176898
banner
  • Bogyi007
    Ezen ne parázz én Manchesterben lakom elméletileg csak valahogy mégis mindig a Kelebiai vasútállomás közelében kötök ki. :D
  • Bogyi007
    Kispajtás mivel a topic legtetején nagybetűkkel ki van írva hoigy warez tilos így éppenséggel a te okfejtéseid a nagybetűs Offolások.

Az hogy egy Xbox360-as játék hol mennyiért és milyen kiszerelésben kapható az éppenséggel nem Offolás.

• AntiHero
    Eladó (valaki vigye most már el:D):

Dirt 2 - 8,500ft

Left 4 Dead - 5,000ft

Mind 2 játék: (PAL, karcmentes, tokkal és kis füzettel)

Posta megoldható!
  • Miley Cyrus
    Nem feltétlen...

Jo nemazért, de már 2oldal arrol szol hogy a forza 3 demo+hunsub+livekodok+csehország+szlovákia...
  • Ewergo
    Halo ODS igy a közepe felé tartva, ö...játszható.
    Ugyan nem üti meg a Halo 3 szinvonalat, de megéri megvenni.
  • Bogyi007
    Végre sikerült összehoznom a laptopomat az X360-al. A WMP 11 is látja a gépet, bár a könyvtáraimat még érdekesen látja csak a C meghajtósakat kajálja egyenlőre a D: könyvtáron levő tartalmakra rá se hederít (azaz néha igen néha nem)

Valamint az Eset Smart Security 4-et is ki kellett kapcsolnom hozzá hogy menjen a kapcsolat pedig én szeretném ha menne közben valamint a Livera sem enged fel.

Ebben tudtok segíteni hogymit kell még beállítanom?

A laptop wifiről kapja a net
  • Prody
    Nyugi... igazad van, csak ez a Miley egy hülyegyerek. Meg kell szokni ezeket a világtalan lámákat
  • simon7108
    ez most miért off?xboxos játék...
  • PoisonChihuahua
  • Miley Cyrus
    Te..nemazért, de milenne ha nemis vennéd meg?
    Nemlenne tele offolva a topic...hüü:)
  • PoisonChihuahua
    Az összes PAL területen kiadott Forza3-on nagy valószínüséggel van magyar nyelv is. Annyi a különbség, hogy a manual és a borító nem lesz magyar.
  • simon7108
    thx szoval akk teljesen mind1,hogy hol veszem meg lesz rajta magyar nyelv is?!
    akk igy nekem jobban megéri:Pés legalább kiprobálhatom a Forza 2 ot is:D
  • signs
    Hali,
    van valami jó kis Vga switcher, ha a delikvens egy monitoron használja a pc-t, és az xboxot? Egy ilyen eszköz ront a képminőségen?
    Köszi, üdv
  • shevsenko7
    köszönöm szépen...azt a nagyokost meg agyon verem
  • PoisonChihuahua
    Semmit se kell csinálni, berakod a lemezt és megy. Csak egy HDD-re van szükséged és LIVE-ra, bár ez utóbbi csak a frissítések miatt kell, szal nem kötelező, de jobb ha van. Nem minden Xbox cím játszható 360-on, itt a kompatibilitási lista.
  • bardocz
    Gúgli mapszon kattintgass, ha megvan az irányító szám, csak rákeresel, találomra kiválasztasz egy utcát, és kész is:) Telefonszámot meg a gúglin keresztül tudsz keresni úgy, hogy beírod az irányítószámot, és keresel valami boltot, ami ott van.
  • shevsenko7
    hello az lenne a problémám h egy haver arrol beszélt h át kell konvertálni valamit h lejátsza az Xbox360-om a sima xboxos játékokat.Ha valaki tud erröl valamit akkor irja le plz...ty
  • detoxic
    Az én gépem tegnap utazott futárral ide.

Remélem 7 végére hazaér ;)
    Sztem ne kisérletezz házilag.
  • CharrDen
    Köszi IceAkos-nak a gyors és korrekt üzletet. Csak ajánlani tudom. Emellett tudna valaki adni egy Londoni címet?:) Ahova regelhetném magam? Csak nem fogják leellenőrízni. Most megadtam london, valami random irányitoszámot meg a saját mostani utcámat. Nemrég hallottam, hogy sokan "laknak" egy londoni mcdonalds-ban
  • Miley Cyrus
    Ne csináld házilag.
    Van 1-2mod de csak elbaszod.
    (tekerd törölközöbe és süsd meg..2led aztán kikapcs).
    De inkább vidd szervizbe ahol NEM CSAK FELMELEGITIK 8KÉRT HANEM UJRAGOLYOZZÁK!
  • Hukkan
    Na mostmár teljesen meghalt a box...
    Nemtud vki leírást a 3 led javításáról??(házilag)
  • piamania
    oké.köszi szépen.Innen a fórumról akarok majd,olvasgattam,meg láttam,hogy páran árulnak.
  • Totti5
    MS játékoknál az összes nyelvi fájl rajtva van. Kínai GeoW2 magyar, angol Fable 2 magyar, magyar Halo Wars magyar:). Attól függ hogy deshboardon milyen lokácót választasz az xboxnak annak megfelelő a nyelv is.
  • simon7108
    elnézést Cseh nyelv:)
  • simon7108
    hát van benne valami:Dakkor váromh,hogy kiveszi meg MO-n:Dés hogy abban választhato e a szlovák nyelv:P
  • akyyy
    akkor ne vedd meg elsőként hanem megvárod még megjelenik és megkérdezed újra, hogy hogy jelent meg, választható-e a magyarban szlovák nyelv. ha igen, akkor kint is választható a magyar nyelv.
  • simon7108
    mert nem a szlovák az erosségem:D
    de azért gondoltam,hogy itt is lesz rajta magyar a választhato nyelv mert a GOW 2 t is itt vettem még és ha magyarra raktam a regiot offline akk magyar volt:)
    de azért reménykedek:Pesetleg mennyi esély lehet rá?
  • akyyy
    rajta van a borítón, milyen feliratok vannak benne.

