176908
banner
  • Unreal1942
    Hát ez elég lehangoló vélemény. Én azért kíváncsi vagyok mások véleményére is. Illetve majd ki is próbálom.
  • Moby
    Most hogy már nekem is jár, kipróbáltam a forza3-at.
    Egy szó: ÚRISTEN! Ekkora szaradék foslékot összekalapálni, és ekkora vergődést rittyenteni köré, ez szinte már művészi. Nem az a baj, hogy a t10-es srácoknak senki nem küldött 1 példányt a "kinetika 21 nap alatt- kezdőknek" című kiskönyvből, nem az, hogy (grafikailag) sokszor semmilyen kapcsolat nincs a kerekek és az út között, nem a moslék belsőnézet, ahol is tokától-bokáig gipszben ülök, még csak nem is a szégyenteljes hangok, ami ráadásul csont ugyanúgy szól minden nézetben (ami tonképp mind1 is, úgysem akarok "beülni"). Nem. Mindezek mellett még majdnem élvezem is a játékot. MAJDNEM, de minden másodpercben bűzlik az egész attól, hogy azért nem olyan a belső nézet, azért nem úgy viselkedik az a szar alattam, ahogy kéne, azért nem olyan SEMMI, mert minden alá van rendelve annak, hogy telibe legyen verve az egész a csimbummcirkusz shaderekkel úgy, hogy mindez 60fps-el fusson (ami persze bitangjó is, 60fps for prezident, nem itt a baj), mer loholni kell a gétéöt után, ami így olyannyira nem ment, hogy az egész egy hónajlszagú erőlködés csupán, féknyomos alsógatyában, karikás szemekkel, nem több. De az legalább 60 fps-el...
    Ellenben teli lehet verni a médiákat a fotómódos tesszelált modellekkel. A 4-re talán játék is lesz mögötte (ha belátja a t10, hogy ők nem a polifóni, de ettől még lehet használhatót is csinálni).
    Rohadtul dühös vagyok.
  • Strip
    és ha csak a single-t hasonlítjuk össze?
  • Miley Cyrus
    GoW2-ben többen játszanak online...
  • Strip
    szerintetek melyik játék a jobb Greas Of War 1 vagy a 2 ??
  • Ewergo
    Ez akkor igaz ha a gyártó felöl nézzük....ugy valoban menö a cucc. De mi halandók ideát vagyunk. Hogy mekkora flash védelem van a szekérben, játék szempontjábol nem oszt nem szoroz...legalábbis annak aki nem warezol.
    Zúzós belsö ide vagy oda, most ez a széria (PS3) nem igazán tarol. Az okokat meg lehet elemezni.!
  • raven87
    Tatabánya :)
  • Prody
    merre laksz?
  • sztenli
    Mekkora jó vagy már. :D köszi.
  • bardocz
    Még egy kérdés, ugyebár most minden a HDD-n van tárolva, a mentéseimet átrakják majd az új gépre?
  • Landor
    íme
  • Moby
    Nem, nem ezért, az foskuckó kereken pontosan így működik (és nem csak a konzolok), de ebbe kár és felesleges belemenni, még akkor is ha ez a homebrew kódok futtatás szempontjából sokkal érdekesebb mint a másolt szarok futtatása miatt (ahhoz ráadásul mindez irreleváns).
  • Miley Cyrus
    Hehe
  • bardocz
    Királyság, köszi!
  • Evogordon
    Nem probléma ha nincs doboz.. Be kell regisztrálnod a gépedet egy oldalra (majd ha megtudom be is írom hogy hova) Felhívsz egy csajt aki elmondja mi a teendő ő megnézi a boxod sorozatszáma alapján hogy van e még 3 ledre szóló garancia aztán jön egy futár ingyen viszi ingyen javítják és igyen hozzák is fasza dobozba..
  • PoisonChihuahua
    06 80 018590
  • PoisonChihuahua
    "Néhány szó a PS3 védelméről.
    A PS3 elég komoly,és bonyolult védelmi rendszert használ,ami megakadályozza és felügyeli,ha a gép összeomlik.Ha ez megtörténik a gép (panic mode-ba) vált,ahol még mindig képes felügyelni,hogy mi is okozta ezt,és megakadályozza,hogy ismeretlen kód fusson rajta.Magát a rendszert Hypervisor-nak hívják,amely a legfelsőbb utasításokat adja a gépnek.Ezen keresztül megy át az összes kód.Így a PS3 töbször is teszteli milyen kód fut akár játékközben,akár játékon kívül,illetve Sevice mode-ban,vagy más üzem módokban,amiket még nem sikerült azonosítani.Ez a rendszer ellenőrzi és fogadja el a Sony által készített kódot is,amit még SOHA SENKINEK nem sikerült reprodukálnia.
    Lényegében egy képzeletbei létra legmagasabb fokán áll a Hypervisor,ahonna mindet tud felügyelni.Ahhoz hogy egy kód eljusson ide,több létrafokon(ellenörzés)kell felmásznia.Ha ezeken sikerül feljutni a gép végre hajtja a kód jelzés ellenőrzését(hitelesítését).Ahogy ez megtörtént,és minden rendben zajlott(a kódot hitelesíti a gép),akkor állhatsz a létra legtetején(lényegéb csak ezek után dolgozik a PS3-on belseje).Viszont azt ne felejtsük el,hogy a Hypervisor mindent képes ellenőrizni,és ezt még senkinek nem sikerült kiiktatnia.
    Nagy vonalakban ennyi lenne."
    -PsPfilez-
  • bardocz
    Jah és lehet doboz sincsen, anyámnak mániája, hogy minden garis cucc dobozát ki akarja dobni, amit jóesetben meg tudok akadályozni, rossz esetben meg nem -.-
  • bardocz
    FUCK YEAHH!

