176909
banner
  • Ragnar360
    lol xd :D én azért azt hallottam h elég FAJJIN lett :P
  • Harlekin
    Enyi pézér szerinted milyen lehet!?
    Én nem vettem meg,de van tapasztalatom e téren(éjjellátó) és tisztába vagyok azzal,hogy mennyibe kerül a legocskább is.Szal sokat nagyon ne várj tőle.
    Gondolom a lehető legsz@rabb műanyagbol van,és bekapcsoláskor leesik 1 zöld lencse ami a nappali világosságot zöldre varázsolja.
  • DöflingR
    Van is három mackósajtja:D

Dátum: 2009.11.13. 00:20 Adta: SHADOWEYES7

"kurwa anyádat te cigány?!
    ki a fasz fogja neked itt bizonygatni hogy nem vagy kokero boxos?!
    bazd meg magad és nyeljél faszt cigány!"

Stílus.
  • Evogordon
    Nem
  • MaT
    Valaszoljal mar rendesen az embernek vagy inkabb egy szot se szolj! Hihetetlen vagy... 10 valaszodbol 8 ugy kezdodik, hogy "hulye vagy, te idiota..." Hany eves vagy 12? Azok szoktak ilyeneket irkalni...
  • adam46
    halihó valaki megvette a MW2 Prestige Edition-t? mesélhetne hogy milyen az éjjel látó szerkezet :)
  • marcell007
    Köszönöm szépen : )
  • Miley Cyrus
    Berakod a lemezt a boxba, betölti, nyomsz egy Y-t és Install to HardDrive...aztán csak vársz.
  • marcell007
    Sziasztok!
    Sürgős segítségre szorulnék! Szeretnék egy játékot felmásolni a Hard Drivera , de nem nagyon értek az xbox rendszeréhez. Ha valaki tud segíteni, kérem írjon.
    Köszi
  • TVelvet
    Hali, lehetséges most x360 valamilyen HD formátumot lejátszani ?(dvd-re írott filmnél ). Mindezt úgy hogy nem konvertálom jobbra balra?
  • piamania
    MÁs is megerősíti,akkor,hogy így kell az aksival bánni,ahogy Miley leírta a #73038 válaszban?
  • Miley Cyrus
    Te hülye.
    Mi a francra mentesz akkor?:D
    Csak a játékok telepitését tiltják le.
  • Grizzly4x4
    Hát rám is lecsapott a bann, úgyhogy az ingyen multimókának meg a hard drive-nak vége, annyit szeretnék kérdezni hogy mostanában mennyiért lehet elpasszolni egy eredeti 20 gigás vinyót? Mert ugye gyakorlatilag már semmi értelmesre nem tudom használni, kivéve ha veszek egy új arcade pakkot de ez a lehetőség most nem játszik.
  • Asbee88
    Okés köszi! Akkor felesleges lenne külön venni átalakítót...Később majd monitoron használnám úgy néz ki ott meg képminőség úgyis jobb lenne.
  • koryne
    1. Adnak hozzá átalakítót. A képminőségtől viszont így ne várj sokat.
    2. Merevlemezre fel lehet telepíteni a játékokat (a lemeznek attól még a meghajtóban kell lennie), demokat tárolhatsz rajta, illetve néhány játék egyes multi-módjaihoz mindenképpen kell.
  • Asbee88
    Szevasztok!
    Lenne pár láma kérdésem. Még sose volt semmilyen konzolom, most akarok majd vmikor xbox360-t venni.
    1. Ha kezdetben olyan tv-n akarom használni, amelyik csak scart csatlakozós, akkor egy akármilyen rca-scart alakítóval menni fog? Vagy esetleg géphez is jár?
    2. Mindenképp merevlemezeset akarok venni, mert hallottam vannak játékok, amelyek igénylik. Viszont erről mindenfélét hallottam már, valaki azt mondta, hogy csak demókat lehet feltenni, merevlemezre stb...Valaki felvilágosítana ilyen téren?:)
    Bocsi a hülye kérdésekért...
  • piamania
    Ok!Lehet láma kérdés,de jelzi majd valahogy,hogy feltöltötte,vagy egyszerűen nem tölti majd tovább?
  • Miley Cyrus
    Minden akkumlátornál ugy van, hogy elöször teljesen lemerited amig lehet..és utána feltöltöd, és megint lemerited..és ezt asszem 3x kell.
  • piamania
    Sziasztok!
    Ma vettem egy akkumulátort és töltőt a kontrollerhez.Elolvastam mindent,de nem ír egy valamit.Kell egy bizonyos ideig tölteni a kontrollert első használat előtt?Nem ír semmit.Ha igen,akkor hány órát?Vagy 1 napig töltődjön?KÖszi szépen.
  • Voltan
    Help!
    Megpróbáltam az új Dashboardot felrakni Pendriverül (nincs live-om), de nem tudta updatelni, errort ír ki.
    Valaki tudna segíteni, vagy adni egy linket a legújabb Dashboard update-ről? Köszi előre is!
  • Adi
