176900

-
Fifa09-el jáccottál? -
-
Unreal1942 #71963 Fifa 10 ben lehet valahogy gólt elmenteni?
Szórakozom vele már 15 perce, de nem találok ilyen opciót. -
Landor #71962 -
benigusz #71961 Végre nekem is megvan a Forza 3!
Nekem tetszik,nyomatom 1000-el!

Aki szereti a pályaversenyeket annak kötelező darab.
Na ennyi, megyek vissza játszani.
-
Én gyermeteg?Csak értelmes dolgokat irok,ész érvekel.Viszont elöttem tisztán él az a kép amikor,te szenvedtél a dobod beszerzésével.Pedig az 1 rém 1szerü dolog.Heteken kereszrül az agonizálásodat olvastuk,és tartottuk benned a lelket,hogy nehogy a dunába dobd magad!Tehát csit, és dobolj!LOL :-p -
Én nem irigyellek gyermeteg létedre.
-
Hát én csak az Operation Flashpoint miatt irigyellek de nagyon!
Kéne az, de sajna nincs pénzem, és ott van még hamarosan a Cod6 is.. Lesz mivel játszani az biztos.
-
thx.
megtisztelő...:P -
Hagyd ez csak az irigység!
-
Oké, értem, csak az ilyen alkalmakra tartogattam ezt a képet.
-
fasztudja már
wet-et láttam warezban az tuti, azt lehet arra gondoltam, hogy ezt láttam..
érted nem?
:D
jóvan..nah én nem figyeltem a megjelenéseket... -
"akkor lehet warez-t keverem a wet-el..."
-
Nah ahhogy olvasgatom , elég jól áll a mikrofos szénája...:D
win7+x360 = zsiros bevétel -
akkor lehet warez-t keverem a wet-el... -
De figyu még warezban sem lehet mert még csak megjelenés elött sincs...nincs mit lewarezolni. Az szerintem kamu lehet aminek a tulaja még nem tudja hogy megelözte a korát. :) -
warezban van...
azt láttam már. -
Úgy sincs. Sehogyansenincs. Ki sincs adva. 2010-ben jelenik meg (euban meg usákiban). -
egy oldalon, de valszeg másolt. nem tudtam róla, hogy még ki sem adták...:S -
Mintha a Juiced valami olyasmi lenne, de még soha nem néztem róla videót, meg semmit, csak láttam a nevét meg borítóját. -
Ronnie17 #71945 Hy all. létezik illegális utcaiversenyekről szóló játék erre a konzolra, az NFS-ek kivételével??? tudnátok mondani pár címet?? -
Ezt hol láttad használtban? Vagy másoltban? -
jah ez elég válasz thx...
olcsó húsnak ám híg a leve...:D -
-a -
Mármint az a bayonetta, ami még meg sem jelent?
Bánat tudja. Nekem a te 5-6 rugód simán megér annyit, hogy megtudjuk mit kapsz a érte.
:D:D:D -
Ne basztassátok már

-
Létezik, hogy eredetiben ez a byonetta ien olcsó lenne???
mert használtan látom 5-6ezer forintba...
:D
vagy akkor az másolt lehet? -
-
THX!
Iszonyat volt frankon!
Ennyit nem szenvedtem még fpsel hardon!
Elég ha annyit irok hardba,hogy nincs HUD(nemlátod a sérüléseket,a löszermenyiséget stb) nincs a mapon irányadó zászló ,nincs checkpoint 1 nagyobb pálya kb 30-40 perc.Ha 1 méterre a vége elött meghalsz kezdheted előröl.
-
Ok, kösz.
-
Az acountot,ha a hír igaz!(más érdek nem lehet,ha így van + ez nagyobb visszatartó dolog lesz szerintem mint,ha a boxot rakják ki) -
grat...
lol -
Minden játékot agyon lehet cincálni mi jó és mi nem.
Ez 1 szerencsétlen konzol 1 adott tudásal.
A játékokba amit erösebbre csinálnak az valami rovására megy és pont.
Tudom,hogy ez azért nem teljesen igy van,de akkor is csak határokon belül mozoghat.Igy viszont az fog dönteni,hogy ki mit tart töbre -
Amugy most mit bannolnak a boxon?
Magát a gépet, vagy a profilt?(olvastam hogy most a profilt, a bevétel miatt.) -
Te népművészeti agyagedény"kötsög
"
-
Hülyéskedni nem szotam ezekel meg főleg nem!Mind valós hír több forrásból.Eddig mindig a napra kész hírt tettem be,de sajnos én is tisztába vagyok vele,hogy ez bármikor változhat,és szerintem ezek után be is fog.Most jelen pillanatba viszont megy a dolog és ennyi,se több,se kevesebb. -
én időpontot nem tudok, mert éjszaka derül ki kell e dolgoznom, vagy nem:) csakannyi hogy ha nincs itthon senki, akkor szomszéd, vagy az egyik kisbotlba adják le, mivel ingyenes, megcsinálható. -
szerintem simán meg lehet beszélni a szállítás időpontját és helyszinét. én is mindig a melóhelyre rendelek be, vagy ha otthonra, akkor az esti órákat jelölöm meg. -
"Igaz nem vagyok nagy autóversenyző fan."
Én sem. Pontosabban a játékokat szeretem, de nem ígénylem a szimuláció jelenlétét. Egyrészt IRL sincs közöm hozzá, így gyak. nincs pontos összehasonlítási alapom (akkor sem, ha majd 20 év, és irgalmatlan számú vezetett kilométer van mögöttem, a pályán versenyzéshez ennek a világon semmi köze, ez csak közlekedés). Másrészt ha az lennék, akkor sem elégítene ki. Úgy vagyok ezzel mint az fps-el: szeretem a stílust, de össze sem lehet hsaonlítani azzal, amikor IRL az ember airsoftot, vagy paintball játszik,és a dudaszónál az adrenalin feltolul az agyadba. Azt meg ki sem szeretném próbálni, milyen az, amikor valódi tétje van.
Ennek ellenére a játékprogramot a saját szempontjaim szerint képes vagyok értékelni. Azok alapján a dirt2-ben, ill. a shiftben a maguk hibákkal teli módján találtam szórakozást. Ebben arra a rövid időre sem, és ebben nyilván szerepe van annak, hogy nem tudtam elfelejteni egy másodpercre sem, hogy ez nem egy átlag, multiplatform cím, hanem ezt mint gigaex akarják nekem(vagy másnak) beadni. -
576 konzol mennyire megbizhat ha rendelni akarok tőlük? mert csak ott van bankkártyás fizetés is, és nekem az lenne a megfelelő.
mer mi van ha akkor jön a futár és nem vagyok itthon?:) szomszéd nem hiszem hogy kifizeti a tizenakárvalahány ezret. előre se tudom neki odaadni a pénzem, mert ha dolgozok korán megyek, akkor még mindenki alszik:D
esetleg az lehetne hogy hozza el munkahelyre, de az kissé necces, mivel én is futár vagyok csak más cégnél:D
de bankkártzyás fizetésnél szomszéddal meglehet beszélni hogy átveszi ha nem vagyok itthon, de csakis akkor. ha van itthon valaki, akkor az vegye át:D fel lehet írni valami megyjegyzésbe nekik?