176915

-
Hy all!
Lenne pár kérdésem:
Van VGA kábelem, a monitorhoz, hogy az xbox-ot a monitorhoz csatlakoztathassam... Ez sikerült is, már csak a net van vissza, van kódom, előfizettem 1 évre, hogy kéne aktiválni? Illetve hol?
2.: A kábeleket hova kéne dugnom? Összezavart, mindent össze vissza kell... Mert a számítógép kábelét ki kell húznom a monitorból, és az xboxét kell beledugnom a monitorba, a netet is ki kéne húznom a gépből hogy bedughassam az xbox360ba? Nem lenne egyszerübb valahogy úgy hogy csak az xboxot dugom be valamilyen módon a számítógépbe, és valahogy felismeri, és mutatja a képet a monitor, net is van meg minden?
Nem értem a dolgot, a válaszotokat előre is köszönöm,(vagy ha valaki végigolvasta egyáltalán) mert eléggé idegesít a téma...
Ui.: Boldog karácsonyt^^ -
Jó, de konkrétan a saját profilomból szeretnék törölni, új játékot indítani. Ez lehetséges? -
Csinálj magadnak egy profilt,a másik meg marad a kicsiknek. -
Ragnar360 #74498 Nem értem... nem mind1, mert megkell csinálni, ha liveon akarsz lenni és ezt utánna nemtudod módosítani...
Adj meg UK címet - tel szám, irányitószámot nézi - xboxlive.uw.hu itt talalsz az oldalon adatokat, vagy gugli -
Sziasztok,
Na mostmár hivatalos XBOX tulajdonos vagyok.
Forza 3 az első game-em hozzá.
Kérdés: kipróbáltuk a kisgyerkőceimmel, de most szeretnék a saját profilomban új játékot kezdeni. Ezt hogyan lehet? Játékállás törlés, vagy ilyesmi? Vagy profil törlés? Létezik ezen ilyen? -
baxxterboy #74496 vagy az elején teljesen mind1? mert igaziból most kapcsoltam be először a gépet... bocs h kicsit láma vagyok még
-
Ragnar360 #74495 Jó lesz! -egyébként elméletileg nem számít, hogy US vagy UK, de én inkább az adatok kitudja hol átmenése miatt inkább (meg mas miatt is, lényegtelen) UK-t választottam -
baxxterboy #74494 sziasztok! hogy normálisan tudjak majd live-on játszani, melyik helyet válasszam? United Kingdom jó lesz? -
Ragnar360 #74493 régen a resi5 demonál volt ilyen...asszem korlátozták meg minden, elöször jó volt, aztán nem lehetett tolni, azt amit anno a japán marketplaceről szedtünk le többen (ott volt fent elöször ugyebár), aztán tán még kiírva se működött, csak offline vinyó nélkül - próbáld ki sztem te is úgy -
srácok senki nem tud segíteni nekem? -
Hát ez az új BF jó móka lesz :) -
Tegnap megcsináltam az extreme első pályáját aranyra de a másodiknál egy akadályon nem tudok egyszerűen tovább jutni 130x próbáltam meg és nem megy :DD -
aki nem találnl a Dante's Inferno demóját az reggeljen be ide
http://xbox360iso.com/forumdisplay.php?f=92
itt fennt van
kéne nekem segítség ki írtam a demót lemezre fel is ismeri bemegyek a Games Libary-ba rámegyek a demóra majd Play Game fekete háttér és visszadob a dasboard-ba valami Can't the play vagy milyen üzenettel valaki seítsen már,ha tud,hogy miért is van ez... -
További boldog kockulást!:D -
Boldog Karit XBox totyik!:D -
Kellemes ünnepeket és kockulást mindenkinek! -
Ragnar360 #74485 Akkor vmit benéztél azzal kapcsolatban, h nem húztam rád xD -
simon7108 #74484 Boldog karácsonyt mindenkinek! -
Karácsony ünnepén az a kívánságom. Legyen boldog mindenki ezen a világon. Boldog karácsonyt minden fórumozónak! -
Hasonlókat! -
Boldog Karácsonyt kívánok én is Mindenkinek!! -
misiizsai #74480 Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!
-
MaT #74479 Kellemes Karacsonyt kivanok mindenkinek es ma este ne a box, hanem az asszony legyen az elso! ;) Aztan mikor elaludt akkor lehet kiprobalni a fa alatt henyelo uj jatekokat! :) En is ezt tennem, viszont most megyek dolgozni... :( -
"krácsonyonyi"
Szóval tudjátok miről van szó :) -
Áldott, békés, szeretetben gazdag krácsonyonyi ünnepeket kívánok minden kedves XBOX360 tulajnak, és kedves családjának! -
simon7108 #74476 sztem egyikre sincs:Dvagy meg ha bevan akkor nem akar felmenni mint én...
ezért akarom innen leszedni mert elég sok demo szokott fenn lenni a neten tudod:) -
Nem tudom melyik marketplacera vagy beregelve, de EUn már tegnap fent volt. -
simon7108 #74474 neked is:) -
simon7108 #74473 hát jah jo lenne:S
remélem estére vagy holnapra fenn lesz... -
Kellemes ünnepeket mindenkinek! -
én se találom még sajnos sehol jó lenne kipróbálni -
simon7108 #74470 a ma Dantes Inferno-rol beszélek:) -
simon7108 #74469 hát azon még sajnos nincs fenn:(
de lehet,hogy csak én nem találom? -
#74426 -
valaki tudna nekem segíteni?Honnan tudnám letölteni a Dante's Inferno demóját x360-ra? -
Én továbbra is rezsózok...:D -
Renátó1985 #74465 Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket és Achievement-ekben gazdag boldog új évet kívánok!
-
Renátó1985 #74464 rám nem húztál :P ahol igen ott majd javítom antihero-t meg meg sem próbálom megelőzni az egy állat :-D (jó értelemben)
-
Hú mi lesz itt... :D -
Dezertőrökel nem foglakozik a jézuska azok olyanok mint a buddhisták(nincs karácsony)! 
De hogy lásd kivel van dolgod.Jó sok exkluziv gamet,had egyen minket a fene.