    Nem. Gondolom aki silveres és warezol még azt is letudják tiltani:D:D
  • raven87
    MW2 kivégeze. Jöhet a Veterán fokozat... a CoD1 után. :)
  • Pacal17
    Nemtudom elég sokan kiestek :D
  • Ragnar360
    Egyszerű, de olyan hangulatos vid azért is rakom be, hátha vki még nemtud róla (a cuccról:D) - mondjuk widescreenbe utubeon jobb, de nem számit, élvezni kell a gémet, ahogy ezek a GERMÁNOK teszik :D
    A zene is bejövős
  • DöflingR
    Azóta nem is játszottam vele :)
  • Ewergo
    ....És mi van ha az asszonyt pillantod meg az Xbox elött....? Teljesitményre vagy sulyra számitottad vóna meg?
    Má bocs de ilyen felelötlen "elkártyás" luzerek nem érdemelnek mást.
  • CharrDen
    Nem, kell igazi gitárra pénz
  • Miley Cyrus
    Ebböl is az látszik, hogy mennyire nyalja az MS seggét az IW..
    Mielött leugattok: -Ha nem nyalná, akkor valami Ps3, vagy PC lenne ott, nem 5+ X360.
  • Rolika16
    =D
  • Miley Cyrus
    Hány fórumozó kell egy villanykörte kicseréléséhez?
    1 aki kicseréli a villanykörtét és beírja, hogy ki lett cserélve
    14 aki megosztja a hasonló tapasztalatait a villanykörte cserélésről, és hogy hogyan lehet más módon is kicserélni
    7 aki figyelmeztet a villanykörte cserélés veszélyeire
    1 aki az egészet átrakja a világítás topicba
    2 aki nem ért egyet ezzel és átrakja az elektromosság topicba
    7 aki felhívja a figyelmet a nyelvtani hibákra a villanykörte cserélésről szóló hozzászólásokban
    5 aki flame-eli a nyelvtanárokat
    3 aki kijavítja a nyelvtani hibákat a flame-ekben
    6 aki vitázik azon, hogy "villanykörte" vagy " villany körte" másik 6 aki hülyének ítéli ezt a 6-ot
    2 gyártásban jártas mérnök, aki felvilágosítja a csoportot, hogy a helyes kifejezés a lámpa
    15 mindent tudó aki azt állítja, hogy dolgozott az iparágban, és a villanykörte kifejezés teljesen korrekt
    19 hozzászóló aki azt mondja, hogy ez a topic nem a villanykörtékről szól és legyenek szívesek a beszélgetést egy villanykörtés topicban folytatni
    11 aki megvédi a hozzászólásokat, mert mindannyian használunk villanykörtét ezért a hozzászólások idevágóak a fórumba
    36 vitázik azon, hogy melyik módszer a legtökéletesebb a villanykörte kicserélésére, hol lehet megvenni a legjobb villanykörtéket, melyik márkájú villanykörte a legjobb ehhez a technikához, és melyik márka hibás
    7 aki hivatkozásokat ír be, ahol különböző villanykörtékről lehet látni példákat
    4 aki megállapítja, hogy az előző hivatkozások nem jók, és beírja a jó hivatkozást
    3 aki olyan hivatkozásokat ír be amiket a beírt hivatkozások alapján talált
    és ezek alapján hozzákapcsolható a villanykörte a fórumozó csoporthoz
    13 aki belinkeli az összes hozzászólást, az összeset idézőjel közé véve odaírja, hogy "én is"
    5 aki beírja, hogy nem fog többet írni, mert nem tudják többé kezelni a villanykörte problémát
    4 aki azt mondja, hogy "nem beszéltük már meg ezt nem sokkal ezelőtt?"
    13 aki azt mondja, hogy "csinálj inkább egy Google keresést a villanykörtékre, mielőtt kérdezel a villanykörtékről"
    1 aki az eredeti hozzászólásra válaszol mától 6 hónap múlva, így újrakezdi az egészet
  • Ragnar360
    simmán :D hol van már az a vidid ?.P :)
  • DöflingR
    :D :D
  • Prody
    Mivan kell a DJ Hero ? xD
  • baca01
    Erra csak annyit mondok, hogy tudni kell, mikor kell kiszállni.
  • CharrDen
    Eladó az alapjáték Rock Band 2, ami 9ezer és van dobom hozzá, Rock Band 1es ami 18ezer. Garancia van rá. Mind használt, jó állapotban, lemez karcmentes alig használt, installálva volt.
    Elérhetőség: [email protected]
  • DöflingR
    háegyenegyvan a sulidban?
  • redXIII
    Na mindeggy)) még lehet megpróbáloma hdmi-t az átalakitóval.
  • arty
    ugy néz ki a játékkészitők már csak a szélesvásznú megjelenítőkre figyelnek oda :(
  • Harlekin
    Bad beat
  • Zozo76
    Erre mondjak hogy ami konnyen jon, az konnyen megy... :)