176908

-
mw2 nem eredeti de vagy egy haverom annál meg müködik mit tegyek
??? -
cod4/2? :D Ezt most úgy érted, hogy a Cod 2 és a Cod 4 vagy az mw2-re gondolsz?
Eredeti lemezről van szó?
-
Nem moderátor.. Egy egyszerű script van futtatva a topicban ami minden oldalletöltésnél újratöltődik, ergó csak landor a saját tárhelyén lévő js-ben matat ami itt egyből látszik :) -
szevasztok tudna vki segiteni az a baj hogy felraktam az uj dasboardot vagy mit és nem indul el a cod 4\2 mit tölcsek le vagy mit csináljak vagy lehet ilyen frisitést törölni vagy mit tegyek?
-
Kb 2 hónapja még felhasználtam 1-et :p -
Jó öreg Ozzynál:) vannak ilyen motorblokk szerű építmények, előtte ilyen piros virágokkal és ha odaállsz akkor elkezd rezegni a kontroller, akkor fogd a gitárt és játszd el a bal felső dalt, és kiemelkedik a kapu amin keresztül lemehetsz a "pokolba".
Amúgy eladó egy hibátlan Brütal Legend 7500k vagy cserélhető valami új gamére... csak Budapest. -
Így van! Luxor2 fasza. Na és az UNO! Állati jókat lehet zsugázni, izgalmas, anyázós... Én elég sokszor nyomulok vele Live-on, a GTAIV mellett. -
48 órás kódok kb pont egy éve nem működnek már. -
10-20e értékű kábelek?? a 900 forintos hdmi kábelre gondolsz vagy a 300 forintos átalakítóra? -
valaki aki játszik a Brütal Legend-del tudna segíteni, hol és hogyan tudok fegyvert a kocsira szerelni ? Mert elolvastam hogy valami konkrét helye van ennek ahol elkölthetem a pontokat de nem tudom hol :S -
Ragnar360 #72844 lol akkor az nagy fakk, mondhattad volna, de azért köszi ! -
Ragnar360 #72843 amugy te vmi modi vagy v kicsoda ?:D csak meglepöttem, de tök zsir minden :D 
-
Mikor vetted? Régebben adtak azt tudom, elég extrás volt, de így h már nincs Pro hivatalosan, lebutították ilyen tekintetben. Mondjuk 60e-ért tényleg nem lehet várni h 10-20e Ft értékben még kábeleket is rakjanak mellé, mikor az Arcade egy 10essel olcsóbb kb. -
Én annó a Hexic HD-ba öltem bele rengeteg órát :D -
szabzol #72840 Akkor bocsi, mér elég régiek voltak, több mint 1 évesek. -
Landor #72839 nekem járt hozzá...
-
Landor #72838 na elvileg beraktalak titeket is, csak most épp szarakodik a service... :S -
Ragnar360 #72837 nem jó, meg az új se amit küldtél, invalid code -
ja ja
azzal én is orákat tudok játszani,pedig aztán nem valami bonyolult game.
-
Néha a legegyszerűbb játékok a legnagyszerűbbek.
Tegnap kaptam meg postán az Arcade lemezt és a Luxor 2 nagyon megtetszett benne.
-
Aladó hibátlan (nem bannolt) XBOX 360!
2008 Februárjába vettem. Garancia még van a RROD-ra. Arcade gép/ HDMI-s.
+ 20gb-os eredeti vinyó. 1 wireless joy. Papirokkal, kábelekkel mindennel. Debrecenbe vettem 576-ba anno.
Eladás oka egy MW2 Bundle vásárlása. Személyesen Debrecenbe és környékén.
Ha érdekel Írj itt PÜ-t. vagy hívj fel telefonon: 0630/ 4625940
Nem flasselt, nem bannolt, sose volt javítva! -
szabzol #72833 Priv ment -
Sztem 7-10e. -
Egy gyors kérdés: Mennyit lehet elkérni egy 20gb xbox HDD-ért? -
Jaja ilyen kéne, csak ahogy néztem nem olcsó. Te mennyiért vetted?
Amúgy poén, mert komponens kábel sincs az Elite-hez, anno a Premiumhoz is adtak pedig... Ha ezeket összeadom amiket már nem adnak a gép mellé már értem miért ilyen olcsó :) -
az, hogy hjudzs
kösz! -
Kérhetek én is ilyen gamertag kijelezést?
GT: raven87HUN -
Ragnar360 #72827 Nincs vkinek véletlenül 48 órás live kódja, please ?!
Fontos lenne, köszi - aztán majd vhogy meghálálom ;) -
Ragnar360 #72826 -
Senki se tudja!
NEM!
IGEN! -
No comment!Én ezt a problémát jó párszor leirtam,nálam cod waw-nál volt és mindig le lettem oltva,hogy ez nem live betegség,hanem szar a netem.Pedig szerintem 10-böl 5 ször biztos,hogy szar hostra oszt a live. -
Landor #72823 mi a gamertagod? de semmi buzulás! :D -
Xabinho87 #72822 Lenne egy kérdésem. Ha egy bannolt konzolból átrakom a merevlemezt egy másik boxba ami nem bannolt és nem is átalakított azt jelzi valahogy a rendszer? Kell attól tartani hogy bannolás lesz? Gondolom nem mert a konzolhoz nem nyúltak hozzá. Achievementeket ugyanúgy adnak? -
mér nem tettétek ki nekem a gémertegemet? kinek kell írni/kit kell megdugni? :P -
bazeg én még életembe nem nevettem így :DD jealous banana! -
Na megjött nekem is a játék :) -
Torry #72818 Ha van router-ed, akkor semmi akadálya szerintem. -
Zsolti1124 #72817 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogyha nekem nem a telefonhoz van csatlakoztatva a net hanem ilyen rádiós(Tisser) akkor lehet-e live csatlakozni? -
Landor #72816 Van egy olyan dugó ami pont befér a HDMI mellé és optikai csatlakozó van rajta. Én is így használom ;)
-
Na megjött az Elite, de roppant csalódás, h a hdmi kábel és az audio adapter sincs már a csomaghoz. Jó egy hdmi kábelt venni nem nagy cucc, de amellé meg nincs optikai csati külön, ráadásul ha a komponens kábelt hagynám benne a célból hogy majd oda bedugom az optikai kábelt, hát az se jó, mert nem fér be a hdmi mellé...Kibaszás.