176898
banner
  • Beowulf
    Akkor most már minden világos így...
    Az jó ha fel lehet telepíteni a játékokat, így akkor tuti, hogy merevlemezeset veszek.
    Köszönöm a gyors választ!
  • bardocz
    Hello!
    Én mindenképpen merevlemezest vennék, mert így letölthetsz rá különböző tartalmakat(demok, filmek, videok), és a játékokat feltelepítheted a gépre, ami azért jó, mert csökken a töltési idő, halkabb a gép, kevésbé melegszik, és nem utolsó sorban kíméli a dvd-t.
  • Beowulf
    Üdv!
    Olyan kérdésem lenne, hogy melyik xbox360-asat érdemes megvenni?
    A merevlemezeset vagy a merevlemez nélkülot? Nem igazán tudtam rájönni, hogy mik az előnyök és hátrányok...
    El tudná magyarázni nekem valaki?
    Köszönöm!
  • Waczkor
    Innen letudjátok majd szedni,már tölti fel a srác.
    Forza Motorsport 3 Demo
  • dienesoft
    Nekem is. Unokaöcsém (4 éves) Forza 2 rajongó, ezért meg egyenesen megőrülne (ha tudná hogy jön, még nem mondtam neki). Tudom, most ráfogom a kisebbre :D...de tényleg kell.
  • Prody
    na megvan a beatles végre!:@ :D
  • Petike125
    #70729[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1116192007&no=70729]#70729[/URL]
  • amdrula
    Ott van a hatalmas logójában, hogy FREE UK delivery, azért.
  • Miley Cyrus
    www.xboxklub.hu

Itt kérdezd meg!
  • Kiscsavo1
    Senki se tudja h mi lehet a baj a játékokkal?
  • Miley Cyrus
    A free delivery, az ingyenes kiszállitást jelent...akkor miért 300ft/db?
  • arty
    (24 órás akcio!)
  • arty
    sok játék 2000-4000ért

(posta 300ft/darab)
  • Evogordon
    Egyébként tudja valaki hogy kell kitörölni az achievement listában azt a játékot amit csak egyszer betettem a boxba és ott maradt de nem kaptam még egy acsi se belőle szal 0gs-es..
  • Evogordon
    Hát ezt a forza 3-at lehet kihagyom az életemből.. Rengeteg minden nem tetszik benne pl a belsőnézet olyan mintha a sofőr előre lenne dőlve jó hogy le nem fejeli belülről a szélvédőt. Aztán a sofőr mintha le lenne fixálva kanyarodásra, ütközésre, gyorsulásra se moccan meg.. Meg hát ez a sima kör verseny se nekem való.

Mentem vissza dirt2-őzni
  • arty
    szoljon aki meglátja neten is ;) (ftp, http, torrent)
  • Evogordon
  • zaki
    liveról már lehet szedni a forza3 demot
  • arty
    (ok, én azt hittem, hogy a game library-s törlés a mentéseket is viszi... :) )
  • AntiHero
    Far Cry 2 - 4,5k (Postával!)

Dirt 2 - 11k (Postával!)

(PAL, karcmentes, tokkal és kis füzettel)
  • PoisonChihuahua
    A vezetéknélküli kontrollerhez alapból semmit sem adnak (Ja de, 2 alkáli Energizert :).
    A "puttonyt" külön lehet megvenni, de nem kötelező, mert lentebb írtam, hogy 2 AA-s elem-foglalata van a kontrollernek, magyarul ha van 2 db AA-s alkáli elemed vagy akkumulátorod, akkor azt is beletehet, de alapból semmit sem adnak hozzá, se töltőt, se az általam csak "puttonynak" nevezett akku-t. Ezeket külön lehet megvenni (Play & Charge Kit).
  • akyyy
    egyre többet dolgozok, 1 hónap múlva meg is kapok a fizut, amiből bőven fogja futni cod-ra meg goldra számításaim szerint:D sőt ha ez így megy tovább, lesz ebből forza 3 is akár, meg még kitjda, minden jó:D
  • HEMAXXI
    De alapból a vezetéknélküli joyhoz a "puttonyon" kívül adnak valamilyne töltöt vagy mindenképp külön kell megvenni?
  • PoisonChihuahua
    Itt nem hiszem, hogy sokan szétszednék a boxukat, látogass el inkább ide.
  • PoisonChihuahua
    A vezetéknélküli kontroller két AA-as ceruzaelemmel megy. Ha AA-s akkumulátorod van, akkor töltsd fel azt, ha MS féle (vagy utángyártott) "puttony" (Link) akkor ahhoz mindenképp kell a Play and Charge kit vagy a dokkolós töltő.
  • PoisonChihuahua
    Pont fordítva.
    Ott érdemes törölni, ahol installáltuk (Game Library, Game Options pl.), ha a Memoryban törölgetünk, éppen akkor áll fenn annak a veszélye, hogy mellényúlunk.

