176908

-
Lájvon még mindig egyszerűbb összehozni egy esti partyt, hisz a játékosok akár az ország két különböző pontjáról is lehetnek és nem találkozhatnak minden nap, sőt még ha egy városba élnek akkor is kényelmesebb a lájv, addig amíg fel nem találják a transzportációt:D -
Jó szellöző helyen a többi meg a csí kérdése
-
Livet 1 szükséges rosznak tartom semmi másra nem használtam csak a haverokal beszélgetésre meg a játékok coopba végigjátszására.Erre most ott lesz a kai ami kicsit macerás,de legalább megoldás.Neten csak 2 játékal játszottam cod 4,cod 5 semmi más.Amugy meg csak az fpst nyomom bill egér komboval,és ez semmivel se nagyobb előny hidd el azzal szemben aki tudja normálisan kezelni a kontrolert.Nekem is négy kontroler van,de nekem azért,hogy a családal tudjak játszani.A haverok a pokerrezésre vannak számomra,mivel nem kivitelezhető minden.Család nem nagyon dijjazná,ha itt a nappaliba négyen nekiülnénk játszani.
A bann meg egy dolog velejároja.
-
Ti hol tartjátok a boxot? Illetve hol érdemes? Mert ha veszek egyet, fingom sincs hova rakjam...épp foglalt minden hely a "hifi álvány"-omban...felül a tv,alatta center sugárzó+dvd lejátszó...ez alatti fakkban meg az erősítő. Esetleg vhova az állvány mellé gondoltam(keresek neki egy asztal szerűséget),de lehet a center-re kitalálok vmi mást,és akkor annak a helyére mehetne. Nem gáz? -
Csak gépeket bannoltak, major nelson írta.. Ha viszont a profilod is bannolva lett akkor az még a forza3 borderlands duo miatt van :D -
E74 lehet a HANA, ANA, lehet alaplapi bussinek lehalása és és lehet ram is. -
Tanulság, ne warezolj. MS megmondta... kár volt Livera menned, amikor tudhattad hogy mostanában nagyon beindult a bann hullám mert MS húzónevek hetekkel hamarabb kikerültek warezra. -
Hát aki nem liveozik, az beszerez 4 kontrollert. Ugy mint én. Haverok melletted, ami közvetlenebb és nincs cheat, nincs billegér, egyforma esélyek, ja, és nincs ban. ! 
-
A konzolt csak a Netröl dobják le.
Az SP megy ugyanugy.
De tényleg nagyon szar net nélkül a konzol:S -
Hát, Harlekin-töl ugylátszik még mindig a GÉPET BAN-olják Mr. MS-ék:)
Forza 3-nál profil volt..:/xD
Hát. a drive fw-jét nézik most állitolag...full randomra az egészet.
Szal mint Harlekin-nél..játszott 3orát és lebaszták:/
Pont mint a 3led, E7* hibakodok..egyszer játszol, kikapcsolod, másnap be és már rossz is:) -
sztip #72603 nem vagyok nagy játékos néha játszok kb havonta 1 szer :D
online ba csak 1 szer toltam eredeti vel de fleshelve van -
sztip #72602 és 1 rendes BANN az kihathat akár a sima single playere ugy értem akára konzolt magát is le tudják tiltani ? -
Nem.
Ha BAN-t kapsz, kijön egy ilyen képernyö:
Ha nemcsatlakozik fel, akkor bekell állitanod a routered.
Nemtudom hogyan, nekem csak routerbe a kábel 1ik vége, másik a box-ba vagy a ps2be:D De megy:) -
sztip #72600 megnéztem és azt irja hogy tud csatlakozni a nethez de a live hoz már nem és hogy álitsam be a routert vagy lépjek kapcsolatba a supportal akkor ez magyarul azt jelenti hogy bann? -
Hát, most irta(báár..ö bevolt lépve..).
Na szal hogy ha fentvagy és BANolnak akkor lecsatlakozik.
Ha nem és ugy kapod, akkor meg nem enged felmenni.
Settings - Network - Test Live Connection-ban nézheted meg:) -
sztip #72598 Hi all az lenne a kérdésem hogy mikor ki bannolnak akkor azt ki irja vagy szimplán nem enged felmenni a live ra? -
Én most bekapcsoltam az enyémxD
Kiirta h 18-án lejár a Gold-om.leszedett updateket:)
Szerencsére nincs még ban:) -
oooo köszönöm a megtiszteltetést!
Na hogy legyen min csámcsogni meg fikázni tegnap nekem is ment a lecsoba a box!(BANNNNN)
Akkorát röhögtem mint barom,1 ezer éves játékot raktam fel a hddre amikor lecsatlakozott liveről.Elötte 3 órát játszottam liven cod waw-ot 3 barátal.Nekik szintén zenész a box,ők fentmaradtak játszani Én meg lejöttem,hogy mással játszak.Ez lett a vége!Biztosra veszem,ha nem kezdem el felrakni a játékot(nem megy a dvd nincs semmi)
Több mint 2 évet megusztam,hát most ez a van,megy eladásra a box azt jön másik.
El se adnám a gépet,ha a hdd-t tudnám használni vele,de ez szopacs mert nem megy.Amugy nagyon sok bann volt a multhéten is meg most is.Irták mindenhol,de nem nagyon hatott meg,ha jön hát jön valamit,valamiért!
