176897

-
jah már erre is luta vagyok...nemsemmi. -
thx...
-
Landor #69942 mi bajod van a duhasttal? 
próbáld meg a vocalt!
ui: senkiháziak kezében van a poppszakma
-
Gratulálok a GH készítőinek, hogy az egyik legjobb bandától, a Rammstein-től a DU HAST -t rakják bele (egyik kedvenc számom, de a többi sokkal változatosabb). Ez mi már? a dob végig ugyanaz, a gitár is , a többiről meg nem beszélek. szánalmas egyszerűen, hogy itt butítják a népet, hogy milyen jó lesz, erre szar unalmas "könnyen-megszerkeszthető" számokat raknak bele. hát kapják be, NEM VESZEM MEG. Főleg az hogy Európában lehúzás amit csinálnak. a World Tour-t azt még bírtam meg a Greatest hits-et (metallica-t kihagytam mert nem szeretem), de bazmeg ez az nagy förtelmes GH5... 
utóiratnak meg hogy az a módszer, hogy zene közbe valaki beléphet (akár 3 dobos 1 gitáros
) online/offline és szám közben még nehézséget is változtathat... casual noobok GH-ja lett ez.
Várom a GH6 -t.
ROCK BAND FTW -
Harlekin-t kérdezd a heggesztésrül! -
aztamindenit -
ó micsoda luxus wazz, hogy már egy regi is cseszekedés valakinek, regizzél, és itt van amit keresel, belinkeltem neked, hogy ne kelljenen a kereséssel meg copypaste-val cseszekedned 
hdd_beepitese_az_xbox_360_ba
hdd_modding_120gb -
jo de nem akarok ez miat cseszekedni reggeléssel.
gondoltam ennyi erővel itt is kérdezhetem.
amúgymeg nincs ien témájú forum...néztem. -
xboxklub.hu - A HDD moddolással kapcsolatos tutorokat keresdd! -
linkelj pls magyar leírást, mert eddig elkerültem őket ezek szerint. -
jó de lehet mást meg zavarna a technikai bla-bla...:P -
Modder oldalakat nézegess:D -
Landor #69932 "privátba is irhattok, nem kell itt pazarolni a helyet"
baszod, ez egy fórum :DD -
GH5-t igen -
huh
engem érdekelne egy téma.
szükségem lenne olyan infóra, hogy mien tipusu vinyót vegyek, és pontossan mit kell csinálnom vele, hogy tudjak készíteni 120 gigás vinyát az xbox-nak?????
privátba is irhattok, nem kell itt pazarolni a helyet. -
Na lehet gombafejüsködni!
Kanyarban a Beatles. -
Iceakos #69928 Le van írva az oldalon mindíg az adott liga szabályzata, de kérdezz rá ott az üzenőfalon, vagy CzKaresztől..Ő viszi az oldalt, én csak 1 tag vagyok.) -
Oké;)
Én fifa-t nem játszom, csak kipróbáltam, egyenlőre csak halo3 meg forza2. -
baca01 #69926 És itt milyen gyakran kell játszani vagy ez hogy működik? -
Iceakos #69925 Rendben, szükség stabil és megbízható tagokra a ligákba. Most indul,indult egy D iga oda még talán be tudsz gyorsba ugrani. -
baca01 #69924 Igen sikerült már látom! :) Ezer köszi. :) Ha bejön lehet házalok majd nálad egy goldért mégis. :D -
Iceakos #69923 Ha regelsz, meglátod. Ez egy X360-as fifa liga oldal, ahol tudsz játszani ligákban, most épp volt egy VB is... -
baca01 #69922 Hali!
Nekem itt egy üres oldal jön be, csak regisztrálni engedne.
