mint a bionic commandó, csak nekem szebbnek tűnik, és sokkal kidolgozottabbnak...:D
vanám hangulata..:D
Shadow Complex (értékelés 9.4) ezekszerint nem csak nekem tetszik...:D
azért meglepődtem hogy 990mb a demo, és U3 motor hajtja...:D -
de mivel nekem a pc nem szerkesztésre kell, ezért drága. amúgy meg elég egy 30ezres gép is. -
A Búgocsiga is játékra van mégse fogom a boxal összehasonlitani.Bár a csattogos lepke súrolja a témát!
-
ÉN terelem te hoztad fel a pc dolgot Én első perctöl azt irtam nincs értelme az összehasonlitásnak.Az terelés,hogy megindokolom,hogy miért nincs értelme.LOOOOL -
Játékon kívül tudod még másra is használni. De ez az ár/érték összehasonlítás a pc-vel nagyon nem ide tartozik, tehát osztom a véleményt hogy hagyjuk a témát :) -
hát boxon nem lehet szerkeszteni...de amugy másra jo...
amúgymeg játékról van szó ne tereld a dolgokat.
ha csak játékra kellene a pc, akkoris ugyanúgy meg kell venned az alkatrészeket. -
"felhasználoi program miatt nem kell erösebb gép" óóóó
Erröl biztos sok grafikus tervező szivesen nyilatkozna!
Vagy esetleg zenész Én speciel használom a Cubase nevű programot(zeneszerkesztő)Rohadt sokat számit az erős gép.Főleg ha midizel vele szintetizátoron. -
Csak 1 apró dolgot felejtesz ki,mig a PC 1000 más dologra is jó a box csak 1 re a játék.Ezért nem tudom mi értelme van az összehasonlitásnak!! -
Kb.: =gamepage&data[cat_id]=3&data[prod_id]=670]ITT -
Ne menjünk már bele ennyire a pc-konzol dologba. :) -
De ha azt vesszük hogy a konzolok mindig olcsobbak lesznek (egy adott tipus több éven keresztül tartja a minöségi játékot) pc-t meg mindig ujabb drága perifériával kell "etetni" vagy ecercsak az egészet le kell cserélni kompatibilitás miatt, (pusztán csak a játszás miatt mert felhasználoi program miatt nem kell erösebb gép!) akkor mégis csak van elég nagy értékarány. -
hol a legolcsóbb az a bizonyos charge kit? -
Unreal1942 #69326 pl a wow ahol koncentrátum formába vannak az igazi hülye gyerekek. -
zx spectrum...jah igen...??? de vicces vagy.
azt azért ne menjünk bele...
-
OTT A PONT!!!!!!!!!!!!!!!!!! ezért jó pl egy fizetős MMORPG! -
Unreal1942 #69323 A kis görényeket nem lehet féken tartani ilyesmivel. Pont ott van több kis görény antiszoc gyermek ahol pénz az van viszont semmi más érték nincs a családban. -
Unreal1942 #69322 A crysis pont nem érdekelt sosem.
PC-m volt mindig amit időnként fejleszteni kellett.
Aztán jöttek a konzolok. Ezért írtam így számodra kifordítva.
-
Így is sok görény multiplayerezik, ha nem lenne az a 700Ft/hó akkor megtöbbszöröződne. Szvsz ezt a kis összeget havonta igazán ki lehet bírni egy stabil rendszerért. -
A másik meg ha te 200-ér raksz össze gépet,akkor ahoz a géphez a box 1 ZX spectrum szinvonalat fog képezni.Tehát ez a pc-box összehasonlitgatás vékony jég. -
Én is ezt teszem mindig valami nagyon ütős gépet veszek és levan a gond 1 darabig.
Meg ugye a pc-t össze hasonlitani boxal marhaság 2 külön világ!
És ugye ha azt veszed hogy a box megjelenésekor cirka 100 rugó volt és az se tud semmivel többet mint a mostaniak.Akkor hol itt az ár érték arány! -
te meg nem érted.
a hardware-eknél te minimum 2x annyit fizetsz ugyanazért a minőségért...
és annyi extrát se kapsz...nah ezt is vedd számításba. -
jah igazad van...
még véletlenül se fordítva van, hogy a crysis miatt vettél pc-t, és a többi mindenre konzolt...:D vagy a többire is pc-t, amit x-ről portoltak át
kb millió cucc van ami pc-re nincs.
nem mintha vitát akarnék indítani, de nézz már körül pls... -
Még mindig nem érted akkor 1 példa.
