176908
banner
  • Adi
    Olyan kérdésem lenne, h vannak játékokhoz patchek.(ügye ha fent vagy a live-on akkor frissít egyet indítás előtt ha kiadtak vmi újat) Esetleg azt nem tudom vmi oldalról letölteni, h a live nélküli gépemen tudjam azokat frissíteni?!
  • misiizsai
    Igen Európaival jövö héten lesz 25-30 ig
    De Amerikaival mától van 20-23-ig
    Sry hogy nem irtam oda hogy Amerikai accountal
    Csak egy dolgot nem értek a GTA 4-ment multiba
    de a Ballad Of Gay Tony nem
  • detoxic
    Operation Flashpoint: Dragon Rising?
    Próbáltad már?
  • Zozo76
    Igen valoban, jovo hetvegen lesz ingyenes.
  • Zozo76
    En most neztem a COD 3-alatt es nem enged be: "no multiplayer privilegies". :(
  • Ragnar360
    na ezt mondtam, csak kavarják a szart, de mondok jobbat, h már ez se jó, mert liveon is kivan irva és új időpont van, nem 25.étől hanem 27-től 29 v 30 ig asszem
  • Harlekin
    Most hogy ujra elkezdtem a COD MW2-t rá kellet jönnöm,hogy 1 agyabeteg hent szar lett.Veteránon sokat kellet sunnyogni igy ez nem tünt fel,de most,hogy regulárba elkezdtem a G ket szedegetni,hát nagy kula az egész van idöm nézelődni és fanyalogni.Fegyverhangok mint valami dinnyemag köpködő csúzlik vagy esetleg Rumcájsz makkos puskája.A játék menet megegyezik a terepfutásos agyaggalamb lövészetel.Tiszta totál CS ááá a multy részröl inkább semmit nem mondok kiválsztottam a shotit,és körbe körbe rohangálás közbe irtottam a népet.Értelmetlen hent az egész boááá.Megcsinálom az 1000 g-t azt kuka a játék.
  • Harlekin
    Hali!

Mikortól lesz a free gold? Holnaptol?Vagy már ma?
  • Prody
    BOOMHEADSET !!!!!!!!!
  • TDC Geronimo
    Belinkelem akkor megint :"For All European Xbox LIVE regions, Xbox LIVE Silver member will have free access from November 25th from 17:00 GMT until November 30th at 17:00 GMT"
  • Noninnyó
    Helló!

Tavasszal tervezek venni egy xbox360-at. Mivel csak erre jön majd az Alan Wake :)). Olvasgatok már előre mindenféle okosságot, hogy fel legyek készülve, ha majd érkezik a kicsike.
    Egy olyan kérdésem lenne (ha rossz topikban vagyok, bocsi), hogy egy Samsung T240-es moncsim van, amin a PC is megy. Van rajta HDMI is. Egy sima 2.1-es hangrendszer van a gépre kötve. Na most az xbox is ezen a monitoron menne, viszont a hangot is a 2.1-esen szeretném hallani.
    Ha HDMI-vel kötöm össze a boxot és a pc videókártyáját (ha csak a TFT-vel kötném össze, csak kép lenne, mert nincs hangszóró a monitoron), akkor hangom is lesz majd boxozás közbe? Vagy hogy lehet megoldani, hogy itt is - ott is legyen hang?
    Előre is köszöntem! Minden más többé-kevésbé világos.
    Peace!
  • Ragnar360
    véletlenül nem 25.étől lesz itt EU-ba ????? -.-
  • mrmilan
    GTAIV, Burnout Paradise Ok. Leginkább GTAIV. Ma fent leszek délután/este(felé).
  • misiizsai
    Mától Free Gold
    Akinek megvan a Ballad Of Gay Tony az vegyen fel és multizunk
    Még ezen kivűl tudok multizni:Forza 2.Burnout Paradise.GTA 4.NFS Undercover,Crackdown
  • Ragnar360
    hogy értsem ?:)
  • Landor
    boomheadset... epic fail... priceless... :DD

• DöflingR
    Te is hasonló módon..
  • Ragnar360
    jófejek vagytok :D
  • Harlekin
    Na by a rezsót kapcsold ki éjcakára.Nem ám magadra gyujtod a kecot!!
  • bardocz
    Elképzelem, ahogy bemész elektroworldbe, és búmhedszet+búmhedszet! és máris két headset van a fejeden, a pénztáros nő meg csak bután néz :D
  • Prody
    BOOMHEADSET ROFL XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:D:SA:DAS:D_SDa_ADSAS
    mekkora szar...na megyek joéjt
  • Prody
    Én szeretek idejárni.
  • Prody
    Az boomheadshot akart lenni baszki Harle xDDD
  • DöflingR
    Igen.. Én is több fórumot használok napi rendszerességgel, de ez a "legjobb" mindközül:D
  • Prody
    Nem kell mondani tudom :)
    Szerencsére engem is meg tudnak nevettetni egyes emberek itt

Imádom nagyban megy a veszekedés és jön...na ki jön pont akkor?:D HAAARRLEEEKIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN_MASTER.PWNER.BOOMHEADSET.CLANLEADER és szól egyet... aztán téma elterelve tökmásfele... tehát megy itt minden ezerrrrrell :D:D
  • Harlekin
  • Harlekin
    Mibe vagy kire.Itt ezen a forumon NEM történik SEMMI ez csak kimondottan erre jó.Itt soha semmit nem lehet értelmessen,érdemben megbeszélni.14 forumot használok napi szinten,de ez viszi mindig a pálmát,csak itt vagyok utálatos kép a zsidó templomba,de ez jó így.Bármi gondom bajom van beirok ide tökmind1mit,és szakadok a röhögéstől a reakciokon.
  • Prody
    :DDDDDDDDDDDD
    Gyermeteget soha a büdös életben nem írtam le... annyit írtam hogy felnőtt ember módjára. PEERRSSZEEEEE Harle itt van és...
    ...tök jól ellehet vele beszélgetni akármiről :D
  • DöflingR
    Lehet én nem láttam valamit, de most mi volt gyermeteg? Am először gamertag-nak olvastam :AS_:D_ASD:_AS
  • Harlekin
    Upsz sorry akkor azt elnéztem.De igy most utolag jahh tényleg hasonlit dédöreganyám rezsójára retro filing coool.
  • Prody
    Komolyan mondom... nem ismersz magadra ? XD
  • Prody
    Az anyád úristenit :D
  • Prody
    Expert-en igen. Azon kezdtem, annak van értelme.
    Hallgatni nem fogom soha, max 'eljátszani' :) Attól független nem szeretem ezt a 'zenét' és... na mind1 :D
  • Harlekin
    Ird már le,hogy szerinted mi a gyermeteg és a felnőt viselkedés?Ez rettentően érdekel?
    koko keke
  • DöflingR
    Nem, az egy rezsó volt :D
  • DöflingR
    Mivan, mégis tetszik a pjanoo ami egy "rakás szar" volt még pár napja?:D:D De ugye experten?
  • Harlekin
    Ja ott a linkelt képen az a kaspó alátét gombokal az az volt?!
  • Prody
    Jah meg arról sem beszélve, hogy 5* lett a Pjanoo v Shout :))
  • Prody
    Ki...te?
  • Prody
    Ki...te?