176898

-
Homaly #70424 Igen, míg jött le a demo megtaláltam ezt a 2 linket ott a digiex honlapon, én csak 1-et írtam, amit nagyon vártam (NBA Live 10), de az sikerült.....
Köszönöm a segítséget!
Nagyon, nagyon kösssszííííííí!!
Homaly -
Több demót egy dvd-re
Egy demót egy dvd-re -
baca01 #70422 Végig vittem a Beatles: RB-t story módban. :P -
Dirt 2 powaa nagyon jó játék. -
Drit 2 powaa nagyon jó játék. -
Homaly #70419 OK, köszi!
Szedtem le imageburn-t, meg jön a demo is, szedtem magyar lng file-t is imgburnhöz. Soxor láttam, hogy nem mind1 mi módon írom ki, de most már bezsongtam, és nincs agyam keresgélni, ha tudsz lécci segíts! Mit kell beállítanom az íróprogiba, hogy faszán kiírja a demot! -
Nem.Demókért nem kell fizetni,tehát nem is károsítasz senkit.Multizni nem tudsz ezzel a módszerrel,hogy letöltöd a demót.
Amikor pl mindenki a resi 5 demóra várt,a japán verzió került ki a netre és mindenki azt tolta.Vagy amikor előrendeléshez adnak kódot,amivel a demót előbb le lehet tölteni,azok is kikerülnek.
Nem kell emiatt aggódnod,nem követsz el semmiféle törvényellenes dolgot:)
Azt senki sem nézi,hogy te milyen demót játszol,milyen hozzáféréssel.
Ez akkor lenne érvényes,ha teljes játékot tolnál 1 héttel a megjelenés előtt.Akkor szoktak bannolni embereket,ha megjelenés előtt már tolják az adott gémet,de a full verzió letöltése nem azonos a demó verzió letöltésével.
Itt az oldal linkje,ahol fent van az összes demó,általában már aznap felkerülnek az új demók is,találsz leírást is a kiíráshoz.
Digiex-Feed Your Mind -
Homaly #70417 Nem véletlenül van idézőjel közé rakva a hiba szó, nem találtam jobb kifejezést, nyilván nem a legjobb, de ezt sikerült kiizadnom!
Waczkor: ha én a silver hozzáférésemmel olyan demo-t játszom, amit jelen pillanatban csak gold-dal lehet elérni akkor az nem warez? Csak kérdem! -
Xabinho87 #70416 Ez nem hiszem hogy hiba. Ha a családban nem csak egy ember használja a boxot akkor az a +1 hónap gold amiért regisztrál jó.
Köszönöm a választ. -
Nem kell,netről minden demót letudsz szedni.
Kiírod egy dvd-re és már mehet is.Ja és nem kell hozzá buherált box.
-
Homaly #70414 Remélem Neked van igazad, és nem Smithwardennek (bocsi), de nem találok sajnos sehol semmi magyarázatot arra, hogy 3 napja nem tudok regisztrálni, az eredeti profilommal meg simán felmegy live-ra, ezért keresem a választ, és beleesek netán egy téves elméletre való helyeslésbe.
Aki tudja, hogy mi a gond, az írja meg.
Kérem kapcsojja ki!
Homaly -
baca01 #70413 Én kb. másfél, 2 hónapja regisztráltam ezt az accountot és minden rendben volt!
Nem hiszem hogy ennek a találgatásnak van valóságtartalma...
-
Homaly #70412 Ez jól hangzik! :(
Valaki meg tudja erősíteni ezt az állítást??
Nem túl szimpi dolog a Microsoft részéről. Nyilván van aki ezt sportból űzte, hogy kihasználta a "live hibáját", és 3 hónapig ingyen tolta goldon.
Teszem azt, albérletben laknék, és lenne most egy új lakótársam, aki kisegítene azzal, hogy kifizeti az éves díjamat, de ki szeretné előtte próbálni a szolgáltatást, akkor mit lehetne csinálni?
De ne is menjünk ilyen messzire, veszek egy boxot, és ki szeretném próbálni a live-ot, akkor ezt magyar ip címről nem tehetem meg, mert sok volt aki fentebb említett "live hibát" kihasználta?
Hát elmennek a jó bü**********************************ba.
Köszönöm a választ, és még egyszer valaki meg tudja erősíteni az állítást!
U.i.: Valóban én is szeretném ezt a "hibát" kihasználni, de nekem csak 1 óra gold kéne, hogy letölthessem régóta várt kedvenc játékom legújabb epizódját! Ha majd sokat akarok on-line játszani, akkor előfizetek. Jelen pillanatban erre nincs igényem, szemét dolog, hogy elő kell fizetnem legalább 1 hónapra, hogy 1 héttel előbb játszhassak a DEMÓVVALLL!
Picsába!
Bocsi a kifakadásért!!!
ON
-
Utobbi hetekben, honapban korbeneztem aranylag a temaban plussz a sajat tapasztalatomat is leirom.
Sztem egy ideje (kb par honap / fel ev) Magyarorszagot blokkoltak az xboxos live regelesbol boxon keresztul.
Valoszinu hogy kiessunk az ingyenes 1 honap gold lehetosegtol...gondolom mivel sokan 3 kulon reggel 3 honapig is "ingyen" jatszottak.