Veszel 1 cangát az udvarodba mehetsz vel jó sokat,de ha már a haverodal az erdőbe akarsz cangázni fizethetsz a gyártonak évi 9000-t.Ez a köcsögség!!!
Ennek az egész fizetősdi dolognak semmi értelme,az MS azzal takarodzik hogy felhasználó barát(debilek is értenek hozzá),mert ugya a szádba tesznek mindent.De ha én vagyok annyira inteligens meg ügyes,hogy nem kérek ebböl,miért kell fizetni!!!!Miért nincs az hogy a gold legyen fizetős és legyen a lusta debileknek,de a silver meg lenne ingyenes,de ugyan azokkal a tartalmakal,és esetleg kicsi macera mert keresni kell a szervereket stb! -
jah ha régebben 200ért vettél 1 gépet. akkor az lehet még most 1-1.5 év után is jó -
Unreal1942 #69314 Az igazán nagy lehúzás pedig az, hogy kell vennem egy konzolt is a PC mellé ha PC re nem jelenik meg 1-2 érdekes játék. Vagy a programok irreálisan magasra pozicionált ára ami bűnbe kényszeríti az embert.
Persze ez így nem igaz mert semmi nem kötelező, de igazából én nem keresném a mellék vágányt ha megfizethető lenne a fő vágányon is a bérlet.
Vagy legalábbis annyit kérnének érte amit még nem tartok pofátlannak. -
Unreal1942 #69313 Nem feltétlen igaz ez. Pl. több mint egy éve nem vettem semmit a gépemhez.
Mégis minden tökéletesen fut rajta. Igaz az a következő 1 évet minőség romlás nélkül már biztos nem tudom majd kihúzni.
A Konzolhoz is venni kell ezt azt. Mindjárt kell egy 2. kontroller is.
Aztán a drágább játékok. Persze én az aktualitásokra gondolok.
Feltéve, hogy a goldot is használni akarod biztonsággal.
Valahogy csak nagyon ritkán tud izgatni 1-2 éves játék megvásárlása.
Szerintem nagyjából ugyan úgy húznak le itt is ott is csak az egyikben jobban van bújtatva.
Valaki írta a wow az igaz lehúzás. Teljes mértékben egyetértek. Főleg mostanra igaz ez amikor már 4 éve megy a játék. -
"hanem sok extra is csak ezzel elérhető..."
pl? -
tudod mi a lehúzás????
pc-n?
az alakatrészek megvétele...nah ez a lehúzás.
1 40-50 ezres konzol mellé ez aztán iszonyatnagy teher lehet...:D
és nem csak multira jo, ami azonban már önmagában elég lenne, hanem sok extra is csak ezzel elérhető... -
mert? -
Nem a 750/hó a sok hanem,hogy semmit nem kapsz érte.A tény miatt sok,hogy 1 rohadt nagy lehúzás. -
Nem kimondottan ezen ment a vita,meg részemről nem is volt vita.
-
jah hogy 12 hónapra drága a 9000?
vagyis a 750ft sok 1 hónapra...jah értem...ezt azért inkább hagyjuk. -

A Gold nem drága csak pont 9000-el mint amennyit ér. -
ne veszekedjetek.
nem az x360 az isten, és van warez bőven...ez egyértelmű.
csak néhány ember szerette volna távol tartani a topictól ezt a megoldást.
én azért megértem.
x-re énis mindent megveszek..mert azért nyugodt szívvel kiadok pénz (4000-8000 közt vannak a játékaim)...viszont pc-re 1-2000ezerért szoktam max venni. -
Köszönöm az elismerő szavakat!De ez miért baj,hogy van mindenhez hozzáfűzni valom.Talán azért,mert használom az eszem!?Arrol meg nem tehetek,hogy ha más perspektivábol közelitem meg a dolgot nektek álltalába nem tetszik ,vagy csak szimplán nemértitek.Csak 1 irányvonal létezik nálatok a box az isten meg a no warez.Pedig ezeken túl is van gondolkodás mód.
Peace! -
Konzolvilágban 3-4ezer forintért lehet kapni eredeti microsoft vga kábelt. -
én lusta vagyok és emlékezet kiesésem is van, emlékeztessen csak nyugodtan, h még 12 hónap és vehetek újra goldot :P -
Napokban kerdeztem meg, akkor volt 7ezer forint korul speedlink.