176908
banner
  • HEMAXXI
    mw2 nem eredeti de vagy egy haverom annál meg müködik mit tegyek
    ???
  • DöflingR
    cod4/2? :D Ezt most úgy érted, hogy a Cod 2 és a Cod 4 vagy az mw2-re gondolsz? Eredeti lemezről van szó?
  • DöflingR
    Nem moderátor.. Egy egyszerű script van futtatva a topicban ami minden oldalletöltésnél újratöltődik, ergó csak landor a saját tárhelyén lévő js-ben matat ami itt egyből látszik :)
  • HEMAXXI
    szevasztok tudna vki segiteni az a baj hogy felraktam az uj dasboardot vagy mit és nem indul el a cod 4\2 mit tölcsek le vagy mit csináljak vagy lehet ilyen frisitést törölni vagy mit tegyek?
  • DöflingR
    Kb 2 hónapja még felhasználtam 1-et :p
  • Totti5
    Jó öreg Ozzynál:) vannak ilyen motorblokk szerű építmények, előtte ilyen piros virágokkal és ha odaállsz akkor elkezd rezegni a kontroller, akkor fogd a gitárt és játszd el a bal felső dalt, és kiemelkedik a kapu amin keresztül lemehetsz a "pokolba".

Amúgy eladó egy hibátlan Brütal Legend 7500k vagy cserélhető valami új gamére... csak Budapest.
  • mrmilan
    Így van! Luxor2 fasza. Na és az UNO! Állati jókat lehet zsugázni, izgalmas, anyázós... Én elég sokszor nyomulok vele Live-on, a GTAIV mellett.
  • Alwares
    48 órás kódok kb pont egy éve nem működnek már.
  • arty
    10-20e értékű kábelek?? a 900 forintos hdmi kábelre gondolsz vagy a 300 forintos átalakítóra?
  • Gideon Wieth
    valaki aki játszik a Brütal Legend-del tudna segíteni, hol és hogyan tudok fegyvert a kocsira szerelni ? Mert elolvastam hogy valami konkrét helye van ennek ahol elkölthetem a pontokat de nem tudom hol :S
  • Ragnar360
    lol akkor az nagy fakk, mondhattad volna, de azért köszi !
  • Ragnar360
    amugy te vmi modi vagy v kicsoda ?:D csak meglepöttem, de tök zsir minden :D
  • mateus33
    Mikor vetted? Régebben adtak azt tudom, elég extrás volt, de így h már nincs Pro hivatalosan, lebutították ilyen tekintetben. Mondjuk 60e-ért tényleg nem lehet várni h 10-20e Ft értékben még kábeleket is rakjanak mellé, mikor az Arcade egy 10essel olcsóbb kb.
  • DöflingR
    Én annó a Hexic HD-ba öltem bele rengeteg órát :D
  • szabzol
    Akkor bocsi, mér elég régiek voltak, több mint 1 évesek.
  • Landor
    nekem járt hozzá...
  • Landor
    na elvileg beraktalak titeket is, csak most épp szarakodik a service... :S
  • Ragnar360
    nem jó, meg az új se amit küldtél, invalid code
  • Harlekin
    ja ja azzal én is orákat tudok játszani,pedig aztán nem valami bonyolult game.
  • Bogyi007
    Néha a legegyszerűbb játékok a legnagyszerűbbek.

Tegnap kaptam meg postán az Arcade lemezt és a Luxor 2 nagyon megtetszett benne.
  • AntiHero
    Aladó hibátlan (nem bannolt) XBOX 360!

2008 Februárjába vettem. Garancia még van a RROD-ra. Arcade gép/ HDMI-s.
    + 20gb-os eredeti vinyó. 1 wireless joy. Papirokkal, kábelekkel mindennel. Debrecenbe vettem 576-ba anno.

Eladás oka egy MW2 Bundle vásárlása. Személyesen Debrecenbe és környékén.
    Ha érdekel Írj itt PÜ-t. vagy hívj fel telefonon: 0630/ 4625940

Nem flasselt, nem bannolt, sose volt javítva!
  • szabzol
    Priv ment
  • mateus33
    Sztem 7-10e.
  • narumon
    Egy gyors kérdés: Mennyit lehet elkérni egy 20gb xbox HDD-ért?
  • mateus33
    Jaja ilyen kéne, csak ahogy néztem nem olcsó. Te mennyiért vetted?
    Amúgy poén, mert komponens kábel sincs az Elite-hez, anno a Premiumhoz is adtak pedig... Ha ezeket összeadom amiket már nem adnak a gép mellé már értem miért ilyen olcsó :)
  • sapkafej
    az, hogy hjudzs

kösz!
  • raven87
    Kérhetek én is ilyen gamertag kijelezést?
    GT: raven87HUN
  • Ragnar360
    Nincs vkinek véletlenül 48 órás live kódja, please ?!
    Fontos lenne, köszi - aztán majd vhogy meghálálom ;)
  • Ragnar360
  • Harlekin
    Senki se tudja!
    NEM!
    IGEN!
  • Harlekin
    No comment!Én ezt a problémát jó párszor leirtam,nálam cod waw-nál volt és mindig le lettem oltva,hogy ez nem live betegség,hanem szar a netem.Pedig szerintem 10-böl 5 ször biztos,hogy szar hostra oszt a live.
  • Landor
    mi a gamertagod? de semmi buzulás! :D
  • Xabinho87
    Lenne egy kérdésem. Ha egy bannolt konzolból átrakom a merevlemezt egy másik boxba ami nem bannolt és nem is átalakított azt jelzi valahogy a rendszer? Kell attól tartani hogy bannolás lesz? Gondolom nem mert a konzolhoz nem nyúltak hozzá. Achievementeket ugyanúgy adnak?
  • sapkafej
    mér nem tettétek ki nekem a gémertegemet? kinek kell írni/kit kell megdugni? :P
  • sapkafej
    bazeg én még életembe nem nevettem így :DD jealous banana!
  • Evogordon
    Na megjött nekem is a játék :)
  • Torry
    Ha van router-ed, akkor semmi akadálya szerintem.
  • Zsolti1124
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni hogyha nekem nem a telefonhoz van csatlakoztatva a net hanem ilyen rádiós(Tisser) akkor lehet-e live csatlakozni?
  • Landor
    Van egy olyan dugó ami pont befér a HDMI mellé és optikai csatlakozó van rajta. Én is így használom ;)
  • mateus33
    Na megjött az Elite, de roppant csalódás, h a hdmi kábel és az audio adapter sincs már a csomaghoz. Jó egy hdmi kábelt venni nem nagy cucc, de amellé meg nincs optikai csati külön, ráadásul ha a komponens kábelt hagynám benne a célból hogy majd oda bedugom az optikai kábelt, hát az se jó, mert nem fér be a hdmi mellé...Kibaszás.