Vagy mas ok miatt, ezt mar nem tudom tenyleg, csak tippelek mert konkret infot sehol nem talalni rola persze.
PCn, neten weboldalon tudsz csak regelni, de persze akkor csak silver accot kapsz es kulon kell venned a havi/eves kodokat. -
A sztereo hang a "piros-fehér" RCA-kon jön. Egy sima anya-anya RCA-jack toldóval megoldható a probléma...
Link
Egyébként NE haszálj kompozitot (ez a legszarabb), vegyél egy RGB kábelt (2-3k), hidd el jobban jársz vele (élesebb kép, teltebb színek). -
Xbox.com-on való bejelentkezés után ezen a linken tudod megnézni a régiódat.
Ez NEM változtatható meg!
A lemez behelyezése után (a dash lemez ikonján) Y-t nyomva érheted el a játék beállításait, ott tudod installálni. A lemeznek viszont indításkor és játék közben ellenőrzés végett bennt kell lennie.
Érdemes egyébként csak úgy, a felfedezés végett kicsit átböngészned a dash-t, ismerkedni vele, mert rengeteg dologra magadtól is rá tudsz jönni, ezek a kérdések pl. már vagy 100x fel lettek itt téve... -.- -
Xabinho87 #70408 Lenne egy kérdésem. Fejhallgatót (nem a konzolhoz kapott fülest) valamilyen módon hozzálehet csatlakoztatni a tvbe dugott scart csatlakozóba? (a piros-sárga-fehér végű) Próbáltam közvetlenül csatlakoztatni de nem működött. Esetleg van olyan kábel vagy átalakító amivel működik? -
Hukkan #70407 Ja és hogyan lehet az új dashboardon játékot átmásolni a winyóra? -
Hukkan #70406 Azt honnan lehet tudni hogy európai vagy amerikai regisztrációm van xbox live-ra?És ha amerikai hogyan lehet megváltoztatni -
Homaly #70405 !!!Kérlek segítsetek!!!
Egyszerűen nem tudok létrehozni második Live-os profilt a boxomon!
Azt írja a gép, hogy xbox live signup is currently unavailable. Please try again later!
Ha jól értem, ez azt jelenti, hogy nem lehet bejelentkezni a live-ra. Viszont a régi live-os profilommal bejelentkezik simán!
Nem értem, mi a hiba!
!!!Kérlek segítsetek!!!
Üdv:Homaly -
xBalázsx #70404 hello!
van 1 tp-link routerem és úgy akarom csatlakoztatni az xboxot a netre de azzal nem megy!
viszont ha az adslmodemből dugom rá a kábelt akkor minden oké.
tudna valaki segíteni hogy mit kéne beállítanom?:)
előre is köszi -
Landor #70403 a "37 papír"-ra nem tudtam kihagyni :ÐÐ -
Oké :DDD -
Landor #70401 a4-es papírlapomat hasonló típusú audi személygépjárműre cserélném! -
37 papír postával együtt. A Dirt 2 pedig kibaszott jó játék lett, nem csalódtam benne
-
piamania #70399 Ha szabad kérdezni,ez mennyibe fájt? -
remek választás
-
Aztán csak óvatosan...tod a közút veszélyes üzem! -
-
-
Megjöttek a drágaságaim :)
-
Iceakos #70393 Eladó X-Box LIVE kódok, MS Pontok...
Egy kis árcsökkenés néhol..:)
XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
2200,-
XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
4500,-
XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
8800,-
Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
3000,-
Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
6200,-
Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
11500,-
Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
4900,-
Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
10500,-
Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
4800,-
Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
9000,-
Playstation Network Card $20 (USA)
5500,-
Playstation Network Card $50 (USA)
11800,-
2000 Wii Pont UK reghez (UK)
5800,-
2000 Wii Pont USA reghez (USA)
5800,-
60 Napos WOW kód (EU)
6300,-
60 Napos WOW kód (USA)
6300,-
Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..
-
Tex Murphy #70392 Nekem is volt ilyen.
Van egy kerek alakú gomb a gépen, a memória kártya hely mellett, és van egy kis gomb a kontroller tetején is. Az LB, RB gombok közöztt.
Nyomd meg egyszerre őket egy kis ideig, vissza fog jönni a jel, mert elvesztette. -
SADNESS :D
owned kkthxbai -
hátezzz... remélem megtartod a szavad, és többet nem írsz ide:D -
duka10 #70389 köszi hogy rólam beszéltek
csak egyvalamit had mondjak el ez a haverom accja és azért ezen írtam mert nekem nincs accom az SG-n! Ja és miért itt kérdeztem warez dolgokat?? Mert visszaolvastam még 2006-os hozzászolásokig és ott segítettek mindenkinek de ti nem ilyenek vagytok látom! Meg nem találtam warez forumot de egy biztos hozzátok se írok többet mert amit rólam írtatok az megmutatja milyen emberek vagytok !!:D -
multizás xbox-on, INGYEN -
Oh, hát igen, az ilyen színvonalú embertől nem is várok mást, aki a káromkodáson kívül nem ért máshoz. Ráadásul a helyesírása is tökéletes. -
Nézzétek meg, hogy miért kapott ennyi ! -t :D
Aztán gondolkozzatok el, hogy miért nem látta meg a logó warez feliratot és hogy csak azért is miért kérdezett... -
amdrula #70385 Hentesnél veszed az xboxot? :D