176915
banner
  • Kulee
    Hy all!
    Lenne pár kérdésem:
    Van VGA kábelem, a monitorhoz, hogy az xbox-ot a monitorhoz csatlakoztathassam... Ez sikerült is, már csak a net van vissza, van kódom, előfizettem 1 évre, hogy kéne aktiválni? Illetve hol?
    2.: A kábeleket hova kéne dugnom? Összezavart, mindent össze vissza kell... Mert a számítógép kábelét ki kell húznom a monitorból, és az xboxét kell beledugnom a monitorba, a netet is ki kéne húznom a gépből hogy bedughassam az xbox360ba? Nem lenne egyszerübb valahogy úgy hogy csak az xboxot dugom be valamilyen módon a számítógépbe, és valahogy felismeri, és mutatja a képet a monitor, net is van meg minden?
    Nem értem a dolgot, a válaszotokat előre is köszönöm,(vagy ha valaki végigolvasta egyáltalán) mert eléggé idegesít a téma...
    Ui.: Boldog karácsonyt^^
  • Mayday
    Jó, de konkrétan a saját profilomból szeretnék törölni, új játékot indítani. Ez lehetséges?
  • Smithie
    Csinálj magadnak egy profilt,a másik meg marad a kicsiknek.
  • Ragnar360
    Nem értem... nem mind1, mert megkell csinálni, ha liveon akarsz lenni és ezt utánna nemtudod módosítani...

Adj meg UK címet - tel szám, irányitószámot nézi - xboxlive.uw.hu itt talalsz az oldalon adatokat, vagy gugli
  • Mayday
    Sziasztok,

Na mostmár hivatalos XBOX tulajdonos vagyok.

Forza 3 az első game-em hozzá.

Kérdés: kipróbáltuk a kisgyerkőceimmel, de most szeretnék a saját profilomban új játékot kezdeni. Ezt hogyan lehet? Játékállás törlés, vagy ilyesmi? Vagy profil törlés? Létezik ezen ilyen?
  • baxxterboy
    vagy az elején teljesen mind1? mert igaziból most kapcsoltam be először a gépet... bocs h kicsit láma vagyok még
  • Ragnar360
    Jó lesz! -egyébként elméletileg nem számít, hogy US vagy UK, de én inkább az adatok kitudja hol átmenése miatt inkább (meg mas miatt is, lényegtelen) UK-t választottam
  • baxxterboy
    sziasztok! hogy normálisan tudjak majd live-on játszani, melyik helyet válasszam? United Kingdom jó lesz?
  • Ragnar360
    régen a resi5 demonál volt ilyen...asszem korlátozták meg minden, elöször jó volt, aztán nem lehetett tolni, azt amit anno a japán marketplaceről szedtünk le többen (ott volt fent elöször ugyebár), aztán tán még kiírva se működött, csak offline vinyó nélkül - próbáld ki sztem te is úgy
  • Ironmask
    srácok senki nem tud segíteni nekem?
  • Evogordon
    Hát ez az új BF jó móka lesz :)
  • Evogordon
    Tegnap megcsináltam az extreme első pályáját aranyra de a másodiknál egy akadályon nem tudok egyszerűen tovább jutni 130x próbáltam meg és nem megy :DD
  • Ironmask
    aki nem találnl a Dante's Inferno demóját az reggeljen be ide

http://xbox360iso.com/forumdisplay.php?f=92

itt fennt van

kéne nekem segítség ki írtam a demót lemezre fel is ismeri bemegyek a Games Libary-ba rámegyek a demóra majd Play Game fekete háttér és visszadob a dasboard-ba valami Can't the play vagy milyen üzenettel valaki seítsen már,ha tud,hogy miért is van ez...
  • Prody
    További boldog kockulást!:D
  • Smithie
    Boldog Karit XBox totyik!:D
  • Apus
    Kellemes ünnepeket és kockulást mindenkinek!
  • Ragnar360
    Akkor vmit benéztél azzal kapcsolatban, h nem húztam rád xD
  • simon7108
    Boldog karácsonyt mindenkinek!
  • kem001
    Karácsony ünnepén az a kívánságom. Legyen boldog mindenki ezen a világon. Boldog karácsonyt minden fórumozónak!
  • DöflingR
    Hasonlókat!
  • Ironmask
    Boldog Karácsonyt kívánok én is Mindenkinek!!
  • misiizsai
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!
  • MaT
    Kellemes Karacsonyt kivanok mindenkinek es ma este ne a box, hanem az asszony legyen az elso! ;) Aztan mikor elaludt akkor lehet kiprobalni a fa alatt henyelo uj jatekokat! :) En is ezt tennem, viszont most megyek dolgozni... :(
  • mrmilan
    "krácsonyonyi"
    Szóval tudjátok miről van szó :)
  • mrmilan
    Áldott, békés, szeretetben gazdag krácsonyonyi ünnepeket kívánok minden kedves XBOX360 tulajnak, és kedves családjának!
  • simon7108
    sztem egyikre sincs:Dvagy meg ha bevan akkor nem akar felmenni mint én...
    ezért akarom innen leszedni mert elég sok demo szokott fenn lenni a neten tudod:)
  • TDC Geronimo
    Nem tudom melyik marketplacera vagy beregelve, de EUn már tegnap fent volt.
  • simon7108
    neked is:)
  • simon7108
    hát jah jo lenne:S
    remélem estére vagy holnapra fenn lesz...
  • Totti5
    Kellemes ünnepeket mindenkinek!
  • Ironmask
    én se találom még sajnos sehol jó lenne kipróbálni
  • simon7108
    a ma Dantes Inferno-rol beszélek:)
  • simon7108
    hát azon még sajnos nincs fenn:(
    de lehet,hogy csak én nem találom?
  • Totti5
  • Ironmask
    valaki tudna nekem segíteni?Honnan tudnám letölteni a Dante's Inferno demóját x360-ra?
  • Prody
    Én továbbra is rezsózok...:D
  • Renátó1985
    Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket és Achievement-ekben gazdag boldog új évet kívánok!
  • Renátó1985
    rám nem húztál :P ahol igen ott majd javítom antihero-t meg meg sem próbálom megelőzni az egy állat :-D (jó értelemben)

• Pacal17
    Hú mi lesz itt... :D
  • Harlekin
    Dezertőrökel nem foglakozik a jézuska azok olyanok mint a buddhisták(nincs karácsony)!
    De hogy lásd kivel van dolgod.Jó sok exkluziv gamet,had egyen minket a fene.