176898
banner
  • FuryAlpha
    te mit dolgozol kint es hol?
  • dicehater
    Urak, lányok kicsit szálljunk le a magas lóról Anglia ügyben

Nem tudom ki az az elvetemült **** aki ilyenekkel jön hogy "legszarabb mcdonci 9font/óra" ez úgy hülyeség mint hogy otthon jólér lesz x éven belül... Itt kint is kemény szopás van, sokan örülnek ha megkapják a nmw-t (5.73/h) és dolgozhatnak 40-45 órát... 9-10 font környékén jó esetben middle level manager/supervisor kaphat x hónapos training/szopás után, a Nissanoz gratula én ilyen árral 3 év alatt nem találkoztam, de tény hogy a használt gépkocsik mérfölrdekkel olcsóbbak mint otthon :(
  • Moby
    Számoltam, szoroztam, maradok. Baj?
    Szánalmas ez a totyik. Csak jelzem, olyan témában picsogtok, és csorgatjátok a nyálatokat (olyan dologra, amihez sem az itteniek, sem az innen kivándorlók nem nagyon tettek hozzá szart sem, és erre a többség legalább földrajzi helyzettől függően bárhol, itthon is képes, konzekvensen) ami a világon MINDENHOL luxus. Mi ez itt? Polfórum? Köv téma: megélhetési warez, VG vs zabálnivaló? Gratulálok. Kedvem lenne tételesen elküldeni mindenkit a pcsába, csak sajnos nem tehem meg (legalábbis itt nem). Konzollal a polcokon, aranysávos, triplaApluszpluszzos tájtlesszel csurig pakolt gamercardokkal bankszámlákat összemérgeteni kurvaszáni, és mint jelenség erősen az anyanyelvetekhez kötődik. Tegnap óta Lost Odyssey-t tolok és nekem bizony jó(mit jó, kecijó!), és ezt az általam választott helyen teszem, ami nekem szintén jó. A faszkodás helyett tudom javallani bárkinek.
    Úgyfest holnap lesz szabad 10 percem, ha nem jön közbe semmi, azt arra áldozom, hogy sajnáljam az itt élőket, a kivándoroltakat, és bárkit, aki ennek szükségét érzi.
    Itt lehet jelentkezni:
    LOL B+...
  • arty
    mert pár dolog olcsóbb? abba az időjárásba akkor se költöznék, ha kétszer ilyen jól élhetnék :)
  • MaT
    Hat akkor en leirom neked. :) En itt elek mar 2 eve Skociaban es most vett egyik baratom autot. 2,5 eves Nissan almera, tokeletes allapotban, legkondi, elektromos ablak, 1.5 sport valtozat, 2500 merfold, 3000 font...! Szamoljatok, szorozzatok. Sokkal jobb itt kint!
  • jaszy
    Ja ami elmegy a lakásra és a kajára! Annyit sem tudsz összespórolni mint itthon anyuci mellett! Azért ott sem kolbászból van a kerítés!
  • bardocz
    Jatekaim.hu hogy működik? Egyik játékhoz írtam, hogy érdekel, de a tulaj nem válaszol sok napja. Rosszul csinálom, vagy nem jelentkezett még be rá?
  • Harlekin
    Én ezekkel mind tisztába vagyok,de most nem ezen volt a lényeg!Hanem hogy olcsobb kint és lényegesen többet keresnek,és ez csak a box és tartozékai.Le se merem irni,hogy kint 1 autó mennyibe kerül!

0.98 font(0.98x320=314 ft)kint a kenyér szal ez is kicsit elgondolkodtató,de ezekbe már ne menyünk bele,mert tényleg nem ide tartozik!Lakás és dolgai viszont tényleg drágák!
  • Pacal17
    aztakurva...
  • Totti5
    Oké, viszont drágább is minden szóval azért okosan kell és ott is meg kell élni, kaját lakást és minden egyebet fizetni, de félre lehet tenni és hazahozni egy szép kis összeget.
  • Harlekin
    bizony-bizony!
  • bardocz
    Mennyi?!
    Aztán ahhoz még bölcsészdiploma se kell.
  • Harlekin
    Kint 9 font a MCdonalds órabér osszál-szorozál
  • arty
    jobban keresnek, de ez azért túlzás :)
  • Harlekin
    Arcade 48000 átszámolva!Kint 2 napi "legszarabb" kereset!!!
    Ezek a durva dolgok!!!
  • Prody
    Az árak jók. Charrden kb 16000FT ért vett új band in a box-t szállítással és mindennel és kb 2-3 hét alatt hozták neki Amazon.de-röl :D
  • Harlekin
    Ezek meg csak ugy viszonyitás miatt(árak Angliába)!
    BOX
    BOX1
  • Harlekin
    Árak?
  • Prody
    Már váltottam is Beatles képre! Szerdán elvileg már meglesz!
  • Prody
    Rock band FTW !!!!!
  • arty
    "Ha vkit érdekel thehut.com-on 14.73font 2100MS pont! (+0.99font szállítás) Ráadásul erre még beváltottam az 1 fontos kuponom, amit azért kaptam mert nem léptem be 3 hónapig!!! :D "
  • Harlekin
    Prody csak neked!!!!!

