176898

-
De ugye ez csak egy sima update?:S
Nemfogja elcseszni a flash-t ugye?
bocs h ilyen fasz vagyok:S:D -
Ahogy kb. itt leirják. -
Szoval ugy kezdtem hogy "...még labdába is rughat ...". Ehez képest egyeseknek elég rosszul sikerült a 7végéjük ha ezen kiadnak.
Csak azt megnéztem volna hogy COD4-ben pl. hogy cipelik a sebesültet és közben rohannak és lövik az ellent vagy Csernobilban hogy mennek megállás nélkül.
Na ez jo volt igy a nap végére.
-
Helo!
1 kérdés:
Letöltöttem a '$SystemUpdate_Fall08.zip'-et, ezt ha felmásolom pendrivére és bedugom a boxba csak simán telepitem? -
Teljesen mind1,mert az Operation Flashpoint hamarabb jön,mint a CoD.
Amúgy meg az hogy kinek mi jön be,az nem számít.A CoD MW2 le fog söpörni mindent,esélye sincs az OP-nak vele szemben,se a BF-nek.Nincsenek is egy kategóriában,mert míg az előbbi kettő nagy nyílt terepre,járművekre koncentrál,addig a codban mindig csak kis területeket kapunk meg,nincsenek vezethető járművek nagy mennyiségben,tény hogy oda kell figyelni a pályákon,de ez nem taktikázás.A story vonal is különbség.
A CoD azon túl hogy jó lesz,ami a másik két játékra is igaz,hatalmas előnnyel indul:a név,eddigi codok eladásai,főleg a cod4,a cod5 csalódás volt sokak számára és ezért még nagyobb várakozás előzi meg az új "igazi" cod folytatást.
Teljesen felesleges emiatt egymás torkának ugrani.
Mindenki választhat,melyiket veszi meg. -
simon7108 #71156 ja énis ezt mondom:D
ja és igen végig vittem a COD 4 et és mondhatni csak mentem és lottem mert gondolkodni nem kellet!
a taktikai FPS az olyan mint a Rainbow Six ek az OF ek meg az arma-k szoval kell gondolkodni!és az osszes COD arcade lovoldozos a BC 1 ill 2(lesz)azok már valmivel realisztikusabbak de még mindig nem szimulácio mint a OF és az ArmA
szoval ha a MW 2 ot osszehasonlitod a OF el az olyan lenne mint ha pl valamelyik NFS-t osszehasonlitanád a Forza 3 al vagy a GT 5 tel! -
A Modern Warfare 1 és 2 az aranymázas árkádos észnélküli cséphadaró, a Bad Company 1 és 2 ill. az Operation Flashpoint 2 már inkább taktikai, amolyan "harci szimuláció", persze ezek is csak játékok, nem kell szó szerint venni a szimuláció szót. Olyan ez mint az autós stuffok közötti arcade<->szim. különbség. -
Igen valóban kihagytál valamit még pedig végig tolni a COD 4-et. Ha te csak mész és lösz gondolkodás nélkül, nem juthattál messzire.
Az OF2-vel meg gondolom még senkisem játszot legalább is a teljes vezioval nem. Ugy hogy csak ovatosan ezzekkel a kijelentésekkel. -
Eladó: Dirt 2 - 9k
(PAL, karcmentes, tokkal és kis füzettel)
Valaki vigye már el:D -
simon7108 #71152 jah annyibanh asonlitanak,hogy háborus és FPS de másban nem!
a COD miota taktikai?:Dnincs benne semmi taktika csak mész és losz...
Grafika egyértelmuen sokkal jobb az Operation Flashpoint 2 ben a mozgás is életszerubb!a COD 1 arcade lovoldozos játék a Operation Flashpoint 2 harci szimulácio!reális a mozgás és a fegyvermozgás is!
nagyjábol ennyi:)de lehet valamit kihagytam! -
hé, ki mondta hogy aggódok miattad? írtam vhol?
ennyi erővel kösz, hogy le akarod szopni a pöcsömet, de megleszek, köszi -
Mind a kettö FPS, háborús, taktikai,...! És én a grafikára és a mozgásra értettem.
Akkor szerinted mi az az irtózatos nagy különbség a kettö közt? Ha most a történelmet emlited, "köszönjük Emese"
-
simon7108 #71149 azt leszámitva,hogy semmmi hasonloság nincs a 2 játék kozott:D
teljesen más kategoria!esetleg majd olyan lesz,hogy MW2 vs BC 2:) -
Ez a Operation Flashpoint 2 még labdába is rughat a COD 4 mellett.
-