egyébként szlovákiába szlovák nyelven jelenik meg, miért akarsz magyarul játszani?
  • simon7108
    lenne 1 kérdésem igaz már kérdeztem de választ ne mkaptam:(
    a Forza 3 ugyebár magyar nyelven is megjelenik?!
    de ugyebár magyarországon nemlesznek benne a LIVE letolto kodok...
    igy nálam ez felejtos mert az lenne a lényeg:D
    oszt megnéztem 1 hazai boltban(brloh)ott is ugyan annyiért van mint MO-n csak még van hozzá Forza2 és a exkluziv autok letolto kodjai is!
    na és itt a lényeg!ha én megveszem ithol szlovákában akkor azis magyar feliratos lesz?
  • simon7108
    dehogy vészik el...
    csak Silver lesz!oszt anniy,hogy veszel kártyát de nem mind1 milyet!
    mert ha amerikai reggel vagy bent akk boltban nehezebben találsz bár nemtudom ha UK-s reggel vagy más europai ország reggel akk akárhol vehetsz:)
    és aktiválni pedig ugy kell ahogy mondták neked de sztem egyszerubb PC-n aktiválni felmész az xboxlive.com ra bejelntkezel és ott már megtalálod!
  • piamania
    HEllo!

Az van,hogy két nap múlva lejár az ingyenes Live-om és még nem fizettem elő az évesre,ami ebben a két napban pénz szűke révén nem is fog összejönni valószínű.Az lenne a kérdésem,hogy kicsit később,azzal a nickel amivel most vagyok fent,tuduk játszani vagy elvész?köszi szépen.Ha nem vész el,akkor mit kell csinálni majd?Aki beállította,az mutatta,hogy a Redeem Code-ba kell majd beírni a kapott kódot,de hogy be tudjam írni,ahhoz csatlakozni kell a live-ra.Köszi szépen a segítséget.
  • simon7108
    pénteken végre Brutal Legend:D igen nagy játék lesz a demo nagyon bejott!
  • Freedy
    Ugye tudod, hogy mennyire jót tesz a merevlemeznek, ha működés közben leszeded az xboxról?
  • Harlekin
    Igen majd a natal megjelenése,esetleg közvetlen elötte kiadott játékokba biztos.Mert a mostani játékok nem támogatottak a natal féle irányitásban,és elvileg hirek szerint nem is lesznek.
  • Harlekin
    Eszméletlen jó és van benne drift.
  • Harlekin
    Igen!
  • DarkSector
    fontos infó....:

aki a Shadow Complex iránt érdeklődne, annak elmondanám, hogy nálam lemezzel, meg valszeg vinyón is ez a helyzet, hogy ugye volt egy bug benne, hogy tovább tudjátok játszani...

NAH!!!

és most tegnap kaptam egy UPDATE-t....baszom az hülye fejemmel leszedtem és kilötte a glich-et :DDDD

DE!!!!

Van megoldás: inditsd el a Shadow Complex-et....majd a singlle részben ahhogy megkapod az irányitást, mindent szeddj le a gépről ...HDD+MU!!!!
    és lám igaz hogy 2-3 percig villog majd a bal felső sarokban a "Please Inserted MU..." felirat, de ne tedd vissza!!!!

És lám...mily meglepő a kérdéses bug megint müködni fog, vagyis engedni fogja, a robot poknál!!!!!!!
    és ha a "Load last save"-van visszaléptél, a halott robospider-hez akkor már ha akarod visszarakhatod a memoriákat....:DDDDDDDDDDD

ennyit a nagy védelemről...:D
    még jóhogy nincs belső memóriája a gépnek!!!!
  • DarkSector
    jah én rokonomnak hoztam egyet...aszonta ő is hogy elég jo...
  • Landor
    én a Logitech Harmony 525öst használom :)
  • Prody
    PÜ ment

Amúgy megvettem ma az ODST-t... csomót Halo3 multiztam tök jó:D
    A kampányt meg elkezdtem haverommal