176898
banner
  • Ewergo
    120Gb-os!
    nagyobb HD READY-s tv!
  • Tom Leftiger
    Hy All!

Nemrégiben vásároltam egy 360-as gépet, és szeretném kicsit fejleszteni...
    Vennék bele egy vinyót,de érdemes egyátalán? Nézegettem az árakat, a 20Gb-osnak nem sok értelmét látom, a 60Gb-os meg a 120Gb-os között pedig alig van különbség árban. Marad tehát a 120Gb-os, ami 20e Ft.
    Az lenne a kérdésem mire lehet használni a vinyót?
    A játékállásaim bőven elférnek a memória kártyámon.Halottam van arra lehetőség, hogy a játékot felpakolom a vinyóra, és onnan futtatom, ez egészen jól hangzik. Ha másra nem használnám érdemes e ezért kiadni egy húszast?

Másik kérdés. Most egy sima 55cm-es Tv-vel használom, de szeretném lecserélni. (Nem tehetek mást, a box igényli az újat) :)
    Kb. 130e Ft-ot szánnék a TV-re, és két opció van:

1. Egy 82cm-es FULL HD-s készülék vagy
    2. egy nagyobb HD READY-s tv.

A méretet válasszam, vagy a nagyobb felbontást?
    Igazából az érdekelne lényeges e a különbség a két felbontás között, vagy elhanyagolható, mert akkor inkább a nagyobb mellett döntenék.

THX!
  • fosti
    Én nagyon ajánlom az OpFlash-t, nekem nagyon tetszik, csak k***a nehéz, meghát nem egy COD4 azzal a simán lelövöm stílussal, meghát az sem mindegy h ott pl kapok 10 lövést kb mire meghalok itt meg kinézel a ház mögül azt ha lassabb vagy akkor elfekszel:D:D Nekem nagyon tetszik... csak ajánlani tudom
  • Totti5
    ha holnap elintézed és küldöd a gépet jövőhét csüt/péntekre vissza is fogod kapni
  • Miley Cyrus
    Milyen az Operation flash point Dragon Rising?
  • PoisonChihuahua
    Látom Harlekin hozza a szokásos formáját. -.-
    Sebaj, legalább tovább érik a ban.

Neki és (szellemi-)társának Miley Cyrus-nak csak annyit, hogy ha csak fele odáig eljutnak mint a Microsoft, akkor majd fikázhatják...
  • Prody
    2. bekezdést visszavonom... nem mindenkire vonatkozik :)
    de MS-re vonatkozik igen az igaz.
    nem érdekel. az ő konzoljuk tetszik nekem. azon játszom.arra vannak kifejezetten jó játékok. azon a legjobb az online. fizetni kell és? megfizetem, megéri. jó elfoglaltság. csak ezért is azt MS-t szeretem. Sony/nintendo kilőve. PC-n nem játszom.
  • Prody
    Én játszom igen. dobolok :)
  • Prody
    "Hogyha ez a boxom beszarik szétqrom a picsába, és elküldöm nekik."
    >>>>>>>Mintha magamat látnám xD

Amúgy tudom, hogy csak a pénz csak a pénz, mai világban mindenkinek a pénz és a csalás a cél azt kész...

Amúgy tényleg azt kéne csinálni, összedobni egy kis pénzt, venni egy arcadeot, szétbaszni, egy szép üzentet írni és elküldeni nekik
  • Miley Cyrus
    Gondolj csak bele, Windows Sorozat..Xbox 360 MINDEN ALAPLAPJA HIBÁS!
    3led, exy kodok, stb.. az egész ms egy fos ahogy van.
    És csak a pénz érdekli, jo ez neki hogy felbassza az ember agyát.
    Hogyha ez a boxom beszarik szétqrom a picsába, és elküldöm nekik.
  • simon7108
    én erre csak annyit tudok mondani abbol is csak a végére:D,hogy sztem az MS szándékosan csinálta olyanra a gépet,hogy fel lehessen torni,hogy jobban vegyék a gépet:Dmert simán emgtudták volna csinálni,hogy ne lehessen feltorni!
    és hiáa warezolják le mert attol még jon nekik a pénz és nem veszteséges az xbox gyártása!meg persze vannak akik nem flashelik és még azoktol is jon a pénz a játékokbol!
    és szerintetek vajon miért lett olyan már a LIVE,hogy nem a gépet banolják hanem csak az accot?azért,hogyha bannolnak 1 flashest akkor ujra regizzen és megint vegye az MS pontot meg a elofizetést...
    mellesleg játszik itt valaki GH 5 el?:Dnekem pénteken jon meg majd ha valaki akar játszhatnánk ha belejottem:Pcsak irjon PM et!
  • Prody
    Szerencsétlen helyzet (a helyében kibasztam volna a kukába az egészet )