3 ledes lett a gép, és nincs semmi hibaüzenet. Ugyebár erre van 3 év garancia, de lehet a papírjai nincsenek meg. Így is lehet érvényesíteni? Elvileg két éves, de lehet elmúlt már 3, ezt nem tudom. Hova is kell telefonálni, hogy csókolom, tessékmár kicserélni, ha még érvényes rá a gari. Tudom, hogy van ahol javítják, de ha ingyen megcsinálják, akkor inkább azt választanám:) A rohatt kúrvája pont akkor romlott el, amikor szedtem le a forza 3 demot, úgyhogy azt nem tudom kipróbálni.
  • sztenli
    kérhetek a logomba egy gamertagot kedves uram, nagyon megköszönném.
    a gamertagom pedig: Rhaennorr
  • raven87
    Fizetek 2 sört annak aki megcsinálja nekem a GH3-ban a Sklipnot-ot meg Muse-t Mediumon 5 csillagra. Már csak ez a 2 kib*szott szám hiányzik az achi-hoz, de 4 csillagnál jobbra nem tudom megcsinálni egyiket sem.
  • Harlekin
    Ez nem másság,hanem érdem mivel ők megtudták oldani ezt is,tehát jobb!
    Az hogy megkérdezik nem ugyan az mint a lehetőséget vitatni.
  • Miley Cyrus
    "Házigazda: Istencsászár"
    Nemértem.:S
    Más:
    Playstation Vs. Xbox
    Itt lehet vitatkozni
  • Unreal1942
    Mér nem lehet felfogni, hogy itt nem lehet warezzel bűvészkedni? Főleg nem ilyen stílusban nem. Értelmesen vitatkozni meg lehet máshol, ha van kedved hozzá.
    Mondom mindezt úgy, hogy köztudottan én boxra nem vettem eredeti játékot és nem is nagyon fogok.
  • Landor
    nem... TopikHázigazda a neve..
  • Evogordon
    Látom a PS3 topikban és téged cinkelgetnek ezzel a flash dologgal..
  • Miley Cyrus
    Kuss a neved.
    És van cfw ps3ra te szerencsétlen...
  • Totti5
    2 nap alatt annyi baromságot hordál körbe hogy más 10 év alatt nem lő ennyi öngólt, de most már jó lenne leállni és hanyagolni az sgt, még csíra vagy ahhoz hogy ida irkálj, neked inkább a pécés wérpista warezos topikok valók, ez a fórum túl nagy szelet neked egyenlőre
  • avengir
    Nyilván pct és tvt se vettél volna
  • PoisonChihuahua
    Látom már megint itt magyarkodik az aljanép...

"ha nem lenne egyik konzolra sem warez nemis vettem volna konzolt..."
    Ez eddig mindent üt! Ki lehetne rakni bannerba... '-.-
  • ktomi22
    személy szerint meg:
    egyiken se fogok warezolni, ...
    xbox szimpatikusabb mint ps3 ..bár xbox minőségileg nem éri fel a ps 3at ..szerintem...
    lehet hogy ez a jobb vagy az a jobb..mindenki azt vesz amit akar, akár mindkettőt..ha pénze engedi, van aki warezol, van aki nem..nemmindegy?...
    lényeg hogy ki van írva topicra is, meg egész sg ről is tudni... hogy nem wareztémájú.... dehát szerintem mindenkinek más a fontos, .. és .. leszarom.. gondoljátok tovább a papolást.... szerintem ez a tény...
  • simon7108
    és az miért jobb hogy nincs rá warez?:Dszemély szerint ha nem lenne egyik konzolra sem warez nemis vettem volna konzolt...
  • Miley Cyrus
    Egy régi ps3 fwre van flash, beis linkelték tegnap holvan...:)vagy ma..
  • Landor
    aaa köszi :Ð
    (ekkora baromságot:D)
  • Ewergo
    Ez a "Tehát ebbe is jobb a ps3" helyett inkább "ebben is más a ps3" a megfelelö kijelentés.
    És az se más tészta hogy a ps3 topicban nem néha, meg kérdezik hogy van e már rá flash vagy kilehet e chippeltetni.
  • Zsoltika 007
    És ez felhasználói szemszögből engem hol érdekel? Nekem szerinted ez szempont ha konzolt veszek és eredetivel játszom?
  • Moby
    "de az is lehet am hogy az ocsem 175w tapjat dugtam ra egyszer..... "
    A világon semmi nem történik. A nagyobb teljesítményű tápokat nyugodtan használhatod az újabb gépehez, fordítva nyilván nem, de nem is tudod, ezt garantálja a tápcsati kialakítása(forward compatible, backward non-compatible). Ha még garis, kérjetek újat az ms-től, vagy vadásszatok le egy 203Wattost, az mindenhez jó.
  • CSOCSO
    faszom kivan... haverom gepebe be akartam tenni az XCM hutest es utanna nem mukodott a gepe.. visszatettem az eredeti hutest megint jo volt.. erre vissza adtam neki es most aszondja nem jo.
    hdmi-s gepe van a 150w os tappal.

erre hazahozom es ahogy bekapcsolom a tap ledje pirossa valik.

de az is lehet am hogy az ocsem 175w tapjat dugtam ra egyszer.....
  • Harlekin
    Nem kérdezheted komolyan!?(A ps3 a mai napig is csak kizárolag eredeti gameval megy)Nincs küzdés a warezal a forumokon,mert nem létezik!
    Tehát ebbe is jobb a ps3!
  • Landor
    miaz?