176900
banner
  • PoisonChihuahua
    Jó lesz a kép, mert 1360x768-at támogatja az Xbox360, magyarul be tudod állítani a monitorod natív felbontását. Egy normális LCD TV viszont nagyságrendekkel nagyobb képméretben, úgyhogy azt a nagyképernyős élményt azért ne várd tőle.
  • CharrDen
    Nagyon szép kép lesz, állítható felbontással, amit a monitorod bír. Megéri megvenni, ha nincs HDTV-d.
  • Miley Cyrus
    Támogatom.
    Pápá.
  • Prody
    TV-n szebb a kép. Komponens kábel vagy HDMI-vel sokkal szebb mint VGA-val. Ez van.
  • danika1988
    és jo minőségü lesz a kép? lesz olyan mint egy lcd tvn?
  • Prody
    Ja! XBOX360 VGA kábellel! kb 4000FT.
  • danika1988
    xbox 360at szeretnék venni és lenne egy olyan kérdésem hogy rá tudom e kötni az lcd monitoromra? tipusa samsung syncmaster 933sn wide.
  • Prody
    Najó én befejeztem és MILEY ne álljunk szóba inkább. SZIA
  • Prody
    Ja és már megint belémkötöttél, tehát igazam van még mindig... sajnállak.
  • Prody
    Mi a fasz bajod van te hülyegyerek? Nehogy már te okoskodjál itt cigány létedre a nyelvtan tudásoddal. Inkább járjál iskolába és ott legyél kemény, ne csak itt a fórumon.
    Aposztof az kicsoda?
  • Falabu #72475
    konzol
    Jatekaim.hu
  • Csak77
    Eredetire gondoltam.
  • Csak77
    Hol lehet venni "olcsó", használt játékokat?
  • mrmilan
    Nem hiszem el. Van fejléc. Értelmesen le van írva, hogy képletesen picsán lesz rúgva aki itt warezol.
  • PoisonChihuahua
    "Meg kellene valahogy viccelni a gépet hogy angliából netezem és nem magyarhonból."

Erre (is) való a VPN, azaz a virtuális magánhálózat.
    Link
  • Zsoltika 007
    BAN!!!
  • DöflingR
    Huzzál már el innen.. Van nem egy ezzel a témával foglalkozó oldal, ott próbálkozzál!
  • Zan
    Sziasztok!

Nekem egy olyan bajom van,hogy van egy Pioneer DVR 216D Dvd íróm,és nem nagyon tudok vele kiírni boxra játékot,pedig mindent úgy csináltam,ahogyan kell,2.4X-esen akartam kiírni,Imgburn-el próbáltam.A Setttings-ben,a Write fül alatt,a Sector in LO-hoz 1913760-et írtam,azt hiszem ezt kell,legalább is valahol ezt olvastam,de mindig ezt írja ki:

Szóval nem tudom mit kéne tennem.TDK lemezt használok/nék.Egy ismerősöm crossflash-elte a DVD-íróját és jó lett neki,valami ilyesmi baj volt nála is.De ezt nem tudom,hogy hogyan kell.Annyit tudok,hogy valami másik tipusszámú dvd-író frimware-jét rakta rá az ő dvd-írójára.Mondjuk,ha nekem 216D-m van,akkor 218d-t kellene rá rakni?Vagy hogy?
  • MaT
    Hmmm es erre a tesztre lehetett jelentkezni vagy igy random kaptak az emberek. Mert en meg itt vagyok Skotfoldon tehat en tudnam hasznalni is...
  • Bogyi007
    Egyenlőre a tesztelőknek van meg. Ezért van meg nekem is ez a sok cucc - csak hát felét nem lehet használni a régiókorlátozás miatt.
  • MaT
    Nha akkor egy gyors kerdes. Mostmar mindenkinek elerheto a facebook meg last.fm...stb? Vagy csak a teszteloknek? Mert ha belehalok sem talalom egyiket sem... :) Tudom a sky-ra fizetni kell, de a tobbi ingyenes lesz nem? Elore is koszi az infokat.
  • Bogyi007
    Ezzel sajnos nem működik a regisztráció.

Egyébként itt kellene regisztálni a skyplayer használatához.
  • Bogyi007
    Mert most csak a sample csatornát tudom nézni ami elviekben a Sky news csaorna volna.
  • Bogyi007
    Úgy veszem észre hogy a skyplayer működne nálunk is csak a regisztrációval van gond mert azt számítógépen lehet elérni de ha azzal belépek a regisztrációs felületre akkor kidob mert nem angliából netezem. Pedig most a Goldosok ingyen használhatnák egy hónapig.

