banner
  • Harlekin
    ÁÁÁ ez igy kevés,hogy kérlek!!!Talán könyörögva kérlek igy már inkább!!De ebbe a magasröptü beszélgetésbe amugy se tudok belefolyni.Attol,mert ki nem állhattok feltünhetett volna,hogy ez a falyta eszmecsere nem az én stilusom.Ha irok akkor annak van tartalm,és értelme.Nem azt fogom ecsetelni,hogy cigány vagyok vagy sem,esetleg budhista a vallásom,vagy netán a fél ős rokonságomat égetek el auschwitzbe.És mellé,ha már nagyon nincs mit taglalnom akkor a Grétsy László nyomdokaiba eredtek.És ezek vonatkoznal azokra is akik visszareagálnak,mert tisztába lehetnétek azzal,hogy ez csak olaj a tűzre.Max 1 hsz vissza,mert a többi már ugy is csak sárdobálás.

Elkezdtem a wolfeinstent(über modba)igy elsőre,háát nem tudom milyen lehet az easy,de ez se valami meredek.60% nál tartok és nem játszok vele 5 orája.Nem azt mondom,hogy szar mert bejön. Ami bosszantó,hogy 80 G jött eddig ki belölle,mert annyira baromságokra adja meg.1 játék alatt ki sem lehet szedni mindet,mert 1ik üti a másikat.iprobáltam a multy részt is,na az igazán fos ennyire szar netkodal még nem láttam gamet.