Most hogy már nekem is jár, kipróbáltam a forza3-at.
Egy szó: ÚRISTEN! Ekkora szaradék foslékot összekalapálni, és ekkora vergődést rittyenteni köré, ez szinte már művészi. Nem az a baj, hogy a t10-es srácoknak senki nem küldött 1 példányt a "kinetika 21 nap alatt- kezdőknek" című kiskönyvből, nem az, hogy (grafikailag) sokszor semmilyen kapcsolat nincs a kerekek és az út között, nem a moslék belsőnézet, ahol is tokától-bokáig gipszben ülök, még csak nem is a szégyenteljes hangok, ami ráadásul csont ugyanúgy szól minden nézetben (ami tonképp mind1 is, úgysem akarok "beülni"). Nem. Mindezek mellett még majdnem élvezem is a játékot. MAJDNEM, de minden másodpercben bűzlik az egész attól, hogy azért nem olyan a belső nézet, azért nem úgy viselkedik az a szar alattam, ahogy kéne, azért nem olyan SEMMI, mert minden alá van rendelve annak, hogy telibe legyen verve az egész a csimbummcirkusz shaderekkel úgy, hogy mindez 60fps-el fusson (ami persze bitangjó is, 60fps for prezident, nem itt a baj), mer loholni kell a gétéöt után, ami így olyannyira nem ment, hogy az egész egy hónajlszagú erőlködés csupán, féknyomos alsógatyában, karikás szemekkel, nem több. De az legalább 60 fps-el...
Ellenben teli lehet verni a médiákat a fotómódos tesszelált modellekkel. A 4-re talán játék is lesz mögötte (ha belátja a t10, hogy ők nem a polifóni, de ettől még lehet használhatót is csinálni).
Rohadtul dühös vagyok.