176908

-
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről? Xbox 360 Elite Pack + Forza Motorsport 3
Megéri így megvenni játékkal együtt?
Az, hogy 150w-os táppal van az jó?
Szerintetek karácsony előtt pár nappal fog még lejjebb menni az ára? Vagy inkább feljebb?
Átnéztem a hazai konzolüzletek listáját. A konzolstudio.hu-tól érdemes venni? -
Jajjdehogynem, tele a live l4d gamerekkel. És én tapasztalatból beszélek. 2 percen belül mindig találok játékot, ahova érdemes becsatlakozni. -
Left4Dead: bár imádom a zombikat, akkor már inkább Dead Rising, ez a balnégy nagyon nem jött be a sprintelő göthedékekkel.
Orange Box: vasárnap adtam el jó olcsón. nagyon szerettem, de anno pc-n végigjátszottam kétszer, így nem voltam túl motivált.
Dead Space:ez is finom darab, jó nyomasztó hangulat.
Orange Boxot ajánlanám, főleg a Portal miatt, meg ugye a HL2 is jó történet. (epizódok nekem nem annyira jöttek be) -
left 4 dead-et mondanám, de félő hogy mivel régebbi és most jelent meg a 2. rész, úgy jársz mint én az army of two-val amikor múlthéten elővettem újra: senki se játszik már vele live-on, single-ben meg mit ér? (ez cak feltevés, nincs meg a left4dead)
orange box-ban nem lehet csalódni. bár a team fortress egy fostalicska, de nem az a lényeg benne -
Balnégyhalott nagyon állat coopban 
Versus módban meg lehet a "főzombikkal" is lenni, ami nagyon nagy poén :D -
a jatekaim.hu oldal már megint nem működik? -
Left 4 Dead
Dead Space
Half - Life 2 The Orange Box
Melyiket válasszam karácsonyra? Mindegyik mellett van érv pro és kontra. A narancsos doboz több játék egyben, a Left 4 deadben frankó zombivadászat van ugyebár, a Dead Space meg nem véletlenül söpört be egy csomó díjat tavaly.
Nehéz a döntés. Segítsetek! -
Ragnar360 #73887 gondolkozom rajta, h lehet meglepem magam vele karácsonyra - igaz szinte szart se tudok a játékról - majd mesélhetnél róla, lehet felhivlak akkor privat csetre mert a parti még nem megy, tudod silver :D -
Iceakos #73886 sw, de eleve aladásra kaptam, csak mielőtt bármit is odaadok (műszaki cikk), kipróbálom. -
Nemjött be mi? _AS:D -
Iceakos #73884 DJ Hero (játék+keverőpult), Új, 1x kipróbált eladó.
Ár:20 000 (futárral 1ütt, az ország egész területére(
Személyes átvétellel: 18 000,-
Szállítás futárral ,előreutalással, a futárköltséget én állom!!!!!!!!!!!
Érdeklődni: [email protected] -
Renátó1985 #73883 azért kaptunk pár xbox360 játékot magyarul amit nem értek, hogy ekkora game mint a fallout3 vagy a dragon age pcre magyarul jön konzolon meg nincs magyar nyelv -
Zozo76 #73882 Pedig jopar XBOX1-es jatekot vegignyomtam magyarul, es sokkal nagyobb elmeny! ;) -
Hát ez nagy szívás. -
Lehet fordítani, van is már egy csomó házilag fordított (tehát nem hivatalosan megjelent) magyarítás, csak egy bökkenő van. Ehez módosítani kell a játék fájlait, a másik, ki kell írni dvd-re a módosított fájlokat, és ugye az írt dvd-t csak egy féleképpen viszi a konzol, ami meg itt tiltott. Igen, a WAREZ.
Én anak örülnék a legjobban ha szabad kezet kapnának a különbözö főrdítok, és DLC-ként lehetne letölteni a fordításokat, csupán a játék szövegfájlait úgy kéne tárolni, esetleg PCn letötletővé tenni, majd fel kéne valahová tölteni. Kismilió helyen igy müködik a fordítás, lásd Facebook.
De erre kicsi az esély, vagy ha esetleg mégis lenne, tuti csak olyan nyelven lenne elérhető, ahol van hivatalosan is Live. -
Sziasztok,
Tudjátok-e esetleg, hogy XBOX360 játékokat is lehet-e magyarítani?
Mennyire tér el a szerkezetük a PC-s verzióktól?
Vajon a PC-n magyarul megjelent játékok (pl. Fallout3, Dragon Age) szöveget tartalmazó file-jait lehet-e az XBOX360-as verzióba is tenni?
Tudtok erről esetleg valamit?