A 2. bekezdésre ennyit: MAGYARok vagyunk

Adják ki hibásan leszarom. Ha elromlik megjavíttatom velük.
  • Harlekin
    Mobynak a 1.5 éves "eredeti MS" gépe tegnap lett E74 hibás(Hana chip pukkk),szal megy vissza microfosékhoz.Tiszta hepi mivel most kapot 1 honapos livet,amit most minimum 3 hétig nem tud használni.(ergo 2000 péz kuka)Persze a box az jóóóó,mert eredeti sose romlik,garivan rá stb!

Amugy meg rólam mindenki azt mond amit akar max röhögök az egészen.Én amugy se azért járok erre a forumra,hogy barátokat szerezzek.De ezen a forumon leginkább semmit nem lehet csinálni,se kérdezni,se informáciot megosztani.Kérdésekre 1böl megy az anyázás max a sablon kérdésekre nem,kábel,monitor és társai azokra JÓ esetben,hogy "bazz olvass vissza".
    Információ megosztásrol meg jobb nem beszélni,hogy mi történik.
    Tehát akkor Én vagyok unalmas,mert olyan boxhoz,livehez tartozó témákat dobok fel ami még itt nem volt!?LOL

Prody a gond ott kezdődik,hogy latolgatnod kel,mikor szarik be a géped,(mert fog)és ezt úgy,hogy 1 ugymond EKKORA cég adta ki tudatosan a keze közül immár 5. éve hibássan.
    Tehát,ha nekem az a véleményem,hogy ms fos akkor,arra van okom,mégha másnak erröl más a véleménye is.

És akkor ha lúd legyen kövér
    bannn

Persze ebböl megint nem azt kell kivenni,hogy MS-t csak a pénz érdekli.
    Csupán a máltai szeretet miatt nem a gépek mennek kukába,hanem az acount.Nehogy szegény user ne tudjon ujra reggelni és az elbukot live miatt ujat venni.+ Pont leszarják a WAREZT magasrol annyira meginditó ez a gesztus
  • Prody
    Mennyi?

Ha eredeti, akkor kevés az esélye h romlik, persze ha nem bas*tak át valahol...
    Figyelj 4 év után romoljon el tőlem leszarom, veszek újat és jobbat. És nem érdekel, hogy 4 év után elromlik, az van bennem akkor, hogy milyen régi...
    De ha mondjuk 1-2 év után romlik el, vagy pár hónap alatt, akkor gáz van. Vagyis annyira nem, mert megcsinálja MS.

Vagy igen, elviszem szervizbe megcsináltatni, vagy eladom szarul (persze olcsóbban) és veszek egy nagyobbat. Bár 4év után lehet, hogy nem is Xboxoznék már.
    Lehet h naiv vagyok, de bennem az van, hogy úgysem romlik el, mert eredeti és MS. Másnál is így vagyok.
    DE ha mondjuk holnap elromlana, mert ezt így leírtam ide mindenki elé (tehát a szerencsémen múlik), sztem olyan ideges lennék hogy széttörnék mindent a picsába
  • Miley Cyrus
    És mivan ha megvetted 2006.x.yz-kor és 2010.x.yzs-kor elromlik?
    Akkor viheted a szervizbe pénzért, ennyi.
  • Prody
    Eh?-.-
    Btw eredeti MS-s cuccot megveszed, nincs vele gond, (most Harle belekötne, hogy igenis van vele gond,nembaj, tehát majd MS megcsinálja neked 100%!) és nem kell izgulnod, hogy szar helyzetben leszel e.
  • Miley Cyrus
    Mármint a dédanyjaxD
  • Miley Cyrus
    Jo, bocs, nem zsido de attol még fasz xD
    Az anyja magyar származásu.
  • Miley Cyrus
    Nekem eredeti winyom, meg ugy általában minden..de igazán nem kéne ebbe a sz*r vállalatba fektetni.
    Az a g*ci Bill Gates a világ leggazdagabb(zsidoja) embere, és attol még h a fos vállalatát már nem ö vezeti, elég sok pénzt kap belöle.
  • Prody
    Jó most hirtelen ne kezdd el őt utánozni mert igénytelen vagy. Ha már van Xbox-od , erre is legyen pénzed. Tök jó, nekem eredeti minden, nem kell félnem SEMMITŐL.
  • Miley Cyrus
    Miért bántjátok?
    Amugy meg k*rwára de neméri meg MS winyot venni, egy 20gigás szar amiböl használhatsz 13gigát(MAX 1JÁTÉK HDDRÖL), kerül 10k-ba itt(én 5ért vettem, külföldröl HonKongxD). Amit meg Harlekin irt h a moddolt HDD jobb, az igaz, meg amugyis az MS egy mocsok, patkány vállalat.
  • Prody
    Inkább eredetit veszek... még ha annyi is. Tudnék mondani példát, de hagyjuk.
  • koryne
    Éppenséggel nem, de már te is baromi unalmas kezdesz lenni...
  • Harlekin
    Lehet változtatok és óránként fogom ezt tenni!

