176898

-
Hát, ha boltban akkor 1000+1% hogy tiszta, ha használtan, akkor érdeklödj. -
simon7108 #71722 itt lentebb írták,hogy a moddolt HDD ket ki fogják szurni a kovetkezo updatel és az lenne a kérdésem,hogy az honnan tudom kideriteni,hogy nekem eredeti e vagy moddolt?
mert olvastam,hogy már vannak olyanok is akik "eredeti"ként adják el a moddolt HDD-t...
vagy ha alapbol HDD-s gépet vettem akkor nem fenyeget ez a veszély?
lehet mondjuk,hogy hulyeséget kérdeztem:D -
semmi értelme az egésznek, hisz bekapcsolva kell lennie egy pc-nek...vagyos fogy a drága áram....
-
Balin, amikor összeakarod kötni, a box kiir egy üzit hogy menj fel az xbox.com/xy-ra(nemtom mi a neve) és leirja hogy mitcsinálj.
Amugy a WinMediaPlayerben kell állitani dolgokat. -
Balin #71719 vagy az xbox ip címét hol találom? -
RYO21 #71718 Tud valaki adni egy linket egy NXE reviewehz ami 1080i-s HD-ban van? -
Balin #71717 hello!
próbálom összekötni a boxot a mediacenterrel de rádugom és egyszerűe nem látják egymást... mi lehet a gond?
előre is köszi a segítséget:) -
igen én is a filmek után várom nagyon...:D -
EU még nincs SAWbol...pedig elég jol néz ki..a gameplay alapján:) -
Biriboy #71714 Oké megoldódot. Nyomkodtam mint ökör így most már müxik! Köszönöm a segítséget!!! 

-
wow!
sirály thx.... -
elcsesztem. ez a jó link. -
jaja igaz -
Most hallom hogy kijött a fürész x360-ps3-ra???
ez igaz????? -
A kontrolleren a Microsoft feliratt mellett van 3db zárojel, mellette egy gomb. Azt kell addig nyomni, amíg forog és "megtalálják" egymást. Remélem ez segít. -
Biriboy #71708 az a baj, hogy folyton villog. Amikor megnyomom mind a gépen, mind pedig az irányítón akkor a gépen elkezd körbe-körbe menni a fény az irányítón meg villogni. -
egyszerű. bekapcsolod a gépet az egyikkel, aztán bekapcsolod a másodikat is. ha nem találja meg automatikusan a helyét, akkor az elején lévő kis gombbal hangold rá a boxra. a lényeg, hogy a második kontrolleren a második led világítson a guide gomb körül. ha csak villog folyton, akkor kell hangolni. -
Biriboy #71706 Üdv! Van egy plussz irányítóm az X360-hoz, de sehogy sem tudom másodikként "beadni" neki. Segítsetek, hogy hogyan lehetne ezt megoldani! Pontosabban azt kellene valakinek elmondani, hogy hogyan társítsam. Előre is köszönöm. -
A Lips-hez mikell? -
Tárgytalan ELKELT! -
baca01 #71703 Sziasztok!
Na megcsináltam a csapatot a FIFA10-ben, SG Team Hungary a neve.
Akinek van kedve csatlakozni hozzá a játékosával, az keressen rá a játékban és jelentkezzen! :)
Eddig 2-en greenvelvettel, meg lilpac17 is írt, hogy lenne kedve hozzá csak még nem jelentkezett. Mindketten csatárok vagyunk, szóval ha lehet, akkor középpályások és védők jelentkezzenek inkább. :)
Egy szó mint száz, várunk mindenkit sok szeretettel!
-
mivan? -
ROFL. -
Sziasztok!
Kéne ide az sgre a mygamecardom:)
Gamertag: kaRieel08
Kösz! -
bigdawid #71699 Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni hogy hogyan tudom kitörölni azokat a profilokat amiket nem akarok használni illetve hogy miért nem tudok regisztrálni az xboxlive-ra?Van 2 profilom a regisztrálva van de ezekkel már nem tudok neten játszani.Nyilván nem eredeti játékról van szó de ezekkel kb 1 hónapig lehetett nyomulni aztán csináltam egy új profilt akkor megint egy hónapig jó volt de most valamiért nem lehet újat csinálni és a meglévőt sem tudom törölni szóval ha valaki tud ebben segíteni azt megköszönném! -
Remélem igy már érthető ott az eladásra szánt tok felül alatta a 2 szeriálszámos matrica meg a garancia cimke mind a 2 toké,mert a másikra nem lett rárakva,és alatta az eredeti 120 as hdd.Ha még igy is kétely merül fel az igazság tartalmakban akkor zokogva könyörögj még bizonyitékér te szerencsétlen.