Ez mire jó? -
Iceakos #69921 Akkor ajánlom figyelmedbe..)
http://fifalivehungary.netbazis.hu/
üdv:ice -
baca01 #69920 Téged, és bardocz mestert is felvettem, ha már így felajánlottátok. :)
FIFA09-el szoktam tolni szinte mindig, Hentesbill barátom már jól ismer. :D
Sajna pénteken lejár a goldom, most nem hiszem hogy veszek egy kis ideig anyagi okok miatt, de amint tehetem visszatérek. :P -
Zozo76 #69919 Az a gondom hogy nem tudom a monitort nativban hajtani mert nincs a dashboard-ban 1920x1200-as beallitasi lehetoseg. A legnagyobb elerheto az 1920x1080, na ez nem jelenik meg rendesen. De ma eljutott az agyamig hogy tulajdonkeppen tokmindegy, mert akkor ha az 1920x1080-at allitanam be akkor is 2x konverzio lenne, egyszer a box felskalazna az 1280x720-as rendert 1920x1080-ra a monitor meg ezt 1920x1200-ra. Szal a lenyeg tomoren hogy amig nem lesz 1920x1200 a menuben addig a legjobb beallitas az 1280x720, mivel a render is ebben megy (jobb esetben), aztan a monitor skalazza fel 1920x1200-ra. Persze igy a keparany nem igazi, de nincs 2x konverzio. Gondolom nehany arcade jatek azert elmehet full HDban is meg a Dashboard is mehetett volna, de le van szarva, igyis szep a kep, es jo nagy (monitorhoz kepest) a kepfelulet ami jateknal egyatalan nem hatrany. :)
Viszont eddig valahogy nem igazan jott ki hogy a tobbi jatekhoz kepest a GTA4 mennyire fura (talan csunya se rossz szo ra) megjelenitest produkal, pedig a 19" monitoron valahogy nem volt ennyire feltuno a kulombseg. Szerintem ez a jatek az ami talan szebb egy jo nagy szelesvasznu CRT TVn... :)
Nekem legalabbis a 82-es Thomson szeles CRTmen szebbnek hatott. Pal/NTSC ide vagy oda. :( -
GH5-öt is beszerválod? Szvsz kevés jó szám van benne (számomra legalábbis, de legalább 1 bondzsovvi van benne:D ) Amúgy az, hogy az avatarokkal is lehet tolni eléggé fun:D -
akkor nemértem. lehet csak nálam ien egyszerű a képlet... -
nekem mégis 3 vagy több idő letölteni egy 800 megás demot, még pcn fél óra. egyáltalán nem teljes sávszéllel jön nekem. és nem itt van a probléma mert máshol is így van, telejsen más nettel. -
Majd holnap felveszlek, ha nem felejtem el:D
Engem is bárki felvehet nyugodtan. -
ki van meg fent???
vegyetek fel
CSOCSO neven vagyok -
Landor #69913 hallod arc, ez nem a piac! :D -
haja.
de egyszerü a dolog...mivel mindenhez full elérést biztosítanak...ezért ha nem használod sávszéledet el pc-n vgay routerrel másra, akkor full sebességgel számolj.
nekem 830kb a full.
vagyis egy 1gb-os demo: 1000000:830-al... -
amugy nem értem, köcsög dashboard, game libraryba tehetnének egy sorbarendezés fület. oké, hogy a legutobb használt 10 játékot kiteszi, de mi van ha letöltöttem valamit, ami már oda nem fér, a következő meg már az abc sorrend. pff...
a másik, meg letöltéyhez tegye már ki, hogy kb mennyi idő még leér, valamint miylen sebességel jön. meg lehene csak egy picivel gyorsabb...
de biztos nincs elég pénzünk, hogy ilyeneket csináljanak. -
háát full ugyanaz...ezért bánatomra ha szeretném a végét is látni, akkor reggel kell nekivetkőznöm...:D -
persze, a live-ről letöltött, de a torrentes demó? -
Ok, a háesszed eleje, mint vélemény nekem elég, ellenben a a végét kvótaóverfló miatt kénytelen vagyok ignorálni 
thx
/*dropped
-
ez költői akart lenni.
johogy nem...:D mivel demo...még ha továbbenged is...:D -
greco #69906 Verbatim DL lemezt keresek Miskolc környékéről, max 350Ft/db áron.Ha tud vki,akkor szóljon! Előre is kösz!
-
Te próbáltad?