banner
  • Zozo76
    Sracok!

Kaptam az ocsemtol ajandekba (kihasznaltsag hijjan) egy 24" Samsung SyncMaster 245bPlus monitort. Fel eves, nagyon klassz es gyakorlatilag nem volt hasznalva. Nagy orom meg minden, szepen megy vele a Mac Mini is, de ahogy probaltam beloni az XBOX360-at, akkor ert a hidegzuhany hogy a gep nem is tamogatja az 1920x1200-at. Az 1920x1080-ra meg nem tudja rendesen beallitani a kepet visszintesen szerintem mert erosen kilog balra. Igy maradt jobb hijjan az 1280x720. Persze tudom hogy a legtobb jatek ebben a felbontasban megy, de azert nem artott volna egy 1920x1200-as lehetoseg es akkor legalabb csak a BOX skalazna felfele. Ja a BOXom amugy regi verzio, szal csak VGAval tudok csatlakozni (meg amugyis a MAC van a DVI-n). Eddig amugy egy 19" szelesvasznu Samsung TFT-t hasznaltam, azelott meg egy 82-es Thomson szelesvasznu CRT TVt. Szoval eddig ez a legjobb csakhat jo lett volna ha legalabb a Dashboard nativba ment volna meg azert gondolom egy-ket arcade jatek csak ment volna FullHDban. Varhato esetleg hogy egy Dashboard frissites utan elerheto lesz az 1920x1200?