Link
  • HEMAXXI
    Azt szeretném kérdezni hogy hogy működik a vezeték nélküli joy töltése (ha nincs hozá ilyen játék közbeni töltő)???
  • bardocz
    2 dvd-s játéknál lehet azt, hogy csak az egyik dvd-t telepítem fel, és majd amikor kell, akkor a másodikat?
  • Waczkor
    Multihoz mindig kell gold.
  • Petike125
    kössz szépen!
  • Tgdt159
    Sziasztok!
    Korábban már írtam xbox 360 olvasófej kérdésben!
    A helyzet az hogy szétszedtem a boxot egészen az olvasó fejig! Amit tapasztaltam: ugye nem olvassa a lemezt csak kattog. a "pálcákon" az olvasófej a lemezközepétől a távolabbi oldalon van. Amikor ráhúztam a lemezre(kikapcsolt állapotba), majd bekapcsoltam a lemezt beolvasta. Jó is volt 3 napig, de ma.....
    Az olvasó fej megint "ki" ment. Az előző eljárás után megint jó, de meddig??!! Próbáltam már műszerolajozni a pálcát de nem az a baja!
    Választ kérek ötletet, javítási tippet, esetleg olyat is amit én megtudok csinálni! Ha én nem tudnám akkor a hiba nevét !

THX
  • haaszkrissz
    Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy szükséges-e a Gold előfizetés ahhoz, hogy tudjak multizni a Call of Duty szériával?
  • arty
    ha nem ott törlöd, ahol installáltad, akkor nem

a memory opcio alatt kell törölni a felinstallált adatot!
  • Bogyi007
    Mi francért csinálja bizonyos időnként a mygamercard azt hogy game privacy setting enabledre rak?
  • Kiscsavo1
    Hello lenne egy kérdésem.
    Amikor berakom az X360-ba a sima Xbox-os játékot akkor nem inditja el hanem kidob egy hibaüzenetet.Mit csináljak hogy elinduljon a játék?
    A patch fönt van és a játék kompatibilis de csak az eredetit viszi. Előre is kösz.

• Bogyi007
    Wolfenstein demo mától a Goldosoknak!
  • Bogyi007
    Jaja nálam is volt valami update, de így elsőre nem sok változást látok (voltaképpen semmit) vagy a holnapi Forza3 demó miatt kellett valami frissítés?
  • PoisonChihuahua
    Ha helyesen törlöd akkor nem.
  • Petike125
    Ha vinyóra másolt játékot törlök akkor ugye nem fognak törlődni a mentések meg hasonló dolgok?
  • Iceakos
    Eladó X-Box LIVE kódok, MS Pontok...

XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    2200,-
    XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    4500,-
    XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
    8800,-

Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    3000,-
    Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    6200,-
    Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
    11500,-

Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
    4900,-
    Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
    10500,-

Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
    4800,-
    Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
    9000,-

Playstation Network Card $20 (USA)
    5500,-
    Playstation Network Card $50 (USA)
    11800,-

2000 Wii Pont UK reghez (UK)
    5800,-
    2000 Wii Pont USA reghez (USA)
    5800,-

60 Napos WOW kód (EU)
    6300,-
    60 Napos WOW kód (USA)
    6300,-

Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..