Hááát vannak betegségei,de azért annyira nem szar mint ahogy leirtam ezelött.A Single része 1 idiotimus nincs mit rajta részletezni az AI nemnormális se a gép se a saját csapat.Van,hogy semmi nem indokolja,hogy meghalj és összeesel aztán meg besétálsz 1 bázisra nagy csimbumcirkusz modjára ahol 15 ellen piknikezik és tesznek rád.Ezt értsed ugy hogy 1 helivel bezuhantam a bázisra ahol kinyirtam 1 ellent ÍGY(ez lényeges) és kiszáltam megszereltem a helit azt tovább repültem.A Játék amugy rém 1szeű követed a sárga zászlokat azt ennyi nagy vaszisz nincs ez az elsődleges koncepcio a másodlagos,hogy sokat kell sunyulni(unatkozni),de hát ez van.A grafika meg olyan amilyen van benne hiba rendesen de nem zavaró.A hangok elmennek csak a kezdő képernyőn az az idegesitő siratónóta borzasztó vagy inkáb olyan mintha valakinek iszonyatos szorulása van és a wc- ülve probál énekelni.Elsőre 800 achi kijött belölle(coop-ba).Ma nekiállok hardba az 100 meg van még 4 achi amiböl 2-t fogalmam nincs,hogy lehet összehozni.