176898

-
és aki csak gtazik pc-n, de nincs kedve elindítani a játékot, vegyem xbox előfizetét, de nincs is boxa xD -
Xbox.com-ról, boxról silverel is lehez küldeni -
Landor #69863 lool -
mekkora fasság már, hogy gold kell már üzenetküldéshez is:S -
okés, vedd fel ezt:
uci001
-
misiizsai #69860 Én egy kis Forza 2-ben benne lennék
-
nah akkor fifa, forza, vagy valami?:D van usa regem is, igaz vagy 30 gs-el de jó az most erre:) -
#69840 -
azt nem mondtátok hogy usa regbe van live hétvége:D pfff..
elsőre első lettem dirtbe, na? -
misiizsai #69856 Na felléptem Livera leszedtem a Patcht egy kicsit javitott rajta.
Meg kipróbáltam Multin mert úgyis Gold hétvége van még
Vittem egy két versenyt.
Csak azt nem értettem hogy ugyan olyan kocsim volt mint az 1-sőnek és lehagyott jó messzi de nem tudom hogy pedig nem is bambáztam
Szerintem az valahogy csalt
Amugy meddig tart a Gold hétvége? -
Landor #69855 távozz tőlem, sántán!

-
Landor #69854 
-
Landor felvettelek a live-on. Adi01 néve!:) -
Megkockáztatom, Landor az iskolakezdésre célzott :D -
A szeptembernek mi köze van a megvaduláshoz?
-
Hát ez ilyen:D Én is szeretema Trials-t. De a Hard és extreme pályák után hányingerem van tőle:D -
Laci08 #69849 Ja és Eu régiós -
Laci08 #69848 800 Ms Pont eladó 3200 ft ért. Sajnos nem tudtam felhasználni mert nem jelent meg amit venni akartam rajt ezért eladom. Akit érdekel írjon privátot és megbeszéljük. üdv -
Landor #69847 hú de "megvadult" most mindenki! :D
közeledik a szeptember.. :DDD -
Zozo76 #69846 Bocsanat, nem irtam le tenyleg, nem flasselt a boxom, igy csak eredeti jatekaim vannak, es allandoan a netre van kotve, ebbol kovetkezik hogy mindig a legfrissebb rendszer van rajta.
Van itt meg valaki aki 1920x1200-as 24" monitorral hasznalja a 360-at?
Ha igen, irja mar le hogy nala elerheto-e a nativ felbontas! -
FFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU......
hat ez egyszeruen gusztustalan.. NEM ERTEM ezt a TRIALS jatekot... 15 szor nezem meg a legjobbak hogy csinaljak a palyat ujra probalom es egyszeruen az en motorom nem igy viselkedik!!!!!!!!!!!!!!!!!!
legutolso hard palyarol beszelek.. ugyan azzal mocical csinalom mint a tobbiek de nem lehet ugy atmenni/felmenni a dolgokon ahogy a legjobbak csinaljak.. egyszeruen nem ugy viselkedik fizikailag se az ember se a bike.
rohadtul ruhellem hogy ha en hatulrol elore akarok dolni akkor az a driver olyan erovel csinalja hogy a hatso gumi elugrik a talajtol.. hat igy nem lehet semmin felmenni.. kitepem a hajam.. GECIIDEGESITO!!!! -
Nah most, hogy befejeztem es osszes MEDIUM palyat a TRIALS HD jatekban aranyra es 0 hibaval azt kell, hogy mondjam: ennel idegesitobb, k*csogebb jatekot nem is tudok elkepzelni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a medium palyak mar elegge nehezek voltak de meg elvezhetonek talaltam az osszeset.
De a HARD????????????????
gusztustalan!!!!! nem lehet finoman elore es hatrahajolni az emberrel ezert a faszom felfele meno meredek helyeken egyszeruen csak pattogok ossze vissza. idegesito. legszivesebben belerugnek meg abba is akinek ez komolyan bejon..... -
bocsi nem olvastam végig a dolgokat, fáradt vagyok, szóval ha hülyeséget válaszolok akkor sry... régi a boxod, a dashboard is a régi, tehát még nem támogat se 16:10-es se a régi képarányt(nem jut eszembe milyen az a képarány xP) ha hackelt a boxod, akkoris legalább frissiteni dugd netre, asszem azt azért még tudod...ha nem akkor nézz utána asszem net rákötése nélkül is lehet frissiteni a box softwaret... ennyi lenne szerintem a megoldás, remélem segítettem valamit... -
Zozo76 #69842 Pedig sajnos ugy nez ki hogy nem lehet. Persze probaltam automatan beallitani de akkor kitolja a kepet. Manualisan ugyan vissza tudom hozni kozepre de valahogy mintha kicsit nagyobb lenne a kepmeret mint a monitor es itt is ott is kilog. Nyilvan az esne a legjobban a monitornak ha nem az 1080-al hanem az 1200-al kellene birkoznia, es akkor lehetne alul-felul csik, plusz igy a keparany is jo lenne. Mert igy 720-ban persze nem jo, nincs alul-felul csik. Az a poen hogy az 1440x900-as 19" monitoron klappolt a nativ felbontas. Valamiert a moncsi nem birja az 1080-as felbontast, ugyanakkor mas felbontasokban is siman beall ahogy kell, csak a poen kedveert belottem a 1440x900-at, mintha a masik moncsi lenne, es siman kiteritette a teljes kepernyore, termeszetesen alul-felul csikkal, ami a helyes keparanyt adja. Nem lenne itt gond ha az a rohadt 1920x1200-as felbontas elerheto lenne az XBOX menujeben. :( -
Srácok vki tolja a batman-t?!
