176898

-
Köszönöm:
- a játékot
- Iceakosnak az ms pontokat. -
Nincs ingyenes Microsoft javítás. Aki megveszi az Xbox 360 gépet, az kifizet 2 alkalmi szervízköltséget is. Harmadik gyárlátogatás után fizetni kell. Nah, meg ha felnyitod. Ezek alap dolgok. -
dead space mondjuk ez nem fps -
Nincs olyan, hogy ki van flashelve.
Vagy úgy mondjuk, hogy tört DVD vezérlő FW van rajta, vagy úgy, hogy
"okosítva van".
Ez olyan, mint az "msn"... ami Windows Live Messenger lenne, csak hülyén terjedt el.
#72192: 16V-os hűtésmódosítás nem igen van, max. 12 V, amit képes leadni a tápod. -
ki van flash-elve ja. -
milyen jo horror-fps-t tudtok ajanlani? -
detoxic #72197 4 radír van aláragasztva,jól megemeli ;)
De azért köszi ;) -
Az nem félelmetes, inkább ijesztő néhány résznél.
-
Közben szép sötét lett. 
5.1 felkapcsolva F.E.A.R. 2 lemez a gépben. Indulhat a borzongás!
-
Moddolt vagy nem? Ha nem, nézegesd settingsben, ha úgyse lesz, küld el Microsoftnak. -
Két-két DvD lemez megteszi az alápolcolásnak a hűtésmoddal viszont csínján bánni annak aki nem akarja hogy ugorjon a gyári garancia.
Mostanában itt is meg más fórumokon is olvastam hogy RROD-t kaptak moddolt géppel és olyankor a javításért bezony zsebbe kell nyúlni a Microsoft olyankor nem ad ingyenes javítást. -
A boxnak alul is vannak lyukai ahol megy ki a levegö.
Rakj alá valami emelvényt(én legobol épitettemxD), és jobb lesz a hütése.
No meg hütésmod.(8v-rol 16vra a ventiket..) -
Hogy az a *``²²°°¢°¢¢°` BÉKÁT a Rossebb vigye el!!!!! -
fontos :( -
detoxic #72189 Válasz1:Fektetve volt-van-lesz.
Válasz2:Bátor a fa..t.
Be voltam kakálva rendesen,de remélem most már nem lesz gáz.....
Most gyógyult ki E74-ből.....
ui:E74 javítása után nagyobb az esély hogy meghaljon a box? -
Ja és eredeti! -
Nekem is csinálja ezt, főleg Halo 3-nál. Berakom és mixed media disc, vagy egyszerűen nem észleli a disc-et :P -
Ilyen történt már valakivel?
Betettem a gépbe a Ninety Nine Nights lemezét és a gép kiírta rövid töltés után hogy tegyek be egy Xbox360 lemezt.
Kivettem a lemezt utána elindult rendesen. Aki azt mondja erre hogy vegyek eredeti lemezt annak tockost adok! A gép eredeti és moddolatlan. -
Na üdv. Ismét kellene egy kis segítség..
Van ugye ez az új xbox360 menü ez a lapozgatós és eltünt a többi menüpont a My xbox és a Welcome-on kívül.
Hogy kell visszahozni?:$
köszi :) -
MaT #72184 Udv a sargak kozott! :) En kb 2 hete lettem sarga es ez az elso alkalom... Joooo erzes! :) -
igen elég látványos lett.
az alap pisztolyon már látni lehet a különbséget... -
Bátor vagy,hogy igy probálgattad 4 led,2 led,ezután most megy. -
Akkor nem,ha fektetve van a box ,de mivel nagyon sokan állitva használják úgy simán bele megy. -
oksa. de nagyon béna leszek ezer éve nem multiztam, illetve tegnap hárman játszottunk osztott képernyőn:D -
MARVEL edition :D
Akyyyc: 7 körül megyünk hcsd-ni cod4-ben. Már múltkor is írtam,hogy vegyél fel fl-re mert direkt ezért töröltem embert hogy felférj
-
meg -
CoD4-ed megvan még? -
Én a tápegységgel jártam így, de az is működött a gyors fellépésemnek köszönhetően. Amikor ráöntöttem egy kis teát reggel ébredés után a poharamból gyorsan letörölgettem és egy egész nap hagytam száradni (szerencsére akkoriban jó meleg volt még) és másnap kicsit félve bár de bekapcsoltam a gépet és működött és működik most is.
De akkor én is kajakra megijedtem. -
Iceakosnak köszönöm a segítséget és a kitartást, szereztem 1 éves goldot !
-
detoxic #72174 Ffffúúúúú,elindult.....Hideg levegővel hajszárítóztam.
Először 4 piros led(azt hittem bexarok
),aztán 2 piros led,és most végre minden helyreállt...
Játszottam is egy gyors meccset(Fifa)hogy lenyugodjak,most nyitott ajtóval :),a dashboardon járatom,hagy száradjon ki teljesen.
A szobából meg kitiltok mindenféle folyadékot
Mára remélem ennyi :S -
Ha nem volt bekapcsolva, ne aggódj, szárítsd ki. Nem szabad, hogy baja legyen. -
misiizsai #72172 Na jó te Verbával nyomatod...
-

Attol hogy ráborit egy pohár vizet, az nem köteles belefolyni.
Ennyi erövel amikor Pronto-val tisztiom, azis tönkrebaszhatja. -
Húzd le áramról, nyisd ki ha tudod, és szárítsd ki rendesen. Szerintem fog működni utána, ez telóknál is működik. Szerintem ne hajszárítózd, nem biztos, hogy jót tesz neki, csak szimplán száradjon ki magától, inkább hideg levegő fújja. -
Left 4 Dead 2 demó egyelőre csak azoknak van,akik előrendelték.
Publikus demó később jön.
Steamen is ugyanez a helyzet,én tegnap kipróbáltam,nagyon fasza lett!
Jobban lehet hentelni a zombikat,shoti látványosabban szétviszi őket,jobbak a fegyók,szebb a gém,menü minden.
-
Mit össze szenvedtek ezzel a gta rendeléssel, én meg már lassan végzek a bogt-val(ami egyébként nagyon fasza lett)...
-
detoxic #72167 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááááááááááááááááááááááhhhhhhhhhhhhhhhhh,kedden hozták vissza a boxomat a szervízből,feleségemnek sikerült is elbasznia!!!!!!!
Véletlenül ráborított egy pohár vizet.....szerintem végleg taccsra tette.....
Mindenesetre most hajszárítózom a ventiknél,de szerintem ennek annyi

-
én konzolvilágnál, és ott se kerestek még. pedig jó lenne tudni, mikor hozzák, ne hogy dolgozzak akkor. -
misiizsai #72165 Igen lehet Silverrel tolni 
akyyyc:Én 576-nál rendeltem elő elvileg ma jelent meg de nem is kerestek
Pedig már nagyon játszanák vele..
-
simon7108 #72164 ak ez azt jelenti,hogy nincs olyan ami mind a 2 re jo?:(