Meg kellene valahogy viccelni a gépet hogy angliából netezem és nem magyarhonból. Tudtok valami trükköt a Pc-nek ehhez?
  • mrmilan
    Én vasárnap játszottam vele, meg egy kicsit tegnap is. Csak egy két elmebajos szembe jött verseny alatt. Azt a kurva kilépkedést én sem szeretem. Aki belép, az nyomja végig. Nem kilépek, mert az első kanyarban fejreállok. Fairplay b*meg.
  • Harlekin
    ÁÁÁ ez igy kevés,hogy kérlek!!!Talán könyörögva kérlek igy már inkább!!De ebbe a magasröptü beszélgetésbe amugy se tudok belefolyni.Attol,mert ki nem állhattok feltünhetett volna,hogy ez a falyta eszmecsere nem az én stilusom.Ha irok akkor annak van tartalm,és értelme.Nem azt fogom ecsetelni,hogy cigány vagyok vagy sem,esetleg budhista a vallásom,vagy netán a fél ős rokonságomat égetek el auschwitzbe.És mellé,ha már nagyon nincs mit taglalnom akkor a Grétsy László nyomdokaiba eredtek.És ezek vonatkoznal azokra is akik visszareagálnak,mert tisztába lehetnétek azzal,hogy ez csak olaj a tűzre.Max 1 hsz vissza,mert a többi már ugy is csak sárdobálás.

Elkezdtem a wolfeinstent(über modba)igy elsőre,háát nem tudom milyen lehet az easy,de ez se valami meredek.60% nál tartok és nem játszok vele 5 orája.Nem azt mondom,hogy szar mert bejön. Ami bosszantó,hogy 80 G jött eddig ki belölle,mert annyira baromságokra adja meg.1 játék alatt ki sem lehet szedni mindet,mert 1ik üti a másikat.iprobáltam a multy részt is,na az igazán fos ennyire szar netkodal még nem láttam gamet.
  • Adi
    Én sokat nyomultam, de inkább a TLAD-ban a helikopter vs. motor és mikor a bus-t kellett kísérni vagy kilőni. :)) Még Ragnar-ral. BTW: Mi lehet Ragnarral?!
  • zaki
    én egyszer nyomtam vele 1-2 órát, és elég is volt. ezt a játékot nem a multira találták ki az tuti, aki egy jót akar liveozni, az menjen fifázni, vagy call of dutyzni :)
  • DöflingR
    Oktatsz mindenkit, közben Te sem tudsz helyesen írni. Ha már ilyen apróságokba belekötsz unalmadban, akkor legközelebb arra is ügyelj, hogy helyesen írj te is.. Mi másba is kötnél bele, hisz másba nem tudsz..
  • sztenli
    Amúgy valaki játszott, vagy játszik GTA4-el liveon? mert én most az ingyen hétvége alatt megint kipróbáltam, de ez valami botrányos, kb 10 perc mire végre valahára, megvan az elegendő ember,az aktuális host meg AFK, ha meg nem a host az afk, akkor a játékosok egy része és miattuk áll a játék és az hagyján,mert ha ez nem lenne elég akkor meg szépen kilépkednek a játékból és a kör felére már csak fele vagy negyed annyi ember van, szinte az összes modnál ez volt, egyedül a tdm, ami úgyahogy tudott pörögni, de még arra is sokat kellett várni, értem én hogy nincs kapacitás külön szerver gépekre rakni, de valami normális rendszert kialakíthatnának, mert mire betöltötte már el is ment a kedvem a játéktól.
  • sztenli
    Egyébként isten nem ver bottal, ezért is kapott 3 ledet a gépe.
  • Waczkor
    Remélhetőleg jól elszórakoztatod magad,élvezd ki amíg lehet,elszállnak az évek és felnősz.Nem tart örökké a kiskorúság...
  • Miley Cyrus
    ÁÁÁÁÁÁ VÉGRE ITT VAN A NOVEMBERI nagy FRISS AZ OLDALON!!
    antichatzart.mlap.hu
  • Miley Cyrus
    Mit jelent az a szo hogy "kik"?
    Ez max ugy lenne értelmes hogy 'kik, az aposztof az a-t helyetessiti.
  • Prody
    Jaja mondjuk EGYESEK ellen, kik rontják a levegőt itten.
  • Waczkor
    Arra hogy én csinálnék is valamit...
  • Miley Cyrus
    Te mi'francra kapnál már admin/moderátor jogokat?
  • Bogyi007
    Érdemes leszedni ez a Halo Waypoint updatet. Miután felraktam és beléptem felismerte hogy játszok a halo 3-al és Unlockolt egy Avatar Awardsot ingyen és most már amikor a liveban rámegyek a figurámra akkor az játszik egy röpködő izével. :D
  • Prody
    Egy gond van, hogy egy ekkora nyomorék képes alreggel idejönni :/
  • Waczkor
    Ilyenkor nincs valamiféle ban,vagy büntipont?
    Ilyen barom idiótákat egy évre bannolnám,vállalom ingyen és bérmentve,csak kapjam meg a jogokat.Olyan tisztaság lesz sg-n,hogy ihaj....:)