ha működne, király lenne:D beülnék hátra oszt vezetném a kocsit:D -
Majd felhívom őket, és én is végigjárom ezt az utat. Nem jó ez így doboz nélkül:) -
Most komolyan, számít ez? Úgyse tudod cserélni, ez konzol fix konfiggal, nem PC.
Egyébként itt megnézheted a 360 adatait. -
Jut eszembe: Brütal Legend demo. Jópofa, humoros, egyszerű, szórakoztató. Egyszer a távoli jövőben, vg aszály közepette, unaloműzőnek jó lesz :) -
Támadnak a szakemberek, fusson ki merre lát!
-
Nálam is ugyanez történt.Azóta már szervizben van a box.
Én is beregeltem a boxot,majd felhívtam a számot,ahol elmondták hogy 3 ledes hibáknál a honlapon is leadható a javítási kérelem.
Megcsináltam,leadtam ott,pár sorban le kell írni a hibát.Majd várni az e-mailt.
Aztán jön a másik e-mail a ups-től a szállítási címkével.
Ezután fel kell hívni a ups-t és időpontot egyeztetni és jön a futár. -
Akkor oké, angolul lehet tovább tartana megérteni egymást, köszi! -
Sokat nem, de eleget... :(
A Forza3 csalódás sajna számomra is (grafikailag felturbózott, de tartalmilag gyak. egy Forza2), bár engem sose érdekelt, de amekkora csinnadratta volt körülötte (megjelenés előtti kamu képek, szokásos pofátlan "ezzelajátékkaltörténelmetírunk" MS marketing, stb.), gondoltam, na erre érdemes lesz figyelni, de nagyobb volt a füstje mint a lángja. GT klón.
Ettől még egy kellemes autós szim., de semmi olyan nincs benne amitől nagyban eltérne az eddigi autós stuffoktól és arra késztetne, hogy azonnal rohanjak megvenni és ilyen perspektívából inkább elvagyok egy Forza2-vel vagy egy NFS-sel (Shift pl). -
Igen magyar nyelvű, de hogy helyileg Magyarországon van-e azt nem tudom. Zöld szám, szal vezetékes telefonról ingyenesen hívható, mobilról nem tom mennyi. -

Mint leirtam nem érdekel a box annyira se méltatom,hogy gondolkodjak rajta,hogy mi lesz.Ha nem igy lenne nem szedtem volna már szét vagy 10 szer milio darabokra,és reszeltem meg furtam volna!Nagy álltalánoságba irtam,hogy ez a jelenség létezik,de persze annyira öröm mindenkinek,ha 3 ledes lesz a gépe,hogy szinte már várja!Annyi lelkes user volt itt aki pezsgőt bontott ha ez történt!
Tehát köszi az aggodást miattam,de simán tulfogom élni!! -
piamania #71137 Meg kell mondjam,először nekem se tetszett a Forza3,de aztán egyre többet játszottam vele és meg tetszett,így megérett arra,hogy az első játék legyen,amit megveszek az Xboxomhoz. -
Játszottál egy demoval? És osztod az észt mint őrült. Gondolkodjál már. Majd próbáld ki a teljes változatot és az alapján ítélj. A demok az ilyen játékokból se mutatnak meg sokat... -
Tényleg, ez magyar ügyfélszolgálat? -
Strip #71134 Menyi memoria van egy xbox 360-ba (nem a videókari memoriára vagyok kiváncsi hanem a RAM memoriára)? :) -
dögös, csak egy baj van vele. megindul és a box összekarcolja a lemezt:D -
Stilszerüen akkor má egy amerika kocsiba kellett volna tenni....!
-

-
én inkább a kocsiba tennék kontorllert, hogy azzal lehessen vezetni, :D néha már a kormányt is úgy fogom.
-
Landor #71129 ha nagyon pattogsz akkor olyan script a topicba, ami automatikusan elrejti a hozzászólásaidat. van még kérdés? nincs?
-
rudymester #71128 Az ingyenes helyszín DLC-k leírásából ítélve, csak arra jók, ha valakihez beállsz csatlósnak online, akkor mehetsz vele ezekre a szigetekre. -
Nem ingyenes, csak 1-2 cuccot kapsz aztán ha mondjuk elakarsz menni a szigetre ( Lugaskői kikötő a hyíd alatt ) ott lesz egy fószer hajóval és ha megvetted a DLCt akkor mehetsz vele, ha nem akkor nem. -
simon7108 #71126 na leszedtem a Fable 2 2 ingyenes DLC jét de hogy tudom mukodésre birni?:D
mert nem találom sehol vagy csak simán elinditom a játékot és megy?nemkell felrakni meg semmi? -
kar :( -
Nincs. -
Nincs. -
a Forza 2-be van rally?