176895

-
rötymedék #69422 1440x900 60Hz -
Milyen a felbontása? -
rötymedék #69420 Egy 19 colos, 16:10 -es képarányu monitorom(asus vw195u)van most. Ha erre kötném az XBOX-ot élvezhetően mennének rajta a játékok?
-
Grizzly4x4 #69419 neked egy microsoft xbox360 VGA kábelre lesz szükséged ami kb olyan 6-7 ezer ft eredetibe, használtan vagy utángyártottba(nem ajánlott) kapsz 1-2 ezerért is ha jó helyen keresgélsz. De ha most veszed a gépet és jól tudsz alkudni akkor szerintem simán hozzávágnak egy VGA kábelt ingyen vagy jobb áron. A pc-t meg tedd át DVI-re ha a monitorod támogatja. -
Grizzly4x4 #69418 bár lehet hogy az ilyen nagy területen játszodó játékok esetében a box ennyit tud -
Grizzly4x4 #69417 nem hivatalosan kb 3 napja van kinnt ugyhogy akinek megy a backup az már játszhat vele. Nekem demo alapján nagyon bejön a game. Lopakodos nyomozgatos verekedős. Csak egyedül az zavar hogy az unreal 3 engine már 3 éve nem tud újat mutatni. Kb ugynézki a játék mint a gears 1-2 de azért már várnék már valami komolyabb fejlődést is graf terén -
rötymedék #69416 Kösz a gyors választ.
Olvasgattam én a fórumot, de a monitorra való csatlakoztatásról nem találtam senmmit.:(
Úgy tervezem, hogy elöbb rákötném a PC-s monitoromra, majd ha lesz elég dellám veszek 1 TV-t. -
tvnél arra figyelj hogy lehetőleg fullhd legyen, és minél nagyobb kontrasztarány...nem tudom mennyit szánsz rá, de ha van elég pénzed, valami 100hz-est vegyél (vagy 200, 300mh-eset, de akkor az már tényleg szép árú tv), meg valami jó alacsony válaszidejűt. -
lehet, de szerintem googleben, vagy akár itt a forumon is kb 2 másodperc alatt megtaláltad volna a választ -
rötymedék #69413 Ja és mégegy, lehet XBOX-ot PC-s monitorra kötni?
Van rajta DVI csalakozó. -
rötymedék #69412 Üdv. mindenkinek!
Tervezem 1 gép vételét és szeretném tudni, hogy milyen TV-t vegyek, mire figyeljek a vásárláskor?
Segítséget előre is köszönöm! -
kösz, kihagyom. -
Landor #69410 mintha aug30at láttam volna a demóban -
Srácok ki is jött volna már a Batman teljes verzában is hivatalosan? Vagy csak a demó van még?
Mert Liveon látom hogy van aki már tolja. -
nemtudom, de ha rádugod a netet, akkor a legfrissebbet teszi fel rá -
srácok meik a legújjab verzióju dashboard?? -
Link -
Akinek Halo3-azni támadna kedve, nyugodtan rakjon barátlistára. Ma már nem játszok, majd holnap:D -
Ha az MK3-mon nem lenne régiózár.. =( -
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1116192007&no=69132]#69132[/URL]
-
Nah te és akiknek kell x-live, az lökjön egy infot privátban és elintézem nektek....
kellenek:
1.gamertag mi legyen (lehet foglalt lesz tehát sorban irjatok minimum 5 nevet, hogy azt tudjam nektek megcsinálni, amelyiket először elfogadja...hogy még szabad...)
2.e-mail -
nem vagyok kezdő, másik profil fent van liveon, sztem gépen lehjet is regelni, csak ugye akkor nincs ingyenen hónap :D -
http://xboxlive.uw.hu/regisztracio.html
http://xboxlive.uw.hu/szukseges.html
olvasd végig ezeket, nagyon nagy segítség volt nekem is az elején... -
a teszt végigmegy hiba nélkül? az xbox elérné a live-ot?
upc nettel nyomod? -
ps3 topikká tették mivel dani törli az általa nem kívánatos üzeneteket is ha kell.
nah de mindegy.
-
csoola #69397 nekem is ez a gondom! -
Hali!
Miért van az hogy nem tudok regelni xbox livera? regelnék gépről, ez egy remdes profil lenne, ezzel liveoznék, de a jelszó beütése után kiirja hogy xbox live signup is currently unavailbe, ez megy 3. hete. zavar :D -
ha az 5. ill 6. közötti Xbox jelet megnyomod, akkor feljön mindig egy dashboard ablak, annak a tetején, bal oldalt kijelzi az elemek töltöttségét...
vegyél majd play and charge kit-et... -
Heló! Még uj vok a box területén, de lehet képeket mentemi HDD-re? és ha igen hogyan? sehol nem látok olyan opciót, h. copy to HDD. És a másik, ha a controlleren a párhuzamos negyedcikkek villognak akkor az elemek merülnek? (csak 1 controllerem van eddig) Kösz
-
Pedig olykor szórakoztatóbb egy árkéd játék mint bármi más. XBLA tele van kincsekkel, vétek őket kihagyni, köztük a nagy klasszikusokkal és ezeknek a HD remékjeikkel. -
Landor #69392 -
Inkább mást veszek abból a pénzből :D Arcade játékokért sosem voltam teljesen oda, hogy költsek is rájuk. Eddíg egyetlen egyszer vásároltam a márketplészen, akkor is gta és skate DLC-t vettem.
Mondjuk most állítólag van valami olyan szolgáltatás, hogy 10.000-ért 10.000 ms pontot kapsz, de én erre sem vagyok vevő :D -
rohattak
-
Csak nem lehet benne menteni, nincsenek acsik és egy szuszra ki kell játszani. Mivel remek kis játék, maximálisan megéri az árát. -
Landor #69388 -
1ceman #69387 Landor este BC multi? 
-
Nincs igazad, mert nem ps3-as a topik.. Bármi ami konzollal kapcsolatos arról vitáznak ott. Van pár ps3 fanboi topiklakó, de ez még nem azt jelenti hogy kimondottan pisi 3 a topik (lupó kupa FTW :D:D:D:)
Shadow Complex-et meg nem érdemes megvenni ugyanis egy egyszerű glitch-el kijátszhatod a teljes játékot úgy hogy megsem vásároltad a full game-et :) -
Köszi szépen,így már minden világos! :) -
Ebben a szóban forgo topicban kb. 3 emberke azon agyal hogy a kocsik szélen fürészes e a pixel vagy nem. -
Nem akarlak csesztetni,de megnéztem a forumot amit belinkeltél az elmult 100 hsz listázásában nem találtam se a ps3 se a sony szavakra.
A másik meg forumon személyeskedés 1 olyan dolog hogy semilyen.Gondold végig 1 sima nicnével beszélgetünk.Aki ismer persze,hogy nem mond semmit max a hátadmögött,de ez nem feltétlenül jó!