Lenne egy olyan kérdésem, h a joker fogakat az ARKHAM ISLAND, EAST nem tudom beszerezni. Vmelyik(ek) nincs meg de az egész szigetet végig néztem és semmi:(. Vagy vmikor később dobja ki esetleg?! Olyan 40 % környékén lehetek. Most kellet bemennem a Botanical Gardens-be!:) -
amerikai accal megy (úgy vélem) -
Szokott lenni auto beállítási lehetőség ezeken a moncsikon, mivel a VGA csati analog szar, így az elektronikának kell kikísérleteznie a jó beállításokat hozzá (HDMI-n, vagy DVI-on szart sem lehet állítani, mert ott nem is kell). De amúgy manuálisan is utána lehet állítani mindig a képet. Nem valószínű, hogy ne tudná kezelni RENDESEN a szükséges Full HD felbontást szvsz. Hmmm... -
Zozo76 #69838 Sracok!
Kaptam az ocsemtol ajandekba (kihasznaltsag hijjan) egy 24" Samsung SyncMaster 245bPlus monitort. Fel eves, nagyon klassz es gyakorlatilag nem volt hasznalva. Nagy orom meg minden, szepen megy vele a Mac Mini is, de ahogy probaltam beloni az XBOX360-at, akkor ert a hidegzuhany hogy a gep nem is tamogatja az 1920x1200-at. Az 1920x1080-ra meg nem tudja rendesen beallitani a kepet visszintesen szerintem mert erosen kilog balra. Igy maradt jobb hijjan az 1280x720. Persze tudom hogy a legtobb jatek ebben a felbontasban megy, de azert nem artott volna egy 1920x1200-as lehetoseg es akkor legalabb csak a BOX skalazna felfele. Ja a BOXom amugy regi verzio, szal csak VGAval tudok csatlakozni (meg amugyis a MAC van a DVI-n). Eddig amugy egy 19" szelesvasznu Samsung TFT-t hasznaltam, azelott meg egy 82-es Thomson szelesvasznu CRT TVt. Szoval eddig ez a legjobb csakhat jo lett volna ha legalabb a Dashboard nativba ment volna meg azert gondolom egy-ket arcade jatek csak ment volna FullHDban. Varhato esetleg hogy egy Dashboard frissites utan elerheto lesz az 1920x1200? -
Jissi #69837 Mekkora szutyok ez a Raven squad... Végigvittem az 1000/1000-ért, de szégyen hogy ilyet 2009-ben kiadtak. Kerülje mindenki mint a pestist. -
MaT #69836 Hat akkor nalad meg mindig jobb a helyzet mert en azt a 80 megat vagy mennyit szedtem annyi ido alatt. :) -
nálam is lassú.
900 megát kb fél óra alatt leszednék, mégis a dirt demóját 2 és fél orán át töltötte:S -
MaT #69834 Sziasztok! Nektek is valami veszett lassu a LIVE vagy nalam van a hiba. Meg csak most frissitettem a boxot, de nem hazudok 2 es fel oran keresztul toltotte. Azt hittem megvadulok. Amugy meg maga a net a gepen tokeletes... -
minden játéknál video_ts és egy auido_ts... -
jah értem hogy neked nem megy...
háát nem tudom...kb olyan ez mint mikor volt gold hétvége, és nekem nem működött semmi... -
akkor neki miért megy a dirt multija nekem meg nem? -
nem a dirt, hanem a tonline-os táblán leledzik
és nem pont ezekkel a szavakkal...de oda van írva. -
nálam a dirt nem ezt írja -
is megy -
nekem a Top Spin 3-ban is a multi most. rá is döbbentem, hogy ezért nem fogok gold-ot venni, úgyhogy ez most nem jött be a mikroszoftnak :P -
oda van írva a képen, hogy free gold weekend...:D