Az ujat nem veszem meg,mert ugyse tudom megállni ,hogy livezek megvárom mi lesz a vége ennek a bann hamernak azt utánna.
Soha nem éltettem a warezt,nem is fogom,számomra nem anyagi oldala van a dolognak amiért ezt az utat választottam.Csupán az utálat az a rendszer miatt amit az ms csinál velünk karöltve a játékfejlesztökel.Mert addig amég a játékra forditott összeg felét ami a reklámra megy el (JÓ bornak nem kell cégér),és annak a negyedét forditanák arra,hogy a játékok szinvonala,mégha nagyon határok közé is van szoritva emelkedjen,mellette lényegessen csökkentené a (megjelent)játékok árát,és ismét hangsulyozom NEM az anyagi része,hanem a gesztus ami elvárhat 1 felhasználó jogosan 1 termékel szemben.Addig amég fontosabb 1 fejlesztő csapat felvásárlása,hogy megöljenek játékot,szerintem nincs miröl beszélni.Tudom ezen megint lehet vitatkozni,hogy ez nem igy van!De sajnos szerintem nagyon is ez van!Tisztelem becsülöm azokat akik ezzel nem értenek 1et,és eredetivel játszanak.Aztkivánom legyen nektek igazatok,de amég ez igy lesz biztos nem térek meg a sötét oldalrol.
Köszönöm,ha végigolvastátok,még akkor is,ha utálat övez minden hszemet. -
Harlekin nélkül nincs X360 totyik. -
Senkinek semmi köze ahhoz hogy ki s hova írogat :) -
E74 a Hana miatt van nem? 3Led meg GPU és ram hiba miatt...de nem vagyok egy nagy szaki még... -
Tényleg van 1-2:D
Hát. nem vágom h lenne:S
Azt csinálja h a Graphic chipröl leszedi a hütöbordákat, és csavarral rögziti öket..meg 2alátéttel minen 1es csavart.
Megszünt neki az e74/3led..
Azért nem értem, mert hogyha a Graphic chipnek felszakadoznak a lábai, azt ujra kell golyozni...nem ráfogatni jobban(?:S). -
Van egy pár gamepad a polcon...am nem néztem végig...van értelme annak amit csinál? -
http://www.youtube.com/watch?v=TAhI8KYz0rc
Erröl mit gondoltok? Kb 26felé kezdi "javitani" -
Ja meg még: Ha nagyon akarsz Live!-ozni, akkor annyit tehetsz hogy eladod a boxod, és veszel egy másikat.
Nekem bejött. Csak most 3led, a régi meg e74 voltxD -
Az szopás.
A régi gépeknél lehetett még a BAN-t hardware modositással kiszedni.. -
sztenli #72587 Nagyszerű, bannolva lettem, hogy miért mondom el? Mert az utóbbi 1 évben leszoktam róla és gamestoreról vettem a játékokat az olcsóságuk miatt, tanulság? ha leszoktál a warezról, azonnal vidd vissza és állíttasd vissza normálra a géped, a saját lustaságomnak köszönhetem csak a ban-t elismerem, de hogy az egész profilom bannolva legyen ez azért vicc és mégcsak hdd-re se tudok másolni (új profillal se), a másik vicc hogy nem is játszottam liveon, csak egykét addon-t szedtem le meg dashboard frissítés. szal gg -
nálam az maradt meg, amit a PC-s gta topikbam művelt, az valami undorító -
Ha jól emlékszem, Ragnar már az "eltűnése" előtti pár hétben is egész normális volt. Én nem küldeném el, hiszek benne, hogy az emberek változhatnak :) Ha meg GeOW videot linkel, ne kattints rá :P -
xd -
úgyis rég láttunk már gears of war videókat, meg már elég régóta nem is volt alkalmam fikázni a játékot, úgyhogy jöjjön csak -
MaT #72582 :D Nekem semmi bajom Ragnar360-nal, de most oszinten akyyyc; eltudnad kepzelni az SG Xbox360 forumat Ragnar meg Harlekin nelkul? :D
(Ne ertsetek felre!) :) -
Nemtom miért ír még Ragnak360 az sg.hu-ra mikor az itt lévő emberek mindegyike utálja pl! -
Ragnar360 #72580 Nemtom miért akarnak még az emberek mindenféle hütésmodfrancásokat belerakni a gépükbe - szerintem semmit nem ér + véleményem szerint nem olyan sűrű már a 3led - nkem több mint 2 év alatt egyszer sem volt pl -
Overcoollal + hűtéssel ugyanúgy 3 led-es lehet, ha nem még rátesz egy lapáttal. Ez a 3 led is a nagy hőingadozás miatt jön elő állítólag, ha plusz hűtést tetetsz bele még hamarabb lehül, ergo nagyobb az esélyed.
Én ezt így olvastam valakitől. -
Blueslife #72578 Köszi, ezt az oldalt teljesen el is felejtettem... Amúgy ha meg is javítják overcoollal, meg + hűtéssel nem kell félnem tovább? -
Wadarr
http://xmedia360.hu/news.php -
Blueslife #72576 Sziasztok!
3 ledes lett a gép.... ismét... 1szer már javították itt Miskolcon... Most nem tudom mit lehet még tenni... Kuka?
köszi... -
"sosi", azt hiszem ma fel tudlak venni a friend list-re. -
Elitenél sincsen feltöltőkód. Legalábbis én nem találtam semmit de amikor regeltem Live-ra akkor aktiválta az 1 hónap goldot.