DOB
  • Harlekin
    Nekem meg azért Arcade,mert INGYEN volt,de azóta elit++!
  • Landor
    én csak azért vettem elitet, mert a fekete szín passzolt jól a többi cuccomhoz...
  • Harlekin
    "Maradt az xbox 360 "
    Ott még a hadonászás is kimarad,és azt is megunod!
    Teljesen mind 1 mit veszel boxba mindnek van gyerekbetegség, packok közt meg nincs annyi eltérés(anyagi) amit utolag is megtudsz majd venni.Értem ez alatt ha most megveszed az alap(Arcade) gépet és utolag veszed meg az elitben lévő dolgokat,nem sokkal jösz ki töbre(az éppen aktuális elit árhoz képest).Szal csak a pénztárcád fügvénye az azonnali vásárlás.
  • PoisonChihuahua
    Xbox 360 Revisions
  • baca01
    Mellesleg köszönöm Iceakosnak a 12 hó gold előfizut. Gyors és korrekt partner, pillanatok alatt lezajlott az üzlet, szóval mindenkinek ajánlom!
  • baca01
    Én itt vettem a pro gépemet és nagyon rendesek voltak, mellesleg náluk egy ezressel olcsóbb, mint amit te linkeltél. Természetesen nem ez az ezer Ft a lényeg, ott kell venni, ahol a legközelebb van és ahol a legjobb a szolgáltatás. Nem reklám céljából linkeltem be őket, pusztán tapasztalat alapján mielőtt még bárki rámförmed.
  • Petike125
    ja nem :D elnéztem valamit. akkor meg tényleg tárgytalan a 25 :)
  • Inferno
    Sziasztok !

Valaki vásárolt már ! ITT ! pontokat ?
    Mert ez nem rossz ár/pont: EU Xbox 360 10.000 points - 60 USD ( ~ 11700 Ft)
  • Unreal1942
    Mehet.
  • Unreal1942
    G25 az megy egyáltalán xboxal?
  • dzsozefo
    !!Microsoft XBOX 360 PRO 60Gb(JASPER)

Modell:
    Tartozék: Microsoft XBOX 360 vezeték nélküli vezérlő, HDMI csatlakozó, Microsoft XBOX 360 60 GB merevlemez, Microsoft XBOX 360 componens HD audióvizuális kábel, Microsoft XBOX 360 headset, ethernetkábel,
    1 hónap ingyenes XBOX LIVE! Gold
    Garancia: 1 év
    Státusz: raktáron
    Ár: 57990 Ft

vélemény?
  • Petike125
    Sziasztok!

Szeretnék kormányt venni az xboxhoz, de elbizonytalanodtam a vásárlást illetően, hogy mit hol mennyiért.

Az Xbox 360 Wireless Racing Wheel v2 dolgot néztem, mert G25-re nem szívesen áldozok 50ezer pénzt.
    Az argep.hu szerint van ahol 19ezezért lehet kapni. Nekem az az üzlet elég közel van, szóval az lenne a legjobb, hiszen az a legolcsóbb, meg a legközelebb lévő.
    Ami elbizonytalanított, hogy a bolt honlapján az van kiírva, hogy XBOX360 Wireless Racing Wheel. a "v2" hiányzik a végéről. Ezek szerint volt ennek a kormánynak egy elődje is, és lehet hogy azt árulják ők?

Vagy ez is a Xbox 360 Wireless Racing Wheel v2 és ez kell nekem?
  • Unreal1942
    Lehetőség szerin Jasperost vennék. Annak 150w a tápja.
  • abdacs
    Sziasztok!
    2 dologra szeretnék választ kapni:

1: Melyik alaplap jobb? Xeon Falcon vagy Jasper? (pár oldalon Xeon-t írtak páron Jasper-t)

2: A tápon van ilyen jelzés: 203W ez most jó? Vagy inkább a 150W-os?

Köszi előre is!
  • baca01
    Én a helyedben semmiképp sem vennék használtat, mivel nem sok különbség van az új és a használt gépek között árban.
    Ha nem használjátok a live-ot, akkor végképp elég a Premium gép.
  • dzsozefo
    A live-ot hanyagolnám... magamnak és a páromnak lenne a gép. Gondolom adott a többjátékos dolog és lehet élvezni igy is a gépet.

Flashelt 120gb elit használtan van most 59e ft ért. Mennyire reális?

• baca01
    Merevlemezre tudsz letölteni tartalmakat a Live-ról, valamint fel tudod rá installálni a játékokat, így játék közben nem pörgeti a gép a lemezt, tehát halkabban működik, és jobban kíméled a dvd olvasót.
    Ha van annyi pénzed, akkor mindenképpen olyat vegyél, amiben van hdd, tehát Arcade kilőve.
    Marad a Premium és az Elite.
    Ha elég a 60gb hdd, akkor szerintem fölösleges az Elite, ami +10ezer Ft nagyjából, szóval én a Premium kiszerelést javaslom!
  • Unreal1942
    A merevlemez határozottan jó ha van. Telepíted rá a játékot és így valamivel gyorsabb lesz a töltési idő. Kíméled az olvasó fejet mivel játék közben nem pörög a lemez. Illetve a legfontosabb, hogy lényegesen halkabb is lesz a gép.
    A packok között lényeges különbség a merevlemez léte ill mérete.