Köszi,
Mayday -
Eladó:
Eredeti (fehér) vezetékes Head Set - 1.5k
Eredeti Wireless Fekete joy (xbox360) - 7.5k
A head set az használva volt. A joy az gyári állapotú. -
Majd megfogom, de most Altair páncéljára gyúrok. Amúgy 3db van meg. -
simon7108 #73876 thx erre nem is gondoltam:D
te már megcsináltad mindet? -
talán nézd meg a truth menüpont alatt ( start gomb és ott ), hátha onnan tudod folytatni -
Nincs az két hét. 90%ban 1 hét. Msnél van 1-2 napot a többi az oda vissza út a UPSel. -
simon7108 #73873 az AC2 ben tudjátok vannak ezek a rejtvények amik valami 16-os alanyhoz kapcsolodnak!
na ezzel kapcsolatban lenne 1 kérdésem!
még az elején amikor felfedeztem az elsot akkor nemtudtam,hogy mivan és kinyomtam amikor olyan fekete csíkok voltak a képen:D
na már ha én kinyomtam akkor valahogy vissza lehet hozni,hogy megszerezhessem a videot?mert probáltam megint Eagle Visionnal de már nem lett semmi:(
pls help! -
x'DD
Igaz-igaz..:D -
Időt ugrottál? dec második fele??? Én még csak az elsőnél tarok. Milyen a második? :D -
ja az kimaradt, hogy a force unleashedről beszélek:) -
srácok help! megvettem ezt a Sith editiont. Namost ez ugye 2 lemez. Melyik-melyik? mondom feltelepítem, erre mindkettő felrakott 2 ugyanakkora játékot, (6giga k.b.)a főmenübe belépve sehol se látom, hogy ez sith edition lenne, a lemezek kinézetre különböznek (más a kép rajtuk), ugyanakkor semmi utalás, hogy pl disc1, disc2. hogy kapom meg a plusz tartalmakat? bármelyik lemezt rakom be, elindul a játék. -
x'DD
A Chippelés még az Xbox és a Ps2-röl maradt, sokan nem tudják mi az a Flash..
-
ha eredeti jatekokkal jatszol akkor ez nem all fent, es gondolom novembert akartal irni, mert meg december kozepe egy hettel odebb van XD -
Mutass már egy boltot ahol "csipelnek" 360-at. 
Bannert látom elolvastad... -
AKPH #73865 mdsca13 köszi a gyors választ -
valami -
AKPH #73863 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,h hallottam ilyen uj kicsipelésröl h állitolag a december közepétől megjelent játékokat nem játsza le az xbox! arra lennék kiváncsi h én nem csináltam vele semmit de amikor beraktam a COD modern warfare 2-t akkoör kiirt valami update-t rámentem ujraindult az xbox és utána simán játszottam vele, assassin's creed 2-t gond nélkül kitudtam játszani pedig az is dec második felében lett kiadva,arra lennék kiváncsi h ez mér lehet nem is kell hozzá az az új csipelés v miért tudja ezt az xboxom? fogalmam nincs mik ezek a wave 4 meg firmware 1.6 meg ezek nem tudom miylen van az xboxomba ugyhogy kiváncsi lennék mi lehet ez,léccives vki irjon valamit rá,elöre is köszi -
Arwenke #73862 HDD nem kell rajta hagyni, szerintem irni is fogjak, hogy csak a gepre van szukseguk minden mas marad nalad. -
kiscipi #73861 másikat? o.O
remélem azért a hdd-t megtarthatom
köszi a help et -
többen írták, hogy k.b. 2 hét mire visszakapod. javítani nem fognak, kicserélik egy másikra, én legalábbis úgy tudom. -
kiscipi #73859 köszi
elküldtem a javítási kérelmet, hát remélem sikerül mert eléggé felidegesített :S
ha el is válalják a javítást akkor az mennyi idő kb?
meg olvastam olyat hogy utánna nem lesz egész tökéletes a gép. ez igaz vagy csak kitaláció.. -
azmég garis. hívd a microsoft ügyfélszolgálatot. -
kiscipi #73857 Sziasztok
Lenne 1 kérdésem...
Ma bekapcsoltam a gépemet (1,5 éves premium nincs flesselve) és előjött a 3 ledes hiba. Szeretnék érdeklődni hogy tudtok 1 megbízható szervizt csongrád megyében vagy fogjam és dobjam ki az ablakon??
válaszokat előre is köszönöm -
MaT #73856 Huuu tegnap megjott a Modern Warfare 2-m. Ki is probaltam, a single player modot elkezdtem, aztan at multiplayer-re. Csak en vagyok igy ezzel, hogy sokkal konnyebb benne celozni mint az elso reszeben? Amugy hihetetlen jo a jatek, nem bantam meg, hogy megvettem. -
lehet programozási hiba, vagy hardware gond...de nagyon ritka...kb 0.01%