Tudod az a gáz itt,hogy van pár olyan retardált aki élböl gondolkodás nélkül mindent mindenkor megkérdőjelez és ezmiatt bizonygatni kell az igazat. -
Nem értem az összefügést a 2 hsz közötti problémádon,miért gáz???De te biztos tudod??Légyszives világosits fel.Amugy 2 darab hdd tokot vettem csak megsugom,mert másnak is kellet volna,de ha nem hiszed lefényképezem,visszahozatom amit elvittek + az eredetit is amit tegnap hoztam.Vagy az a problémád,hogy eladom igy ,hogy kurva rendes voltam és szolta a gondrol.Mert ha igen akkor te vagy nagyon nagy a gáz! -
Hallod, ne alakits má mert tényleg gáz vagy! 
-
Nah ha valakit érdekel
TÉNYLEG ELADÓ!!! -
Hááát vannak betegségei,de azért annyira nem szar mint ahogy leirtam ezelött.A Single része 1 idiotimus nincs mit rajta részletezni az AI nemnormális se a gép se a saját csapat.Van,hogy semmi nem indokolja,hogy meghalj és összeesel aztán meg besétálsz 1 bázisra nagy csimbumcirkusz modjára ahol 15 ellen piknikezik és tesznek rád.Ezt értsed ugy hogy 1 helivel bezuhantam a bázisra ahol kinyirtam 1 ellent ÍGY(ez lényeges) és kiszáltam megszereltem a helit azt tovább repültem.A Játék amugy rém 1szeű követed a sárga zászlokat azt ennyi nagy vaszisz nincs ez az elsődleges koncepcio a másodlagos,hogy sokat kell sunyulni(unatkozni),de hát ez van.A grafika meg olyan amilyen van benne hiba rendesen de nem zavaró.A hangok elmennek csak a kezdő képernyőn az az idegesitő siratónóta borzasztó vagy inkáb olyan mintha valakinek iszonyatos szorulása van és a wc- ülve probál énekelni.Elsőre 800 achi kijött belölle(coop-ba).Ma nekiállok hardba az 100 meg van még 4 achi amiböl 2-t fogalmam nincs,hogy lehet összehozni. -
Megkérnék mindenkit aki mostantol szándékozik privátot irni a hdd témával kapcsolatba,hogy ne tegye mert többet én sem tudok mint ami a cikbe le van irva.Tegnap elég volt a 9 privát ezzel kapcsolatba,és érdemben nem tudok rá válaszolni.Tehát tömören aki livezik annak szopacs a következő update jelen állás szerint aki meg nem annak NEM mivel nem lesz update.Az update várhatóan 2 hét mulva jön szal addig van idő eldönteni mit tesztek!
A cikk a 71687 es hozzászolásban megtalálható mégpedig ÍGY
Amugy az infot innen szedtem.hdd
-
Harlekin, mi a véleményed az Operation Flashpoint: Dragon Risingról? Én anno PCn játszottam az első részével, az nagyon tetszett, ezen is gondolkozom. -
Értelem szerüen akkor nem!
-
zozobp #71690 Hol olvastátok ezt a hírt?
Ha én nem nyomom LIVE-on akkor is szükség van az UPDATE-ekre?
Z. -
baca01 #71689 Úgyis kitalálnak rá valamit hogy megint lehessen hekkelt vinyóval is tolni. :D -
Jah amugy van pluszba 1 HDD tok 3.5k ha valakinek kell!
-
Figy ez benne volt lehetett rá számitani sajna. Ismét tanubizonyságot tett ezzel az ms,hogy mekkore 1 lehúzos féreg cég. A lényeg,hogy
szarul nem jártam,12 be volt tokal 1üt,mert igy kénytelen voltam venni(tegnap) és ma 17-ér ment el.Hangsulyozom olyannak aki nem akar liven lenni ÉS ELMONDTAM NEKI HOGY MI VAN A VINYOVAL!!!Ugyhogy már megyek is az eredetiér este 6 ra ami 22 péz(120-as),hogy rohadna meg.
Amugy az infot innen szedtem.hdd -
Pedig mennyire el voltál szállva tőle. Ezért nem szoktam én gányolni, a végén úgy is szív az ember. -
Henkelt? 
Nem hekkelt (hackelt) véletlenül? /kötözködik/
-
Akit érint csak szolok,hogy a henkelt hdd-k a következő updatnél mennek a levesbe!!!
Én már gyorsan eladtam