banner
  • Ragnar360
    Jólvan na :) nem nekem kellett, de csak pislogtam h mivan - ráadásul hdmis gép... meg mindig látom itt a topikba, hogy sokszor van felhozva ha jön vki aki kérdezi, hogy h smint kell rákötni ilyen meg olyan monitorra, aztán azokat nem szoktam elolvasni, meg ilyenek - vmit hallottam h hdmi nincs, de az rémlett, h az a ps3-nál van...mármint, hogy nem adnak hozzá -
    Monitorra rákötni boxot témát se vágom, nem érintett soha, szal - a tvs dolgokhoz értek meg minden, de ez most igy jött ki

Most eltünt a srác - lehet elment aludni v nemtom, de azt mondta ráköti monitorra akkor

szerk.: de ekkora geciséget, hogy még komponenset se tesznek bele, mi a fasz ez, h ha vennék én is elitet, akkor sehogy nemtom rákötni lcdre csak ha pluszba veszek hozzá kábelt, na jóvicc
    CroftManornak kellett volna - sajnáltam, nem lettem volna a helyébe - monitorra rátudja kötni van HDMI DVI átalakito kábelje, de ott volt lcd tv azt mondta és azon nézte - csakhát csúnyácska volt a kép cseppet, azt mikor megmondta h scart átalakitot használt, hát csak pislogtam, há mondom azért olyan a kép - meg az SD TV re van