176915
banner
  • CroftManor
    Igen, HDCPs.
    és a box is csak villog. Először a monitor elkezdi keresni h analóg vagy digital a jel.. aztán: No signal cable
  • Prody
    De lehet hogy a fosbicska a box és azért nem megy, csak VGA-val. Evwwan.
  • Prody
    Jó nekem PS3 fostalicska van azzal működik... HDCP-s monitorod van? Mert PS3nál az a követelmény hogy HDCP-s monitor legyen. Nézz utána, de előbb mozgasd meg a kábel végét ne lazuljon!!! Nekem az volt a hiba és ment is gyönyörüen (persze hdcp-s monitorral)
  • DöflingR
  • CroftManor
    Rákötöttem a hdmi-dvi átalakítót a monitorra, boxra. Kiírja No signal.
    Ne Ragnart basztassátok.
  • Ragnar360
    nyugi már mi bajod
  • Prody
    Köszönjük E... Razsi!
  • Ragnar360
    Jólvan na :) nem nekem kellett, de csak pislogtam h mivan - ráadásul hdmis gép... meg mindig látom itt a topikba, hogy sokszor van felhozva ha jön vki aki kérdezi, hogy h smint kell rákötni ilyen meg olyan monitorra, aztán azokat nem szoktam elolvasni, meg ilyenek - vmit hallottam h hdmi nincs, de az rémlett, h az a ps3-nál van...mármint, hogy nem adnak hozzá -
    Monitorra rákötni boxot témát se vágom, nem érintett soha, szal - a tvs dolgokhoz értek meg minden, de ez most igy jött ki

Most eltünt a srác - lehet elment aludni v nemtom, de azt mondta ráköti monitorra akkor

szerk.: de ekkora geciséget, hogy még komponenset se tesznek bele, mi a fasz ez, h ha vennék én is elitet, akkor sehogy nemtom rákötni lcdre csak ha pluszba veszek hozzá kábelt, na jóvicc
    CroftManornak kellett volna - sajnáltam, nem lettem volna a helyébe - monitorra rátudja kötni van HDMI DVI átalakito kábelje, de ott volt lcd tv azt mondta és azon nézte - csakhát csúnyácska volt a kép cseppet, azt mikor megmondta h scart átalakitot használt, hát csak pislogtam, há mondom azért olyan a kép - meg az SD TV re van

• mateus33
    Ezért is ilyen olcsó már, semmi extra sincs benne :D
  • DöflingR
    Kb fél év után tényleg meglepő :\
  • Prody
    El kellene olvasni a leírást, hogy mit adnak a csomaghoz észlény! Amúgy is ... 2000FT egy hdmi kábel.
  • Rolika16
    Az újakhoz már nem adnak...csak kompozit fost
  • Ragnar360
    EMergencry - need help

mi a faszom van, h nem adtak HDMI kábelt az elithez - csak sima Standard kábelt adtak a boxhoz - szal most hiába filozunk - SZOPÁS, nem lehet rákötni LCD TVRE ???? - sima kis szar van hozzá havernak, 3 kábel sárga fehér piros, az lenne kb mind3 a kép komponensbe de ez igy szar, mi a helyzet, csakmert most ez még engem is meglepett- EKKORA KIBASZÁST
  • Prody
    Csak igazam van BKW_rEzSi ? xDDDDDDDA:DAS:D:ASA Harlekin új neve: BKW_rEzSi
  • Harlekin
    Az MS már csak ilyen.
  • jaszy
    Pedig van :)
  • Miley Cyrus
    Szerintem nem.
    PC-n játszottam le, mert a 360am amig kiadták befosott:SxD
    Max annyi h nem akadozik =)
  • trogerzsiger
    De rég voltam :D Miért írta mostanában pár mber hogy bannolták liveról? (olyanokírták akik tudtommal nem voltak flesselve)
  • Harlekin
    Te tisztára kész vagy!!
  • Klemice
    a jasper alaplap azt takarja, hogy újabb és nem melegszik?

Ez jópofa pack. Egyébként a boxos MW2 különbözik valamiben a PC-stől? Jár hozzá valami plussz?
  • CroftManor
    Én is tőlük rendeltem meg, ma hozzák ki.
  • Rolika16
    Gamestoren legolcsóbb sima Elite...60k

Miskolc környékén meg nem tudok konzolboltot...
  • DeerHunter01
    67-ért van fent a honlapjukon az mkonzolnak.
    amúgy engem is érdekelne mert énis miskolci vagyok, hogy melyik a legolcsóbb hely ahol meglehet venni.

Xbox 360 120 GB Elite + Pure + Lego Batman (Jasper alaplapos) , ezt 70-ért adják, játékok nélkül 67
  • Klemice
    elite hol van legolcsóbban mennyiért? :S miskolc környékén van valahol 60ért?
  • Miley Cyrus
    xDD
  • DeerHunter01
    bocs elirtam , 70 ezret akartam...
  • Klemice
    dec 14-ig volt azzal a 4 fostalicska játékkal 70ért, úgyhogy deerhunter kollégának köszönöm a falsch infót
  • mateus33
    Jah sztem se, mivel egy másik műszaki nagyáruházban ugyanaz a pakk 80e...
  • Apus
    szerintem 69900 lesz az:)
  • Klemice
    na rakat szar de 60ért megéri, de van egy olyan érzésem hogy nem 60
  • Apus
    szerintem a Lego Ingy, Lego Batman, Pure, Kungfu Panda. legalábbis én ilyen pakkot láttam most.
  • Klemice
    na mindegy megnézem ma este... remélem nem 4 ratykó game és remélem hogy az ára is 60 nem 70-80 :D
  • bardocz
    Szerintem egyáltalán nem kell tartani az ilyen helyektől. Nem is értenek hozzá, szóval még úgy is visszacserélik ha rosszul dugod bele a tv csatlakozóját, és 4 piros led világít :D
  • mateus33
    60k? Annyiért a neten lehet talán a legolcsóbb helyről beszerezni. Ha tényleg annyi akkor megéri :D
  • mateus33
    Az Xboxokat nem a boltba kell visszavinni ha hibásak, hanem az Microfos-t kell felhívni, ők javítják garba.
  • Klemice
    melyik 4 játék van hozzá?
  • DeerHunter01
    amúgy ilyen Electro Worldbe meg Corába mennyire érdemes boxot venni ?
    most electro worldbe van 60 k-ért elite 4 játékkal de ha valami baja lesz 1-2 éven belül akkor kicserélik simán ?
  • Klemice
    xbox 360 super elite (2joy meg 250gigás hdd) mennyire éri meg?
    melegszenek még ezek az újabb gépek? RROD mennyire gyakori?
  • Prody
    Ja mi degenerált faszkókép vagyunk ugye rezsi ?