Miért szerinted annyira fair cég,hogy nimbuszt kell köré teremteni!?
  • Harlekin
    addig amég ms hdd 22 péz a aásik meg csak 8 szerinted?
  • Minstrel
    mert ő csakazértis "MS ellenes" és ezt leírja itt naponta
  • Prody
    Am minek neked nem eredeti HDD vagy akármi? Lassan lesz 250gigás is... nem értelek, eredeti mé nem jó?
  • spanya95
    Kössz mindenkinek válaszokat sokat segitettek az én furcsa szokásomhoz mi szerint egyszerre játszok és tvt nézek (pcvel nem volt nehéz megoldani:)
  • CharrDen
    Ez most mit akar jelenteni? Itt memóriáról van szó, nem HDDről. Bár nekem úgyis eredeti "hozzá kapott" HDD-m van.
  • Harlekin
    fuck! fuck!

Na kicsit talán lehet a házibarkács HDD tulajoknak fellélegezni!(Én meg eladtam)

HÍR

Mekkora tetü banda az MS ebböl csak megin ez derül ki.
    Tehát a lényeg memkarit gyártanak a boxhoz mások MS "engedélye nélkül",igy ez rohadtul nem tetszik ms-nek,há nehogy már rajta valaki is keressen.
    Mivel "utángyártott" hdd-t még 1 kinai cég sem gyárt ugymond kompletten,ezért még ez nem üzletszerű "lopás" MS szemébe,így nem tud vele mit kezdeni.Nem azt jelenti,hogy nem piszkálja őket csak szimplán nincs alapja a kitiltásnak(szerintem)Ezért TALÁN megusszák a házibarkács hdd-k.Gondolom addig,amég ferdeszemű barátaink nem kezdenek el ömleszteni utángyártott HDD-t a piacra.Szal...

De hát semmi se biztos ugyhogy marad a várakozás!
  • mgkp
    Köszi mindenkinek a tanácsokat!
  • player1
    Pontosan olyan kábel kell neked amit Miley Cyrus linkelt csak kell hozzá egy ilyen "átalakító".
    A legtöbb számtech boltban kapható pár száz forintért:
  • player1
    Sziasztok!

Tudom, hogy nem ez a megfelelő topic, de most az egyszer nézzétek el nekem.

Eladó az alábbi két fóliás, bontatlan játékom XBOX360-ra:
    - Fifa10 (angol) 9e
    - Halo 3 ODST (2 lemezes)8e

Ha valakit érdekel írjon privit!
  • spanya95
    kösz de ilyenem van és ezzel nem lehet mert a monitoré is ilyen
  • Caine
    A Konzolstudióval és a Gamestorral van csak tapasztalatom a listádról, de mind a kettő megbízható, korrekt cég. Nyugodtan vásárolhatsz tőlük.

Nagyon korrekt még a Platinumshop is, de az nem volt a listádon.
  • simon7108
    na már jo megtaláltam az oldalnak a szlovák cimét ugyanaz csak ez primaceny.sk de ez nekem nem egészen jo mert itt csak kiegészitok vannak:S
    játékokat meg esetleg konzolt akarok venni!
  • Miley Cyrus
    DealExtreme
  • simon7108
    nem megy egyik link sem:D
    akyyy nekem oly mindegy honnan rendelem csak lehessen utánvéttel fizetni és kihozzák ide szlovákiába:)
  • akyyy
    lengyel miért nemjó? ott még Live is van tuti van ócsó bót-e xD
  • Miley Cyrus
    Jajj bocs: DealExtreme

Ez a jo link